Herkese Günaydınnn :79: Umarım gününüz güzel geçer
Sabah 1 saat yürüyüş yaptım Antalya'nın sıcağında puff su gibi oldumKendimi mutlu ve dinç hissediyorum
selam kızlar...... iyi pazarlar hepinizeee
yeni eve geldik ankara sıcak ama birazdan yagmur başlar
branç a gittik arkadaşlarlaa yarım gözleme yi hüplettim yagsız peynirli, ama öle deli gibin yimeidm valla cnmda istemedii:)
öglende iki köfte yedim ,akşama salata yerim artıkı n
dün bende dondurma yemiştim ama sabah midem alt üst olmuştu kalktıgımda ya
a.o.ç dondurması bir daha almıycam bozmuşlarrr
aaaa antalyadamı yaşıyosun
ama verdiklerini geri aldın mı aldın. diyette bence en önemli kural 1-2 yiyeceğe bağlı kalmadan herşeyden yemek. ona kalırsa hergün elma ye yine verdirir. ama bırakıpta başka şeyler yemeye başlıynca anında alırsın verdiklerini. kalıcı olmaz. bana gittiğim diyetisyen söylemişti karpuz+peynir kilo tutuyor diye. bende ondan sonra yemedim. çünkü bunu ondan bundan değil diyetisyenden duydum sonuçta.:44: benim ne karpuz+peynirle kilo vermişliğim var nede almışlığım. hiç dikkat etmedimde. diyetisyenim yeme dedi bende yemedim. başkalarıda vermiş karpuz+peynirle. ilginç.
birde 1 bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyupta gece yatmadan önce içilirse uyurkende metabolizmayı canlı tutuyormuşben bi ara yaptım 1 hafta kadar.işe yaradımı bilmiyorum çünkü spor+diyet te zaten veriyorum. haftalık vermem gerektiği kadarını vermiştim zaten. birde bnm bazı yapan arkadaşlarımın miğdesini yakmış. haberiniz ola. ama bende öyle bişey olmadı allaha şükür.
ilk defa Antalya'dan biri çıktı
nerdesin canım belkide komşuyuzdur ne güzel olur
olur mu olurkepezde oturuyorum ben sakarya parkı taraflarında
yemeklerden önce elma sirkeli su içmek iyi geliyo diye biliyorum cnm. sirke çok asitli olduğu için mideye zarar verebiliyor bazıları mide koruyucu kullanarak içiyo :44: genelde sirkenin asidini hafifletmek için ılık su-sirke-bal karıştırıp içiyolar
allah allaaahhh anlatamadım galiba ben karpuzla verdiğim kiloları en az 5 sene sonra geri aldım + bambaşka sebeplerden lütfen insanları tanımadan hayatlarında neler yaşadığını bilmeden kendi kendine yorum yapma..... zaten karpuz diyeti yaparken sadece peynir karpuz yemiyorsun sabah akşam yiyip öğlen protein sebze vs alıyorsun tıpkı specıal k diyeti gibi
offffff sen benim yazdıklarımı tekrar oku canım bide diyetisyenine sor hangi diyeti yaparsan eğer bırakınca dengesiz beslenince kilo aldırmıyorsa söyle o diyeti yapıcam ben
ve herkesin bünyesi aynı değildir ama ben bunu ne kadar anlatsam boş senin neler yaşadığınıda ben bilmiyorum mesela pkon varmı yada hormon bozukluğun yada kaç çocuk doğurdun yada kaç yaşındasın bende senin hakkında hiç birşey bilmiyorum o yüzden yargılamıycam senin yaptığını yapmıycam canım
canım iyi misin sen? neden kendi kendine triplere giriyorsun ki? ben kimseyi yargılamadım. hormon bozukluğu yaşıyomuşsun. geçmiş olsun. dediklerimi çarpıtman bundan mı? yada dediklerimi nasıl anlıyorsun? bilmiyorum. ama en iyisi fazla uzatmayalım bu konuyutamam
oyyy uzağız be canım ben yeşilyurttayım tıp fakültesine uncalıya yakınım :84:
sıcaaaaaaaaaaakkkkkkk yanıyoruuummmm :84: :84: :84: offff bu sıcakta ne yersen ye zayıflarsın :89:
evet uzakmışız :44:
bol bol su iç
offffffffff ben birsürü şey yazıyorum sen hormon bozukluğu yaşıyormuşsun diyosun
iyiyim allaha şükür sen benim dediklerimi çarpıtmış olabilirmisin acaba ben bir karpuz diyetiyle 10 kilo verdim dedim sen benim şu anki kilolarımı karpuz diyeti yüzünden geri aldığımı idda ettin hepsi bu yani sen çarpıttın
valla bencede uzatmayalım
ben triplere girmiyorum senide seviyeye ve saygıya davet ediyorum benim yaşadığım sağlık problemini kendini saçma sapan bir şekilde savunmak için kullanma sakınnnnnnnnnn!!!!!!!!
neredeyse 3 litreyi buldum sabahtan beri wcyle akraba oldum
offf off yemem demiştim ama yedim kibrit kutusu büyüklüğünde püsküüt pastası yedim canım çooooooooooooooook istedi kızlar yaa nappiiiiiimmm :125::125::125:
evet aynı zamanda iştahıda kesiyormuş. ama yemekten önce denemedim hiç.
canım iyi misin sen? neden kendi kendine triplere giriyorsun ki? ben kimseyi yargılamadım. hormon bozukluğu yaşıyomuşsun. geçmiş olsun. dediklerimi çarpıtman bundan mı? yada dediklerimi nasıl anlıyorsun? bilmiyorum. ama en iyisi fazla uzatmayalım bu konuyutamam
offf off yemem demiştim ama yedim kibrit kutusu büyüklüğünde püsküüt pastası yedim canım çooooooooooooooook istedi kızlar yaa nappiiiiiimmm :125::125::125:
tekrar yazıyorum
????hormon bozukluğu yaşıyormuşsun geçmiş olsun dediklerimi çarpıtman bundanmı ?????
tamam ben hiçbirşeyi çarpıtmıyorum sen bel altı vurdun cevap verdim
sen karpuz diyetiyle 10 kilomu verdin dedim ben evet dedim hayır demedim sen verdiklerini almışsın sonuçta milim milim uğraşma vb gibi öğütler verdin bende beni tanımıyorsun neler yaşadığımı bilmiyorsun ben emziriyorum ona göre diyet yapıyorum diye cevap verdim
neyse canım uzatmıycam kapatalım lütfen çünkü anlaşamıyoruz
yakızlar günde 3 lt su içilmesi gerekmiş normalde. ben 1,5-2lt içebiliyorum en fazla. oda çatlaya çatlaya. nası olucak.s
saat 17.12 bu saate kadar 1,5 içebildim anca sabah 10 dan beri. çatlamak üzereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?