80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh afiyet olsun

aaaa antalyadamı yaşıyosun

evet

allah allaaahhh anlatamadım galiba ben karpuzla verdiğim kiloları en az 5 sene sonra geri aldım + bambaşka sebeplerden lütfen insanları tanımadan hayatlarında neler yaşadığını bilmeden kendi kendine yorum yapma..... zaten karpuz diyeti yaparken sadece peynir karpuz yemiyorsun sabah akşam yiyip öğlen protein sebze vs alıyorsun tıpkı specıal k diyeti gibi
offffff sen benim yazdıklarımı tekrar oku canım bide diyetisyenine sor hangi diyeti yaparsan eğer bırakınca dengesiz beslenince kilo aldırmıyorsa söyle o diyeti yapıcam ben
ve herkesin bünyesi aynı değildir ama ben bunu ne kadar anlatsam boş senin neler yaşadığınıda ben bilmiyorum mesela pkon varmı yada hormon bozukluğun yada kaç çocuk doğurdun yada kaç yaşındasın bende senin hakkında hiç birşey bilmiyorum
hayatta insana kilosunu geri aldıran tek şey yanlış diyet şekli değildir bazen sağlık problemleri hayat şartlarıda kilo aldırır ben senin ne demek istediğini çok iyi anladım karpuzda yesen detoksda yapsan arkasını sağlam tutmazsan geri alırsın bunların hepsi tecrübedir
yani ben diyetisyenlere işte bu yüzden kızıyorum insanları yanlış bilgilendiriyorlar kimi insan karbon alarak zayıflar kimi protein bu kişiden kişiye değişir demek yerine direk karbon kilo aldırır diyorlar
bence söylediklerinde tek bir doğru var oda tek tip beslenmenin özellikle uzun süre yanlış olduğu

Son düzenleme:

evet aynı zamanda iştahıda kesiyormuş. ama yemekten önce denemedim hiç.

canım iyi misin sen? neden kendi kendine triplere giriyorsun ki? ben kimseyi yargılamadım. hormon bozukluğu yaşıyomuşsun. geçmiş olsun. dediklerimi çarpıtman bundan mı? yada dediklerimi nasıl anlıyorsun? bilmiyorum. ama en iyisi fazla uzatmayalım bu konuyu tamam

Son düzenleme:

offffffffff ben birsürü şey yazıyorum sen hormon bozukluğu yaşıyormuşsun diyosun
iyiyim allaha şükür sen benim dediklerimi çarpıtmış olabilirmisin acaba ben bir karpuz diyetiyle 10 kilo verdim dedim sen benim şu anki kilolarımı karpuz diyeti yüzünden geri aldığımı idda ettin hepsi bu yani sen çarpıttın
valla bencede uzatmayalım
ben triplere girmiyorum senide seviyeye ve saygıya davet ediyorum benim yaşadığım sağlık problemini kendini saçma sapan bir şekilde savunmak için kullanma sakınnnnnnnnnn!!!!!!!!

Son düzenleme:

ben gayet seviyeli ve saygılıyım geçmiş olsun dedim ne var bunda?
ben senin karpuz diyeti yüzünden aldığını savunmadım. o 10 kiloyu karpuz diyetiyle mi verdin dedim. hyr dedin.bende zaten tek yiyeceğe bağlı kalan diyetler sağlıksız. bırakınca kat kat alınıyor dedim. budur :) neyse canım daha fazla konuşmıcm çünkü dediklerimi hep yanlış anlıyorsun.

offf off yemem demiştim ama yedim kibrit kutusu büyüklüğünde püsküüt pastası yedim canım çooooooooooooooook istedi kızlar yaa nappiiiiiimmm :125::125::125:

neredeyse 3 litreyi buldum sabahtan beri wcyle akraba oldum

ahh bnde içebilsem bu saate kdr 3 Lt keşke :44: ben içmek için zorluyrm kendimi yoksa günde 1-2 bardak içiyodum

offf off yemem demiştim ama yedim kibrit kutusu büyüklüğünde püsküüt pastası yedim canım çooooooooooooooook istedi kızlar yaa nappiiiiiimmm :125::125::125:

ama küçücük azıcık yemişsin o kdrcıktan bişey olmaz sen masumsun

tekrar yazıyorum

????hormon bozukluğu yaşıyormuşsun geçmiş olsun dediklerimi çarpıtman bundanmı ?????

tamam ben hiçbirşeyi çarpıtmıyorum sen bel altı vurdun cevap verdim

sen karpuz diyetiyle 10 kilomu verdin dedim ben evet dedim hayır demedim ama taaa bekarken verdim diyede ekledim şu anki 10 kiloyu başka yöntemlerle verdiğimi ve sebeplerinide ekledim sen verdiklerini almışsın sonuçta milim milim uğraşma vb gibi öğütler verdin bende beni tanımıyorsun neler yaşadığımı bilmiyorsun ben emziriyorum ona göre diyet yapıyorum diye cevap verdim

neyse canım uzatmıycam kapatalım lütfen çünkü anlaşamıyoruz

Son düzenleme:

canım kibrit kutusu büüklüğünde yemişsin. çok değilki. akşam bi yürüyüşe çık yeter :)

canııımmm :) 88,5 ten 77,5 e karpuzla mı verdin dedimde yok dedinya ondan bahsediyorum :) anladınmı :)

Son düzenleme:
yakızlar günde 3 lt su içilmesi gerekmiş normalde. ben 1,5-2lt içebiliyorum en fazla. oda çatlaya çatlaya. nası olucak.s

saat 17.12 bu saate kadar 1,5 içebildim anca sabah 10 dan beri. çatlamak üzereyim.

Son düzenleme:
yakızlar günde 3 lt su içilmesi gerekmiş normalde. ben 1,5-2lt içebiliyorum en fazla. oda çatlaya çatlaya. nası olucak.s

saat 17.12 bu saate kadar 1,5 içebildim anca sabah 10 dan beri. çatlamak üzereyim.

egzersiz yaparken iç o zmn daha fazla içiyosun insan hareket etmezse içtiği su fazla gibi geliyo hareketli olursan daha kolay içersin :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…