80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi bakalım inşallahhh !!!

ne güzel anlatmışsın canım, ben de şu sıra takılıp kaldım, bir türlü 83 olamadım. ama biz mücadele verdikçe gidecek hepsi inşallah

azmini hiç kaybetme canım,görücez inşallah. diyet tamamen kararlılık işi

hadi bakalım inşallahhh !!!

inşallah

ne güzel anlatmışsın canım, ben de şu sıra takılıp kaldım, bir türlü 83 olamadım. ama biz mücadele verdikçe gidecek hepsi inşallah

ahh ahh bende biraz kilo versemde takılma dönemine gelsem keşke ben daha başdaki takılmadayım inşallah atlatırsın kilolarını vemeye başlarsın sonrada hepsi gider bi bakmışız çıtı pıtı olmuşuz ohh ne güzel olur

sabah:
domataes
salatalık
biber
kk peynir
5 zeytin
2 dilim uno çavdar ekmek
2 bardak çay şekersiz
haşlama yumurta

ara:
ada çayı

öğlen:
kibrit kutusu büyüklüğünde püsküüt pastası
semizotu yoğurtlu

ara:
muz

akşam:
1 muz2. muz fazla oldu biliyorum
6 köfte
6 kaşık pilav buda fazla oldu bililyorum
salata
bu arada akşam yemeği saat dokuzu buldu

spor 1.5 saat yürüyüş akşam üstü
1 lt su anca içmişimdir dahada içmeye çalışıcam
yeşil çay form çay onlarıda birazdan içicem

efem bugünkü münüm
sabah 1 kase specıal k süt ile
ara yapamadım
öğlen 1 kase specıal k süt ile
ara 1 küçük kavun
akşam 1 kase çorba (kıyma ıspanak mercimek bulgurlu)1 kase taze fasulye 1 kase cacık
ara 1 bardak süt
su 3 lt

specıal k yı 1 e düşürücem aslında acayip kolay ve doyurucu bir diyet şekli ama bilmiyorum kafam karıştı aslındaa tahıl meyve süt yemiş oluyorsun normal beslensem mesela kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir domat yiycem bu sanki daha sağlıklı of kafam baya karıştı
help!

Son düzenleme:
benım oğlumda 8 aynını dolduruyor bu ay hedeflerımızde aynı ıns bende sızın gıbı verebılırım:)

selamlar hayırlı pazarlarr..

2 saat yuruduk geldık ama resmen su damladı ustumden:)

allah bağışlasın yavrunu canım inşallah verirsin burdan ayrılma yeter ben daha yolun yarısındayım aslında koyduğum hedef beden kitle hesabına göre normal kilolu sınırında o kiloya düşüyümde kalanına sonra bakıcam artık
allah yardımcımız olsun

banu menün çok güzel tıpkı benimki gibi
ah canım ya sudan bıkıyor insan bir süre sonra dimi ben 3 lt suyu inan silah zoruyla içiyorum bide oda sıcaklığında ki ben normalde yaz kış buz gibi su içen insanım ama su soğuk olunca boğazımdan gitmiyor dikemiyorum kafaya bende ılık içiyorum daha kolay oluyor içmesi
inan sudanda salatadanda böööyyykkkk geldi salatayaa birkaçgün ara verdim ama suya malesef tam gaz devam

süreyyaaa
kız sen cidden hap mı kullanıyorsun zayıflamak için?
inanmıyorumm kuu delimisin ya sen 4 kilo için ilaç mı kullanılır beyaaa

ya hap degilde su suda asit haline gelip eriyor ya,ondan iciyorum...aslinda bögürtlen suyu icmis gibi oluyorum sulu icmek gerekiyor,tek amaci seker tatli istedigini dindirmekmis....sacmalik aslinda ama ne bileyim son 4 kg cok zor geldi ya hergün yeniden baslamakdan yoruldum,iradesizlestim iyice

ben rahat içiyorum cnm suyu ama dışarda oldugumdan içemedim bugün cnm

zamanla daha rahat içersin bend eillk başlarda öleydim şimdi 4 e dogru çıkıyor bazen frenliyorum kendimi
salatadan neden öykkk geldi kuu degiştir arada hp aynı salatayı yimee bacım

bugün gözlemeler,çig börekleerrrr sucuklu tereyaglı yumurtalar,katmerler ,bazlamalar uçuştu etrafımda vallaa:18::18::18:

son kilocuklarr zor gidiyor vallaaa cnm ya bende bak kaç aydır ugraşıyorum nisan 1 de görmüştüm 63.9 u
ama bi çıkıyorum bi iniyorum bak 2 ay sonra ulaşabildimm çizelgeme ancakkk

ama benimde 28 agustosa kadar 58 olmamm lazım

yeşillik süt yapıyo diye bastım yeşilliği proteinde alıyım diye bi balıklı bi tavuklu :111: bide en son yediğim yağsız tuzsuz sadece limonluydu zor bitirdim tabağı pazarda bile yeşillik tezgahlarını transit geçtim
çoban yapıyım diyorum olmazsa 1 dilim ekmekle götürürüm

ya dışarı çıkınca mahfoluyor insan herşey sapıtıyor hele 1 ev gezmesi 2 avm benim 1 numaralı düşmanlarım

çingene salatası yap cnm domates,salatalık,biber,sogan ve lor peyniri ilee
çok güsel bir ezme tarifi bulum yarın deniycem yazarım sizedee

sema bişiy sorcam royalpalm resort bizim otel ama nette çok kötü yorumlar va biliyomrusun sen o oteli?

Merhabalar,ben 3 günde tam anlamıyla şımardım ve resmen yoldan çıktım.Herhalde bu 3 günde yemediğim kaçamak kalmamıştır.Buna kaçamak da denmez,çünkü ucundan tırtıklamadım,tam anlamıyla yedim.
Size sorum var,aslında benim kilo vermem durmadı,bu yüzden kararsız kaldım.Bir hafta 0.5-0.6 iken diğer hafta 1-1.4 olabiliyor.Acaba diyorum, bu 3 günlük kaçamağı kapatmak için lapa diyeti mi yapsam yoksa eskisi gibi diyete devam mı etsem?Arkadaşlar, yanıtlarsanız sevinirim...

firina muffin koydum pismesini bekliyorum,kol böregim icin hamurumun mayalanmasini bekliyorum onuda yaparim yatmadan,yarin günüm var.simdiden hazirligimi yapiyorum cocuklarla zor oluyor yoksa ,yarinda evi birdaha bi elden gecirirm ve ufak tefek kalanmarimi yaparim.menümde sunlar var kizlar

kol böregi
mercimek köfte
makarna salatasi
muffin
ya tiramisu yada portakalli alman pastasi....bu coook güzel oluyor cokta kolay ama tiramisu daha agir basiyor,söylmesi ayip pek severler arkadaslar tiramisumu

ben oldugunca az yemeye gayret göstericem

canim bi yerde okumusdum,vücut ilk günler hizla kilo verirmis,sonra metobolizma diyette oldugunu anlayinca günden güne kilo vermek azalirmis yada bir dönem duraklamaya gecermis ...ama duraklama cok uzun sürerse arada metobolizmayi sasirtmak gerekirmis ,biraz menülerde degisilik yapmak gerekirmis tabi nasil degisiklik o bize kalmis bisey artik

Teşekkür ediyorum,ben yine aynen devam edeyim.Kilo vermem durduğunda lapa diyetini uygulayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…