bak o zmn ne kdr gayret göstermişsin başarmışsın şimdide yapabilirsin. yine spor yap uğraş yine olur herşey ama diyet yaparak yani sadece belirli şeyler yiyerek kilo verme o zmn normal yemeğe döndüğünde yine kilo alıyosun kendimden biliyorumyeteri kadar ye sporunu yap olur biter
aynı şeyleri bende çok duyuyorum yakın çevremden ve ben çok duygusal herşeye hemen alınan kırılan birisiyim bide beni düşün hemen içleniyorumama bu sefer bırakmamak için elimden geleni yapıyorum yapıcam da. birazcık hırs yapmaya çalış ama bırakma sakın benimde umutsuz olduğum zamanlar oluyo hele dün oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım ama bana bi faydası olmuyo sakın bırakma gayret et yaptığın herşeyin karşılığını görürsün. sen yemende kısıcan spor yapıcan ve vücudun hiç değişmicek ha? sence böyle bişey olabilir mi? mutlaka farklılıklar oluyodur sen çok belirgin olmadığı için fark edemiyosundur. bi yazı okumuştum kilo vermek çalışmalarına başladığın zaman [yemeği kısıtlama vs] vücut ilk zmnlarda direnç gösterirmiş kilo kaybı başlayacağı için uyarı gösteriyo bi şekilde işte. sürekli acıkıyosun hemen yoruluyosun falan filan.. bu aşamayı atlatırsan kilo vermeye başlıyomuşsun şimdi biz yeni başladığımız için bu aşamadayız gözünü sevim bırakma kendini hemen. ben bu durumuma çok üzülüyorum bu kilolar yüzünden kimsenin üzülmesini istemiyorum. eger istersen başarırsın
----Kendimizi Bırakmak Yok demi..??
valla tebrik ederim iyi sabretmişsin...!!!
90 dan 63.9 a düşmüşsün süper birşey bu !!! ben o günleri görebilecikmiyim hiç bilmiyorum,gençliğimin en güzel yıllarını vitrinlere özenerek bakmakla geçiriyorum.
hadi bakalım inşallahhh !!!
ne güzel anlatmışsın canım, ben de şu sıra takılıp kaldım, bir türlü 83 olamadım. ama biz mücadele verdikçe gidecek hepsi inşallah
inşallah
ahh ahh bende biraz kilo versemde takılma dönemine gelsem keşkeben daha başdaki takılmadayım inşallah atlatırsın kilolarını vemeye başlarsın sonrada hepsi gider bi bakmışız çıtı pıtı olmuşuz ohh ne güzel olur
benım oğlumda 8 aynını dolduruyor bu ay hedeflerımızde aynı ıns bende sızın gıbı verebılırım:)
selamlar hayırlı pazarlarr..
2 saat yuruduk geldık ama resmen su damladı ustumden:)
menümü yazayım
sabah
1 ceviz 2 kayısı
kahvaltı-öglen
domates salatalık
peynir
zeytin
yarım yagsız gözleme
2 lokma çig börek
1 köfte
ara
6 erik,5 çilek
akşam
1 taak taze fasulye
1 kase cacık
malesef su hiç yok bugün
süreyyaaa
kız sen cidden hap mı kullanıyorsun zayıflamak için?
inanmıyorumm kuu delimisin ya sen 4 kilo için ilaç mı kullanılır beyaaa
banu menün çok güzel tıpkı benimki gibi
ah canım ya sudan bıkıyor insan bir süre sonra dimi ben 3 lt suyu inan silah zoruyla içiyorum bide oda besıcaklığında ki ben normalde yaz kış buz gibi su içen insanım ama su soğuk olunca boğazımdan gitmiyor dikemiyorum kafaya bendeben ılık içiyorum daha kolay oluyor içmesi
inan sudanda salatadanda böööyyykkkk geldi salatayaa birkaçgün ara verdim ama suya malesef tam gaz devam
ya hap degilde su suda asit haline gelip eriyor ya,ondan iciyorum...aslinda bögürtlen suyu icmis gibi oluyorum sulu icmek gerekiyor,tek amaci seker tatli istedigini dindirmekmis....sacmalik aslinda ama ne bileyim son 4 kg cok zor geldi ya hergün yeniden baslamakdan yoruldum,iradesizlestim iyice
ben rahat içiyorum cnm suyu ama dışarda oldugumdan içemedim bugün cnm
zamanla daha rahat içersin bend eillk başlarda öleydim şimdi 4 e dogru çıkıyor bazen frenliyorum kendimi
salatadan neden öykkk geldi kuu degiştir arada hp aynı salatayı yimee bacım
bugün gözlemeler,çig börekleerrrr sucuklu tereyaglı yumurtalar,katmerler ,bazlamalar uçuştu etrafımda vallaa:18::18::18:
yeşillik süt yapıyo diye bastım yeşilliği proteinde alıyım diye bi balıklı bi tavuklu :111: bide en son yediğim yağsız tuzsuz sadece limonluydu zor bitirdim tabağı pazarda bile yeşillik tezgahlarını transit geçtim
çoban yapıyım diyorum olmazsa 1 dilim ekmekle götürürüm
ya dışarı çıkınca mahfoluyor insan herşey sapıtıyor hele 1 ev gezmesi 2 avm benim 1 numaralı düşmanlarım
Merhabalar,ben 3 günde tam anlamıyla şımardım ve resmen yoldan çıktım.Herhalde bu 3 günde yemediğim kaçamak kalmamıştır.Buna kaçamak da denmez,çünkü ucundan tırtıklamadım,tam anlamıyla yedim.
Size sorum var,aslında benim kilo vermem durmadı,bu yüzden kararsız kaldım.Bir hafta 0.5-0.6 iken diğer hafta 1-1.4 olabiliyor.Acaba diyorum, bu 3 günlük kaçamağı kapatmak için lapa diyeti mi yapsam yoksa eskisi gibi diyete devam mı etsem?Arkadaşlar, yanıtlarsanız sevinirim...
canim bi yerde okumusdum,vücut ilk günler hizla kilo verirmis,sonra metobolizma diyette oldugunu anlayinca günden güne kilo vermek azalirmis yada bir dönem duraklamaya gecermis ...ama duraklama cok uzun sürerse arada metobolizmayi sasirtmak gerekirmis ,biraz menülerde degisilik yapmak gerekirmis tabi nasil degisiklik o bize kalmis bisey artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?