egzersiz yaparken iç o zmn daha fazla içiyosuninsan hareket etmezse içtiği su fazla gibi geliyo hareketli olursan daha kolay içersin :87:
sıcaaaaaaaaaaakkkkkkk yanıyoruuummmm :84: :84: :84: offff bu sıcakta ne yersen ye
zayıflarsın :89:
canım kibrit kutusu büüklüğünde yemişsin. çok değilki. akşam bi yürüyüşe çık yeter :)
şimdi geldim bende yürüyüşten 1.5 saat kadar yürüdük iyi geldi baya bi yoruldum da
kızlar merhaba yazamadım,hiçbir değişiklik yok,hala aynı kilodayım,çokkkk zor veriyorum ve bu benim sinirlerimi çok bozup diyeti bozmama sebep oluyor offfffffffffffff
canım hemen vazgeçme her vücuda göre değişiklik gösteriyo kilo vermekbirazcık sabret inan vermeye başlarsın ama hemen bırakırsan baştan pes etmiş olursun
annem,kardeşim bile dalga geçio benle amaaaan hep aynı şey yemicem vercem diosun başa sarıosun diye.....
heves meves hiçbişe kalmıo
tiroid testleirn filan yapıldımı ,yada bir hormonel hastalıgın yok dimi
pko gibi filan?
evet yaptırdım herhangi bir sorun çıkmadı...
annem,kardeşim bile dalga geçio benle amaaaan hep aynı şey yemicem vercem diosun başa sarıosun diye.....
heves meves hiçbişe kalmıo
hımmm
ozaman bir yerde yanlış yapıyorsun ,yada bünyen zor veriyor yani metan yavaş
hızlandırmak lazımmm bazı insalarr kii buna bende dahil şanssız olabiliyoruz
bend eilk 40 günde 4 kiloyu zor vermiştim
aynı şeyleri bende çok duyuyorum yakın çevremden ve ben çok duygusal herşeye hemen alınan kırılan birisiyim bide beni düşün hemen içleniyorumama bu sefer bırakmamak için elimden geleni yapıyorum yapıcam da. birazcık hırs yapmaya çalış ama bırakma sakın benimde umutsuz olduğum zamanlar oluyo hele dün oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım ama bana bi faydası olmuyo sakın bırakma gayret et yaptığın herşeyin karşılığını görürsün. sen yemende kısıcan spor yapıcan ve vücudun hiç değişmicek ha? sence böyle bişey olabilir mi? mutlaka farklılıklar oluyodur sen çok belirgin olmadığı için fark edemiyosundur. bi yazı okumuştum kilo vermek çalışmalarına başladığın zaman [yemeği kısıtlama vs] vücut ilk zmnlarda direnç gösterirmiş kilo kaybı başlayacağı için uyarı gösteriyo bi şekilde işte. sürekli acıkıyosun hemen yoruluyosun falan filan.. bu aşamayı atlatırsan kilo vermeye başlıyomuşsun şimdi biz yeni başladığımız için bu aşamadayız gözünü sevim bırakma kendini hemen. ben bu durumuma çok üzülüyorum bu kilolar yüzünden kimsenin üzülmesini istemiyorum. eger istersen başarırsın
----Kendimizi Bırakmak Yok demi..??
martın 22sin de başlamıştım yine 86 kilo ile...80 e düştüm mayısın 12 sine kadar.ama öyle böyle bir diyet değildi...her gün kondisyon bisikletine biniyordum sauna şortla beraber 200 kalori de onun tepesinde yakıyordum.ama o kadar çok uğraştımki anlatamam...tabi tak etti canıma saldırdım tekrar herşeye...şimdi yine 86 oldum,ama belli olmuyor kilo aldığım sanırım spor inceltti biraz beni,çünkü gören herkes çok zayıflamışsın diyor halbuki tartıda değişiklik yok :26:
kızlar.. sema ve keidcikkk
lütfen tartışma yaşmayalım topikte kötü oluyor bu tarz şeyler
sonuçta herkeisn bünyesi farklı kimi bir diyetle 5 kilo veriri kimisi alır
kidcik lütfen yanlış anlama yazdıklarımı yandaş degilim tabiki bu konuda
ama bir kaç menüyee yorumlarını gördüm,elşetirilerde bulunuyorsun ve yrumlar yapıyorsun
ben bile bu kadar kilo vermişken menüleri yorumlamaktan sakınıyorum
çünkü herkesinn bulundugu ortam ve şartlar farklı
dün bir ark menüsüne yorum yapmıştın sosi filan su tutauyor sakınınn hanımlar'!!!!!!!1 demişsin
biz zaten bu tarz şeylerden sakınıyoruz ve tüketmiyoruz ama hafta sonu menğleirnde veya çok sıkıştıgımızda yiyoruz....
iyi niyetle eleşetiri yapıyorsun tabiki ,ama farkında olmadan
yolun yarısınaa gelmiş kişilere akıl verme gibi oluyor bir nebze bu!!!!!!!!!!!!1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?