80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar.. sema ve keidcikkk
lütfen tartışma yaşmayalım topikte kötü oluyor bu tarz şeyler
sonuçta herkeisn bünyesi farklı kimi bir diyetle 5 kilo veriri kimisi alır

kidcik lütfen yanlış anlama yazdıklarımı yandaş degilim tabiki bu konuda
ama bir kaç menüyee yorumlarını gördüm,elşetirilerde bulunuyorsun ve yrumlar yapıyorsun
ben bile bu kadar kilo vermişken menüleri yorumlamaktan sakınıyorum
çünkü herkesinn bulundugu ortam ve şartlar farklı

dün bir ark menüsüne yorum yapmıştın sosi filan su tutauyor sakınınn hanımlar'!!!!!!!1 demişsin
biz zaten bu tarz şeylerden sakınıyoruz ve tüketmiyoruz ama hafta sonu menğleirnde veya çok sıkıştıgımızda yiyoruz....

iyi niyetle eleşetiri yapıyorsun tabiki ,ama farkında olmadan
yolun yarısınaa gelmiş kişilere akıl verme gibi oluyor bir nebze bu!!!!!!!!!!!!1

sıcaaaaaaaaaaakkkkkkk yanıyoruuummmm :84: :84: :84: offff bu sıcakta ne yersen ye
zayıflarsın :89:

benım oğlumda 8 aynını dolduruyor bu ay hedeflerımızde aynı ıns bende sızın gıbı verebılırım:)

selamlar hayırlı pazarlarr..

2 saat yuruduk geldık ama resmen su damladı ustumden:)

kızlar merhaba yazamadım,hiçbir değişiklik yok,hala aynı kilodayım,çokkkk zor veriyorum ve bu benim sinirlerimi çok bozup diyeti bozmama sebep oluyor offfffffffffffff

menümü yazayım

sabah
1 ceviz 2 kayısı

kahvaltı-öglen
domates salatalık
peynir
zeytin
yarım yagsız gözleme
2 lokma çig börek
1 köfte

ara
6 erik,5 çilek

akşam
1 taak taze fasulye
1 kase cacık

malesef su hiç yok bugün

selam kizlar...topic biraz hararetlenmis sanki...bende menümü yazayim

sabah
sütlü müsli

ara
2 avuc ici kadar tam bugday kepek ekmegi kahve ile

ögle
3 yemek kasigi makarna
3 yemek kasigi macargulasi yapmisdim,ama türk marketinden aldigim etle macar eti degil

ara
1 muz

aksam
yine müsli yicem acayip tok tutuyor
acai berry icmeye tekrardan basladim dügün sirasi icmemisdim baklaim faydasi olcakmi
2 bardak suyun icne atip erimesini bekliyorsun cok sekerli bir icecek oluyor ama cok tok tutuyor...ben yapiyorum siz yapmayin

İyi Akşamlar :79:

Bugün ki menüm;

***Sabah:Masum sandviç [2 light tost ekmeği arasında peynir ve domates], taze sıkılmış portakal suyu [1 limonun suyu ilaveli]
*Ara 1: 2 kayısı, 6 erik
***Öğlen:Yarım porsiyon çorba, küçük bi kase yoğurt, 1 dilim light ekmek
*Ara 2: Yoğurt [içine çok az tang toz içecekten koydum canım tatlı istemişti değişiklik yaptım]
***Akşam: patates salatası, küçük bi kase yoğurt, 1 dilim light ekmek

Spor: 1 saat yürüyüş.

Bugün 2,5 LT su içtim

kızlar merhaba yazamadım,hiçbir değişiklik yok,hala aynı kilodayım,çokkkk zor veriyorum ve bu benim sinirlerimi çok bozup diyeti bozmama sebep oluyor offfffffffffffff

canım hemen vazgeçme her vücuda göre değişiklik gösteriyo kilo vermek birazcık sabret inan vermeye başlarsın ama hemen bırakırsan baştan pes etmiş olursun

süreyyaaa
kız sen cidden hap mı kullanıyorsun zayıflamak için?
inanmıyorumm kuu delimisin ya sen 4 kilo için ilaç mı kullanılır beyaaa

canım hemen vazgeçme her vücuda göre değişiklik gösteriyo kilo vermek birazcık sabret inan vermeye başlarsın ama hemen bırakırsan baştan pes etmiş olursun

annem,kardeşim bile dalga geçio benle amaaaan hep aynı şey yemicem vercem diosun başa sarıosun diye.....

heves meves hiçbişe kalmıo

evet yaptırdım herhangi bir sorun çıkmadı...

hımmm
ozaman bir yerde yanlış yapıyorsun ,yada bünyen zor veriyor yani metan yavaş
hızlandırmak lazımmm bazı insalarr kii buna bende dahil şanssız olabiliyoruz
bend eilk 40 günde 4 kiloyu zor vermiştim

annem,kardeşim bile dalga geçio benle amaaaan hep aynı şey yemicem vercem diosun başa sarıosun diye.....

heves meves hiçbişe kalmıo

aynı şeyleri bende çok duyuyorum yakın çevremden ve ben çok duygusal herşeye hemen alınan kırılan birisiyim bide beni düşün hemen içleniyorum ama bu sefer bırakmamak için elimden geleni yapıyorum yapıcam da. birazcık hırs yapmaya çalış ama bırakma sakın benimde umutsuz olduğum zamanlar oluyo hele dün oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım ama bana bi faydası olmuyo sakın bırakma gayret et yaptığın herşeyin karşılığını görürsün. sen yemende kısıcan spor yapıcan ve vücudun hiç değişmicek ha? sence böyle bişey olabilir mi? mutlaka farklılıklar oluyodur sen çok belirgin olmadığı için fark edemiyosundur. bi yazı okumuştum kilo vermek çalışmalarına başladığın zaman [yemeği kısıtlama vs] vücut ilk zmnlarda direnç gösterirmiş kilo kaybı başlayacağı için uyarı gösteriyo bi şekilde işte. sürekli acıkıyosun hemen yoruluyosun falan filan.. bu aşamayı atlatırsan kilo vermeye başlıyomuşsun şimdi biz yeni başladığımız için bu aşamadayız gözünü sevim bırakma kendini hemen. ben bu durumuma çok üzülüyorum bu kilolar yüzünden kimsenin üzülmesini istemiyorum. eger istersen başarırsın

----Kendimizi Bırakmak Yok demi..??

valla tebrik ederim iyi sabretmişsin...!!!

90 dan 63.9 a düşmüşsün süper birşey bu !!! ben o günleri görebilecikmiyim hiç bilmiyorum,gençliğimin en güzel yıllarını vitrinlere özenerek bakmakla geçiriyorum.

martın 22sin de başlamıştım yine 86 kilo ile...80 e düştüm mayısın 12 sine kadar.ama öyle böyle bir diyet değildi...her gün kondisyon bisikletine biniyordum sauna şortla beraber 200 kalori de onun tepesinde yakıyordum.ama o kadar çok uğraştımki anlatamam...tabi tak etti canıma saldırdım tekrar herşeye...şimdi yine 86 oldum,ama belli olmuyor kilo aldığım sanırım spor inceltti biraz beni,çünkü gören herkes çok zayıflamışsın diyor halbuki tartıda değişiklik yok :26:

bak o zmn ne kdr gayret göstermişsin başarmışsın şimdide yapabilirsin. yine spor yap uğraş yine olur herşey ama diyet yaparak yani sadece belirli şeyler yiyerek kilo verme o zmn normal yemeğe döndüğünde yine kilo alıyosun kendimden biliyorum yeteri kadar ye sporunu yap olur biter

sosis şişlik yapıyor dedim. bunda kötü niyet aramanız garip. ben sakın dedim diye bnm dediğimi yapmıyo herkez.ben sadece yanlış bildiğimi söylüyorum size. bilin yada bilmeyin bunun bi önemi var mı? topik burası birbirimize yorum yapıcaz elbet. buraya menüleri diğerleri yorum yapılsın diye yazmıyor musunuz? laf olsun diyemi yazıyorsunuz? akıl vermek değil. ben sadece yanlış bildiğimi söylüyorum. madem laflarım yorumlarım sizi rahatsız ediyor. hiç umrumda olmaz. giderim bende. burda amacın bilgi alışverişi+birbirimize destek olmak, iyi gördüğümüze iyi, kötü gördüğümüze ha bu kötü bunu yeme demek olduğunu sanıyordum. demek yapılmaması gereken seyleri söylemek suç. tamam o zaman. kendinize iyi bakın hepiniz. allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…