80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarrrr

menüm
sabah yani öglen
2 dilim kepek ekmegi
yarım domates
yarım salatalık
1 kk tulum peyniri
1 üçgen peynir
5 zeytin

ara 1 fincan sütlü nescafe

akşam
5 köfte
yarım domates
3 kaşık yoğurt
2 salatalık turşu

gece
1 avuç leblebi
lıgt cola

bu arada bildirimi kime yapcaz diye sormuştum ama kimse yazmamışşş

iyi geceler kıslarr

KAHVALTI 1dilim etimek peynir 3 doöates yeşil cay

ÖGLEN AKŞAM bu gün öglen akşan karıştı öglende kaysı yedim 10 15 tane akşem üzeride 2 şiş bir dilim ekmek ve piyaz :18::18::18::18::18::18::18::18:

selam iki gündür dışarda olduğum için menümü yazmakta geçikiyorum
menüm
uyanınca, 6 çilek

sabah: 2 di. tahıllı ekmek, 1 haş. yumurta,
3 zeytin, peynir, domatez, salatalık

ara: 6 fındık, 2 gün karası kayısı

öğlen:domatez soslu tavuk, cacık

ara:ananas meyveli buz :131:
akşam:fırında patatez, biber garnitürlü baget,salata
ara: yok

2.5 lt. su, 2 yeşilçay

selamlar tekrardan hafta sonu annemde kaldım eşim yok ve 1 saat kaldı gelmesine bende geçmiş okudummm.... ama bildiğiniz yedim hafta sonu noldu bana bilmiyorum 79 a düşmüştüm tekrar 8 li rakamlara çıktım en son çarşamba spora gitmiştim gitmek istemiyorum artık neden böle oldu anlamadım istiyorum ama düşüncelerimi harekete geçiremiyorum saçmaladım yani haftasonunda artık bu hafta bişiler yapmak lazımmmmm

bugüne baktımda baya bi hareketli geçmiş. herkez yorum yaparken daha dikkatli ve eleştirilen kişide eleştiriyi doğru almalı, burası tartışma yeri deyil çünkü kimse kimseyi tanımıyor. sanırım diyet ve hahtasonu sendromu yaşıyoruz, doğal olarak srets yoğun oluyor,

neyse bunu boşverelimde, bundan böyle rahatlıkla dondurma yiyebilirim, :131::131::131: daha önce aradım bulamadım ama bugün fruttare ananas meyveli buz yedim ve sadece 65 kalori, canınız dondurma istediğinde bunu yiyebilirsiniz. tabi diyer dondurmalar gibi deyil ama, amacımıza ulaşmak için dikkat etmemiz gerekir.
amma iyi reklam yaptım bana bikaç kutu verselerdi iyi olurdu

ayşecim selam:80: haftasonu kaçamak olabilir çok fazla kafana takma. plates yapsan daha iyi olur sporda hep aynı yapılınca insan sıkılıyor, plates gerçekten çok hızlı bir şekilde vücudu toparlayıp, şekillendiriyor, haftanın 5 günü yapman bile 2 haftada gayet iyi sonuç gösterir, tavsiye ederim. yürüyüşlede birleştirirsen

günaydın kızlar hepinize iyii bir hafta diliyorummmm...aramıza baya yeni arkadaş katılmışş sizlerede hoşgeldin diyorummm...ve ben kaçakkk olarak diyet moduna girmeden buraya gelmiyeceyimi demiştim neyseki diyet moduna girdimmm....

ŞU ANKİ KİLOM: 53.1

HEDEF:50

VERİLECEK SON:3.1

hadi hayırlısı artıkın inşallah yine azıtmam....

tüloşş,izloşş,banuşş,feryal,derya,ilkayyy,nazlı,selma ablaaa nirdesinizz kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....

canım ben bilmiyorumda eşime sorarım
bizde otele gitmeden önce araştırmıştık yorumları biraz olumlu olumsuz gidince çoğu doğru çıkmıştı ama bazıları çok fazla beklentiye girip bulamayınca ağır eleştirebiliyor canım hangi acentadan aldınız
bide şöyle söyleyeyim kemerde çok fazla rus olur belektede avrupalı ağırlıklıdır kemer otelleri biraz daha uygundur
ama sen takılma fazla canım strese girme hiç herşey gidince süpriz olsun belki başkalarına hoş gelmeyenden sen rahatsız olmazsın
mesela biz oteldeyken uyuz bir müşteri alkolü fazla kaçırmıştı ve çerez tabağında antep fıstığı neden az diye kavga çıkarmıştı ve nette sizi karalıycam demişti böyle abuk subuk insanlarda var
bi ara fırsat bulunca otele bakıcam canım bende nacizane fikrimi söylerim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…