merhaba serracım bak ben geldim gerçi fazla kalmıcam ama oğlum huysuzda bugün ilgi istiyor sen nasılsın sözünüzde hayırlı olsun bakalım
merhaba arkadaşlar ben bugun sabah sütle karıştırıp nesfit yedim ve greyfurt suyu içtim öglen iş yerinde bir kase yoğurt mercimek çorbası ve 5 adet köfte yedim akşamlerı yapamıyorum eve geldiğmde kurt gibi aç oluyorum ve yemege saldırıyorum akşam yine kaçırdımm offf offfff
hoşbulduk iyiyim dişim çekildi bugün daha iyiyim allaha şükür sen nasılsın yorgunluğunu atabildimmi arkadaşım
selamm kızlarr ben geldim kimseciker yokkk nerelerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelinde azıcık sohbet edelim
aylincim kullanacağın ilaç derdine çare olur inşallah canım ama yinede bir dr a gitseydi tahlil filan yaptırsaydın
geçmiş olsun fleks
hoşbulduk iyiyim dişim çekildi bugün daha iyiyim allaha şükür sen nasılsın yorgunluğunu atabildimmi arkadaşım
merhaba arkadaşlar ben bugun sabah sütle karıştırıp nesfit yedim ve greyfurt suyu içtim öglen iş yerinde bir kase yoğurt mercimek çorbası ve 5 adet köfte yedim akşamlerı yapamıyorum eve geldiğmde kurt gibi aç oluyorum ve yemege saldırıyorum akşam yine kaçırdımm offf offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?