80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy canmm yaa.. ben 10 senedir aşıkım.. giden yok hep geliyoo.. o nolcakk... :)))

şaka tabi.. sende durum farklı sen bekarsın.. allah gönlüne göre birini karşına çıkarsın cnmm..

Amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:)))))))))

selam kızlar..geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim..
aylincim benim de saçım dökülüyordu ya..eczaneden bi ürün aldım..
hem şampuanı var hem de iki tane spreyi..biri gece için biri gündüz..adı ducray..
ve çok memnunum saçımın dökülmesi durdu..spreyleri de çıkarmaya yardımcıymış..3 ay falan kullanıcam..tavsiye ederim canım..
bugünkü listemi yazayım
sabah--1 d kepek ekmek,1 h yumurta,1 kk peynir,dom,saltlk,1 t kaşığı reçel
ara---salatalık
öğle--1 tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği,2 kaşık bulgur pilavı
ara--yarım elma
akşam--1 kaşık p pilvı,yoğurt,salata
ara--meyve

merhabalar bende bugün yediklerimi yazayım
sabah:3-4 çatal tuzsuz lor domates salatalık 1 bardak şekersiz çay
ara: 1 salatalık
öğlen:bir simitin yarısı
ara:simitin diğer yarısı ve bir maden suyu
akşam:semizotu yemeği ve iki kaşık yoğurt yicem
akşam belki 1 avuç çekirdek yiyebilirim
1 lt su içtim akşam daha çok içerim ayrıca bu gün dışarda işlerim olduğundan 1 saat yürüdüm
akşama asıl yürüyüşe gideceğim 1.5 saat yürüyeceğim her akşam olduğu gibi

sevdemer geçmi,ş olsun benimde gözümden kaçmış eflatuncum sanada geçmiş olsun
serracımm nişan filan hayırlı olsuncanım.hafta sonu benimde teyze kızının nişanı var buralarda olamıycam galiba haftasonu..
aylincim tez zamanda sana aşık olacağın birini diliyorum ama kilolar gitmez emin ol gelir :) bebeq gibi düşünüyorum
bebeqcim ne konuşmuşsunuz böyle ya maşallah oku oku gözümden kaçan birşey olmamıştır umarım.birde 200 gr filan gitmiş ii hımm.. benden de 200 gitmiş şimdilik kaydirigubbakcemile3herkes uyurken sporlar filan yapılmış.
scapula bebişine maşallah ne tatlıdır yerim ben prensesi
lavita sanada finalde başarılar diliyorum canım inşallah hepsi ii geçer
flatliners yeni bir küre geçmişsin hadi hayırlısı

bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 ince dilim kek
ara... elma
öğle 1 haşlanmış tavuk parçası, 4 kaşık pilav 4 kaşık çorba 1 ince dilim ekmek
ara...kahve
akşam kahvaltımsı hafif şeyler ve meyve düşünüyorum
2 lt su içtim 30 dk yürüdüm ve 2 bardak iksier :)

aylincim kullanacağın ilaç derdine çare olur inşallah canım ama yinede bir dr a gitseydi tahlil filan yaptırsaydın

merhaba arkadaşlar ben bugun sabah sütle karıştırıp nesfit yedim ve greyfurt suyu içtim öglen iş yerinde bir kase yoğurt mercimek çorbası ve 5 adet köfte yedim akşamlerı yapamıyorum eve geldiğmde kurt gibi aç oluyorum ve yemege saldırıyorum akşam yine kaçırdımm offf offfff

merhaba serracım bak ben geldim gerçi fazla kalmıcam ama oğlum huysuzda bugün ilgi istiyor sen nasılsın sözünüzde hayırlı olsun bakalım

kızlar bugün ağrıyan dişimden kurtuldum çekildide o yüzden fazla suda içemedim yarın içerim artık bu arada baya sayfalar dolmuş yine bebek aylin döktürmüşünüz kızlar görünmüyorsunuz şimdi akşam yemeğindemisiniz yoksa hımdelikafadulden

hoşbulduk iyiyim dişim çekildi bugün daha iyiyim allaha şükür sen nasılsın yorgunluğunu atabildimmi arkadaşım

ara öğün yemediğin için kurt gibi aç oluyorsun canım
yanında elma salatalık kepekli bisküvi filan bulundur inan işe yarıyor bende ara öğün yemezken senin gibi oluyordum ama özellikle ara öğün yapıyorumki daha az yiyorum ve karbonhidrattan kaçıyorum çok acıktığımda birde karbonhidratlı şeylerin krizi basıyordu beni şimdi çantamda mutlaka elma erik ve kuru kayısı filan hep oluyor market gibi çantam eskiden hep çikolata bulundurdum şimdi çok şükür bu alışkanlığım bitti kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis

selamm kızlarr ben geldim kimseciker yokkk nerelerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelinde azıcık sohbet edelim

serracım bugün sohbete gelen kimseyi bulamıyor şimdi ben çıkarım herkes gelir ben daha da gelemem herkese ii akşamlar sabah aç karnına tartılcam bebeqcim :))-tatlicadiarzu-

aylincim kullanacağın ilaç derdine çare olur inşallah canım ama yinede bir dr a gitseydi tahlil filan yaptırsaydın

ilgilendiginiz icin sagolunnn
ben bi bucuk sene öncede gittim cilt doktoruna.
cinko 100 den 20 cikti, demir 100 den 50 cikti.
3 ay cinko ve demir haplari kullandim, 1 sene icinde saclarim toparlandi, ve rejim yasaklanmisti.
simdi tekrar öyle oldu kesin, yani bende eczaneye sordum bi ilac verdi iste... hap yani.

eflatun abla o dedigin sey burda yoktur, sanmiyorum be ablam...
ama madem fayda etti, anneminde ihtiyaci var, cok az saci var, sac dibi hep görünüyor. üzülüyor oda. kesin ister annem. simdi bu ilaci yazicam ben akrabaglara aldirip yollatiriz, fiyatini ögrenebilirmiyim, spreylerle beraber?

canım en önemlisi akşam..ben de severim akşam yemeğini..çünkü eşimle beraber..daha bi yiyesi geliyo insanın..ama artık alıştım..gerçi geceleri biraz zor oluyor meyve falan atıştırıyorum..yatarken de yemek hayal ederek yatıyorum..
mesela dünkü hayalim 1 tabak çiğköfte ve üstüne koca bir dilim künefeydi..senağlama
ama sonucu görünce mutlu oluyorum tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…