uykumu düzene soktum suyumu güzel içiyorum sporuda hergün yapıyorum bi şu tatlı isteğime çözüm bulamadımcanım tatlı isteyince gözüm bişeyi görmüyo resmen tatlı yemiyeyim derken başka şeyler yiyorum hobbaaa gidiyo bigün boyunca yaptıklarım dediğin gibi :84: son bi kaç gündür gofrete sardım oda iyi değil ne yapcam bilmiyorum :85:
slm kızlar moralim acayip bozuk doktora gittim kg hiç eksilme olmamış 1 kg yag gitmiş sadece cok üzüldüm dr cok ödem var dedi tahlil istedi listeye devam et dedi ama ben üzüldüm cok kötü oldum hiçde bozmamıştım cuma günü 85500 düm bu gün 88 cıktım inanın hiç bpzmadım şimdi annemlere gidecegim yarın orada devam edecegim liste verdi tekrardan bakalım gelincede tahlillerimi yaptırıp tekrardan gidecegim doktora
canım ben daha gidemedim eşim almaya gelicek şimdiii şaka yaptım haaa sakın yanlış anlama ama aslında bana eli maşalı biri lazım bak ne güzel iki gündür sayende kendimi ii hissediyorum bence toparladım kendimi bazen insan yoğunluktan buraya değil kendine bile vakit ayıramıyor ben okul açııkkken nasıl yoğundum ya daha akşam yemeğini bu saatlerde yiyebiliyordum spordan sonra ee kızla ilgilen buraya gelmem gece 12 yi buluyordu ama şimdi rahatım gün içinde çok kez kontrol edebiliyorum...
selam benim de kilolarımla başım dertte. yeni yeni başladığım diyetimi bozmadan devam ediyorum. biraz daha bozmadan devam edersem herşey yoluna girecek. aranıza katılabilir miyim?
uyku da önemli su da dediğin gibi canım tatlı isteğine de şu çikolatalı müsli var ondan al atıştırmalık birde eve öle şeyler alma canım artık benimde dolapta bir rafım bi aralar öyle ıvır zıvır dolu olurdu market alışverişinin yarısı çikolata olurdu ama artık almıom evdekileri de dağıt sokaktaki çocuklara .....birde tarçınlı süt deneyenler var ii geldiğini söylüyorlardı ....evde olunca şeytan git yee git yee dio bugün bende iki baklava hüplettim canım canını sıkma ama artık benim öle krizlerim olmuo aklına gelince al su iç yeşil çay iç...
yok be kuzum niye yanlış anlıyımm kuuu? ama dogru accık şirretliğim vardırr.. hatta benimki derki senin alacagın gelin yandıı sen bu çeneyle başını yersin onunn diyoo
hiç öyle degilim valla hiçç boş konuşmayı sevmemm ama anamm erkek milleti degil mi ne desen batıyoo
neyse ben bi wc yi ziyaret ediyim kendisiyle aramız bozuk bu aralar belki bi anlaşma imzalarsak kendileriyle çok iyi olacak kanımca.yoksam infilak edecemmm bu gidişlee
(böğürtlengözz) canım ismin sedamıydı
kızz o nasıll avatarr ayyy nasıl hoşuma gitti anlatamamm çok tebessüm ettim baktıkçaa
rabbimde senin yüzünü güldürsün inşş.
ne yaptın jellyy
bizim jelibon kendini mi asmışş kuuuu
tühh bana ölenin arkasından gülünürmü hiççç tühh benim sıfatıma:)
Çikolatalı müsliyi deneyeyim olmazsa sütü sade seviyorum bişey katınca içemiyorum çünkü :44: aslında abur cubur almamak iyi ama annem var. Annem çok seviyo çikolata bisküvi falan geçenlerde bişey kalmamıştı rahattım annem canım istiyo deyince markete gidip bi sürü abur cubur aldım kendi ellerimle :85: Bi çare bulmam lazm :84:
ortim bak su iççççç inan dengeliyor iki gündür ne güzel düzenledim ben şimdiye kadar2.5 oldu daha da içerim yani ....
erkeklere yaranılmaz canım konuşsan suç konuşmasan suç benim yapım aslında sakin iyimser hatta arkadaşlarım bana biraz safsın bile derler ama ben saf olmadığımı bilirim ii niyet fazla sadece...sadece eşime karşı o kadar ii niyetli değilimdir incik cıncık irdelerim boş konuşmak değilde doldurur doldurur o azıcık kelimelerin manasını öleee konuşurum o da hakkım bence tapusu bende....
(böğürtlengözz) canım ismin sedamıydı
kızz o nasıll avatarr ayyy nasıl hoşuma gitti anlatamamm çok tebessüm ettim baktıkçaa
rabbimde senin yüzünü güldürsün inşş.
ne yaptın jellyy
bizim jelibon kendini mi asmışş kuuuu
tühh bana ölenin arkasından gülünürmü hiççç tühh benim sıfatıma:)
ahh o anneler yokmu ye ye derler sonra biraz kilo aldınmı bak alan olmayacak seni derler en azından annem böle derdi .. şükür bi alan oldu ama ...................
evet ismim sedaayy bir sürü böyle resim var bende baktıça gülüyorum Allah razı olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Bu jelilerin aşıkları falanda var onlarda çok şeker
En güzeli anneme psikolojik baskı uygulamak 'Hatunum sen kilo aldın ya bırak bu abur cubur olayını artık' desem iyi olurKilo veremessem böyle eti puff gibi kalırım sonra alan olmaz evde kalırım ohhh demeyin keyfime kilo vermiş bir şekilde evde kalsam daha iyi sanki :44:
ablacım üzülmekilo verirken kilo bazen değişkenlik gösterirmiş annem söyledi bana da [annemda 30 kilo vermişti de ordan tecrübesi var] sen moralini bozma doktorunun dediklerini yap illaki düzelir :)
selam canım, ayy bukadar moralini bozma ne olur, belkide bikaç güne oluşan ödemi atrsın, sende tahlilleri ihmal etme inşallah bişey yoktur, olur böyle. üzülürsen olmazstres iyi deyil, aman kendine dikkat et.
nasıl yani 2.5 kilo fazlamı çıktın selmacımm?
ödem demiş doktorun dogrudur tuzu azalt canım tuz hep su tutar vücutta,
üzülme canım verdigi listeyi bi uygula bakalım inşş. çok faydası olurr.
selma abla üzülmeeeeeee ilk hafta benimde 400 gr artı çıkmıştı ama dediğin gibi yağ yakımı vardı ve kas artmıştı hatta dr abartma sporu demişti sen tahlillerini yaptır gerisini doktora bırak emin ol bizlerden daha ii biliyorlar sen ya diyetisyendeki tartıyı baz al ya da evdekini haa birde aynaları ve kıyafetlerini canını sıkcak bişi yok menülerin gayet ii idi... hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz ara ara...
selma ablacım, vücudunun ödeme ihtiyacı varmış demek kii
kendiliğinden gider sen üzme tatlı canını bakim
1 kg yağ gitmiş diyorsun, şu paket yağlardan 2 paket al eline bakalım
az mı gitmiş , 1 kg yağı nasıl küçümsersin sen üzülme ablam
ödem tuttuysa vücut senden bişiy istiyor demektir tahlillerde çıkar o sen sakın bozma diyeti aynen devamm
aminn canımm inşşş.ayyy ne güzelll cok begendim vallahii şok şekerler yaaaa
valla kuzum konuş annenle seni düşünüyosa(ki o senin annen elbette herkesten çokk iyiligini ister) almayıversin o zaman.küçük çocukmu var evde eger yoksa ayda yılda bir alın nefis körleyin yeter sanki çok iyi bişi ama bi çogumuz yenik düşüyoruz bunlara
ama düşmeyelimm nolurr o zararlı şeylerin bizi yönetmesine vücudumuzu istila etmesine izin vermeyelimm
aaaaaa niyekii:26::26:kızlar diyetisyene sizin şu ac karnına sodalı limonlu suyu sordum sakın öyle bişey yapma dedi haberiniz olsun size söyleyeyim
Ahh ahh nerde bizde küçük çocuk annemle ikimiz maşallah kocaman oldukben biraz daha kocaman oldum ya neyse Aslında ben birazcık irademe hakim olsam hepsi olup bitecekte olamıyorum bu konuda zayıfım birazcık
offffff bu seferkii avatarr harbii felaketttt cidden acıtır be abiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?