günaydın kızlarrrrrr
bugün doum günüm aa çocuklaır bırakabilecegimiz kimsecikler yokk
ve dışarı çıkamıycazz büyük ihtimal
bu yıld aböyle geçsin napalım
pastadaa alamıyoruz malum karbon
cumaya almayı planlıyoru emme dogumgünüsü pastamııı
ay ayayyyyyy
söylemeyi unuttum amaaa tartı yıkılıyooooooooooooooo
bugünnnn gördügüm rakamı beni şok ettti
valla tartıyı öptüm sabahh
tam reglim sökmedi amaaaa cumaya neler olucekk bakalım
kızlar sizler daha bilgilisiniz.benim minik kuzu kulağıyla oynaya oynaya çizdi yara yaptı.doktora sorduk kulağı mı ağrıyor diye bişey yok dedi.sıkılınca,uykusu gelince çok oynuyor.2 gündürde o minik parmağını minik burun deliğine sokuyor.aaa benim minik kuzu burun kurcalıyor.evde ona öyle örnek olabilecek kimse de yok:)allahım gören diyecekki kesin gördüde yapıyor.çok şaşırdık...ikaz edip elini çekip ayıp diyoruz ama boşluğunu bulunca yine yapıyor.napabilirim?
selam kızlar:80:
banucum doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara sevdiklerinle beraber sağlık içinde ulaş inşallah
filizcim ben de çok merak ediyorum ikeayı, yakında giderim inşallah
izlem neşen daim olsun inşallah canım
sevda nuran ve ayşecim süper bir üçlü oldunuz kızlar:13::13:
canım tebrik ederimkızlar ben bu yıl mezun oldum ya,(fotomu koymuştum hatırlayanlar bilir)az önce hocamın biriyle internette konuştuk ve bölüm 1.si olduğumu öğrendim. çok mutlu oldum.zaten bekliyodum ama netleşmemişti. sizinlede paylaşmak istedim. eylülde ödül töreni olcak o zamana kadar dahada zayıflamam gerek ve bide nişanım olcak kısmetse. ay diyet için heves geldi birden heycanlandım şimdi gece gece
azimle kaldığım yerden devam ediyorum ve bu kilolardan kurtuluyorum,KURTULUYORUZ!!!
ayşecim yaparsan neden işe yaramasınki, doğru yapılan her hareket işe yarar. onu yaparken sadece belden dönmeye çalışya bide şey sorcaktım şu bel için minik dönen bir disk gibi bi alet varya dün halamlarda ondan varmış getirdim biraz kullanayım diye faydası olurmuki acep???????????????
canım hoşgeldin evet işe yarıyor 1 bar su ve 1 çu. tarçını 4-5 dak. kaynat, süzdür ılındıktan sonra 1 tatlı ka. balı karıştır ( ben 1 çay ka. kullandm) saba aç ve gece uyumadan iç yanlız 3-5 verdirmiyor, bünyedende olabilir bilemiyorum.şu ballı tarçın hakkında bılgısı olan varmı aynı mıktarda balla tarcını kaynatıp sabahları ac karnına ve gece yatmadan once ıcıyormussunuz haftada 3 veya 5 kılo kadar verdırıyormus dıyetsızde ıse yarıyormus yararını veya zararını bılen varmı aranızda:44::44::44::44::44:
kızlar benide aranıza alınNURANIMM seni arasına almayann ölsünn kuuuuu
evet bi ortimiz daha oldu
canım karbon yapıyosan bol bol saf protein al yumurta gibi haşlanmış tavuk gibi.
inşş. faydasıı olurr canımm akşama gell ne yedin ne içtin bi anlat bakalım
AYŞECİMM sende çiçeem neler yedigini tek tek sorucam ona göre yee
sizde beni sorguya çekin bakem ona göre eccük yiyim bugün
NURANNN buraya yumruk havayaaaa
AYŞEEE buraya yumruk havayaaaaa
SEVDAAA buraya yumruk havayaaaa
oleyyyy oleyyyyy oleyyyyyyy
kızlar bu hafta 1 er kilo gitsin fazlası olursa ne ala olmazsada en güzeli zaten 1 kilo
hadii akşama görüşelim tekrarr
banucum doğum günün kutlu olsun,günaydın kızlarrrrrr
bugün doum günüm aa çocuklaır bırakabilecegimiz kimsecikler yokk
ve dışarı çıkamıycazz büyük ihtimal
bu yıld aböyle geçsin napalım
pastadaa alamıyoruz malum karbon
cumaya almayı planlıyoru emme dogumgünüsü pastamııı
ay ayayyyyyy
söylemeyi unuttum amaaa tartı yıkılıyooooooooooooooo
bugünnnn gördügüm rakamı beni şok ettti
valla tartıyı öptüm sabahh
tam reglim sökmedi amaaaa cumaya neler olucekk bakalım
bögürtlenn menünüü inceler aşam cvp yazarım sana yogunum cnm
amaa bi yol izlemlisin tabiki dukan filan şimdilik erken snein için
kalori hesaplamak yeterli olcaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?