80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
umarım herkes iyidir
liste süper kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
sanırım haftaya bende gircem listeye yupppppiiiiyyyyyyy

masumm doğum günün kutlu olsun nice yaşlara

izlem canım dikkat etiyim bidahaki sefer o önlüklerden bende alayım:)bizimki çekiştiriyor pek sevmiyor ama mecbur her kıyafeti lekeli nerdeyse...dün gittiğimizde o kadar kalabalık değildi.Kasa sırası hiç beklemedik rahaçca gezip alışverişimizi yaptık.kuzey huzursuz(diş çıkarıyor) olduğu için yanakları iyice kızarınca eve döndük bidahaki gittiğimde dediğin köfteleri deneyeceğim izlem aklımda kaldı yemem lazım:)

Banu'cum bence artık gidilebilir.tabii wc sırası nasıl bilmiyorum çünkü bilerek bişey içmedim nolurnolmaz diye:)inş.geçistir dediğin gibi yoksa burun kurcalamayı alışkanlık yaparsa çok kötü olur...burnuna mandal takarım:)
şu mercimek çorbasını bir ben denemedim.kuzey yoğurt ve arpa şehriye çorbasını seviyor diye evde hep onlar pişiyor nerdeyse...halbuki ben bayılırım mercimek çorbasına...şuan yasak dukan diyetin hakkını vermem lazım millet nasılda kilolar vermiş ben çok ağır veriyorum...

filizicm
ne kada sürecek dukan diyeti
diyet bititkten sonra yavaş yavaş eklenmeliymiş menüleree karbon ve meyve filan yoksa dönüşü hızlı oluyormuş dukand akilolların
ama ben ce bütün diyetler için öylee yahu:)

ben yiyecek bir şey bulmadımm
peynirli omlet yaptım öglen için am apuanı nedir bilmiyorum hiç yag koymadım
ama peyniri biraz bol koydum:18:

herkese selam bende nihayet cuma rakamıma geri dönebildim neyse önümüzdeki cumaya az olsun ama eksi olsun bugünde yine güzel gidiyor bakalım bugünü de atlattım mı bünye yeniden toparlar kendini bence...

sewdacım sen de üzülme insan dışarda olunca telaştan daha çok aparatif bişilere yöneliyor.. avm olduğunda ben genelde bol salata alıp çeşit çeşit onlardan yiyorum veya döner tabağına sadece döner alıp birazda salata koyduruyorum pilav ekmek almıyorum tabağıma ...
bu arada ortim bak 4 aydır diyet yapıyorum hangi hafta suyumu sağlam içtiysem o hafta o kadar ii kilo verdim kışın 4 litreleri bile buldum..benden tavsiye 1.5 şişeyi doldur günde iki defa git gel iç susamayı bekleme...

nurancım sen neler yapıon hadi bakalım akşama menünü bekkliosss..

banucum evet işte karbon bu yüzden gözüm yemiyor evde çocuk olunca malum onlara pişiriom eşine göre ayrı bi telaş ve kendin içinde bişiler yaptınmı gün boyu mutfaktasın demektir amaaa bekar olsam hiç avm lerden çıkmam habire döner light kola , tavuk salata yaparım karbonun hakkını veririm de işte belki daha da sıkışırsam denerim ...

nilgünnn sen napıon nasıl gidiyor.... tatil moduna girdik değilmi iice valla evde olmak çok güzel çocuğunla ilgilenebiliyorsun evin temizliğin yemeğin herşey harika oluyor ama okul zamanı ne bulursan o ev zaten sorma...

izlem zaten tadını çıkarıyor artık kilolarının hoplaya zıplaya...

burcu okulunda....

deryacım sen napıyorsun galiba müsli ile dewam edion ......

füsun selma abla hadi gelin şenlendirin topiğimizi... böyle boş boş olmuyor......

bende biraz kızım uyurken dinleneyim şimdilik aeo.....

selam

listeniz maşallah ne kadar kalabalık ne güzel..

bikaç ay sonra bende listede olmak isterim

elimpia saol canım şükür herşey yolunda hadi kilocuklardan kurtul birazcık bebiş sırası sana geliyoır

selam kızlar:80:

banucum doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara sevdiklerinle beraber sağlık içinde ulaş inşallah

filizcim ben de çok merak ediyorum ikeayı, yakında giderim inşallah

izlem neşen daim olsun inşallah canım

sevda nuran ve ayşecim süper bir üçlü oldunuz kızlar:13::13:

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere

uyarmak yerine elini meşgul edecek bir nesne verebilirsiniz ya da hangi zamanlarda yapıyorsa uyarmadan ilgisini başka nesneye çekmeyi denemelisiniz eğer uyarırsanız arada çeksede gizli kaçamak yapacaktır.kuzunun yaşınıda bilseydik keşkeama ilk şart uyarmadan ki genelde dalma durumlarında yapıyor anlaşılan eline küçük ilgisini çekecek başka bir nesene verirsek belki sonuç alabiliriz oyuncak olabilir :81:

canım teşekkür ederiz keşke uzun zamandır olsaymışız ben iki gündür ii motive oldum bide saolsun sewdacım biraz izlemvari eli sopalılardan açıkçası korkmuom da değil yannnniiiiii

selam kızlar ben geldim, herkeze iyi bir hafta diliyorum

inanamıyorum ama dün tantuni yemeden gelebildim

canım tebrik ederim
zamanın var ozamana kadar rahatlıkla verirsin endişe etme, :132: nişanında şimdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.

ya bide şey sorcaktım şu bel için minik dönen bir disk gibi bi alet varya dün halamlarda ondan varmış getirdim biraz kullanayım diye faydası olurmuki acep???????????????
ayşecim yaparsan neden işe yaramasınki, doğru yapılan her hareket işe yarar. onu yaparken sadece belden dönmeye çalış

canım hoşgeldin evet işe yarıyor 1 bar su ve 1 çu. tarçını 4-5 dak. kaynat, süzdür ılındıktan sonra 1 tatlı ka. balı karıştır ( ben 1 çay ka. kullandm) saba aç ve gece uyumadan iç yanlız 3-5 verdirmiyor, bünyedende olabilir bilemiyorum.

kızlar benide aranıza alın bende istiyorum

banucum doğum günün kutlu olsun,
sağlıkla, huzur ve mutlulukla nice yıllara

sabah 1 kase kfleks yarım yağlı sütle
ara salatalık
öğle patates kavurma
yoğurt 1 dilim ekmek
akşam kabak yemeği 8 kşık
yoğurt
1dlm ttb ekmeği
3 litre suuu

dünkü menüm:

sabah:1 di. çav.ekmeği, 1 yu.haş.
3 zeytin, kk peynir, damatez, salatalık
şekersiz çay

ara: 2 gün ka. kayısı, 6 fındık

öğlen: fırında sebze ye. 2 ka. bulgur pi.
cacık

ara: 1 ye. elma

akşam: 1 ta. baget ve göğüs mangal,
salata, 1 cola zero

3.5 lt. su
2 yeşilçay

dogum günümü kutlayan herkesee çok teşekür ederim.......
pastasız bir dogum günü geçiricemmm hatta 3. yılımı ama cuma günü almayı planlıyorum pastayıı
hepinizi çokk seviyorum ii varsınızzzzzzzzzz

Herkese iyi akşamlar

Bugün ki menüm

Sabah:
---Peynir, Domates, Salatalık, Biber, 3 zeytin, 2 dilim ekmek

Ara:
---Karpuz [1 porsiyon]

Öğlen:
---Yarım tabak makarna, yarım kase yoğurt[/COLOR]
[Makarnaya çok azıcık yağ yaptım normalde hep sade severim bugün niye canım yağlı istedi anlamadım :44:]

Akşam:
---Haşlanmış mısır

1-2 saat sonra meyve yerim sanırım :44:

----> 2,5 Lt su, 1 tane limonlu soda

Spor: 1 saat yürüyüş, 30 dk egzersiz

3 tane gofret yedim bugün biraz fazla kaçırdım anlaşılan yne karnım şişti :84:

Banu abla ya sence ben yanlış mı besleniyorum ? Diyet yapmak istemiyorum ama araştırıyorum bazı diyetlerle güzel kilo verenler var sağlıklı bir şekilde bende mi diyet yapsam ki? Şimdiye kadar 3 diyeti çok duydum;

-Karbonhidrat diyeti
-Kalori diyeti
-Dukan diyeti

sence bunlardan birini deneyeyim mi ?? bana biraz yardımcı olur musun ?

[bu arada yaşını bilmediğim için abla diyorum umarım bi hata yapmıyorumdur :26:]

bögürtlenn menünüü inceler aşam cvp yazarım sana yogunum cnm
amaa bi yol izlemlisin tabiki dukan filan şimdilik erken snein için
kalori hesaplamak yeterli olcaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…