selma abla öğrendiğimiz iyi oldu banada pek sağlıklı gelmemiştikızlar diyetisyene sizin şu ac karnına sodalı limonlu suyu sordum sakın öyle bişey yapma dedi haberiniz olsun size söyleyeyim
aşkta para gibi varlığı bir dert yokluğu yara
Düşündümmm düşündümmm bi daha düşündüm ve artık akşamlarıda yürüyüş yapcam olmuyo böyle :44:
ne güzelll işte canımmm yürümeye imkanın varsa tabiki yürü çok iyi gelirr sana. keşke benimde imkanım olsa iki tane cocukla imkansızz
slm kızlar moralim acayip bozuk doktora gittim kg hiç eksilme olmamış 1 kg yag gitmiş sadece cok üzüldüm dr cok ödem var dedi tahlil istedi listeye devam et dedi ama ben üzüldüm cok kötü oldum hiçde bozmamıştım cuma günü 85500 düm bu gün 88 cıktım inanın hiç bpzmadım şimdi annemlere gidecegim yarın orada devam edecegim liste verdi tekrardan bakalım gelincede tahlillerimi yaptırıp tekrardan gidecegim doktora
selam benim de kilolarımla başım dertte. yeni yeni başladığım diyetimi bozmadan devam ediyorum. biraz daha bozmadan devam edersem herşey yoluna girecek. aranıza katılabilir miyim?
aşkta para gibi varlığı bir dert yokluğu yara
Düşündümmm düşündümmm bi daha düşündüm ve artık akşamlarıda yürüyüş yapcam olmuyo böyle :44:
canım yürüyüş geçekten çok etkili oluyor. imkanın varsa yürü mutlaka
selma abla öğrendiğimiz iyi oldu banada pek sağlıklı gelmemiştibirdahaki gidişine ballı, tarçınlı suyuda soruver olurmu aslında aramızda diyetisyen olsaydı ne iyi olurdu dimi herşeyi sorardık. bikaç kilodan sonra bende gitsem :44: iyi olur sanırım kendi başımıza birşeyler yapıyoruz bi kan değerlerine bakmak lazım
kızlarrrrrr (özelliklede ayşecim ben çok acıktım biraz uyumam gerek tekrar kalkarım inşş. konuşuruzz tamam canım menümüde yazarım hem simdi yazmıyorum ki kalkmama bahane olsunn.) bu arada şimdiye kadarrr şaka gibi ama 1,5 litre su içtimmmmm
inşşş. ikiye tamamlarımmm
bi bardak süt içip yatıyımm tekrar görüşürüzz güzellerrrrrr:80::80::80::80:
aminn canımm inşşş.ayyy ne güzelll cok begendim vallahii şok şekerler yaaaa
valla kuzum konuş annenle seni düşünüyosa(ki o senin annen elbette herkesten çokk iyiligini ister) almayıversin o zaman.küçük çocukmu var evde eger yoksa ayda yılda bir alın nefis körleyin yeter sanki çok iyi bişi ama bi çogumuz yenik düşüyoruz bunlara
ama düşmeyelimm nolurr o zararlı şeylerin bizi yönetmesine vücudumuzu istila etmesine izin vermeyelimm
canım ben geldim yeni ama burası bomboş
bak gördünmü insan bişeyi gerçekten isterse başarabiliyor... bende bugün 3 e tamamladım hatta bi bardak ta geçti akşam dediğim gibi 2 küçük dilim karpuz ve 1 minik şeftali yedim aslında biraz karnım acıkmıştı ama eve gelince yarım litre su ve limonlu maden suyumu içtim... aslında sewdacım selma ablanın dediği doğru sabah aç karnına içmek biraz mideye zarar verebilir ki ben zaten içmedim iki gündür sadece gece yatmadan içiiom şimdi bi tane de yeşil çay içerim veya bu karanfilli tarçınlı çay almıştım bi tane ondan içer yatarım.. yani bugünde fena değildi sayende canım hesap vermek ii oluyor aslında... misafirlikte çayın yanında çekirdek koydular ama başardım ve yemedim ...kızıma bi 20 tane falan ayıklarken yemiş hissine kapılıp kendimi öyle kandırdım ama bir tane bile yemedim evet bu nefis terbiyesi.....
ayyyy önceden ne kadar çok abur cubur yerdik yeni evlendik akşamları çikolata nescafe bisküvi hiç boş durmazdı ağzımız kola ve cips hiç aramazdım ama şimdi düşünüyorumda hiç kendime yemek konusunda sınır koymamışım tabağıma ne konulursa yerdim hatta eşimin bitiremediğini de yerdim yetmezmiş gibi...canım o an ne isterse yerdim yani ... okulda acıktım diyelim ne yap git bi biskrem al ye...mesela kokoreç canım istesin gider yerdik gecenin bir yarısı ama şimdiiii yok önce zayıflayayım aşama aşama kendime ödül olacak bu ve bunun gibileri bir dee gece çorbacımız var işkembe o da bayadır canım çekiyor 75 olunca gidicem inşallah....
bravoo ortimm helall olsunn sanaa. estagfurullah nıye benım sayemde olsunn zaten senin içinde varrr o azimm sen istedikten sonra herşeyi başarabilecek bi kadınsınn......
vallahii çok sevindimm iyi gittiginee inşşş. dal gibi olursunn....bende bi açlık geldi anlatamamm dedimm gidiyim yatıyım ama bir sürü işim vardı yatmadım kalktım bi tencere yemek pişirdim yarın için benim kuzucuklara duş aldırdım uyuttum...biraz camaşırım var onları halledicemm birazdan ama önce sözümü tutuyim dedimmm vee sözümü tuttumm geldimmm:80:
sormaa benim eşim halan daha eve kocaa bi poşetle geliyoo içinde cikolata cips biskrem nutella her ne zıkkım ararsan varrr bende askım alma nolurr bak dayanamayıp yiyorum dedigimde sen yeme bitanem ben cocuklarıma alıyorum sen yap diyetini diyoo sonrada dönüyo gecenin üçünde mutfaktan sesleniyo aşkımmmm bişey yermisin çikolata getirimmi diyo bende hayır yemicem sagol diyorum oda peki sen yemezsen bende yemem diyo bende yemezsen yeme napiyimm kusura bakma bu saatte diyorumm hep aynı terane dönüp duruyoo.şimdi mutfak masasında neler var neler bi bilsennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?