80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünki menüm

sabah. limonlu yeşilçay

1 ye. elma, 1 nektarin, 1 kara erik
1 kase yoğurt, 2 tam ta. ekmek

ara:yok

öğlan: kısır (yağsız, salçasız, tuzsuz)
1 bü. bar. ayran

ara: 10 kiraz

akşam: 2 patlıcan, 5 biber köz, 1 kase yoğurt
1.5 kepekli galeta

2.5 lt. su şimdilik
2 yeşilçay şimdilik
45 dk. plates hemen üstüne 1 mil leslie ( yani 1 den başlamak gerekir)

sevdacım menüme bakarmısın senin verdiğin diyeti yapmaya çalıştım. sendede öyle oldumu bilmiyorum midem çok kötü, bide yetmez gibi akşam yediğim biber okadar acıydıki resmen kızardım midem yandı diye dayanamadım ve 1.5 galeta yedim belirtmemiştin ama sanırım bu diyette ara yapılmıyor dimi :26:sanırım yarında denicem, her gün aynımı yapılıyor acaba :44:

Son düzenleme:

canım merhaba ben de günlerdir böyle bir karmaşa içindeydim güzel kilo verenleri görünce insan napacağını şaşırıyor...
ama ben dünden beri yine herşeyden yiyip az öz mantığıyla dewam etmeye karar verdim benim asıl problemim akşam yemeklerinde kendimi tutamamam... aslında o da 2 kaşık yiyeceğime mesela 4 kaşık yemem veya ekmek yemem yanında yani tam istediğim gibi olmuyordu... yapacağın şey belli karbonhidratı minimuma azaltmak sebze ve protein almak meyve süt yoğurt artı bana göre ideali 3 litre su....ben iki gündür sabah ve öğlen hafif yiyorum ara öğünleri meyve ile yapıyorum akşam da müsli yiyorum çareyi onda buldum şimdilik yoksa akşam bozdummu gün boyu uğraşım boşa gidiyordu içim böyle rahat bakalım ne kadar yapabileceğim...

gelelim menüme

sabah 10:00
1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
yarım kk kadar beyaz peynir
1 domates

ara
10 kiraz

öğle 14:30
1 tabak salata
3 kaşık yoğurt

ara
2 adıyamandan gelen baklava(öğleyin aklımdaydı zaten ve öğleni hafif olsun die salata yemiştim yanii bir nevi yer açmıştım baklavaya)

akşam 19:30
1 kase müsli ve special k meyveli karışımı

akşam bi yere gidicez artık orda sadece meyve yerim

suuu 2 litre içtim 1 litre daha içeceğim
1 form çay
1 yeşil çay içerim ve gün biter

baklava için kendimi suçlu hissdiyorum ama napiim yılda bir denk gelecek bişiii... oda bugündü..

ortiler listeye bakın ok?

juu canım ismini hatırlayamadım ama kendi vücuduna göre davran eğer spora alışıksan 3 mil de yapabilrisin ben 3-4-5 indirdim ama sadece 3ü bir kez yaptım 5 e geçecektim ama daha nasip olmadıııı
bak bugün kızımla bu şarkıda dans ettik sende dene.... spor niyetine .....................

YouTube - ‪Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull‬‏

birdeee size tavsiyem var kızlar arada bir youtube dan before after videolarını izleyin neymiş nolmuşlar yaaa....

ben izler izler motive olurum....:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::84::84::84::84::84::84:

bilginize.................

sewdaaaaaaaaaaa bu nasıl ortilik gelmion hiçççç ben kendi kendime gonuşup durumm öleeeee...

hadi bakalım ben gesmeye gidioomm akşam gelince açarım artıkımmmmm.... iyi kötü masaya yatırır konuşuruzz...

ayşecim ben filizz, biliyorum canım 1-2 gün deniyim belki sonra karbon yaparım. sanırım tekrar tarçınlı ve ballı suyu yapıcam cumayı bekliyorum. aslında geçen yılda plates yapıyordum güzel kiloda vermiştim ama tedaviden dolayı bırakmıştım 1 aydır tekrar başladım ve vücudum esnek ama plates sonrası 1 mil bile terletti yavaş yavaş yüksselmeyi düşünüyorum hem süre açısından hemde hareket hızından. teşekkürler canım bende bi dans edeyim

uykumu düzene soktum suyumu güzel içiyorum sporuda hergün yapıyorum bi şu tatlı isteğime çözüm bulamadım canım tatlı isteyince gözüm bişeyi görmüyo resmen tatlı yemiyeyim derken başka şeyler yiyorum hobbaaa gidiyo bigün boyunca yaptıklarım dediğin gibi :84: son bi kaç gündür gofrete sardım oda iyi değil ne yapcam bilmiyorum :85:

slm kızlar moralim acayip bozuk doktora gittim kg hiç eksilme olmamış 1 kg yag gitmiş sadece cok üzüldüm dr cok ödem var dedi tahlil istedi listeye devam et dedi ama ben üzüldüm cok kötü oldum hiçde bozmamıştım cuma günü 85500 düm bu gün 88 cıktım inanın hiç bpzmadım şimdi annemlere gidecegim yarın orada devam edecegim liste verdi tekrardan bakalım gelincede tahlillerimi yaptırıp tekrardan gidecegim doktora

ablacım üzülme kilo verirken kilo bazen değişkenlik gösterirmiş annem söyledi bana da [annemda 30 kilo vermişti de ordan tecrübesi var] sen moralini bozma doktorunun dediklerini yap illaki düzelir :)

evet canım dışarda olunca biraz kötü oldu. ama 3 litre su içsem hık hık diye ölürüm heralde benn
sagoll çiçeemm eksik olmaa
canım teşekkür ederiz keşke uzun zamandır olsaymışız ben iki gündür ii motive oldum bide saolsun sewdacım biraz izlemvari eli sopalılardan açıkçası korkmuom da değil yannnniiiiii
aşk olsunn kuuu ne eli maşalık yaptımm kii durmakk yokk devam devamm devamm
benim için sıkıntı yok kuzum. öteki ortilerden okey çıkarsa no problem
iyiki dogdun banuşşş iyiki dogdun banuşş iyiki dogdun iyiki dogdun iyiki dogdun banuşşşşşşşşş allah sana çocuklarına ve eşine nice saglıklı ve uzun ömürler versinnn inşşşş.
canımm gayet iyi olmuş ama tek sıkıntı ben ılık limonlu ballı su göremedim. limonlu yeşil çay içmişsin ama sen sabah ilk işin ve aralarda fırsat buldukça limonlu ılık su içç.her günn aynı ama sanada baglı mesela hergün farklı meyveler yee farklı sebzeler közlee. ara ögün istersen yap ama bu şunun gibi misal 2 küçük salatalık,biraz kiraz,yada 2-3 yaprak kıvırcık gibi... yogurdu sakın atlamaa 1 kg ya yakın yee.çokk önemlii ama yagsız yogurt tamam canımm
hadi bakalım dünde benim vardı kaçaklar o yüzden affedildinn şincilikk yoksa kurtulamazdın dilimdenn
çok yavas bu sarkı bana göre daha hızlısını bulak ortimm kan ter içinde kalalım oynarkenn
canımm gelmiyom degil aksilik yaa olacak işte yigenimin dogum günü, arkadasın soyuldugu , benim koşu bandı almak için magaza magaza gezme maceralarımm iki gündür felegim şaştıı ortiii
ben gidiommmm daha duş alıp gesme yapcammm ok?????????

anaa gelmişşş
canım tam ben de sana yazdım kapatıodum bi baktım alttasınnnn
tamam canım iyiki bakmışsın alttaydımm git gel canım konuşuruz inşş. bi aksilik yok şincilik buralardayım bu gece.. nuranı göremedim gelmedimi? gittimi aceppp?:80::80:

selam canım, ayy bukadar moralini bozma ne olur, belkide bikaç güne oluşan ödemi atrsın, sende tahlilleri ihmal etme inşallah bişey yoktur, olur böyle. üzülürsen olmaz stres iyi deyil, aman kendine dikkat et.

nasıl yani 2.5 kilo fazlamı çıktın selmacımm?
ödem demiş doktorun dogrudur tuzu azalt canım tuz hep su tutar vücutta,
üzülme canım verdigi listeyi bi uygula bakalım inşş. çok faydası olurr.

selam benim de kilolarımla başım dertte. yeni yeni başladığım diyetimi bozmadan devam ediyorum. biraz daha bozmadan devam edersem herşey yoluna girecek. aranıza katılabilir miyim?
tabiki hoşgeldin aramıza azmin daim olsun

evet ya ben çayı yaptıktan sonra aklıma geldi artık yarın yaparım. tamam canım teşekkürler

Son düzenleme:

canım ben daha gidemedim eşim almaya gelicek şimdiii şaka yaptım haaa sakın yanlış anlama ama aslında bana eli maşalı biri lazım bak ne güzel iki gündür sayende kendimi ii hissediyorum bence toparladım kendimi bazen insan yoğunluktan buraya değil kendine bile vakit ayıramıyor ben okul açııkkken nasıl yoğundum ya daha akşam yemeğini bu saatlerde yiyebiliyordum spordan sonra ee kızla ilgilen buraya gelmem gece 12 yi buluyordu ama şimdi rahatım gün içinde çok kez kontrol edebiliyorum...

tamamm ortimm bugün ugraşıcam daha fazla su ve yeşil çay içmek içinn. sen nerelerdesinn tatilemi gittin yoksam?

evet canım vücudunu en ii sen tanırsın bende iki gündür temizlik derken spor niyetine artık yarın leslie ile başlıcam kaçışı yok............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…