Banu abla ya sence ben yanlış mı besleniyorum ? Diyet yapmak istemiyorum ama araştırıyorum bazı diyetlerle güzel kilo verenler var sağlıklı bir şekilde bende mi diyet yapsam ki? Şimdiye kadar 3 diyeti çok duydum;
-Karbonhidrat diyeti
-Kalori diyeti
-Dukan diyeti
sence bunlardan birini deneyeyim mi ?? bana biraz yardımcı olur musun ?
[bu arada yaşını bilmediğim için abla diyorum umarım bi hata yapmıyorumdur :26:]
ayşecim ben filizz, biliyorum canım 1-2 gün deniyim belki sonra karbon yaparım. sanırım tekrar tarçınlı ve ballı suyu yapıcam cumayı bekliyorum. aslında geçen yılda plates yapıyordum güzel kiloda vermiştim ama tedaviden dolayı bırakmıştım 1 aydır tekrar başladım ve vücudum esnek ama plates sonrası 1 mil bile terletti yavaş yavaş yüksselmeyi düşünüyorum hem süre açısından hemde hareket hızından. teşekkürler canım bende bi dans edeyimjuu canım ismini hatırlayamadım ama kendi vücuduna göre davran eğer spora alışıksan 3 mil de yapabilrisin ben 3-4-5 indirdim ama sadece 3ü bir kez yaptım 5 e geçecektim ama daha nasip olmadıııı
bak bugün kızımla bu şarkıda dans ettik sende dene.... spor niyetine .....................
YouTube - ‪Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull‬‏
canım merhaba ben de günlerdir böyle bir karmaşa içindeydim güzel kilo verenleri görünce insan napacağını şaşırıyor...
ama ben dünden beri yine herşeyden yiyip az öz mantığıyla dewam etmeye karar verdim benim asıl problemim akşam yemeklerinde kendimi tutamamam... aslında o da 2 kaşık yiyeceğime mesela 4 kaşık yemem veya ekmek yemem yanında yani tam istediğim gibi olmuyordu... yapacağın şey belli karbonhidratı minimuma azaltmak sebze ve protein almak meyve süt yoğurt artı bana göre ideali 3 litre su....ben iki gündür sabah ve öğlen hafif yiyorum ara öğünleri meyve ile yapıyorum akşam da müsli yiyorum çareyi onda buldum şimdilik yoksa akşam bozdummu gün boyu uğraşım boşa gidiyordu içim böyle rahat bakalım ne kadar yapabileceğim...
slm kızlar moralim acayip bozuk doktora gittim kg hiç eksilme olmamış 1 kg yag gitmiş sadece cok üzüldüm dr cok ödem var dedi tahlil istedi listeye devam et dedi ama ben üzüldüm cok kötü oldum hiçde bozmamıştım cuma günü 85500 düm bu gün 88 cıktım inanın hiç bpzmadım şimdi annemlere gidecegim yarın orada devam edecegim liste verdi tekrardan bakalım gelincede tahlillerimi yaptırıp tekrardan gidecegim doktora
selam benim de kilolarımla başım dertte. yeni yeni başladığım diyetimi bozmadan devam ediyorum. biraz daha bozmadan devam edersem herşey yoluna girecek. aranıza katılabilir miyim?
evet canım dışarda olunca biraz kötü oldu. ama 3 litre su içsem hık hık diye ölürüm heralde bennherkese selam bende nihayet cuma rakamıma geri dönebildim neyse önümüzdeki cumaya az olsun ama eksi olsun bugünde yine güzel gidiyor bakalım bugünü de atlattım mı bünye yeniden toparlar kendini bence...
sewdacım sen de üzülme insan dışarda olunca telaştan daha çok aparatif bişilere yöneliyor.. avm olduğunda ben genelde bol salata alıp çeşit çeşit onlardan yiyorum veya döner tabağına sadece döner alıp birazda salata koyduruyorum pilav ekmek almıyorum tabağıma ...
bu arada ortim bak 4 aydır diyet yapıyorum hangi hafta suyumu sağlam içtiysem o hafta o kadar ii kilo verdim kışın 4 litreleri bile buldum..benden tavsiye 1.5 şişeyi doldur günde iki defa git gel iç susamayı bekleme...
nurancım sen neler yapıon hadi bakalım akşama menünü bekkliosss..
banucum evet işte karbon bu yüzden gözüm yemiyor evde çocuk olunca malum onlara pişiriom eşine göre ayrı bi telaş ve kendin içinde bişiler yaptınmı gün boyu mutfaktasın demektir amaaa bekar olsam hiç avm lerden çıkmam habire döner light kola , tavuk salata yaparım karbonun hakkını veririm de işte belki daha da sıkışırsam denerim ...
nilgünnn sen napıon nasıl gidiyor.... tatil moduna girdik değilmi iice valla evde olmak çok güzel çocuğunla ilgilenebiliyorsun evin temizliğin yemeğin herşey harika oluyor ama okul zamanı ne bulursan o ev zaten sorma...
izlem zaten tadını çıkarıyor artık kilolarının hoplaya zıplaya...
burcu okulunda....
deryacım sen napıyorsun galiba müsli ile dewam edion ......
füsun selma abla hadi gelin şenlendirin topiğimizi... böyle boş boş olmuyor......
bende biraz kızım uyurken dinleneyim şimdilik aeo.....
sagoll çiçeemm eksik olmaaselam kızlar:80:
banucum doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara sevdiklerinle beraber sağlık içinde ulaş inşallah
filizcim ben de çok merak ediyorum ikeayı, yakında giderim inşallah
izlem neşen daim olsun inşallah canım
sevda nuran ve ayşecim süper bir üçlü oldunuz kızlar:13::13:
aşk olsunn kuuu ne eli maşalık yaptımm kiicanım teşekkür ederiz keşke uzun zamandır olsaymışız ben iki gündür ii motive oldum bide saolsun sewdacım biraz izlemvari eli sopalılardan açıkçası korkmuom da değil yannnniiiiii
benim için sıkıntı yok kuzum. öteki ortilerden okey çıkarsa no problemselam kızlar ben geldim, herkeze iyi bir hafta diliyorum
inanamıyorum ama dün tantuni yemedengelebildim
canım tebrik ederimzamanın var ozamana kadar rahatlıkla verirsin endişe etme, :132: nişanında şimdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.
ayşecim yaparsan neden işe yaramasınki, doğru yapılan her hareket işe yarar. onu yaparken sadece belden dönmeye çalış
canım hoşgeldin evet işe yarıyor 1 bar su ve 1 çu. tarçını 4-5 dak. kaynat, süzdür ılındıktan sonra 1 tatlı ka. balı karıştır ( ben 1 çay ka. kullandm) saba aç ve gece uyumadan iç yanlız 3-5 verdirmiyor, bünyedende olabilir bilemiyorum.
kızlar benide aranıza alınbende istiyorum
banucum doğum günün kutlu olsun,sağlıkla, huzur ve mutlulukla nice yıllara
iyiki dogdun banuşşş iyiki dogdun banuşş iyiki dogdun iyiki dogdun iyiki dogdun banuşşşşşşşşş allah sana çocuklarına ve eşine nice saglıklı ve uzun ömürler versinnn inşşşş.dogum günümü kutlayan herkesee çok teşekür ederim.......
pastasız bir dogum günü geçiricemmm hatta 3. yılımı ama cuma günü almayı planlıyorum pastayıı
hepinizi çokk seviyorum ii varsınızzzzzzzzzz
canımm gayet iyi olmuş ama tek sıkıntı ben ılık limonlu ballı su göremedim. limonlu yeşil çay içmişsin ama sen sabah ilk işin ve aralarda fırsat buldukça limonlu ılık su içç.her günn aynı ama sanada baglı mesela hergün farklı meyveler yee farklı sebzeler közlee. ara ögün istersen yap ama bu şunun gibi misal 2 küçük salatalık,biraz kiraz,yada 2-3 yaprak kıvırcık gibi... yogurdu sakın atlamaa 1 kg ya yakın yee.çokk önemlii ama yagsız yogurt tamam canımmbugünki menüm
sabah. limonlu yeşilçay
1 ye. elma, 1 nektarin, 1 kara erik
1 kase yoğurt, 2 tam ta. ekmek
ara:yok
öğlan: kısır (yağsız, salçasız, tuzsuz)
1 bü. bar. ayran
ara: 10 kiraz
akşam: 2 patlıcan, 5 biber köz, 1 kase yoğurt
1.5 kepekli galeta
2.5 lt. su şimdilik
2 yeşilçay şimdilik
45 dk. plates hemen üstüne 1 mil leslie( yani 1 den başlamak gerekir)
sevdacım menüme bakarmısın senin verdiğin diyeti yapmaya çalıştım. sendede öyle oldumu bilmiyorum midem çok kötü, bide yetmez gibi akşam yediğim biber okadar acıydıkiresmen kızardım midem yandı diye dayanamadım ve 1.5 galeta yedim belirtmemiştin ama sanırım bu diyette ara yapılmıyor dimi :26:sanırım yarında denicem, her gün aynımı yapılıyor acaba :44:
hadi bakalım dünde benim vardı kaçaklar o yüzden affedildinn şincilikk yoksa kurtulamazdın dilimdenngelelim menüme
sabah 10:00
1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
yarım kk kadar beyaz peynir
1 domates
ara
10 kiraz
öğle 14:30
1 tabak salata
3 kaşık yoğurt
ara
2 adıyamandan gelen baklava(öğleyin aklımdaydı zaten ve öğleni hafif olsun die salata yemiştim yanii bir nevi yer açmıştım baklavaya)
akşam 19:30
1 kase müsli ve special k meyveli karışımı
akşam bi yere gidicez artık orda sadece meyve yerim
suuu 2 litre içtim 1 litre daha içeceğim
1 form çay
1 yeşil çay içerim ve gün biter
baklava için kendimi suçlu hissdiyorum ama napiim yılda bir denk gelecek bişiii... oda bugündü..
ortiler listeye bakın ok?
çok yavas bu sarkı bana göre daha hızlısını bulak ortimmjuu canım ismini hatırlayamadım ama kendi vücuduna göre davran eğer spora alışıksan 3 mil de yapabilrisin ben 3-4-5 indirdim ama sadece 3ü bir kez yaptım 5 e geçecektim ama daha nasip olmadıııı
bak bugün kızımla bu şarkıda dans ettik sende dene.... spor niyetine .....................
YouTube - ‪Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull‬‏
canımm gelmiyom degil aksilik yaa olacak işte yigenimin dogum günü, arkadasın soyuldugu , benim koşu bandı almak için magaza magaza gezme maceralarımm iki gündür felegim şaştıı ortiiisewdaaaaaaaaaaa bu nasıl ortilik gelmion hiçççç ben kendi kendime gonuşup durumm öleeeee...
hadi bakalım ben gesmeye gidioomm akşam gelince açarım artıkımmmmm.... iyi kötü masaya yatırır konuşuruzz...
ben gidiommmm daha duş alıp gesme yapcammm ok?????????
tamam canım iyiki bakmışsın alttaydımmanaa gelmişşş
canım tam ben de sana yazdım kapatıodum bi baktım alttasınnnn
selam canım, ayy bukadar moralini bozma ne olur, belkide bikaç güne oluşan ödemi atrsın, sende tahlilleri ihmal etme inşallah bişey yoktur, olur böyle. üzülürsen olmazslm kızlar moralim acayip bozuk doktora gittim kg hiç eksilme olmamış 1 kg yag gitmiş sadece cok üzüldüm dr cok ödem var dedi tahlil istedi listeye devam et dedi ama ben üzüldüm cok kötü oldum hiçde bozmamıştım cuma günü 85500 düm bu gün 88 cıktım inanın hiç bpzmadım şimdi annemlere gidecegim yarın orada devam edecegim liste verdi tekrardan bakalım gelincede tahlillerimi yaptırıp tekrardan gidecegim doktora
slm kızlar moralim acayip bozuk doktora gittim kg hiç eksilme olmamış 1 kg yag gitmiş sadece cok üzüldüm dr cok ödem var dedi tahlil istedi listeye devam et dedi ama ben üzüldüm cok kötü oldum hiçde bozmamıştım cuma günü 85500 düm bu gün 88 cıktım inanın hiç bpzmadım şimdi annemlere gidecegim yarın orada devam edecegim liste verdi tekrardan bakalım gelincede tahlillerimi yaptırıp tekrardan gidecegim doktora
tabiki hoşgeldin aramızaselam benim de kilolarımla başım dertte. yeni yeni başladığım diyetimi bozmadan devam ediyorum. biraz daha bozmadan devam edersem herşey yoluna girecek. aranıza katılabilir miyim?
evet ya ben çayı yaptıktan sonra aklıma geldicanımm gayet iyi olmuş ama tek sıkıntı ben ılık limonlu ballı su göremedim. limonlu yeşil çay içmişsin ama sen sabah ilk işin ve aralarda fırsat buldukça limonlu ılık su içç.her günn aynı ama sanada baglı mesela hergün farklı meyveler yee farklı sebzeler közlee. ara ögün istersen yap ama bu şunun gibi misal 2 küçük salatalık,biraz kiraz,yada 2-3 yaprak kıvırcık gibi... yogurdu sakın atlamaa 1 kg ya yakın yee.çokk önemlii ama yagsız yogurt tamam canımm
evet canım dışarda olunca biraz kötü oldu. ama 3 litre su içsem hık hık diye ölürüm heralde benn
sagoll çiçeemm eksik olmaa
aşk olsunn kuuu ne eli maşalık yaptımm kiidurmakk yokk devam devamm devamm
benim için sıkıntı yok kuzum. öteki ortilerden okey çıkarsa no problem
iyiki dogdun banuşşş iyiki dogdun banuşş iyiki dogdun iyiki dogdun iyiki dogdun banuşşşşşşşşş allah sana çocuklarına ve eşine nice saglıklı ve uzun ömürler versinnn inşşşş.
canımm gayet iyi olmuş ama tek sıkıntı ben ılık limonlu ballı su göremedim. limonlu yeşil çay içmişsin ama sen sabah ilk işin ve aralarda fırsat buldukça limonlu ılık su içç.her günn aynı ama sanada baglı mesela hergün farklı meyveler yee farklı sebzeler közlee. ara ögün istersen yap ama bu şunun gibi misal 2 küçük salatalık,biraz kiraz,yada 2-3 yaprak kıvırcık gibi... yogurdu sakın atlamaa 1 kg ya yakın yee.çokk önemlii ama yagsız yogurt tamam canımm
hadi bakalım dünde benim vardı kaçaklar o yüzden affedildinn şincilikk yoksa kurtulamazdın dilimdenn
çok yavas bu sarkı bana göre daha hızlısını bulak ortimmkan ter içinde kalalım oynarkenn
canımm gelmiyom degil aksilik yaa olacak işte yigenimin dogum günü, arkadasın soyuldugu , benim koşu bandı almak için magaza magaza gezme maceralarımm iki gündür felegim şaştıı ortiii
tamam canım iyiki bakmışsın alttaydımmgit gel canım konuşuruz inşş. bi aksilik yok şincilik buralardayım bu gece.. nuranı göremedim gelmedimi? gittimi aceppp?:80::80:
tamamm ortimm bugün ugraşıcam daha fazla su ve yeşil çay içmek içinn. sen nerelerdesinn tatilemi gittin yoksam?cnm çok kötü değil zaten kötü ve yoğun bigün geçirmişsin. su ve yeşil çayı biraz daha katarsan daha iyi olacak zannımca.suyu elinde şişeyle dolaşınca alışıyorsun.mecbur içiyorsun hatta o zaman.
ayşecim ben filizz, biliyorum canım 1-2 gün deniyim belki sonra karbon yaparım. sanırım tekrar tarçınlı ve ballı suyu yapıcam cumayı bekliyorum. aslında geçen yılda plates yapıyordum güzel kiloda vermiştim ama tedaviden dolayı bırakmıştım 1 aydır tekrar başladım ve vücudum esnek ama plates sonrası 1 mil bile terletti yavaş yavaş yüksselmeyi düşünüyorum hem süre açısından hemde hareket hızından. teşekkürler canım bende bi dans edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?