ben sporsuz falan kilo veremiyorum bir an evvel başlamam lazım spora.mahcubum zaten hem gelemedim hemde k flakes diyeti yapamadım diye
Derya'cım eşin Ankara'ya mı geldi?Bütün işler sana kaldı,yorucu stresli günler desene, allah yardımcın olsun .dükkanda müsli yesen daha pratik olmaz mı senin için.pişirme hazırlama yada bulaşık derdi olmaz.baya işe yaramıştı sende...derya'cım ben bir karar aldım ama hala emin değilim bu dukan diyetine son vermek istiyorum2.seyir evresinde daha yavaş kilo kaybı oluyor yazıyor ve 3.evre verdiğin kiloyu 10 ile çarpıp koruma diyeti yapıyorsun.çok uzun süreç ve yanlış zaman seçtim kışın yapılmalı bu kadar ağır diyetler.ben diyetisyene gitmiştim yıllar önce o listemi çıkardım.mantık hep aynı az sık ye ve 1 baget yada 2 köfte gün içerisinde tüket.ekmek meyve yoğurt herşey var.ama sınırlı.yoksa 2 öğün nesfit mi yesem bu ay kilo vermem şart ağustos'a rahat denize girmek için vermeliyim.çok kararsızım.sevdanın 1kg yoğurt sebze-meyve diyetini mi yapsam...her hafta birini mi denesem.
tartılıyorum tartılıyorum hiç bozmadığım halde 69,8-70,4 arası gidip geliyorum ve bu 10 gün içerisinde 3 kre ancak zorla wc ye çıkabildim.Ekmek yerine yulaflı krep yemeye devam edeceğim akşamları sebze öğlenleri müsli kahvaltı yumurta peynir domates yeşillikli olur galiba...bakalım cuma gününe kadar neler olacak....
kızlar hem kahvaltı yaptım ,hem agladımm
çok depresifim(
Olsun canım, baştan başlarsın.Düzenler farklı olunca uymuyor birbirine.. Ama moral bozarak bu yola başlarsan başarı elde edemezsin, en başta moralini topla, ben bu işi başaracağım de kendine
Evet filizcim yorucu günler..Tabi ki aslında bozmasam geçen hafta gibi sabah öğlen k-flakes, akşamda pro alsam harika olur ama burada sürekli net başında insanın eli abur cubura gidiyor durduramıyorsun... Dediğim gibi bakalım ben elimden geleni yapacağım ama büyük ihtimalle artı çıkarım bu hafta..
Dukan dğyetinin zor olduğunu herkes söylüyor, iyice düşün taşın öyle karar ver derim bu kadar sabrettin..Ama sonuç alamıyorsan da k-flakesi deneyebilirsin bir hafta. Sen bilirsin, bünyeni en iyi sen tanıyorsun
Günaydın kızlar
Uykusuz bir sabahtayım eşim yok dün bütün gün kafedeydim, perşembeye kadar düzen böyle. Bu hafta sanırım artı çıkacağım. Bir hafta 2 kiloya yakın veriyorum, ertesi hafta artı çıkıyorum, yani totalde 2 haftada bir kilo vermiş oluyorum..Üzüleyim mi şükür mü edeyim bilemedim :)
Göbek kısmım çooook mutsuz ediyor beni hele ki oturunca, orayı da halletsem bu iş içime sinecek anca :44:
Bazen 67'ye düşeyim diyorum ama o göbek gene sporsuz gitmeyecek..Kararsızım
Oturup spor yap işte kararsız olacak bir şey yok ama işime gelmiyor o yüzden hala kilo düşeyim diyorum, göbeği eritmenin kolay yolu, çok tembelim çokkkk
canım benim oğlum kuzey 10 aylık zaten elinde bişey olunca onu diek ağzına alıp yemeğe çalışıyor ama biz görmeden elinden düşerse parmak burunda:)elini boş bırakmamaya çalışıyoruz...
kızlar allah muhabbetiniz artırsın.gece gece ne güzel sohbetler rüyanızda görmüşsünüzdür kebapları kokoreçleri:)bende çok severim ayşecim işkembe çorbası içmeyi sabaha karşı...yada gece yarısı kokerç.zaten evlendim 10 kilo aldım çünkü saat kaç olursa olsun canımız bişey istesin çıkıp yiyorduk.eve geç kaldık diyip dılarıda fastfood kebap derken 58 den 68 e çıktım üstünede hamilelik olunca 88 i gördüm:)bayadır yemiyorum ama çifliğin kokoreçini özledim:)artık ödüllendirme faslına geçtiğimde yavaş yavaş 2 haftada bir yiyeceğim bu tarz zararlı şeyler:)ayşe bende 82 haziran doğumluyum.30'a bişey kalmadı.
selmacım hayırlı yolculuklar annenle keyifli zamanlar geçir...diyetisyenden aldığın bilgileri paylaştığın için teşekkürler...
Derya'cım eşin Ankara'ya mı geldi?Bütün işler sana kaldı,yorucu stresli günler desene, allah yardımcın olsun .dükkanda müsli yesen daha pratik olmaz mı senin için.pişirme hazırlama yada bulaşık derdi olmaz.baya işe yaramıştı sende...derya'cım ben bir karar aldım ama hala emin değilim bu dukan diyetine son vermek istiyorum2.seyir evresinde daha yavaş kilo kaybı oluyor yazıyor ve 3.evre verdiğin kiloyu 10 ile çarpıp koruma diyeti yapıyorsun.çok uzun süreç ve yanlış zaman seçtim kışın yapılmalı bu kadar ağır diyetler.ben diyetisyene gitmiştim yıllar önce o listemi çıkardım.mantık hep aynı az sık ye ve 1 baget yada 2 köfte gün içerisinde tüket.ekmek meyve yoğurt herşey var.ama sınırlı.yoksa 2 öğün nesfit mi yesem bu ay kilo vermem şart ağustos'a rahat denize girmek için vermeliyim.çok kararsızım.sevdanın 1kg yoğurt sebze-meyve diyetini mi yapsam...her hafta birini mi denesem.
tartılıyorum tartılıyorum hiç bozmadığım halde 69,8-70,4 arası gidip geliyorum ve bu 10 gün içerisinde 3 kre ancak zorla wc ye çıkabildim.Ekmek yerine yulaflı krep yemeye devam edeceğim akşamları sebze öğlenleri müsli kahvaltı yumurta peynir domates yeşillikli olur galiba...bakalım cuma gününe kadar neler olacak....
selam kızlarşükür kavuşturana .son zamanlarda saglık problemleri işlerin yogunlugu derken giremedim.kusuruma bakmayın lütfen .geçen cuma bildirimde yapamadım.deryacım beni listeden çıkardın mı canım kaptanımız kim ayyyy ne zor buradan ayrı kalmak fırsatım olunca okuyacagım geçmişi
sizlerin keyfi yerindedir inşallah.yogunlugum devam ediyor aynı zamanda regli oluyorum içime öküz kaçmış gibi yiyorum ne olacak bu halim bilmiyorummmm kızlarrrrnişanada az kaldı 64 rakamını görebilecekmiyim 23 temmuza kadar bu gidişle hayal olacak herhalde
hoşgeldin seçil, düğününüz hayırlı olsun canım, düğün telaşı gerçekten yorucu oluyorgünaydın kızlar.baya ara verdim biliyorum ama abimi evlendirdik düğün telaşı falan filan misafirler derken anca rahatladım iş başı yaptım.hepinizi çok özledim vallahi
kızlar regli oluyorum yogunnplates yapsam mı ? yapmasam mı?
deniz hoşgeldin, bence istediğin rakamı görebilirsin zamanında var, stres yapınca farkında olmadan kendimizi yemeğe veriyoruz. stres yokselam kızlarşükür kavuşturana .son zamanlarda saglık problemleri işlerin yogunlugu derken giremedim.kusuruma bakmayın lütfen .geçen cuma bildirimde yapamadım.deryacım beni listeden çıkardın mı canım kaptanımız kim ayyyy ne zor buradan ayrı kalmak fırsatım olunca okuyacagım geçmişi
sizlerin keyfi yerindedir inşallah.yogunlugum devam ediyor aynı zamanda regli oluyorum içime öküz kaçmış gibi yiyorum ne olacak bu halim bilmiyorummmm kızlarrrrnişanada az kaldı 64 rakamını görebilecekmiyim 23 temmuza kadar bu gidişle hayal olacak herhalde
selam kızlar nasılsınız?Çok yoğunum yazamıyorum sadece şu kadarını söylim fena cozuttum ben kayış koptu pazar itibariyle hemen toparlıyorum kendimi..çok yoğun haftasonu geçirdim yaaa çok yorgunum..ayakta uyuyorum resmen..
cuma akşamı işten çıktım kınaya gittim..akşam 22.30 g,bi geldim ama yakın bir arkadaş gelmişti arkadaşa ona gittim gece 00.30 da eve geldim..
c.tesi sabah erken kalktım pazara gittim..eşimin sınavı vardı o gün kahvaltısını hazırladım doğru temizliğe giriştim..Allahım ev naısl dağılmış nasıl kirlenmiş anlatamam canım çıktı..bu arada pazar günü düğüne giderken bizi alcak arkadaşlar ve gündüz gelcek arkadaş için de birsürü hazırlık yaptım..malum bizde yiyip çıkacaktık..mercimekli köfte ,börek,patlıcan salatası, çerkez tavuğu,kek yaptım..o gün akşamüstü bir arkadaşım geldi...onunla oturduk derken pazar sabahı erken kalkıp 2 tpsi daha börek yaptım..derken arkadaş geldi..
sonra diğerleri sofra kur kaldır hadi kuaföre gitmeye üşen evde os açını kendin yapmaya çalış derken telaş koşturmaca pazar akşamı düğüne gittik..orda oynaya oynaya canımı çıkardım..çok kalmadık 22.30 gibi kalktık..arkadaşın eşi hadi ben acıktım kalan börekleri de yiyelim diye yine bize döndük yine ikram vs gece 01.30 da gittiler..dün sabah işe geldim sürünerek..akşam da hadi her zaman hazırlık yapamıyorum hazır yapmışken diye arkadaşımın annesi gelmişti İzmirden onları davet ettim baktım az geldi gözüme ikramlar dün akşam eve gidince bir de sarma sardım ölüyom anammmmmmm..bu akşam çıkışta da dün arkadşaım doğum yaptı hastaneye bebek görmeye gidicem gebzeden maslağa bakalım yarını çıkarabilecek miyimmmmmm
ama çok keyifliydi her anı valla..süper geçti..
selam kızlar nasılsınız?Çok yoğunum yazamıyorum sadece şu kadarını söylim fena cozuttum ben kayış koptu pazar itibariyle hemen toparlıyorum kendimi..çok yoğun haftasonu geçirdim yaaa çok yorgunum..ayakta uyuyorum resmen..
cuma akşamı işten çıktım kınaya gittim..akşam 22.30 g,bi geldim ama yakın bir arkadaş gelmişti arkadaşa ona gittim gece 00.30 da eve geldim..
c.tesi sabah erken kalktım pazara gittim..eşimin sınavı vardı o gün kahvaltısını hazırladım doğru temizliğe giriştim..Allahım ev naısl dağılmış nasıl kirlenmiş anlatamam canım çıktı..bu arada pazar günü düğüne giderken bizi alcak arkadaşlar ve gündüz gelcek arkadaş için de birsürü hazırlık yaptım..malum bizde yiyip çıkacaktık..mercimekli köfte ,börek,patlıcan salatası, çerkez tavuğu,kek yaptım..o gün akşamüstü bir arkadaşım geldi...onunla oturduk derken pazar sabahı erken kalkıp 2 tpsi daha börek yaptım..derken arkadaş geldi..
sonra diğerleri sofra kur kaldır hadi kuaföre gitmeye üşen evde os açını kendin yapmaya çalış derken telaş koşturmaca pazar akşamı düğüne gittik..orda oynaya oynaya canımı çıkardım..çok kalmadık 22.30 gibi kalktık..arkadaşın eşi hadi ben acıktım kalan börekleri de yiyelim diye yine bize döndük yine ikram vs gece 01.30 da gittiler..dün sabah işe geldim sürünerek..akşam da hadi her zaman hazırlık yapamıyorum hazır yapmışken diye arkadaşımın annesi gelmişti İzmirden onları davet ettim baktım az geldi gözüme ikramlar dün akşam eve gidince bir de sarma sardım ölüyom anammmmmmm..bu akşam çıkışta da dün arkadşaım doğum yaptı hastaneye bebek görmeye gidicem gebzeden maslağa bakalım yarını çıkarabilecek miyimmmmmm
ama çok keyifliydi her anı valla..süper geçti..
herkese merhaba marttan beri +90 topiğindeyim sizi de takip ediyorum bu arada bu hafta 89 ların görmeyi bekliyorum ama yediklerime dikkat etmeme ve hergün yürüyüşümü yapmama rağmen bugün nerdeyse+1 çıktım ben de ödem olduğunu düşünüp sizin lapa diyetinizi uygulamaya karar verdim bugün benim için lapa time oldu yani inşallah işe yarar kızlar
hosgeldınız merhaba:) baya vermıssınız tebrık ederım devamıda gelır Allahın izniyle. bende yenıyım vermem gereken cok kılo var...lapa dıyetı nasıl oluyor hıc fıkrım yok ıse yarıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?