80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sporsuz falan kilo veremiyorum bir an evvel başlamam lazım spora.mahcubum zaten hem gelemedim hemde k flakes diyeti yapamadım diye

Olsun canım, baştan başlarsın.Düzenler farklı olunca uymuyor birbirine.. Ama moral bozarak bu yola başlarsan başarı elde edemezsin, en başta moralini topla, ben bu işi başaracağım de kendine

Evet filizcim yorucu günler..Tabi ki aslında bozmasam geçen hafta gibi sabah öğlen k-flakes, akşamda pro alsam harika olur ama burada sürekli net başında insanın eli abur cubura gidiyor durduramıyorsun... Dediğim gibi bakalım ben elimden geleni yapacağım ama büyük ihtimalle artı çıkarım bu hafta..

Dukan dğyetinin zor olduğunu herkes söylüyor, iyice düşün taşın öyle karar ver derim bu kadar sabrettin..Ama sonuç alamıyorsan da k-flakesi deneyebilirsin bir hafta. Sen bilirsin, bünyeni en iyi sen tanıyorsun

selam kızlar şükür kavuşturana .son zamanlarda saglık problemleri işlerin yogunlugu derken giremedim.kusuruma bakmayın lütfen .geçen cuma bildirimde yapamadım.deryacım beni listeden çıkardın mı canım kaptanımız kim ayyyy ne zor buradan ayrı kalmak fırsatım olunca okuyacagım geçmişi

sizlerin keyfi yerindedir inşallah.yogunlugum devam ediyor aynı zamanda regli oluyorum içime öküz kaçmış gibi yiyorum ne olacak bu halim bilmiyorummmm kızlarrrr nişanada az kaldı 64 rakamını görebilecekmiyim 23 temmuza kadar bu gidişle hayal olacak herhalde

kızlar hem kahvaltı yaptım ,hem agladımm
çok depresifim(

canım hayırdır yaa bence işte bu hem regl hem de karbonun verdiği mutsuzluk insan depresif oluyo canını sıkma yaaa bak seni gören ikiz annesi dermi maşallah çıtır çıtırsın bence bi önceki ve şimdiki fotoğraflarına bak ii gelir ne kadar güzelsin bu kadar kendini yıpratma 1 ay daha geç olur ama stres herşeyin başı...haaa başka canını sıkan şeyler varsa onlara yönel onları halletmeye bak önce... inanırmısın stresten hiç olmayacak yerlerde çıban gibi bişiler çıktı şu okulların son kapanma haftalarında biri geçio diğeri başlıo ama ben biliom sebebini yorgunluk strss artı uykusuzluk birde diyet psikolojisi yani kendini yıpratmaya gerek yok bence....

haklısın canım bakalım bu hafta inşallah 79 ları görürüm

aah öyle bi rahatladımki platesimi yaptım üstüne bide leslie 2 mil yaptım,
duşumuda aldım :124::124::124::124: yeşilçayımı içerken
bi bakiim siz ne yapıyonuz

Son düzenleme:

deryacım insan zaten en çok buna sinir oluyor bi hafta verion diğer hafta ya alıon ya sabitsin tutarlılık yok bende hala spora başlayamadım aslında çok zor da değil bi başlasan 1 saat yaparsın rahat ama işte bende eriniom şimdi terle duş al oran buran acısın bide kızım uyudumu malum burası iş güç derken bi bakmışsın uyanıyor... ama işte bunlar bahane değil bak banuya iki tane çocukla nasıl yapıyor insan yeter kii istesin isteyince oluyor bi toparlanmak lazımmmm...

canım walla hakkınızı helal edin bi anda eşim kebabçı falan derken sewdayla bakmışsın yemek muhabbeti yapıos ikimizde çok açız ama ben çok motive oldum saolsun sewdanın sayesinde günlerdir toparlayamamıştım kendimi ama hesap sorulacak die insan yapıo bişişer... ben sewdayı önceden beri zaten kanım kaynamıştı şimdide orti olunca inşallah gidecek kilolar... bugün günlerdir görmeyi hayal ettiğim rakamı gördüm şükür sayesinde 78.6 geldim kaç zamndır 79-80 aralığında git gel sıkılmıştım bugün bana ii moral oldu bi de spora başlasam biraz biraz ii olcak ama işte işime gelmio...

canım geçmiş olsun sıkma canını toparlarsın inşallah yakın zamanda...

82 liler bayağı bi varmışız bu arada.... hadi kızlar çıtırlaşalım iice bakın seneye 30. ama kimse bilemesin yaşımızı .....

canlar ben biraz ortalık toparlayayım öğleyin bi arkadaşım gelecek oturmaya ne yapsam bilmiom şimdi yapınca bende yerim bilmiom napcam.... sewda görmesin walla bu yazdığımı en hafifinden bişiler yaparım artık....

hadi size güzel sohbetler arada bir yoklarım.....

günaydın kızlar.baya ara verdim biliyorum ama abimi evlendirdik düğün telaşı falan filan misafirler derken anca rahatladım iş başı yaptım.hepinizi çok özledim vallahi
hoşgeldin seçil, düğününüz hayırlı olsun canım, düğün telaşı gerçekten yorucu oluyor
kızlar regli oluyorum yogunn plates yapsam mı ? yapmasam mı?

banucum çok stresli ve yorgun bi halin var, bana kalırsa yapma kendini zorlarsın 1-2 gün dinlendir kendini, yormadan küçük yürüyüşler yapsan dışarda, oksijen temiz hava iyi gelir sana. aslında şu katı diyet pskolojisinden çıksan, yinede sen bilirsin
deniz hoşgeldin, bence istediğin rakamı görebilirsin zamanında var, stres yapınca farkında olmadan kendimizi yemeğe veriyoruz. stres yok

deryacım sende hoşgeldin, evet ya kafede olmak zor olsa gerek. olsun canım sen yinede baş edersin okadar kilodan sonra o 1-2 kili senden korksun senin için haftada 1 kilo verebilmek bile çok büyük bi başarı öyle düşün

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?Çok yoğunum yazamıyorum sadece şu kadarını söylim fena cozuttum ben kayış koptu pazar itibariyle hemen toparlıyorum kendimi..çok yoğun haftasonu geçirdim yaaa çok yorgunum..ayakta uyuyorum resmen..
cuma akşamı işten çıktım kınaya gittim..akşam 22.30 g,bi geldim ama yakın bir arkadaş gelmişti arkadaşa ona gittim gece 00.30 da eve geldim..

c.tesi sabah erken kalktım pazara gittim..eşimin sınavı vardı o gün kahvaltısını hazırladım doğru temizliğe giriştim..Allahım ev naısl dağılmış nasıl kirlenmiş anlatamam canım çıktı..bu arada pazar günü düğüne giderken bizi alcak arkadaşlar ve gündüz gelcek arkadaş için de birsürü hazırlık yaptım..malum bizde yiyip çıkacaktık..mercimekli köfte ,börek,patlıcan salatası, çerkez tavuğu,kek yaptım..o gün akşamüstü bir arkadaşım geldi...onunla oturduk derken pazar sabahı erken kalkıp 2 tpsi daha börek yaptım..derken arkadaş geldi..
sonra diğerleri sofra kur kaldır hadi kuaföre gitmeye üşen evde os açını kendin yapmaya çalış derken telaş koşturmaca pazar akşamı düğüne gittik..orda oynaya oynaya canımı çıkardım..çok kalmadık 22.30 gibi kalktık..arkadaşın eşi hadi ben acıktım kalan börekleri de yiyelim diye yine bize döndük yine ikram vs gece 01.30 da gittiler..dün sabah işe geldim sürünerek..akşam da hadi her zaman hazırlık yapamıyorum hazır yapmışken diye arkadaşımın annesi gelmişti İzmirden onları davet ettim baktım az geldi gözüme ikramlar dün akşam eve gidince bir de sarma sardım ölüyom anammmmmmm..bu akşam çıkışta da dün arkadşaım doğum yaptı hastaneye bebek görmeye gidicem gebzeden maslağa bakalım yarını çıkarabilecek miyimmmmmm
ama çok keyifliydi her anı valla..süper geçti..

nihalllllllllllll okurken youldum bacımmm
kolay gelsin vallaa

nihalcim hoşgeldin valla okurken ben yoruldum , seni düşünemiyorum önemli deyil canım ya okadar koşuşturmaya enerji almışsın, bu hafta telafi edersin. ay bu diyetler çok nankör 1-2 gün yapma hemen kendini gösteriyor

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsınız? haftaya esımın memleketine gıtme durumumuz var 10 15 gunlugune.. su tuketımım cok dustu nasıl arttırabılırım kızlar?

bırde göbek ıcın korse almayı dusunuyorum tecrubesı olan var mı?

dünki menum

sabak k fleks
ara 2 kayısı
öğlen 2 dlm kızarmıs form etimek peynır 1 kase corba
aksam 1 kase k fleks
yatmadan 1 kase yoğurt 1 kasık tarcınla

bugun

1 kase k fleks

herkese merhaba marttan beri +90 topiğindeyim sizi de takip ediyorum bu arada bu hafta 89 ların görmeyi bekliyorum ama yediklerime dikkat etmeme ve hergün yürüyüşümü yapmama rağmen bugün nerdeyse+1 çıktım ben de ödem olduğunu düşünüp sizin lapa diyetinizi uygulamaya karar verdim bugün benim için lapa time oldu yani inşallah işe yarar kızlar

Son düzenleme:

hosgeldınız merhaba:) baya vermıssınız tebrık ederım devamıda gelır Allahın izniyle. bende yenıyım vermem gereken cok kılo var... lapa dıyetı nasıl oluyor hıc fıkrım yok ıse yarıyormu?

hosgeldınız merhaba:) baya vermıssınız tebrık ederım devamıda gelır Allahın izniyle. bende yenıyım vermem gereken cok kılo var... lapa dıyetı nasıl oluyor hıc fıkrım yok ıse yarıyormu?

verdim canım şükürler olsu aşırı kilom gitti ama bir okadar daha vermem lazım lapayı ilk kez deniyorum sizin topikte arkadaşlar uygulayıp güzel sonuçlar alıyordu inş ben de alırım gün boyu haşlanmış pirinç yiyosun ve meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…