80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

verırsın canım Allahın ıznıyle gıtmıs baya zaten:) hımm okumamıstım onu hıc pekı sonuc kac kılo kadar?

hoşgeldin, maşallah çok iyi vermişsin, 1 kiloyu dert etme ödemdir

hosgeldınız merhaba:) baya vermıssınız tebrık ederım devamıda gelır Allahın izniyle. bende yenıyım vermem gereken cok kılo var... lapa dıyetı nasıl oluyor hıc fıkrım yok ıse yarıyormu?
canım sende hoşgeldin, ben denemedim ama iyiymiş bana bile önermediler, bence sende şimdi yapmamalısın, bide bebeğini emziriyordun sen öyle hatılıyorum. daha fazla kilo verip duraksama döneminde öneriyorlar sanırım deneyimli arkadaşlar yardımcı olur sana.

saol deryacım umarım ikimizde geçen hafta verdiğimiz kiloları almayız:)

nihalcim walla bence sen hızlı tempolu yaşmayı iş yapmayı ,yemek yapmayı hatta konuşmayı seviyorsun eski yazılarını hatırlıyorum hepsi öyle spor yapışın olayları anlatışın sanki acelen var yada biri kovalıyor walla öyle bir sıralıyorsun ki yaptıklarını okurken insanın nefesi tükeniyor:)

filiz ksıkandım wall amaşallah diyimde nazar değmesin.bu kadar azimli spor yapışına:)sporunu yap duşunu al üstüne yeşil çay ohh:)bizde bu sıcakta ölçü almaya git ev pislik içinde kokuyor zor ölçü aldım.yola çıkıyorum diye suyuda içemiyorum yolda sıkışırım diye...yandım walla...

ayşecim biz yaşımızı göstermeyenlerdeniz.30 a yaklaşmış gibi değiliz:)

2-3 öğündür közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber tüketiyorum çok lezzetlioluyor.ama ocak batıyor, fırın ızgarasını ocağın üstüne yerleştirip patlıcan ve biberleri diziyorum telim yamuk yumuk oldu bir kek yaptıpımda düz olmuyor..köz tavası kullanan var mı işe yarıyor mu?

hoşbuldum canım ben de ödem olduğunu düşünüyorum lapayla gider inşallah ödemse

sanırım vücuttaki ödemi kaybediyosun artık ne kadarsa ben de tam bilemiyorum 1veya 2 gün yapılıyor zaten

anladım tesekkurler

evet doğru hatırlıyorsun canım.. bende gecen hafta duraksadım ama reglı oldugum ıcın dıye dusunuyorum bu haftada takılırsam ozaman ıyıce arastırayım deneyım..

ben kullanıyorum filizicim köz tavası çok memmunum benimd edolapta patlcan ve biberleirm varr
karbon didyeitm bitisn beni bekliyorlar közlenmek için:)

ayy biberi bile özledim domatesi salatalıgı, ülkemi ,bayragımı(nihat dogan gibi puhahahaha)

Kızlaaaaar şimdi gülçinle konuştum 65'i görmüş bu hafta
Tee oralardan bile bize örnek oluyor maaşallah diyebiliyorum sadece, vallahi helal olsun

Geldiğimde toparlanmış ol yoksa çekeceğin var dedi

ya canım sorma ya daha cuma akşamı arkadaşa gittim dedim ya annesi irm,ik helvası yapmış 5 kişi nönümde dondurmayla onu yedi hayır dedim kesinlikle yemicem..börek yaptı kek yaptım tadına bile bakmadım eşime yedirdim rezl olmayım diye sonra ne oldysa oldu ve bir baktım sanki ben diyette değilmişim daha vercek 20 kilom yokmuş gibi yiyorum..kızdım kendime ama baktım mutlu da oldum..hadi dedim nihal yaptın şımarıklığını sana 1 ay birdaha kaçak yok..sporunu da artırman gerekiyor dedim anlaştık aramızda bir hafta kaybetcem sanırım:18:

Tee oralardan bile bize örnek oluyor maaşallah diyebiliyorum sadece, vallahi helal olsun

deryacım gülçin giderken kaç kiloydu.istanbul'da toplam kaç kilo vermiş oldu.maşallah hatuna walla biz yerimizde sayalım paket paket margarinlerle vedalaşıyor:)dimi gülçincim bir paket daha gitti diye diye yağ bırakmayacak vuücudun da:)darısı biz yerimizde sayanlara:)geçen hafta dışında hep vasattı ve artılardaydım....

selam deryacım seni burda görünce çok mutlu oluyorum. spor konusunda o kadar haklısın ki ben de çok tembelim. iki hafta çok güzel spor yaptım ama bu hafta çok uyuşuğum. sadece 1 saat spor yapabildim. 120 tane mekik çekiyordum hergün ama 3-4 gündür onu yapmaya bile üşeniyorum. halbuki 5-10 dakika kadar bir zamanda bitiyor

yoğum bir hafta sonu geçirmişsin , anlattıklarını okurken yoruldum cumaya kadar dikkat edersen toparlarsın inşallah

hoşgeldin , tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin

arzu'cum ikea sana çok uzak ama bir fırsatını bulduğunda gitmelisin çok güzel şeyler var....

evet canım, ancak aktarmalı gidebilirim. çok istiyorum , eşimi ikna çabalarındayım

çok güzel ya hiç pes etmeden devam ediyor maşallah. ben afyonda bir hafta kalınca hemen 1 kilo alıp geri dönüyordum. bizden de selam söyle deryacım

topiği uzun zamandır bu kadar kalabalık görmemiştim:)

aynen canım. bir ara okurken aşağıya baktım da 13 üye 14 ziyaretçi vardı

ayy sorma filizcim işte böyle koşturur dururum sonra kalakalırım biryerde benim ayarım yok valla sanayiye götürcek eşim yakındabir ayar çekitrcek ama haklısın yavaşlığı sevmem..herşeyim hızlıdır..başta konuşmam..kızlar bu arada facede benim arkadaşım olanlar foto etiketledim düğünden son halim..yorumlarınızı bekliyorum ama burdan alim yorumlarınızı elaleme reklam olmayalım

ay maşallah ya ne azim..çok takdir ediyorum nereye giderse gitsin düzenini bozmayanları..Helal olsun Gülçin sana Helal olsun..
Bu arada Deryacım sen ne alemdesin nesfite devam mı?

Herkese merhaba,
Nihayet (geçici de olsa) gelebildim.Pc olmayınca ne zor oluyormuş.Günlük menülerimi de yazamıyorum.Ancak diyeti bırakmış değilim,az kaçamaklarla da olsa devam ediyorum.Sayfa çok fazla olduğundan geriye dönemiyorum,umarım herkesin keyfi yerindedir.

Giderken 72 filandı filizcim, orada sanırım daha iyi motive oldu tabi üzüntüden verdiği ihtimalini düşünmek bile istemiyorum
Ben de öyleyim, toparlanmak ve yolun sonuna koşmak lazım artık..Bu hafta mı atlatayım da geçen hafta ki performansımı devam ettireceğim inşallah

ay maşallah ya ne azim..çok takdir ediyorum nereye giderse gitsin düzenini bozmayanları..Helal olsun Gülçin sana Helal olsun..
Bu arada Deryacım sen ne alemdesin nesfite devam mı?

Benimki nesfit değil de k-flakes
Devam edemiyorum, daha doğrusu tam yapamıyorum nihalcim bütün gün dükkandayım bu aralar...Haftaya geri döneceğim inşallah o düzene.

Arzucum selamını söylerim gülçine
Günde 120 mekik ne kadar çok şeyi değiştirir biliyor musun? 5-10 dakika alt tarafı dediğin gibi, boş durmamak lazım küçük emekler birikince büyük sonuçlar veriyor...Bunu sık sık unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…