80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaslar kadınlar kulubune yenı katıldım ve bende aynı dertten muzdaribim zayıflayamıyorum daha kötüsü git gide kilo alıyorum nasıl zayıflayacam bılemıyorum

ben de karbon diyeti yaptım sözde birkaç gün ama sıkıldım cozuttum ya onun etkilerini daha iyi almak iin biraz ara verim diyorum bu arada müsli k fleks Allah ne verdiyse ondan yapim diyorum canım..Bu arada spor ortim ben 2 gündür serdim yarın hem işyerindeki spor hem de yürüyüşe başlıyorum haberin olsun..platesin de seni beklesin haberdar et beni canım..

Herkese merhabalarrrrrrrrr

Bugün diyetisyene gittim 2. şokuda ben yaşadım bende 92 çıktım yemek öğlen karnımı doyurup gitmiştim tahliller nasıl olsa yapıldı diye ondan mı bilmiyorum tahlil sonuçlarında problem çıkmadı şükür, yanlış kilo vermeye çalıştığım için veremiyomuşum hiç şaşırmadım diyet listesi verdi hobaaa 1200 kal. yazıyo ama maşallah liste dolu anlamadım bu işi :44: neyse artık kaçamaksız uymam gerekiyomuş söz verdim verdiğim sözü tutamazsam içim içimi yer ne biçim doktor sadece kola ve hazır meyve suyunu kesinlikle içmiyosun dedi yani yasak olarak. bi daha ki randevu ya kadar 5 kilo gidecek en az dedi ona tamam dedik yarın başlıyorum artık doktorun verdiği diyete umarım etkili olur

Bu arada şu şirke-bal-ılık su olayını sordum hiç bi yararı olmaz dedi. sadece mideye gidiyo su o kadar dedi yani içenler boşuna içiyomuş doktorun dediğine göre :44: onun etkisinin olmasının tek nedeni ılık su..! bir doktorda bununla ilgili şey demişti 'Bir margarini elinize alın üstüne sirke dökün erir mi?? cvp: HAYIR o zaman sirkeli suyun bir faydası yok' gibisinden bir cümle kurmuştu. sormuşken söyleyeyim dedim

sabah yorgun gibiydim canım yürüyüş yapmak istemedi gitmemiştim doktordan gelirken bir durak felan erken ineyim azıcık yürüyeyim dedim yanlış otobüse binmişim 1 saat yürüdüm o sıcakta Eeee Allah'ın sopası yok

bögürtlen çok ii yapmaışsın cnm diyetisyene gitmekle
bak gör daha hızlı kilo vericeksin artık

dayanamadım bi tan eminik salatalık yedimm
bu ke zbeni zorladı yaa sürekli nasıl yapıyorar bu karbonu:44::44::44::44:

inşallah veririm bu sefer dene yanıl yöntemi sıktı artık ben kendime aşık olcam derken kilolarım bana aşık oldu galiba bırakmıyolar beni hiç senin diyet nasıl bişeymiş öyle yahu salatalıkta mı yasak

seda'cım diyetisyene başlamana sevindim daha bilinçli kilolar gidecek demek.bende şaşıyorum o kadar çok yenecek şey veriliyorki listede bunları normalde yemezken söylediği listeye uyup üstüne haftada 3 gün de 45 dk yürüyüş yapılınca kesin gidiyor 5 kilo...daha önce denedim:)artık sende bize selma gibi tiyolar verirsin:)

nihalcim şu benzetmelerine bayılıyorum sevda da senin gibi değişik benzetmeler yapıyor eşin demek sanyiye götürecek.sabahta kayış koptu yazmıştın galiba biarada omuiliğim nerede bilmiyorum gibi bişey çok gülmüştüm:)ben yavaşımdır jet gibi bir iş yaptığımı yemek, temizlik,banyo heleki hazırlanma hiç hatırlamam.annem senin gibi speedy gonzalez bir bakmışım yemek hazır çay demlenmiş üstüne üstelik bulaşıkta yok ortalıkta:))ben yemek hazırlarım çayı sona bırakırım bulaşığıda yemek yedikten sonra hepsini bir toparlarım annem kızar:)aslında yavaş değilim annemin yanında yavaş kalıyorum:))

derya'cım nolur moralimizi bozmadan tam gaz devam edelim walla çok ii gidiyordu hele sen 2 gün detoks yadakh diyeti yapıp toparlıyorsun hedefe ramak kaldı...pilatesi aksatma senin sadece incelmeye ihtiyacın var arada o 3 kilo zaten gider tatlım.benim yolum uzun git git bitmiyor 15 kilo daha şaka gibi zamanında tutmadım boğazımı şimdi vermeye çalışıyorum.yeni eşofman altı almıştım ucuz 15 liralık olanlardan L (yeşil) XL(mavi) yeşili giydin nasılsa zayıfladım diye eşim hiç oldumu,aynaya bakmadın mı,çok dar,çıkar başka bişey giy diyerek başımın etni yedi.diğerini giydim bu oldu diyor ne yani ben xl giyiyordam bedenim kaç oluyor?44 mü hala?

bu topikte azmine hayran olduğum kişiler aklıma gelenleri yazıyım.20-25-30 kilo verenleri ayrı tutuyorum.sadece söylemek istediğim kaçamaksız hafta geçiren, düzgün menü yazanlar ve her hafta az yada çok kilo verenler...füsun-arzu-burcu-zekiye....

Nasılsınız kızlar?içim darlanıyor benim bugün nedense :26:

hayırdır inşallah özlemcim:26:

slm arkadaslar kadınlar kulubune yenı katıldım ve bende aynı dertten muzdaribim zayıflayamıyorum daha kötüsü git gide kilo alıyorum nasıl zayıflayacam bılemıyorum

selam arkadaşım, sayfalarda gezinirsen kendince bir yol çizebilirsin

diyetisyene gitmekle çok iyi yapmışsın sedacım, listedekiler sana çok gelmiş ama uymaya çalış, sonra aç kalıp zararlı şeylere saldırıyoruz

benim hayvansal gıdalarla pek aram yok, o yüzden hiç düşünmedim karbonu. iyi sabrediyorsun banucum

filizicm
eşofmanın kalıbından olabilir cnm güle güle giy
senin yazılarındna okudugum kadarıyla sakin bir yapın var ,yeptıgım iş temiz olsun mutazam olsun istiyorsun.
ne kadar sürede yaptıgın degilde nasıl yaptıgın önemli daha çokk:)))

nisann cım
bu kez benide zorladı ve 2 gün gözüme büyümüyor degil açıkcası cnm :18::18::18::18::18::18:

ama tartıyı düşünerek dayanıyorummm

buralarıııı yıkılıyooooooooooo diye cuma günnü başlarımmmmmm zıplamaya sanırsam böle giderse

5 gündür düzenli spora başladım kilo olarak değilde incelme olarak faydası oldu doktor hergün 1 saat yürü dedi ben zaten sabahları minimum 1 saat yürüyorum bide akşamüstü yüricem daha ii olur benim için bi daha ki sefere doktoru şaşırtayım

diyetisyene gitmekle çok iyi yapmışsın sedacım, listedekiler sana çok gelmiş ama uymaya çalış, sonra aç kalıp zararlı şeylere saldırıyoruz

Valla bakınca çok gibi geldi bana ama bi bildiği vardır diyorum ben direk tatlıya saldırıyorum o daha kötü galiba :26:

ya bu listede hiç dondurma falan yok o aklıma takıldı :44: ben şimdi Antalya'nın sıcağında hiç hiç mi dondurma yemicem

seda ben ilk 13 kilomu 1200 kal. diyetle verdim
ama 5 dlm ekmek vardı listede ben 3 dlm yiyordum
kalorisini hesaplayıp dondurma yiyebilirisn cnm :9

ama bu magnum vs degilde daha çok sade dondurmaları tercih ett:))

bu hafta sonu bend eödül olarak yiycem dondurma :):131::131::131:

bende 7 dilim ekmek var ben normalde bile o kadar yiyemiyorum ki benimde 3-4 dil im olur heralde yediğim çok tşk ederim bir anda dondurmasız bi yaz geçircem sanmıştım ohhhh şimdiden afiyet olsun sana

Teşekkür ederim banu'cum daha iisi senin olsun.Banu'cum aylardın kalan kilolarını vermeye çabalıyorsun moralin bozuluyor ağlıyorsun kendi kendini yıpratıyorsun eğer bu diyet baskülde yüzünü güldürdüyse biraz daha sabret şeytanın bacağını kırmış olursun ve cuma günü listeye baktığında herşeye değmiş olduğun ugöreceksin sakın geri adım atma kaç gün hedeflediysen protein yemeği devam et...

evett cnm bayaa bi fark oldu cumaya göreee
yok zaten mecbur devam edicemm cnm
hergün tartılmak istemiyorum amaaa
bu hafta sanırım hergün tartılcam:44::44::44::44::44:

cuma günüü inşş 62 leri bile görme ihtimelim varr tabi küçük bir ihtimal

bence eşofmanın kalıbındandır o cnm o kilo ile L beden giyiyordum ben doğumdan önce .

Arzucum meğer benim prensesin belirtisiymiş o daralmalar şükür ki geldi 2 ağrı kesici banamısın demedi canım

Banucum bişey soracam hani soğuk içtiğimiz ayran çobası vardırya dövme,nohut ve süzme yoğurttan yapılan ondan yapsam 1 kase içsem çok mu kalorili olur?bazıları o çorbayla detoks da yapıyor diye duymuştum bilemedim yapsam mı canım da isstedi soğuk soğuk:26:

kızlar hepiniz çok öpüyorumm kendinize ii bakınn

derya'cım kendini cafe'de fazla yorma akşam eve gidince hafif yemeye çalış.1,700 vermişken artıda çıkma...buz gibi yoğurdun içine meyve doğra yada k-fleks ye...ben annem ne pişirdiyse 4 kaşık sebze yemeği ve 1 baget yerim..kuzeyim enne diyor ama öncesinde ennenene yani annane(doğrusu nasıl bilmiyorum) dedi:) ve ısırmaya çalışıyor 2 pirinç tanesi kadar dişiyle:))

arzu'cum eşini ikna edersin gittiğinde izlem önermişti kuzey'den dolayı eve dönmek zorunda kaldık isveç köftesini dene.bugün mağazaya gelen müşterim ballandıra ballandıra anlattı şu köfteyi tatmak lazım:))biyerim şişecek

ben çıkıyorum ii akşamlar

bugünki menüm
sabah kalkar kalkmaz suuuuu
sonra elma sonra gene suu
sonra kızımı doyurdum
1 kase kfleks yarım yağlı süt ile
ara 1 salatalık
öğle
1 közlenmiş patlıcan domates biber salatalık yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
ara elma
akşam kabak yemeği yoğurt salata 1 dilim kepekm ekmeği

yiyebilirisinnn bence özlemcim sonuçta içine girse girse toplamda 2 yk bkliyat igrerr ee yogurt var bide hatta bence büyük bir kas ebile içebilirisin

menüm
sabah
1 h. yumurta
1dlm peynir
şekersiz çay

öglen
kıymalı yumurta 1 yumurta ile
1 şişe soda

ara
1salatalık (minikti )

akşam
el kadar haşlama tavuk gögsü

birazdan yiycem tavuk gögüsünü
ama suyununiçine iri iri didip yemiyi planlıyoum bahartta atıcamm degişiklik olur
kıyamanın ppuanı varmı bilmiyorum?
3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…