hadiii bende kaçiom ortim allah rahatlık versin
ii gecelrrrrr yarına bomba gibi olcak menümmm....
selmacanım diyetisyen bana günde 3 tane yeşil cay 1 tane papatya cayı ve 1 tanede mate cayı verdi ve tarcını yeşil cayın içine koy iç dedi
gülegüle selma abla, kendini iyice dinlendir, hem ruhen hem bedenen, bomba gibide dönüş yaparsınkızlar hoşcakalın gelince inş allahın izniyle görüşürüz sabah 8 otobüsüm gideyim annemlere biraz kafa dinlerim şimdi gidip yatayım oglumla ikimiz gidiyoruz
valla yapıyım dedimm ama olmadı meyvesiz ve domatessiz duramadımm
domatesi çok seviyorumm takıntı gibi bişii
meyvesizlikte kötü oluyo. çünkü karbonları yüksek
valla yemek konusuna gelince hiçç yalanla işim olmaz çok şükür 4 gün önce yemek yapmıştım yemiştik bi bide az evvel yaptım yarın yemek için her gün yemek yapmıyorum açıkcası....... çünküü aklına gelicek hersey var zaten dükkanda sulu yemek yok ama sulu yemek olarakta sadece corbamız varr o kadarr. ayy sanki şeyy gibi gibi oldu sen müşteri olarak gelmişsinde sulu yemegımız yok efendim sadece corbamız var arzu ederseniz,,, kebab çesitlerimiz var pide cesitlerimiz varr hangisini arzu edersenizz
ortilerim naaptınız böylecanım o zaman patlıcan kebabı alayım baya oldu yemeyeli ....
teşekkürler canım, allahtan canım çeksede görünce yemiş kadar oldumiyi ediyosun canım. hadi iyi gecelerr
KIZLARRR EGER CANINIZ CEKERSE VALLAHİ BİLLAHİ BEN ISMARLARIM BUYRUN GELİN BAŞIMLA BERABERR ...... HAKKINIZI HELAL EDİN NOLURR .... BENİM YÜZÜMDEN CANINIZ CEKERSE ÇOK ÜZÜLÜRÜM VALLAHİİİ
sanırım bana dedin, 2 filiz oluncafiliz:)
cnm sende plates yapıyorsun hatoırladıgım kadarıyla
iç bacaklarına faydası oldumu?
sanırım bana dedin, 2 filiz oluncaevet canım bende yapıyorum, gerçekten çok faydasını gördüm kalça bacak hareketlerinde iç bacak içinde hareketler var ve düzenli yapıldığında bana göre en etkili spor yürüyüşle olursa daha mükemmel sonuçlar alınıyo. bende şimdi plates sonrası leslie yapıyorum
evet ben ebruli ile yapıyorum daha düzenli gidiyo, hafta içinde karın, kalça, ödem veya maxi plus yapınca karma oluyor yani tüm bölge çalışıyo, tabi yeni başladıysan maxi plusı önermem hareketler çok hızlı ve seri oluyor ben bile bazen zorlanıyorumevet cnm sana adedimmm benim sorunlu gölgem karnım
hep karın günü yapıyorum düzelme var amaa
bütün bucut çalışılmalı bencee yaa açünkü iç bacaklaırmda var bennim
sen nasıl yapıyorsu ebru ile birliktemi?
günaydın kızlar:)))))))))))))))
tartıyla barış sagladık artık hergün azda olsa düşüş oluyorr
cuma gününe kadar bakalım ne olcekkkkk :)))))
kayda dege rbir rakam görücem inşş cumaya kadarr
ama karbonu bu kez uzun yaptım ya biraz sıkılmaya başlaıdm artık 3 gün sıkıcma dişimi napayımm
tartıdaki rkamları düşündükçe zatenn 3 gün zor gelmiyor..
kayranınd abezini çıkardım ama dneiz gibi dgeil zor alışıcaz sanırımm ooo
her yer eçiş yapıyo........ birde reglim çok yogun geçiyorr karnım belim fena agrıyor
ama buna ragmen mutluyummmmmmmmm
kızlar hem kahvaltı yaptım ,hem agladımm
çok depresifim(
Günaydın kızlar
Uykusuz bir sabahtayım eşim yok dün bütün gün kafedeydim, perşembeye kadar düzen böyle. Bu hafta sanırım artı çıkacağım. Bir hafta 2 kiloya yakın veriyorum, ertesi hafta artı çıkıyorum, yani totalde 2 haftada bir kilo vermiş oluyorum..Üzüleyim mi şükür mü edeyim bilemedim :)
Göbek kısmım çooook mutsuz ediyor beni hele ki oturunca, orayı da halletsem bu iş içime sinecek anca :44:
Bazen 67'ye düşeyim diyorum ama o göbek gene sporsuz gitmeyecek..Kararsızım
Oturup spor yap işte kararsız olacak bir şey yok ama işime gelmiyor o yüzden hala kilo düşeyim diyorum, göbeği eritmenin kolay yolu, çok tembelim çokkkk
kızlar hem kahvaltı yaptım ,hem agladımm
çok depresifim(
uyarmak yerine elini meşgul edecek bir nesne verebilirsiniz ya da hangi zamanlarda yapıyorsa uyarmadan ilgisini başka nesneye çekmeyi denemelisiniz eğer uyarırsanız arada çeksede gizli kaçamak yapacaktır.kuzunun yaşınıda bilseydik keşkeama ilk şart uyarmadan ki genelde dalma durumlarında yapıyor anlaşılan eline küçük ilgisini çekecek başka bir nesene verirsek belki sonuç alabiliriz oyuncak olabilir :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?