80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün bende okuldan direk pazara geçicem.. ancak 3 gibi girebilirim tekrar... ne güzel cnmm yıl sonu merasim hazırlıkları başladı.. bize öğretmenimiz daha bişey demedi ama ..

iyiyim güzelim sen nasılsın?
benim
sabahtan beri karnımda iğne batar gibi sancım oldu ara ara... bide karnım şişkinlik var.. cumaya iner inş. :))

ayy oo şişkinlik bendede var ve hala regl olmadım ayy hamileyimdir diyee çok korkuyorumm valla ama değilimdirr inşş yani öyle bir şüphem yokk ama yinede nebilim

selam kızlar..evişi yapıyodum..bi bakayım dedim..aklım burda..
kızlar eşim fazla kilo vermemi istemiyor..delimi ne anlamadım..sevmezmiş zayıfları....
yeter diyor artık verme..
ben eşimle tanıştığımda 78 kiloydum..evlenirken 72 olmuştum..ama ben artık zayıf olmak istiyorum yaaa...
yeter artık bıktım ömrüm boyunca bu kiloalrdan...
ne nankör bi eşim var değilmi...elalem karısı zayıflasın ister..benimki de tepiyo..afedersiniz yani...
moralimi bozuyo ya...
öyle diyor ama şişman şakalarını da hiç ihmal etmezkötükedihüso

canım o senin daha güzel görünmenden korkuyor sen onu dinleme çaktırmadan ver kilolarıı

ay serracım o şüphe bende hat safhada resmen.. hayırlısı artık.. ne desek boş bu saatten sonra.. ya benim en fazla diyetim kalır yani.. kızım 6 yaşını doldurdu artık bi de bu 2. olucak :)) ayy sanki bişey varmış gibi konuşuyorum... :)) yani sevinmem diyemem açıkçası.. ama şaşırırım heralde.. aylarca deneyip becerememişken ben şimdi istemiyorum artık kilo vereyim önce dediğimde 1 kerede kalırmı dersin? ya bide sana anlattığım olay da var..daha bi kuşkulanıyorum.. neyse cumaya gelmezse test yaparım artık.. sana kolay gelsin cnmm..

Son düzenleme:
eflatuncum yaa senin eşin gibisini de görmdim yani.. benimki de zayıfla demedi şimdye kadar ne yalan söliim ama ben kilo vermem lazım dediğimde takılır bana hep :))) ama onun açısından görsellikten çok sağlığımı düşünüyomuşş.. o beni her halimle severmiş de sağlığımın bozulmasından korkarmışş benimki geleneksel erkek modeli sanırsan ve söyledikleri de erkeklerin geleneksel kuyruklu yalanı kaydirigubbakcemile3 ama sen dinleme eşini kuzumm.. seni kıskandığıiçin öyle diyo bencede...

kızlar ben şimdi çıkıyorum... kızım uyandı.. kahvaltısını hazırlayayım... bi de dün temizlikte banyonun fırçalanma olayı yetişmediği için kalmıştı.. onu halledeyimm...
kızlar sahi yaa.. handeryayı göremiyorum ben bikaç gündür sanki.. yada yazdı da benmi görmedim... neyse bi sorun yoktur umarım..
iyi günler herkese.. öğleden sonra girerim artık..

serracım tariflerime yaptığın yorumlar için çok teşekkür ederim tatlım... kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt

ancak girebildim herkese günaydın SERRACIM iyiyim sen nasılsın bu gün cok işim var yatak yorgan işleri kaldırıyorum artık yıka ütüle topla o tarz işler işte bu gün hep buralardayım inşallah

SEVDEMER sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…