selam kızlarrrr
sabah tartıldım k bendede işe yaramaya başldıı
hoş bu aralar iştah filan yok bendee amaa
ara bile yapmıyorum yanii acıkmıyorum bile
tabi seviniyorum bu durumaaa egerr
kilo veririmm devam ederseee
bir süre devam etmeyi düşünüyorummm
vee regli dönemleri için bence güsel bir seçenek
abur cuburr iştahını kesiyor insanınn
ve zayıflatıyor daha ne olsun kuuu
bencee denemelisiniz regli dönemlerii için
beni için büük bir degişiklik ldu
karbon detoks filan derkenn köklü bir degişim oldu
vede ii bir döenmde başladım
çocuklardan yemek hazırlamaya zmanım yokk
partik oluyorrrr
tavsiye edeirm kızlarrrr
nihalcim saol cnm daha iyi bugün
makarnanın bütün çeşitleirni pişiriyoruz
gönlü olsun diye sırada yıldız şehriye varr onu yiycekmiş
oyun filan yiyor işte(
insanın içi gidiyor yaa
gerçekten bak kaç gündür benimd eiştahım yok normaldeee gözü dönenn ben
iştahım kesikk:44::44::44::44::44:
eşimde dondurmadan degil vürüs diyor
ve çok rahat takma yileşir diyorrr
ya sürekli yanınd adgeil görmüyorrr
yada rahat oluyor erkekler anlayamadım yanii
Banucum ben tam da reg dönemindeyim bizim işyerine market açıldı biz de akadaşla nesfit aldık ama çok şekerli geliyor..
bir de lifalif aldm amanın o da tam bildiğin yulaf kırması..hayvan yemi ayol..baktık olmuyor ikisini karıştırıyoruz ama düzenli dğeil tabi bir iki öğlen yedik..
şimcikkkkkk önce k flakes alıyoruz..
bunu sabah kaç kaşıkla yarım yağlı süte koyuyoruz?
bundan akşam da yiyoruz aralarda da meyve salatalık falan yedik..
öğlen ne istersek mi yiyoruz protein ağırlıklı mı?
naısl yaptın canım sen?
bu akşam çarşıya çıkıcam alayım bari..
nihal yorumlara bakmıştım ben dün nesfit k ya göre daha şekerliymiş cnm
ben sabah öglen yiyorum akşamda protein
ama bugün yumurtalı melemn yiycem mesela
yaz için uygun veee güsel bir seçenek
ben çikolatalısını almıştım amaa iki seçenek daha var bend ebugün alcamda kararsız kaldım yaa hangiisni alayım
ayy çikolatalı ne güzel dğeil mi ben nesfitinkini yiyordum da sanki gerçek çikolata yiyormuşum gibi süper geliyordu ben kırmızı meyveliyi de severim..bence sen sade,çikolatalı meyveli al ben de öyle yapıcam kafana göre ye canım..çok farkediyor mu acaba kalori değerleri..?bencede çok pratik ..eve glip leslie yaptıktan 1 saat sonra falan yesem iyi olur..hem de snki akşam tatlı ymişim gibi olur ben bayılıyorum tadına..nihal yorumlara bakmıştım ben dün nesfit k ya göre daha şekerliymiş cnm
ben çikolatalısını almıştım amaa iki seçenek daha var bend ebugün alcamda kararsız kaldım yaa hangiisni alayım
nihalcim çok güzel bir bayansınalbümündeki gelinlikli resimlerinden biliyordum zaten ne kadar güzel bir bayan oldugunu hele hele diledigin kiloya geldiğinde hayal ediyorumda tam fıstık olursun canım :82:
banu yesinde tek makarna yesin canım.bu arada k bu hafta benimde işime geldi işten apar topar gel hastahaneye ziyaret saatine yetiş derken benim içinde pratik oldu.bakalım yarın ne olacak sonuç bu hafta tartılmadım hiç çok merak ediyorummm
Slm kızlar bir süredir takip ediyorum topiğinizi,ziyaretçi olarakBugün özellikle topiğiniz için üye oldum.Ben de 80 kiloyum şuan da 10 gün önce 84 ile başladım diyete ama tek başına çok zor oluyor.Ben de size katılırsam eminim daha azimli olacağım şuan bu kilolar yüzünden psikolojim bozulmuş durumda,beni alırsınız aranıza değil mi
nihalcim çok güzel bir bayansınalbümündeki gelinlikli resimlerinden biliyordum zaten ne kadar güzel bir bayan oldugunu hele hele diledigin kiloya geldiğinde hayal ediyorumda tam fıstık olursun canım :82:
banu yesinde tek makarna yesin canım.bu arada k bu hafta benimde işime geldi işten apar topar gel hastahaneye ziyaret saatine yetiş derken benim içinde pratik oldu.bakalım yarın ne olacak sonuç bu hafta tartılmadım hiç çok merak ediyorummm
nihal yorumlara bakmıştım ben dün nesfit k ya göre daha şekerliymiş cnm
elbette canım ayıp ediyorsun.hoşgeldin aramıza..yakında topiğimizin ismi dobişlikten çıtırlığa geçen hatunlar topluluğu olarak değişirse hiç şaşırma.. aramızda 20,30,40 kg veren süper hatunlar var ..onlardan azzmli olmayı öğreniyoruz işte..ben daha yolun başıındayım ..psikoloji bozmamak buranın bir numaralı şartı canım..bu uzun bir yol..yavaş yavaş vericez kilocuklarımızı hemen almadık ki değil mi:)
gülçincim hoşgeldininşallah en kısa zamanda bizimle bol bol paylaşımlara başlarsın canım. bu arada çok geçmiş olsun Allah enkısa zamnada şifasını versin eşinin canım
Canim hosbuldum cok tesekkür ederim..
O kadar kafa ve vücud olarak yogunum ki, halen toparlanamadim.
Rabbim razi olsun tatlim..
Hastane- ev- Alyadua- ev isleri arasinda mekik dokuyorum.
Dün onca hengamenin icinde yemek yemeyi unuttum.
Disimi fircalayip yattigimda fark ettim ben yemek yemedim die
Isime de gelmio degil hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?