80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar hepinize cok cok tesekkür ediyorum..

Esim dün amelliyat oldu ondan dolayi giremedim topige..

Devamli telden Face'e giriyorum.

Simdilik ne olur kusuruma bakmayin,

Hepinizi cok seviyorum

Banucum ben tam da reg dönemindeyim bizim işyerine market açıldı biz de akadaşla nesfit aldık ama çok şekerli geliyor..
bir de lifalif aldm amanın o da tam bildiğin yulaf kırması..hayvan yemi ayol..baktık olmuyor ikisini karıştırıyoruz ama düzenli dğeil tabi bir iki öğlen yedik..
şimcikkkkkk önce k flakes alıyoruz..
bunu sabah kaç kaşıkla yarım yağlı süte koyuyoruz?
bundan akşam da yiyoruz aralarda da meyve salatalık falan yedik..
öğlen ne istersek mi yiyoruz protein ağırlıklı mı?
naısl yaptın canım sen?
bu akşam çarşıya çıkıcam alayım bari..

k fleksler diyetin başındada işe yararmı ben biraz diyet yapim kilom azalsın sonra kilo vermem durursa degişiklik olsun metabozizma hızlansın felan diye deniyim diye düşünüyordum.ben en son yaptıgım diyette 68 de takılıp kalınca 1 ay diyeti boşlayıp geri kilo almıştım.takıldığınız dönemlerde neler yapıyorsunuz.tüyolarınızı belkiyorum.

iyi hadi çok sevindim canım..çocuk bunlar böyle böyle büyücekler..benim yeğenimin de üstüne gelinimiz düştükçe, birlikte olduğumuzda gözünün içine baktığımız halde hasta oluyor...Bağışıklık sistemleri güçlenecek işte..Erkekler rahattır genelde zaten..O endişe duygusu onlarda daha aaz var da sen de çok yıpratıyorsun bence kendini..Eminim zordur insanın içi gider canından parça ama sana şunu söyleyim bu olaya eşinin daha soğukkanlı bakması onu kötü bir baba yapıyor mu hayır..Bak canım aynı konu dğeil ama seni uyarayım benim yıllarca kendimi birok şey için kasıp sıkma şimdi bende etkisini gösteriyor..Aman ha diyorum..Aman Banucum dikkat..rahat bırak kendini sonra sinir hastası olursun Allah korusun..
Benim çevremdeki birçok ikiz annesi psikolojik destek alıyor çünkü gerçekten çok zor işiniz ..sen de daha da zorlaştırma canım..olur mu?

nihal yorumlara bakmıştım ben dün nesfit k ya göre daha şekerliymiş cnm
ben sabah öglen yiyorum akşamda protein
ama bugün yumurtalı melemn yiycem mesela
yaz için uygun veee güsel bir seçenek
ben çikolatalısını almıştım amaa iki seçenek daha var bend ebugün alcamda kararsız kaldım yaa hangiisni alayım

nihalcim çok güzel bir bayansın albümündeki gelinlikli resimlerinden biliyordum zaten ne kadar güzel bir bayan oldugunu hele hele diledigin kiloya geldiğinde hayal ediyorumda tam fıstık olursun canım :82:

banu yesinde tek makarna yesin canım.bu arada k bu hafta benimde işime geldi işten apar topar gel hastahaneye ziyaret saatine yetiş derken benim içinde pratik oldu.bakalım yarın ne olacak sonuç bu hafta tartılmadım hiç çok merak ediyorummm

evet banu nesfit çok şekerli heleki meyvelisi.ben sadesini aldım k nın ve çok memnunum.kızkardeşim tecrube etmiş bikaç markayı en çok k tok tutuyormuş.yanında 1 tane de ceviz içi yiyorum ben dahada tok tutuyor sanki.bu hafta sadece akşamları k yedim haftaya sabah akşam yiyeceğim öglende ızgara tavuk ayran bakalım sonuç ne olacak

gülçincim hoşgeldin inşallah en kısa zamanda bizimle bol bol paylaşımlara başlarsın canım. bu arada çok geçmiş olsun Allah enkısa zamnada şifasını versin eşinin canım

denizzz
ben 4 kaşık dgeil valla 5 bazen 6 kaşık bile koyuyorum yarım yaglı süt kullanıyorum
1 bardakk kaseye dolduruyorum stü kalanı içiyorum

akşama eşime iki paket al diycem ama
hangidini aldırsam karasız kaldımm
bende haftayada yaparım sonuçla rii olursa eger

ayy çikolatalı ne güzel dğeil mi ben nesfitinkini yiyordum da sanki gerçek çikolata yiyormuşum gibi süper geliyordu ben kırmızı meyveliyi de severim..bence sen sade,çikolatalı meyveli al ben de öyle yapıcam kafana göre ye canım..çok farkediyor mu acaba kalori değerleri..?bencede çok pratik ..eve glip leslie yaptıktan 1 saat sonra falan yesem iyi olur..hem de snki akşam tatlı ymişim gibi olur ben bayılıyorum tadına..

ayy Denizcim canım benim çok tşk ederim o gören gözlerin güzelliği de benim kendime güven sorunum var bir de ben inanabilsem güzel olduğuma...eşim de çok kızıyor ama takılmışım kiloya aynaya baktığımda hiç güze bişi görmüyorum..ama haklısın zayıf olunca bişeye benzicem
bu arada 2 öğün k ve öğlen tavuk ayranla süper zayıflarsın canım...
ay allahım ya neleri neleri deniyoruz Allah sonumuzu hayır etsin işalllah..
Ben bu sabah karpuz peynir ekmekle bir kahvaltı yaptım hımmm çok güzeldi valla..ben de öğlen ve akşam k yesem mi acaba aralarda da ayran,süt ve ayran içsem..iyi olur sanırım..ya da arada dğeiştiririm öğünleri..

Slm kızlar bir süredir takip ediyorum topiğinizi,ziyaretçi olarak Bugün özellikle topiğiniz için üye oldum.Ben de 80 kiloyum şuan da 10 gün önce 84 ile başladım diyete ama tek başına çok zor oluyor.Ben de size katılırsam eminim daha azimli olacağım şuan bu kilolar yüzünden psikolojim bozulmuş durumda,beni alırsınız aranıza değil mi

elbette canım ayıp ediyorsun.hoşgeldin aramıza..yakında topiğimizin ismi dobişlikten çıtırlığa geçen hatunlar topluluğu olarak değişirse hiç şaşırma..aramızda 20,30,40 kg veren süper hatunlar var ..onlardan azzmli olmayı öğreniyoruz işte..ben daha yolun başıındayım ..psikoloji bozmamak buranın bir numaralı şartı canım..bu uzun bir yol..yavaş yavaş vericez kilocuklarımızı hemen almadık ki değil mi:)

kızlar ya nasıl moralim bozuldu..şu 118 33 reklamlarındaki adam vardı ya eşiyle bodruma tatile gitmişlerdi dün tv de görmüştüm eşi denizde fenalaşmış beyin kanaması geçirmiş..Ölmüş ya şimdi okudum haberlerde..okur okumaz da ağladım valla..benden 2 yaş küçük..ilk kez 5 yıldızlı otelde tatil yapıyorlarmış ..Herşey boş yaa..Hiçbirşeye sıkmamak lazım canı da işte..Biz de haftaya tatile gidicez ya içim bir hoş oldu..Bizim gibi 2 yıllık evlilermiş daha..

arkadasim senı kılo cetvelini hörünce bende umutlandım bende 86 kıloyum bu kiloları nasıl verdın nekadar surede verdin benimle paylasırsan sevinirim

masumcum sen nasıl verdın kılolarını nekadar surdu ve neler yaptın anlatırsan sevinirim

Canım çok teşekkür ederim,büyük moral oldu bu bana.Malesef kiloları yavaş yavaş farkında olmadan hopp aldık.Bundan sonra sizlerle,pozitif enerjiyel gidecek bu kilolar inşallah

gülçincim hoşgeldin inşallah en kısa zamanda bizimle bol bol paylaşımlara başlarsın canım. bu arada çok geçmiş olsun Allah enkısa zamnada şifasını versin eşinin canım

Canim hosbuldum cok tesekkür ederim..

O kadar kafa ve vücud olarak yogunum ki, halen toparlanamadim.

Rabbim razi olsun tatlim..

Hastane- ev- Alyadua- ev isleri arasinda mekik dokuyorum.

Dün onca hengamenin icinde yemek yemeyi unuttum.

Disimi fircalayip yattigimda fark ettim ben yemek yemedim die

Isime de gelmio degil hani

gülçin geçmişolsun cnmmm
ya bu ara bend eöleyim inanki midem kazınıyor ama agzıma lokma atasım yokkk
tabiii işime geliyor benimdeee kuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…