teşekkür ederim.6 ay oldu sanırım..ama son bir aydır hiç önemsemiyorum.kiloda almadım çok şükür.ama yine tatlı iştahım kabardı kendimş durduram geerekiyo
inşallah sizde hedeflediğiniz kiloya düşersiniz.ben 75 i koymuştum kafaya doğum kilolarımdı.gitti çok şükür şimdi 70 olursam diyorum daha uğraşmam almayımda vermesemde olur.çünkü ben doğuma üç haneli rakamlarla gittim
güzel bir süre maşallah korkma canım bir kere 70leri görmüşsün ya bir daha yapabilirsin biiznillah
iclal sen nasıl verdin canım 31 kiloyu ya maaşallh
biraz anlatsana kaç ayda verdin neler yaptın.
darısıda bana inşallh vermem gereken 13-15 civari bir kilom var
sağol canım inşallah.olmazsada önce sağlık neyapalım.ama 100 lü rakamlardan sonra 75 kilo bile beni çooooookkk tatmin ediyo haliyle:)))
tabiki süper bir rakam tatmin edici ama senin için geçtiğin yol eminim önemli ama daha var şimdi kalan kilona endekslen bence önceleri 1 yıldan kısa sürede bu kiloya geldim diye düşünüp mutlu oluyordum ama şimdi kalan 31 kiloyu düşünüp her düşüşte geri sayım kolay geliyor nede olsaha şu kadar kaldı diye gazlıyorum kendimi
canım ben haşimato hastasıydım ve bunu geç öğrendim komalık durumdayken 128 kiloydum 80den sonra tekrarladı komalık durumum ilaçlar vs alerjik ilaçlar da davul yaptı birde beslenme olarak çok tüketmesemde hareket azalınca hop 3lü rakamları tekrar 2 ay gibi sürede gördüm sonra spor yaptım çünkü benim tek şansım sporla verebilmem yoksa ben biliyorum 3 gün iştahsız sadece kahveyle ayakda durup bir gram gitmediğini ben bol bol eliptik kullandım en önemlisi gün içinde 35 km yürüdüm bir kısmını sabah bir kısmını akşam yediklerim zaten miktar olarak azdı ama düzene koydum bütün besin gruplarından aldım ama daha az aldım sonra sistematik olarakda 2 haftada 100 kalorilik azaltmalarda bulundu kısa sürede verdim ben 4 ay gibi bir sürede dediğim gibi dikkat etmemiz gereken bence aldığımızdan çok yaktığımız kalori yapabiliriz şimdi kendime 1.5 ay süre koydum o arada en azından 60 rakamlara inmeyi düşünüyorum tabi diyetten ziyade benim iççin spor olacak vücudumu tanıyorum artık öle hayatım boyunca çok ciddi diyet çalışmalarım olmadı ilk seferde 48 kiloyu attım ama tabi dönüşüm oldu şimdi tekrar başladım ve bu sefer ikinci denemem inşallah ideal kiloma döneceğim kararlıyım hep beraber döneriz inşallah
canım ben haşimato hastasıydım ve bunu geç öğrendim komalık durumdayken 128 kiloydum 80den sonra tekrarladı komalık durumum ilaçlar vs alerjik ilaçlar da davul yaptı birde beslenme olarak çok tüketmesemde hareket azalınca hop 3lü rakamları tekrar 2 ay gibi sürede gördüm sonra spor yaptım çünkü benim tek şansım sporla verebilmem yoksa ben biliyorum 3 gün iştahsız sadece kahveyle ayakda durup bir gram gitmediğini ben bol bol eliptik kullandım en önemlisi gün içinde 35 km yürüdüm bir kısmını sabah bir kısmını akşam yediklerim zaten miktar olarak azdı ama düzene koydum bütün besin gruplarından aldım ama daha az aldım sonra sistematik olarakda 2 haftada 100 kalorilik azaltmalarda bulundu kısa sürede verdim ben 4 ay gibi bir sürede dediğim gibi dikkat etmemiz gereken bence aldığımızdan çok yaktığımız kalori yapabiliriz şimdi kendime 1.5 ay süre koydum o arada en azından 60 rakamlara inmeyi düşünüyorum tabi diyetten ziyade benim iççin spor olacak vücudumu tanıyorum artık öle hayatım boyunca çok ciddi diyet çalışmalarım olmadı ilk seferde 48 kiloyu attım ama tabi dönüşüm oldu şimdi tekrar başladım ve bu sefer ikinci denemem inşallah ideal kiloma döneceğim kararlıyım hep beraber döneriz inşallah
dery.a seni hatırlıyor gibiyim sanki 3 ay önce buralardaydın...tekrar hoşgeldin görüşmeyeli nasıl kilonda artı eksi bir gelişme oldu mu?
deryacım apoletlerine bayıldım bende günlükte giyilir mavi yada siyah jean-üstüne beyaz bady ve apolet altına beyaz yada lame ayakkabılar çok şık olur bence abartılı değil...bunları kullanmak için düğün dernek yemek bekleme kullan sana çok yakışacak....yada diz üstü düz siyah elbise tek omuz-degaje yaka yada japone ol farketmez çok yakışır.denemek lazım nede hoş durur sen giy ekle biz yorum yapalım:)ona göre kullanırsın bizde görmüş oluruz...
ben 76 kiloyla hamile kaldım.sen kaç kiloydun kaça düştün onu anlıyamadım mazur gör.31 kilo verdinmi vermekmi istiyosun?:44:
canım şimdi 87 kiloyum verdim evet ama dediğim aslında daha fazla vermiştim ilk deneyişimde ama aldım ama şükür şuan geride bıraktım
öncelikle geçmiş olsu.nasıl bir hastalık olduğunu bilmiyorum ama iyileşmişsindir umarım.31 kilo vermek ne demek ya bende 14 kilo verdim diye şişiyorum
tebrik ederim seni
teşekkürederim14 kilo verdim 75 kiloyum şuan.70 e düşücem inşallah bayrama kadar..en azından öyle umud ediyorum:))
belliki iraden kuvvetli.verirsin eminim dahada.Önce sağlık sıhhat sonra estetik
inşallh canım bende liseyi bitirdiğimde 54 kilo ünv bitti memur oldum 58 kiloydum sonra memuriyette oturmaktan evliik felan derken 73 kilo ile hamile akldım 91 le doğuma gittim gebelik zehirlenmesi+hellp sendoru geçirdim 7 aylık doğum yaptım.resmen balon gibi şiştim 4 gün yogun bakımda olmak üzere 9 gün hastanede yattım prematire bebğim 1 klo doğdu oda 40 gün hastanede yattı.
sonra doğum yaptım yogun bakımdan çıktım 88 kilo sonra bana ödem atmak için sürekli ilaç verdiler 82 kiloya düşdüm.
sonra spor salonları diyetler derken 68 olmuştum ama suan yine 73 üm
amacım 58-60 civarı bakalım inş ulaşırım böle gidersem ulaşırım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?