80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzel bir süre maşallah korkma canım bir kere 70leri görmüşsün ya bir daha yapabilirsin biiznillah

güzel bir süre maşallah korkma canım bir kere 70leri görmüşsün ya bir daha yapabilirsin biiznillah

sağol canım inşallah.olmazsada önce sağlık neyapalım.ama 100 lü rakamlardan sonra 75 kilo bile beni çooooookkk tatmin ediyo haliyle:)))

iclal sen nasıl verdin canım 31 kiloyu ya maaşallh
biraz anlatsana kaç ayda verdin neler yaptın.
darısıda bana inşallh vermem gereken 13-15 civari bir kilom var

canım ben haşimato hastasıydım ve bunu geç öğrendim komalık durumdayken 128 kiloydum 80den sonra tekrarladı komalık durumum ilaçlar vs alerjik ilaçlar da davul yaptı birde beslenme olarak çok tüketmesemde hareket azalınca hop 3lü rakamları tekrar 2 ay gibi sürede gördüm sonra spor yaptım çünkü benim tek şansım sporla verebilmem yoksa ben biliyorum 3 gün iştahsız sadece kahveyle ayakda durup bir gram gitmediğini ben bol bol eliptik kullandım en önemlisi gün içinde 35 km yürüdüm bir kısmını sabah bir kısmını akşam yediklerim zaten miktar olarak azdı ama düzene koydum bütün besin gruplarından aldım ama daha az aldım sonra sistematik olarakda 2 haftada 100 kalorilik azaltmalarda bulundu kısa sürede verdim ben 4 ay gibi bir sürede dediğim gibi dikkat etmemiz gereken bence aldığımızdan çok yaktığımız kalori yapabiliriz şimdi kendime 1.5 ay süre koydum o arada en azından 60 rakamlara inmeyi düşünüyorum tabi diyetten ziyade benim iççin spor olacak vücudumu tanıyorum artık öle hayatım boyunca çok ciddi diyet çalışmalarım olmadı ilk seferde 48 kiloyu attım ama tabi dönüşüm oldu şimdi tekrar başladım ve bu sefer ikinci denemem inşallah ideal kiloma döneceğim kararlıyım hep beraber döneriz inşallah

sağol canım inşallah.olmazsada önce sağlık neyapalım.ama 100 lü rakamlardan sonra 75 kilo bile beni çooooookkk tatmin ediyo haliyle:)))

tabiki süper bir rakam tatmin edici ama senin için geçtiğin yol eminim önemli ama daha var şimdi kalan kilona endekslen bence önceleri 1 yıldan kısa sürede bu kiloya geldim diye düşünüp mutlu oluyordum ama şimdi kalan 31 kiloyu düşünüp her düşüşte geri sayım kolay geliyor nede olsa ha şu kadar kaldı diye gazlıyorum kendimi

Son düzenleme:

ben 76 kiloyla hamile kaldım.sen kaç kiloydun kaça düştün onu anlıyamadım mazur gör.31 kilo verdinmi vermekmi istiyosun?:44:

banu'cum çook geçmiş olsun.bazı bünyede antibiyotik daha çok ishal olunmasına sebep oluyor.ilacı değiştirmek gerekebilir.canım benim hastalığına değil altına yaptığına seni üzdüğüne üzülüyor kıyamam akıllık bıdık...inş.biran önce sağlığına kavuşur.çocuk düşe kalka hastalanarak büyüyor malesef be bizim elimizden bişey gelmiyor allah şifasız hastalık vermesin evlatlarımıza (herkese)....çocukluğumuzu hatırlıyorum kardeşim sarılık olmuştu 18 günde iyileşti benim 45 gün sürdü.sürekli üst solunumyolu enfeksiyoenu kapardık.heryıl kesin penesilin yerdik...iyileşelim yine kıtır kıtır buzluktaki buzları yerdik...canım hiç canını sıkma allah şifa versin kuzuya biran önce iyileşsin kendini sorunlum tutma...

izlem çok zevkli hatunsun ne diyeyim bu kadar mı olur bayılıyorum su yeşili,turkuaz, fuşya bana renk olsunn cıvıll cıvıll.ayakkabı süper sana da yakışır...blogunu çoook beğendim ama birtürlü nasıl üye oluyorum onu bulamadım yada yazdıklarımı nasıl ekliyorum anonim i mi seçmem lazım yada üye olmak için naapmalıyım?varan 1-2-3-4-5 sanırım sen,ilkay,banu,derya,burçin...atladığım var mı?walla süper olmuş.ellerine yüreğine sağlık....kızlar sizlede çok güzel anlatmışsınız sizinde yüreğinize sağlık...

deryacım apoletlerine bayıldım bende günlükte giyilir mavi yada siyah jean-üstüne beyaz bady ve apolet altına beyaz yada lame ayakkabılar çok şık olur bence abartılı değil...bunları kullanmak için düğün dernek yemek bekleme kullan sana çok yakışacak....yada diz üstü düz siyah elbise tek omuz-degaje yaka yada japone ol farketmez çok yakışır.denemek lazım nede hoş durur sen giy ekle biz yorum yapalım:)ona göre kullanırsın bizde görmüş oluruz...

kızlar ben pilates topu-bandı aldığımda ebrunun cd sini almıştım bide eşimi aradım selülit savar ı al dedim.hatta dalga geçmişti o ne öyle sinek savar gibi diye ama açıp hala bakmadım bile böylede tuhafım topul üstüne çıkmadım bandı 1 kere ayağıma dolamadım öyle duruyor:)bahanem hazır biraz daha kilo veriyim öyle sıkılaşmak için yapacağım.mekik aleti aldım oda köşede duruyor.eskiden ab shaper diye demir yığını kullanımı zor bişey vardı oda kömürlükte hurdacıya vereceğim...ama yorumları okudum selülit savar kesin işe yarıyormuş....

nilgün canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış iyiki başka yerine gelmedi...ah bu çocuklar benimki daha 10 aylık geçen yastıkları aş yataktan düş,oyucağına dudağını sıkıştırmış,çekmeye elini dünde bardak kırdı...hem canı acıyor hemde hala aynı şeyleri yapıyor daha bir hırslı...walla ben bu gidişle kuzey'le misafirliğe gidemem ortalığı savaş alanına çevirir...hiç durmuyor kucak istiyor alıyorsun kıçını kaydırıyor yere inecek yere iniyor tekrar mızıranınıyor....tüm dün annem bakıyor allah yardımcısı olsun...akşam 3-4 saat zor dayanıyoruz eşimle o bana ben ona sonuç kuzey yine annemde:)

topiğimize yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz inş.hedeflediğiniz kilolara bizlerle ulaşırsınız.banu ve izlemin başarı öyküsü çoook işe yarıyor herkesin kendine güveni geliyor ben niye yapamayım sorusu hepimiz de beliriyor?inş.hep beraber fazlalıklarımızdan kurtulacağız...

resim ekleyen sema'ydı galiba tebrikler canım çok ii gidiyorsun mütiş fark var...aynı şekilde devam eder inş.

nihalcim gayet ii gözüküyorsun ben daha kilolu hayal etmiştim, elbiseden mi verdiğin kilo yaptığın spor mu bilemeyeceğim ama resimde çok ii gözüküyorsun.vücudun çok orantılı boyunda uzun kilo verince süper olacak...

kızlar ben müsli yiyeceğim 2 y.kaşığına yarım bardak sütle mi içiyorduk.bana miktar çok az geliyor.2 kaşık emin olamadım....

senacım şimdiden iyi eğlenceler bu yıl leyleği havada gördün galiba :)bence sen valiz boşaltma süreli boz yeniden düzelt zor iş:)şaka bir yana gezmek en çok sevdiğim şey bazen diyorum ki keşke trt2 deki kadının yerinde ben olsam gezelim görelim ohh ne güzel hem geziyor, heryeri tanıyor hem o yörenin yemeklerini tadıyor.para vermeden gez karnını doyur,en ii şekilde ağırlan üstüne para al... miss gibi:))

sevdacım brşibiryerde nolduu.kimsecikler yok.tatile mi çıktı kızlar nuran,filiz,ayşe bazen nilgün yazıyor görüyorum.sohbetleriniz güzel oluyordu okuyorduk şimdi gece sohbetleri kalmadı....kızlar çabuk dönün burada kilo vermemiz lazım...mühim işlerimiz var....

dery.a seni hatırlıyor gibiyim sanki 3 ay önce buralardaydın...tekrar hoşgeldin görüşmeyeli nasıl kilonda artı eksi bir gelişme oldu mu?

öncelikle geçmiş olsu.nasıl bir hastalık olduğunu bilmiyorum ama iyileşmişsindir umarım.31 kilo vermek ne demek ya bende 14 kilo verdim diye şişiyorum
tebrik ederim seni

inşallh canım bende liseyi bitirdiğimde 54 kilo ünv bitti memur oldum 58 kiloydum sonra memuriyette oturmaktan evliik felan derken 73 kilo ile hamile akldım 91 le doğuma gittim gebelik zehirlenmesi+hellp sendoru geçirdim 7 aylık doğum yaptım.resmen balon gibi şiştim 4 gün yogun bakımda olmak üzere 9 gün hastanede yattım prematire bebğim 1 klo doğdu oda 40 gün hastanede yattı.
sonra doğum yaptım yogun bakımdan çıktım 88 kilo sonra bana ödem atmak için sürekli ilaç verdiler 82 kiloya düşdüm.
sonra spor salonları diyetler derken 68 olmuştum ama suan yine 73 üm
amacım 58-60 civarı bakalım inş ulaşırım böle gidersem ulaşırım yani

dery.a seni hatırlıyor gibiyim sanki 3 ay önce buralardaydın...tekrar hoşgeldin görüşmeyeli nasıl kilonda artı eksi bir gelişme oldu mu?

teşekkürederim 14 kilo verdim 75 kiloyum şuan.70 e düşücem inşallah bayrama kadar..en azından öyle umud ediyorum:))

Ya filiz her seferinde yüzümde gülümsemeyle okuyorum şu yazılarını, ben böyle tutamıyorum aklımda detaylıca, vallahi özeniyorum sana

Bilmiyorum ki filizim ya bir gelsin de üstümde göreyim belki çok abartılı durmaz bilmiyorum..ama en güzel beyaz tiril tiril bir bluzla uyumlu olur sanırım
Maalesef benim sosyal hayat şimdilik sıfır olduğu için o öööyylece bekler kenarda

Günaydın hatunlar, artılarımı attım hatta 200 gr eksiye geçmişim bu sabah çok şaşırdım ve sevindim..
Dün biraz kaçırmalar olsa da tam bir k-flakes menüsü uyguladım, bugün de aynı şekilde gideceğim..
Allahım bozma azmimi yalvarırım:18::18:

Nilgünüm unutuyorum sürekli lütfen kusuruma bakma çok geçmiş olsun kızına, görünmez kaza işte sakın kendini suçlama

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz, azminiz daim olsun ben derya..Artık sohbetlerinize aktif olarak katılamıyorum ama yine de burası benim bir parçam sayılır
Burası benim hayatımda milat oldu, umarım siz de bir gün burayı böyle hatırlarsınız

ben 76 kiloyla hamile kaldım.sen kaç kiloydun kaça düştün onu anlıyamadım mazur gör.31 kilo verdinmi vermekmi istiyosun?:44:

canım şimdi 87 kiloyum verdim evet ama dediğim aslında daha fazla vermiştim ilk deneyişimde ama aldım ama şükür şuan geride bıraktım

öncelikle geçmiş olsu.nasıl bir hastalık olduğunu bilmiyorum ama iyileşmişsindir umarım.31 kilo vermek ne demek ya bende 14 kilo verdim diye şişiyorum
tebrik ederim seni

canım benim amin inşallah daha neler verilir yeterki isteyelim ve devam edelim ben ümidimi asla kaybetmiyorum sağlık olunca biraz üzülüyorsun falan ama çözüm belli keşke yediğim için kilo alanlardan olsaydım dediğim zamanlar oluyor o zaman diyetle işim kolay olurdu ama spor bazen beni yoruyor ama yılmak yok yola devam

belliki iraden kuvvetli.verirsin eminim dahada.Önce sağlık sıhhat sonra estetik

öle iradem kuvvetli öle tatlı krizleri falanda sık yaşamam ama dediğim gibi hormanlar arada stres vs.sebebiyle hortlamasa daha hızlı olacakda bazen bedene gücün yetmiyor ama yaparız biliyorum biiznillah

selam çıtır bayanlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah

banucum antibiyotik ishal yapmıştır canım.reflora ragmen uzun sürerse doktora gidip antibiyotigini değiştirebilirsin.ayrıca çocugunun hastalıgı için kendini suçlama tatlım.tüm çocuklar bu şekilde büyüyor.ve ancak bu sekilde bagışıklıkları güçleniyor.düşünsene denizle kayra hiç hastalık bilmeden büyüdüler ve ilkokula gittiler.ozaman ne olur biliyormusun çocukların bagışıklıgı zayıf oldugu için en ufak dışardan bi mikroptan altüst olurlar.herşeyin bi sebebi var Rabbim bu şekilde çocuklarımızın bagışıklık sistemlerini güçlendiriyor toplum hayatına hazırlıyor böyle düşün..evet tedbir bizden gerisi Allahtan ama bizde beşeriz şaşarız canım herzaman mükemmel olamayızki biz ne yapalım bi çocugu hasta ediyorum ben.sen eger bu yükü taşıyamayacak olsaydın Rabbim sana ikiz verimiydi.Allah kimseye taşıyamayacagı yükü yüklemez canım.sen çok iyi bir annesin.lütfen kendini yıpratma.

anlaşılan sende zorlu yollardan ulaştın bu kilolara olsun canım daha iyiside olacak ya sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…