80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Şöyle bir söz var "hayat bir gün o'da bugün" diye.Ben bu söze kesinlikle katılıyorum,hiçbirşeye değmez hayatta...üzülmeye,ağlamaya,kalp kırmaya...nefes bir anlık.Daha çok gençmiş,üzüldüm...Sizde kafanıza takmayın,tatilin tadını çıkarın.Gerçekten hayat bir gün...

gülçin geçmişolsun cnmmm
ya bu ara bend eöleyim inanki midem kazınıyor ama agzıma lokma atasım yokkk
tabiii işime geliyor benimdeee kuu

Allah razi olsun tatlimmm

Istah 0 demi.

Hele bi yakisiklim düzelsin de, birde benim ki eve gelsin iyilessinde bu günleri mum isiginda aricaz

Sabah domates peynir yedim kus kadar.

Canim hiiiicbisy istemio, elim gitse bile aamaaaaan diyip yiyemiyorum.

Benim kuzu uyuyorken kalkiyim da ona corba yapiyim ben.

Son düzenleme:
bende 82 kiloyum 6 ay önce doğum yaptım ve hala veremedim süt olacak diye kesemedim yememi çünkü ben yemeyince sütüm olmadı herşey oğluşum için. Şimdi çok sıkıldım bu kilolardan emzirirken kilo vermeye çalışıyorum dikkat ediyorum. Misutgaruya başladım bide sabah ve akşamları elma sirkeli su içiyorum bakalım ne olacak??

selam kizlar ne var ne cok diycem ama takip etitgim icin az cok biliyorum :)

bizim takimda yaz sessizligi var kaldim bi basima,buraya gerimi dönsem ne yapsam :)

gülçincim dikkat et kendine.zorlanıyorsan yeme ama ayakta kalmak için saglıgın için azda olsa bişeyler atıştır canım ceviz falan güç verir.inşallah enkısa zamanda feraha kavuşursunuz ailece canım.

nihal dün akşam bende izledim o haberi ve çok üzüldüm benim eşimde yüksek tansiyon ve şeker var oda çok etkilendi.Allahım sen koru insan düşününce bile sarsılıyor.o bayanada Rabbim rahmet etsin geride kalanlara sabır versin demekten başka elden bişey gelmiyor

arkadasim senı kılo cetvelini hörünce bende umutlandım bende 86 kıloyum bu kiloları nasıl verdın nekadar surede verdin benimle paylasırsan sevinirim

canım tabiki başarabilirsin.ben 1,5 yıl önce kafaya koydum vermeyi ama bu sürenin en fazla 10 ayında falan dogru düzgün yapmışımdır geri kalan kısımlarında yerimde saydım bazı tatsız dönemlerim oldu o dönemlerde duraklamalar yaşadım.diyet değil benimkisi saglıklı beslenme alışkanlıgını kazanmaktı.en az 2-2,5 lt su içmeye çalıştım 2 fincan mutlaka yeşilçay içtim.3ana 3 ara ögün yaptım kendimce buradan ögrendiklerime göre.sabahları hariç diger ögünler ekmek tüketmemeye çalıştım buradaki masumm ,zilan ve darkolive nickli arkadaşlarımın başarı öyküleri var onları okursan biçok tüyo edinmiş olursun saglıklı ve keyifli bi şekilde hedefine ulaşman dileğiyle canım

yasemincim neden eskisi gibi gelmiyorsun okuyorsunda neden yazmayıp kendini özletiyorsun canım yaa

ne yapayim canim ya,cok yogundu burasi bi ara birine cevap ver ötekine veremeyince rahatsiz oldum,simdide yalniz kaldim haha zaten canim cok SIKILIYO hvaalr cok kötü burda kapali sürekli uykum var,hic bisey yapasim yok,cocumda kaldi tvnin baisnda ,ben burda öyle miskin miskin oturuyom püfff

kızlar ben çıkıyorum yarın inşallah hepimiizin yüzünü güldürür basküllerimiz hepimiz güzel haberlerle topicimize geliriz hafif kalorisiz bir akşam geçirmeniz dileğiyleeeAllaha emanet olun

eskisi kadar yogun değil canım.valla cizelgene baktımda az kalmış 5li rakamlara harikasın yasemin seninde başarı öykünü okuruz yakında.kapalı havalarda yapacak pek bişiy olmuyor.netten egzersiz falan plates falan yap canım insan oturdukça oturası geliyor miskinlik bulaştımı zor gidiyor.inşallah havalar açar canım

ay canim ya keske yapabilsem ama nerdeeee cok pis tembelim ya :) cizelgemde güncel degil malesef yarina 62 cikmassam iyidir :)

masumcum sen nasıl verdın kılolarını nekadar surdu ve neler yaptın anlatırsan sevinirim

merhbaaa görmemişimm sorunu atladım snaırım
1.5 yıldır diyetteyim cnm ben son 3 aydır 65 te takılmıştım
kalori diyeti yaptım
monti diyeti yaptım degişik yöntemler denedimm
spor yaptım yeşi çay ve bol suu

takıl bize hayatın degişsin senindee

arkadasım takılmaya hazırım nerden başlayım söyleyin bana bugün iyice yedim börek tatlılat suan agzıma kadar doluyum ve cok pişmanım şuan kendimden igreniyorum utanıyorum üzülüyorum daha cok yiyorum YARDIM EDİN artık mutlu olmak istiyorum dışarı çıkmamaya çalışıyorum kıyafetlerim olmuyor neolur yardım birşey yapın deyin yapayım piskolojim cok zayıf kızabilirsiniz herşeyi söyleyebilirsiniz yeterki beni gaza getirin birkac gün dayansam devamı gelir sanırım nerden başlayım

hoşgeldin canım niye böyle olumsuz düşünüyosun merak etme olucak yapıcaksın önce kendine güven hem neden dışarı çıkmıcakmışsın ki hava all etrafındaki incecik kızlara kadınlara bak bi onlarda sen ben gibi sadece tek fark zayıflar. kendi kendine sürekli söyle bende yaparım ne var yani bende basarırım de. git bi yeşil çay yap kendine hadi kalk hatta beraber yapalım içerken okuruz burayıda. yememezlik etme yee ama dozunda yee..nefsini körleyince bırak deki sen burda bekle bir iki satt sonra tekrar yerim seni de. birden hepsini indirme midene miden genişleyince ister istemez yiyosun zaten çünkü doymak nedir bilmiyoruz o zaman. ne yapcakmışız hemen şimdi bi yeşil çayyy birlikte içicez,, birde bi şise su alıp geri oturalım buraya

kızlar köpüklü kahve yapmanın sırrı nedir yaaaaaaaaaa

banucum ben yaptıgımı yazıyım cok güzel olur benim kayfem köpük köpükkk
önce cezveye kahveni şekerini (şeker koymasanda sıkıntı yok sen bilirsin) suyunu ölç koy.
ocaga koymadan güzel karıştır bi çözünsün şekerle kahve ondan sonra koy ocaga
sadece bir kere çevir kaşıkla bi daha elleme
ne kadar cok karıştırırsan köpügünü o kadar yokk edersin...
kaynayınca al ocaktan bi tatlı kaşıgı ile köpügünü üstünden alıp alıp koy fincanlara sonra
kahveyi direk dökme içine eline al fincanı sadece bi kenarından koy köpügünü dagıtmadan.
yinede az köpüklü dersen (ki imkansız) kahven kaynarken içine bir çay kaşıgı kadar
su serp (ocakta kaynayan kahvenin üzerine)

Son düzenleme:
Canım çok teşekkür ederim,büyük moral oldu bu bana.Malesef kiloları yavaş yavaş farkında olmadan hopp aldık.Bundan sonra sizlerle,pozitif enerjiyel gidecek bu kilolar inşallah
Gidecek elbette..önemli olan yılmamak..tökezledin mi toparlanmak..uzun bir yol olduğunu bilip ona göre yol almak canım..Yeter ki inanalım..

Gülçincim geçmiş olsun canım dikkat et kendine..yazı bu yüzden seviyorum ya iştahı kapanıyor insanın pasta börek fazla istemiyor ..ben de işten geldim baktım canım bişi istemiyor hemen kahve yaptım kendime..üstüne bir soda..birazdan da birkaç dilim karpuz yerim oldu bitti işte...
gülçin geçmişolsun cnmmm
ya bu ara bend eöleyim inanki midem kazınıyor ama agzıma lokma atasım yokkk
tabiii işime geliyor benimdeee kuu
senin iştah kaçtı biyerlere banu maşallahh..işallah gelmez hiiiç..
haklısın canım..eşim hep der ki ölüm kötü bir şeydir ama hatırlattıkları için severim ölümü..dediğin gibi takmamaya çalışcaz ikimiz de bu sene çok çalıştık çok yorulduk..işallah güzel geçer dinlenir geliriz..

öyle canım haklısın..ya Deniz içimde tutamayacağım söyliycem senin yazdıklarını okurken ya diyorum şu Deniz ne kadar dingin, ne kadar içindeki şeyleri oturtmuş böyle ermiş gibi bir hatun diyorum..Senin çok sıradan bir konuda yazdıklarını bile inanılmaz keyifle okuyorum yaa..Dinlendiriyorsun beni bayılırım böyle insanlara..Seviyorum seni canım
kızlar köpüklü kahve yapmanın sırrı nedir yaaaaaaaaaa
ben yazcaktım ama yasemin yazmış canım..ben bakır cezve kullanıyorum kesme şekerin içinde hava olduğundan terch etmemek gerekiyormuş ama mecbur kalınca kullanıyorum elbette..ben kahveyi bol koyarım çok kısık ateşe koyup hiç karıştırmıyorum..köpükleri bazen paylaşırıyorum özlelikle çoksa ama değilse yarım koyup sonra biraz daha kaynatıp koyarım..ha bir de ben fincanlara koymadan önce fincanlara kaynamış su koyuyorum kahve pişene dek bekliyor böylece kahveyi koyunca hemen soğumuyor ..

Gel ağzını öpem canım ne güzel yazmışsın..ben de içeyim bir yeşil çay şimdi..

ohh mis çok severim türk kahvesini Yasemincim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…