80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilgün canım çok geçmiş olsun.verilmiş sadakan varmış.kısa sürede deri kendini yeniler canım merak etme

yeni gelen arkadaşlarımız var hepiniz hoş geldiniz inşallah dilediginiz kiloya saglıklı ve keyifli bi şekilde ulaşırsınız

Günaydın Herkesee

Kaç Gündür Giremiyorum
Bugün Öyle Bir Girip Bakayım Dedim
Baya Bir Sürede Giremeyeceğim Haber Vermek İstedim
Girmeye Fırsatım Olursa Gireceğim :18:
Ailevi Nedenlerden Dolayı Giremiyicem
Kilo Bildirimindede Bulunamıyıcam Listeden Çıkartabilirsiniz Beni
Geri Döndüğümde Listeye Dahil Olurum

günaydın kuzu nasıl oldu

ehhh iştee dün sabah dr götürdük kusma ve ishal bitmişti
bogazıda enfeskyon olunca antibiyotik başladık
ama gece çok fena olduu hiç öle ishal olmamışlarııı
çocuk wc ye bile yetişemediii yemedigi halde nereden geldi anlamdım

sabahta yineee kustu çok su çmiştimidedee boştu
birazz kaşar peynir istedi bende verdimmm ve sonuç buu yne kustu

eger devam ederse yine götürcem dr reflör verdim gece kalkınca bir kez daha vericm
12 saatte bir antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyorumm

digerinede geçmek üzereee zaten biri olunca digerii olmaması imkansızz

kıyamam yaf çok geçmişler olsun

denizicm saol cnmmmm
işte insan üzülüyor yaaa eşim dondurmadan degil diyor mikrop kapmış diyor ısrarla ve ben agladıkçada kızıyorr ne var bund aglayacak diyeee

biraz kendinee geliyor ilaç sonrası oyun filan oynamaya çalışıyor ama ilaç saatine yakın yineee yatıyor halsizce
hiç bişiyde yemiyorr 1 *2 dlm muz ancak yediii aklıma kus kus makarna geldii belki yer dedimm
yag katmadan haşladımmm...... top gibii diyerek yedi birazz

kalkıncada yıldızz makarna filan yapayımd iyorum yogurtla yiyor en aızndann
yogurt çorbası yapmıştım dün bol pirinçli ve yagsız dahada bişiy aklıma gelmiyo rkiii
vallahi üzüntüden mahvoldum yaaa

acaba tuzlu kurabiye yapsam yermikii

banu ben kızım ishal olunca patates haşlar tuzlar eline verirdim.birde nişastalı koyu bi su süt karışımı hazırlayıp biraz şeker katıp içirmeye çalışırdım nişasta çok işe yarıyor canım mutlaka hemen yap

kızlar yarın baskülü çok merak ediyorum inşallah 64 'ü görürüm

izlem bloguna baktım çok hoş cıvıl cıvıl tamda senin tarzını yansıtmış.ama daha detaylıca inceleyecek yorum yazacak fırsatım olmadı canım

Bide Kendime 30 Beden Dar Paça Bir Kot Pantalon Aldım
Nasıl Mutlu Oldum Anlatamam

ben bişe almıyorum almaya gidince çok moralim bozuluyor tarzım olan şeyler degilde bana olanları alıyorum giyim tarzımdan nefret ediyorum zayıflayıp istediğim şeyleri giymek istiyorum mesela dar paça pantolonum olmadı hiç çünkü kendime göre bulamadım :2:
hangi markadan ne kadara aldın canım hayırlı olsun inş bende istediğim bişe bulabilirm artık

Ya ne güzel kilo vermişsiniz birçoğunuz. Ben 86 kiloyum şu an
Ben de kilo vermek istiyorum ama ne zaman moralim bozulsa, yemeğe sarılıyorum.

Deryacım çok tşk ederim canım ...Zahmet oldu..
Bu foto 3 Temmuzda çekildi kızlar..87.3 falandım o zamanlar ..sonraki hafta aldım işte..Şimdi yine verme yolundayım...
wisper valla sorma tam dayaklığım ben..ben olumsuz değilimdir canım ya pollayanna derler bana da bu aralar kaymıştım biraz yine toparladım merak etme:)İltifatların için de çok tşk ederim..
Filizcim benim kiollarım dağınık dağılmış durumda ..bir de yapı meselesi herhalde kilomu genelde daha düşük görürler ama bu elbise güzel kusur örtücü bir elbise o da bir gerçek..dediğin gibi verdiğime iyi olcam işallah..tüm amacım kendimi öyle görmek canım..

selam kızlarrrr
sabah tartıldım k bendede işe yaramaya başldıı
hoş bu aralar iştah filan yok bendee amaa
ara bile yapmıyorum yanii acıkmıyorum bile
tabi seviniyorum bu durumaaa egerr
kilo veririmm devam ederseee
bir süre devam etmeyi düşünüyorummm
vee regli dönemleri için bence güsel bir seçenek
abur cuburr iştahını kesiyor insanınn
ve zayıflatıyor daha ne olsun kuuu

bencee denemelisiniz regli dönemlerii için
beni için büük bir degişiklik ldu
karbon detoks filan derkenn köklü bir degişim oldu
vede ii bir döenmde başladım
çocuklardan yemek hazırlamaya zmanım yokk
partik oluyorrrr
tavsiye edeirm kızlarrrr

Banuuuu canım nasılsın? Deniz nasıl oldu? Geçmişe şöyle bir baktım da kötü anneyşm falan aman ha duymamış olayım bilmiyor muyuz seni..Virüs bu güzelim bebeler bundna hasta olur üşütme dondurma falan değil..Kendini çok yıpratıyorsun bence..Geçmişte Denizin yazdıklarına aynen katılıyorum çok güzel yazmış..
Bu arada ben çevremdeki herkese söylüyorum hani bekara karı boşamak kolay misali bebem yok ya..yaww diyorum yıpratmayın kendinizi..keyfinize bakın.. yarın öbür gün bulup bir kız gidecekler yüzünüze bile bakmayacaklar diye
Rahat ol bebemmm...Kendini sorgulama...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam ben o kadar yoğunum ki misafirler var ve hafta sonuna kadar böleyiz... kib

nihalcim saol cnm daha iyi bugün
makarnanın bütün çeşitleirni pişiriyoruz
gönlü olsun diye sırada yıldız şehriye varr onu yiycekmiş
oyun filan yiyor işte(

insanın içi gidiyor yaa
gerçekten bak kaç gündür benimd eiştahım yok normaldeee gözü dönenn ben
iştahım kesikk:44::44::44::44::44:

eşimde dondurmadan degil vürüs diyor
ve çok rahat takma yileşir diyorrr
ya sürekli yanınd adgeil görmüyorrr
yada rahat oluyor erkekler anlayamadım yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…