slm kızlar ne zamandır okuya bildiğim kadar okuyurdum.bu aralar ev işlerim çok yoğun malum yoruluyorum.sohbetlerinizede bir türlü katılamadım gitti.açınca ya geçmişi okumaya çalışıyorum yada cvp vermeye uğraşıyorum.ama sizleri ayrı ayrı çok seviyor ve takdir ediyorum.cuma günlerini iple çeker oldum.heleki bu hafta daha bi meraklıyım iş yapcam diye doğru dürüst yiyemedim birde çok haraketliydim.arkadaşlar bayağı bir kilo verdiğimi söylüyor.yarın görcez bakalımşimdilik süper gidiyor.ama sonra istediğim kiloya ulaşıp tekrar almak korkusu var malum önümüz kış.ama ondan önce ramazan var.beni asıl düşündüren o. bugünkü menümü yazmadan önce bişey sorcam k.flaks diyetini nasıl yapıyorsunuz.daha öncede yazdım ama cvp alamamıştım.
SABAH:lıght sütle k-flaks
ARA:1-2 erik
ÖĞLEN:actıva yoğurt 2-3 çatal salata
AKŞAM:1 kepçe çorba 1 kepçeden az pilav 1kepçeden az kuru fasulye salata
veeeeeeeeee bi kaseden az dondurma yemeyeli 20 gün olmuştu acayip özlemiştim kendime ödül verdim.
4lt yakın su,bitki çaylarım ve aç karnına lmonlu ballı sirkeli su.
kızlarrrr çok mu yemişim.
ve uzun yazdım galiba
UMARIM CVPLARNIZ GELİRRRR.:78:
(bir kaç seferdir cvp gelmedide sanırım arada kaynadım)
yardımın için çok teşekkür ederim.dediğin şekilde deniyecem bakalım.
bende aralarda kaynadığımı düşünüyorum.hani yeniyim ya
ama bende sizlerden biri olmayı çok istiyorum.:78:
çünkü bana çok şey öğrettiniz hepinizden ayrı yarı ALLAH razı olsun.çünkü en başta önemli olan nefsime irademe hakim olmayı öğrettiniz.bu benim için çok ama çok önemliydi.(çok duygulandım bak şimdi)
burası benim bir parçam oldu artık yazamasamda hergün azcık olsada bakmadan yapamıyorum
hergün menümü yazmak istiyorum (tabiki fırsat buldukça) beni dinlermisiniz
Tabi ki dinleriz
Bu yolda hepimiz neler çektik, ama mutlu sona doğru koşmayı hiç bırakmadık..Senin de o başarı öykülerinin yazan arkadaşlarımızdan biri olacağına inanıyorum
:124::124::124: Üşenme, erteleme, vazgeçme! :124::
acayip gaza geldim.önceden başarmıştım gene başaracağım.(gerçi o zaman bekardım ama olsun)sizlerin desteğiyle olacağına inanıyorum.:79:
pardon ya kahveyi yazan Zummuş..yasemin diye yazmışım..
Günaydın kızlar, kandiliniz mübarek olsun..
Sedacım seninle pek konuşamadık geldiğinden beri ama bir şey farkettim şimdi. Hedefini 65 değilde mesela ilk etapta 80 filan yaparsan daha yakın bir rakam olduğu için daha da azimlenirsin bence. Buradaki çoğu kişi hep bu sistemle ilerledi, yine de sen bilirsin ufak bir öneri sadece
Nurancım bak artılarını temizliyorsun yavaş yavaş, tebrik ederim[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?