80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Emazcım merhaba, ya ben artık eskisi gibi aktif olamıyorum burada, görseydim mutlaka cevaplardım..Sen öyle cevap veren olmadı deyince ilk günlerim geldi aklıma kötü oldum
İnan buradaki herkes aynı derecede yardımsever ama bazen sohbet çok hararetli oluyor kesin onlardan birine denk gelmiştir mesajların

K flakes diyeti bana ve kilo vermekte çok zorlanan arkadaşlara bile yaradı..Sabah ve öğle 30'ar gram olmak üzere 1 su bardağı sütle yiyoruz.. 30 gr da 4-5 kaşık ediyor ama 6-7 kaşık filan oluyor bazen o..Kilo vermem de bir fark görmedim biraz fazla yiyince. Aralarda meyve ve salatalık malzemeleri yiyebilirsin..Hatta ben tavsiye etmek gibi olmasın ama dondurma bile yedim..Bana çok etki etmedi, belki sana edebilir, diyetini bozabilir o yüzden önermiş gibi olmayayım Ya da haşlanmış yumurta..Saf protein olduğu için iyi bir seçenek olur ama bu sıcaklarda da hiç yenmiyor o ayrı..
Akşamını protein ağırlıklı yani tavuk ve etle yaparsan daha iyi randıman alırsın, en azından benim bünyemde öyle oldu. Ama sebze yemekleriyle, yani normal diyet menüsüyle geçiren arkadaşlarda güzel sonuçlar aldı..Dayanabilirsen protein ağırlıklı yaparsın, olmazsa sebze yemeği de olur..

Umarım yardımcı olabilmişimdir

yardımın için çok teşekkür ederim.dediğin şekilde deniyecem bakalım.
bende aralarda kaynadığımı düşünüyorum.hani yeniyim ya
ama bende sizlerden biri olmayı çok istiyorum.:78:
çünkü bana çok şey öğrettiniz hepinizden ayrı yarı ALLAH razı olsun.çünkü en başta önemli olan nefsime irademe hakim olmayı öğrettiniz.bu benim için çok ama çok önemliydi.(çok duygulandım bak şimdi)
burası benim bir parçam oldu artık yazamasamda hergün azcık olsada bakmadan yapamıyorum
hergün menümü yazmak istiyorum (tabiki fırsat buldukça) beni dinlermisiniz

Tabi ki dinleriz
Bu yolda hepimiz neler çektik, ama mutlu sona doğru koşmayı hiç bırakmadık..Senin de o başarı öykülerinin yazan arkadaşlarımızdan biri olacağına inanıyorum

:124::124::124: Üşenme, erteleme, vazgeçme! :124::124::124:

tüm öğleden sonra dışardaydım.akşam yemekte misafirim vardı yarında var.sık gelemeyeceğim fakat yarın sabah kilomu bildireceğim inşallahh.iyi geceler

pardon ya kahveyi yazan Zummuş..yasemin diye yazmışım..

canım ben yasemin degil sevda canımm :):):)
bu arada bi fırsat olmadı çok sık giremiyorum yogunum bu aralar
ama derya eksik olmasın allah razı olsun inş. benimkileride o koymuştu
seninde resimlerini eklemiş maşşşallllahhh canım pek begendim çok pozitif bi enerjin var yani ben öyle hissettimm:93::93:
cok hoş bi hanımsın maşallah ve hiç göstermiyosun kilonu şaka gibi valla 86-87 arası bişeydin diye hatırlıyorum:26yanlışım varsa çok özür dilerim) ben senin kilondayken beni görr ooooo bi yerlere sıgmıyordum senin maşallahın var canım. ama eminimki kilo verip inceldiginde cokkk daha hoş bi hanım olursun
7467 . sayfada benim fotolar pembe çizgili kazaklı olan halimi görrrr 86 kiloyum orda.
merak etme ben güveniyorum ve inanıyorum ki birgün
bizde DERYA,İZLEM,BANU,(ismini şuan çıkaramadıklarım kusuruma bakmayın bu saatte kafam ancak bu kadar çalışıyo)gibi başarıcaz allahın izniyle inşşşş.

bildirim

başlangıç 90.8
geçen hafta 84.6
bu hafta 83.1
giden 1500gr
toplamda giden 7.7
hedef 65
beden 44-46
spor 240dk

selam kızlar günaydınnnn herkese hayırlı cumalar dilerim

BÜTÜN İSLAM CAMİASININ MÜBAREK BERAAT KENDİLİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM

Arakadaşlar birçoqunuz bilirsiniz ama yinede paylaşmak istiyorum..beraat kandili diqer kandillerden çok daha farklı bir kandildir..nedenine gelince; Rabbimiz beraat gecesi yani bu aşkam melaike-i kiram-a herkesin 1 yıl içinde yani birdahaki beraat gecesine kadar yapacaklarını yaşayacakLArını başına neler geleceqini yani kısaca 1 yıl içinde olacak olan herşeyi yazmalarını emredermiş...bu gece ölüler listesi yeni doqacaklar listesi evlenecekler listesi yani herşeyin ayrı ayrı listesi yapılırmış..manevi alemde herkesin eline beraati verilirmiş..ve melekler bu listeleri hazırlayıp Rabbimize takdim ederlermiş..Rabbimizde kadir gecesine kadar kullarına zaman tanırmış..beraat gecesinden kadir gecesine kadar edeceqimiz dualarla vereceqimiz sadakalarla listemizde olan hayırsız şeyleri silermiş..kadir gecesindede bu listelere manevi mühürü basarmış..kadir gecesinden sonra yani Rabbimniz manevi mühürü bastıktan sonra o listelerde yazılanlar asla deqişmezmiş..yani kısaca 1 yıllık halimiz herşeyimiz beraat gecesi ile kadir gecesi arası belirlenirmiş..biz kursta okurken hocalarımız beraat gecesinde dua ederken Allahım eqer ismimiz ölüler listesindeyse diriler listesine al hayırlı uzun ömürler ver ve başımıza bu yıl içinde musibetler gelecekse hayırlara döndür diye mutlaka dua etmemizi söylerlerdi..hala kulaqımda küpedir bunlar..ömrü uzatan ve başımıza gelecek felakaetleri engelleyen sadece 2 şey vardır diyor Mevlamız..edilen dua ve verilen sadaka..inşallah bu geceyi hakkıyla hepimiz ihya edebiliriz..birde son olarak bu gece 100 rekat namaz kılanlar birdahaki beraat kandiline kadar ölürlerse Rabbimiz şehitlik mertebesini nasip edermiş..şehitlik mertebesi çok yüksek bir mertebe olduqundan bu gece herkese bu 100 rekat namazı kılmayı nasip etmezmiş..inşallah hepmize bu akşam o mübarek namazı kılmayı nasip eder..

GECENİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR!!

saat 2 gibi cumadan sonra Allahın izniyle yola çıkıcaz arkadaşlarbildirmimi yapıp çıkıcam ufak tefek işlerim var..ilk tatile çıkmadan önceki kiloma qramı qramına bu sabah düştüm..ama çok sevinemedim..çünkü yine gidiyorum yine kilo alıcamhatta kilo almaya bugün başlıcam 1 tapsi börek yaptım yolda yemeqe neyse başa gelen çekilir Rabbim hayırlı yazılar yazsın yeterki..hepiniz Allaha emanet olun kızlar..hayırlısıyla ulaşırsak safranboluya akşam giremem ama (malum kandil) inşallah yarın sabah girer bir selam veririm..şimdilik hoşçakalın:79::79:

kilo bildirimi
başlanqıç 90
geçen hafta 65.6
bu hafta 62
qiden 3.600
toplamda 28
hedef 60
beden 38
boy 165
spor yok..

Günaydın kızlar.Herkesin berat kandili mübarek olsun,Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Ve 13 şehidimize de Allah rahmet eylesin inşallah.Bu yüzden bugün çok moralim bozuk.
Kilo bildiririmi yapayım 80.300 sabah tartıldım
Güne 1 bardak ballı limonlu su içerek başladım
1/2 simit
1 fincan çay
2 adet ceviz
Şimdilk bu kadar

günaydın kızlar.kandiliniz mübarek olsun.şehitler dolayısıyla benimde canım çok sıkkın.kandil günü dualarımızda olsunlar.artık şehit vermeyelim.

başlangıç kilom 82
bugun 81.4

Herkse günaydınn

Öncelikle Regaip kandiliniz mübarek olsun Allah'ım hepimizin dualarını kabul eder affeder inşallah

Çok sevdiğim mini bi etek var içine girdiğimde göbeğim ayrı bi katman oluşturuyodu içine girdiğim derken fermuarı kapanmıyodu bile dün şeytan dürttü bi giyeyim dedim anaammm fermuar kapandı hemde göbeğim eskisi kadar çok çıkmadı mutlu oldum

Kilo bildirimimi de yapayım;
Başlangıç:92 Kg
Geçen hafta:90 Kg
Bu hafta:89 Kg
Hedef:65 Kg

Spor: Bu hafta spor yapmadım 1 kere belki gitmişimdir yürüyüşe :18:

Sonunda 89 olabildim başardımm başardımmm ,bu hafta ipin ucunu baya kaçırdığım için artıda olurum sanmıştım ama Allahtan olmadı 89'u görünce inanamadım evin içinde ayrı yerlerde tartıldım acaba yanlışlık mı var die Bu haftam berbat geçti. Antalya çok sıcak insan hiç bişey yapamıyo Dışarı çıkıyrm sıcaktan hastalanıp geliyrm evde yine sıcaktan hareket edemiyrm sürekli yatıyrm [Karpuzda yata yata büyür ] Sıcaktan dolayı sabahları çok yorgun uyanıyrm bu hafta hiç spor yapamadım, yemeklerim düzensizdi çok. buna bi çözüm bulmam lazım

Topiğe fazla giremiyrm sanki uzak kaldım gibi oldu Artık düzenli girmeye çalıcam şu geçmişi adam akıllı okucam olmuyo böyle

Günaydın kızlar, kandiliniz mübarek olsun..

Nurancım bak artılarını temizliyorsun yavaş yavaş, tebrik ederim
Nilgünüm 2.9 vermişsin bu hafta, harikasın, tebrikler
Sedacım seninle pek konuşamadık geldiğinden beri ama bir şey farkettim şimdi. Hedefini 65 değilde mesela ilk etapta 80 filan yaparsan daha yakın bir rakam olduğu için daha da azimlenirsin bence. Buradaki çoğu kişi hep bu sistemle ilerledi, yine de sen bilirsin ufak bir öneri sadece

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 72.8
Bu hafta 72 :93:
Bu hafta giden 800 gr
Toplamda giden 15 kg.
Hedef 70
Spor yok
Boy 1.77
Beden 44

Çok şükür zararla kapatmadım bu haftayı..Önümüzdeki haftalarda sabitlere ya da artılara dönmemek dileğiyle..

Evet pek fazla konuşamadık Aslında dediğin doğru ilk hedefimi 80 yapayım Sanırım benim için en doğrusu bu Çok Tşk ederim sayende bi yalışımı daha düzelttim Ben hemen çizelgemi düzelteym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…