80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende katılmak istiyorum aranıza alırsanız ama 96 kiloyum şuanda...ve emziren anneyim.geçen cuma başladım diyetisyen kontrolünde.tahlillerimi yaptırdım ve insülin direncim çıktı malesef...ama diyetisyenim normal kiloma indiğimde insülin direncimin geçebileceğini söyledi.inşallah geçer çok üzdü bu beni çünkü gebelik şekerim vardı 2 bebeğimde.3 çocuk annesiyim.yaşım 33.öğretmenim
boyum 179cm
başlangıç kilom 97(geçen cuma)
şimdiki kilom 96
spor 30dk
normalde bu tempoyla bi haftada 2 kilo giderdi yeni başladığım dönemde.ama sanırım bu insülin direnci fenaaa..bi de karnım kilo verdiğim halde daha da şişiyor.eşime acaba hamilemiyim yine diyorum((
başka çocuk düşünmediğimiz için tüplerimi bağlattım.ama niye bu karnım bu kadar şiş anlamıyorum(

başlangıç:83
geçen hafta:69,5
bu hafta:69,2
giden:0,3
toplamda giden:13,8
boy:1,62
bedeb:44
spor yok

bu hafta ilk 2 sırada kim olursa ne yaptığını özet olarak geçerse bende aynısını yapmayı düşünüyorum böyle herşeyden yiyorum azar azar akşamları ekmek yemiyorum kilo veriyorum hiç bişeyden de kendimi kısıtlamıyorum fakat 300 gram kilo vermek beni üzüyor.tatile gitmeme bişey kalmadı en az her hafta 1 kilo gitmeli en az...silkelenip kendime gelmem gerekiyor.olmazsa müsli,nesfit vs deniyeyim 14 gün 2 öğün değilde 1 hafta 1 öğün....keşke yapabilsemde 2 öğün yapsam nerde???

günaydın kızlar.......
şehitlere allah rahmet eylisn allah ana babasına sabır verisn diyorum
kandiliniz mübaarekk olsun

sabahaa kadar kustu kayra ve bana ilaç ver çok hastayım diyor urmadann
yatagada kkaçırdı çişini heppp ishalde başladı eksik kalsa şaşaırım yanii

offfffff vallahi sesim çıkmıyorum amaaa açok bunaldım allahh başka dert vermesin aldık bir torba ilaç eve geldik
dr dondurmadna dgeil mikrop ve salgın var dedii

eve geldi yogurt çorbası yaptım hemen belki yer diyee
bol çubuk kraker filan yiyoruz şimdilikkk
anne olmak gerçekten çok zormuş yaaaa
anne olunca anladımmmmm

ve kahvaltı yapmadıgımı fark ettimm yeşil çay içmiştim
hemen bi kasee k yiycme sütleee

kilo bildireyim
geçen hafta: 62.5
bu hafta :62.3
giden 200 gr

aslında dün 62.0 dım artıdayım düne göreee
öem mi bilemiyorum dogru düzgün uyumadım sabaha kadar 10 kez kalktımm
neyse en azınan 200 gr gitti

cok gecmis o9lsun banu,bi an önce iylesirler ins.

Evet pek fazla konuşamadık Aslında dediğin doğru ilk hedefimi 80 yapayım Sanırım benim için en doğrusu bu Çok Tşk ederim sayende bi yalışımı daha düzelttim Ben hemen çizelgemi düzelteym

Bak verilecek 9 kilon kaldı şimdi

sağol canım,bende çok sevindim vallahi. snede vermişsin bak ne güzel olduk buhafta dimi

Nurancım bu hafta ikimizin yüzü güldü artılı haftalarımızdan sonra, inşallah bütün topiğin güler...

geçmiş olsun banu'cum maalesef hep bir salgın oluyor.insan herşeyden tedirgin oluyor.kuzey ateşlense panik oluyorum havale geçirirse diye önümüzde çok hastalıklar var su çiçeği,kabakulak,kızamık vs.senin için bunlar daha da zor olacak herherşeyi dauble yaşayacaksın.allah kolaylık versin deniz ve kayra'ya da sağlık lütfen sende ağlayıp kendini harap etme...çocuklar ağladığını görmesin daha çok üzülürler...

Filizcim baka ben bu salıya kadar saçmalamış durumdaydım, aşırı yiyordum..Şişliklerle filan + 1.5 kiloyu bile gördüm ama son 2 gün, çarşamba ve perşembe günü sadece tam bir k-flakes menüsü uyguladım ve bu duruma geldim..Tabi şişliklerim için form çaylarının da çok faydası oldu.
Demem o ki bir dene istersen sen de bana yaradı, belki sana da yarar..Bak banuya bile yaradı o kadar zor kilo vermesine rağmen..

Sabah öğle 5-6 kaşık bir su bardağı sütle, aralarda meyve ve yeşillik, akşam da protein ya da diyet yemeği..Dene iatersen bir kaç gün

filiz sagol cnm yaaaa amaa varya elim ayagım bir birine girdi ya günde 3 makinaa çamaşır yıkıyorum
kayra biraz önce yine kustu ve ne halı kaldı ne üst baş
bi tarfatan götür nu yıka diger tarfatan dneiz orayla oynamamsını saglaaa

allahtn yaz günüdee hemen yastık yorfgan atıp yıkıyorum
duş aldıryorum çocuklaraa yani kışın daha zor olurdu sanırım

mide bulantısı içinde ilaç vericem başka çare kalmadı

Günaydınn Herkesee

Giremeyeceğim Demiştim
Ama Giricem Böyle Olmuyor
Annem Ameliyat Olucak Belinden Ve Vida Takılacakmış
Duyunca Ağlamaya Başladım
Annem Bu Yaşına Kadar 5 Tane Falan Ameliyat Olmuştur :2:
Çok Korkuyorum Ona Bişey Olcak Diye
Daha 42 Yaşında Annem :2:
Ramazana Kadar Ameliyat Olmuş Olur
Aklıma Geldikçe Gözlerim Doluyor :2:

Bende Bildirim Yapayım

Başlangıç : 100
Geçen Hafta : 77.4
Bu Hafta : 80.4
Gelen : 3 Kg
Toplamda Giden : 19.6
Hedef : 70
Spor : 200 dk
Beden : 42 -44

Artı 3 Kg Almış Gözüküyorum Regliyim Ve Wc Çıkamayalı 4 Gün Olmuştur
Onunda Etkisi Var Çayımıda İçmiyorum Bu Gün Başladım Dikkat Etmeye
Üzülmüyorumda Artı 3 Çıktı Diye

Son düzenleyen: Moderatör:

canim cok gecmis olsun annene,aklina kötüsünü getirme,Rabbimin izniyle atlatir ins,bu gece bol bol dua et.bende edicem annecigin icin ins.

dün giremedin kadınlar klübüne
sorun vardı herhalde hep data bilmem ne yazdı açmadı siteyi

dünkü yediklerim

sabah:
1 dilim çavdar ekmek
2 dilim dil peyniri
5 yeşil zeytin
1 bardak çay
1 bardak yeşilçay

öğlen:
döner ekmek
ayran

akşam
dillikaşarlı sandviç
limonata
dondurma

spor 2 saat yürürüş
2 lt su

herkese günaydınnnnn hepimizin beraat kandili mübarek olsun Rabbim günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul etsin inşallah.''O'' nun rızasına uygun bir hayat yaşatsın .

banucum bol bol su ver oğluşuna yavrum kaç gündür kusma ishal derken su kaybetmesin vücudu.canım inşallah Rabbim bu mübarek gecenin hatrına yavrucugunun bugün hastalıgı iyileştirsin inşallah

kristal kelebek canım çok geçmiş olsun inşallah anneciğin enkısa sürede şifa bulur.lütfen olumlu düşün Allah dermensız dert vermesin kimseye.

kaçakçay canım menünde ekmek gurubu çok akşamları sebze yogurt öglenleride protein alsan daha güzel olur ama bu menüye göre haftada 2 kilo verebilmen çok güzel sanırım yaptıgın yürüyüşlerin faydası bu ben vermek yerine 2 kilo kesin alırdım

deryaaa
ben akşam yemginde yumurtalı melemen
peynir ve 1 bardak ayran içtm
caba onun yüzünden 300 gr fazlaçıkmış olabilirmiyim

başlangıç kilo :86.100

geçen hafta :65.400

bu hafta :64.600

bu hafta giden :800 gr. :81:

toplam giden :21.500

hedef :60 :94:

spor :yok

boy:1.65

beden :40-42

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…