- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
deryaaa
ben akşam yemginde yumurtalı melemen
peynir ve 1 bardak ayran içtm
caba onun yüzünden 300 gr fazlaçıkmış olabilirmiyim
Nurancım bu hafta ikimizin yüzü güldü artılı haftalarımızdan sonra, inşallah bütün topiğin güler...
canım yazdıklarını okudum cok sevindim beni anlayan birileri var negüzel dedim derin bir nefes aldım bitki cayımı ictım bugun basladım inan bırakmayacam bayramda ankara gıdecegım ailem ordalar herkesi sasırtmak herseyden cokta güzel elbiseler giymek istiyorum bıktım 48-50 bedenden çuval gibi pantolandan .teşekkürlerbanucum ben yaptıgımı yazıyım cok güzel olur benim kayfem köpük köpükkk
önce cezveye kahveni şekerini (şeker koymasanda sıkıntı yok sen bilirsin) suyunu ölç koy.
ocaga koymadan güzel karıştır bi çözünsün şekerle kahve ondan sonra koy ocaga
sadece bir kere çevir kaşıkla bi daha elleme
ne kadar cok karıştırırsan köpügünü o kadar yokk edersin...
kaynayınca al ocaktan bi tatlı kaşıgı ile köpügünü üstünden alıp alıp koy fincanlara sonra
kahveyi direk dökme içine eline al fincanı sadece bi kenarından koy köpügünü dagıtmadan.
yinede az köpüklü dersen (ki imkansız) kahven kaynarken içine bir çay kaşıgı kadar
su serp (ocakta kaynayan kahvenin üzerine)
canım yazdıklarını okudum cok sevindim beni anlayan birileri var negüzel dedim derin bir nefes aldım bitki cayımı ictım bugun basladım inan bırakmayacam bayramda ankara gıdecegım ailem ordalar herkesi sasırtmak herseyden cokta güzel elbiseler giymek istiyorum bıktım 48-50 bedenden çuval gibi pantolandan .teşekkürler
canım ben yasemin degil sevda canımm :):):)
bu arada bi fırsat olmadı çok sık giremiyorum yogunum bu aralar
ama derya eksik olmasın allah razı olsun inş. benimkileride o koymuştu
seninde resimlerini eklemiş maşşşallllahhh canım pek begendim çok pozitif bi enerjin var yani ben öyle hissettimm:93::93:
cok hoş bi hanımsın maşallah ve hiç göstermiyosun kilonu şaka gibi valla 86-87 arası bişeydin diye hatırlıyorum:26yanlışım varsa çok özür dilerim) ben senin kilondayken beni görr ooooo bi yerlere sıgmıyordum senin maşallahın var canım. ama eminimki kilo verip inceldiginde cokkk daha hoş bi hanım olursun
7467 . sayfada benim fotolar pembe çizgili kazaklı olan halimi görrrr86 kiloyum orda.
merak etme ben güveniyorum ve inanıyorum ki birgün
bizde DERYA,İZLEM,BANU,(ismini şuan çıkaramadıklarım kusuruma bakmayın bu saatte kafam ancak bu kadar çalışıyo)gibi başarıcaz allahın izniyle inşşşş.
Slm kızlar bende kilomu güncelleyeyim
Başlangıç:84 (4 temmuz)
bu hafta:80
hedefim:65
boyum:1.76
Tabi ki dinleriz
Bu yolda hepimiz neler çektik, ama mutlu sona doğru koşmayı hiç bırakmadık..Senin de o başarı öykülerinin yazan arkadaşlarımızdan biri olacağına inanıyorum
:124::124::124: Üşenme, erteleme, vazgeçme! :124::124::124:
Kızlar çizelgemi değiştirdim, geçen seneden beri tam 20 kilo vermiş bulunuyorum bugün itibariyle
başlangıç:86kg
geçen hafta:80kg
bu hafta:78kg
giden:2kg
toplamda giden:8kg
boy:163cm
beden:42
spor 720 dak
derya'cım dediğin gibi yapacağım bu hafta işe illaki yarar herkes olumlu şeyler yazıyor.günde 2 öğün biraz boğazı tutup uygulamak lazım....Teşekkürler
izlem canım gmail'den adres aldım sanırım şimdi daha rahat yazarım yazdım ama pek beremedim anonim i seçtim olmadı...öğreneceğimde ne zaman:)blogun çok güzel oluyor keyifle bakıyorum ellerine sağlık canımm...
kızlar ben dün pazardan 10 kilo bezelye aldın kışa hazırlık hep ayıklayıp, yıkayıp poşetlerdim bu sefer pişirip şoklayım dedim ama ben şok oldum hamur gibi oldu ziyan oldu çok canım sıkıldı....bu yıl kendim deep freeze bişeyler hazırlamak istiyorum her yıl domatesle taze fasulyeyi suyunu çekene kadar pişirip soğuyunca poşetlerdim.birde bezelye,kabak,dereotu poşetlerdim.onun dışında vişne ve püre çilek...birde çilek-vişne-kayısı-şeftali reçeli yapmıştım.bu yıl bamya,közlenmiş kırmızı biber,patlıcan,mısır vs bişeyler stoklamak istiyorum.malüm ev kalabalıklaştı annem bizde gelenimiz çok olur diye düşünüyorum.her yıl kv 6 şişe domates melemenlik verirdi.hamur kesme birde sanki tüm kışlığımı yapmış gibi davranırdı bu yıl o yüzden domates dahil kendim yapmak istiyorum.bilen deneyen bilgili hatunlardan yardım istiyorum tarif verirseniz print alıp evde deneyeceğim.ama lütfen yapmış olduğunuz şeyi anlatın bezelye ye dönmesin....her okuduğumu yaparsam böyle olur
sadece kuruları yine orada kesip hazırlayıp kv çatısında kuruturuz müstakil ev rahat oluyor...çabucak kuruyor...balkonda olmuyor kuzey cephe güneşi görmüyor...bekliyorum hamarat hatunlar bende kendmi aşıyım bu yıl sizin sayenizde....birde köfte yoğurup koyuyorum o da güzel oluyor(hem sulu-hemde kuru köfte)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?