80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pazartesiden beri sabah normal kahvaltı ögle protein akşamda 1 kase k ve süt yedim aralarda salatalık meyve bir iki tane diyet bisküvi şeklinde geçiştirdim 2,5 lt su içtim ve sonuç 800 gr. verdim bu hafta spor yoktu ama çok koşuşturmalıydı .dün sabah kepekli simiti yemesem belki sonuç daha bile iyi olabilirdi çünkü susam kabızlık yaptı herneyse k gerçekten harika. ve ben kendimi çözdüm gündüzleri saglıklı bişeyler doyana kadar yiyip akşamları hafif geçirdiğimde kilo verebiliyorum ahhh bide spor yapabilsem süper olacakta nerde bende totoyu sıkacak azim

deryaaa
ben akşam yemginde yumurtalı melemen
peynir ve 1 bardak ayran içtm
caba onun yüzünden 300 gr fazlaçıkmış olabilirmiyim

Yok banucum sanmıyorum, onlarda protein ayrıca ekmeksiz yediysen hepsi hafif yiyecekler..
Bence ödemin var senin, uykusuzlukta çok etkiler inan.. Sakın canını sıkma, şu sıkıntıları atlat da nasıl olsa şeytanın bacağını kırdın artık :13:

Zeynepçim çok çok geçmiş olsun annene..Canını sıkma benimde kuzenimin dizine platin takılmıştı, şu an hiç bir sorunu yok gayet iyi. Hayırlısıyla atlatır inşallah..

hepiniz kandili mübarek olsun inşş. Rabbim bu mübarek günün hatrına günahlarımızı aff,dualarımızı kabul ve makbul eylesin inşşş.bende kilo bildiriminde bulunup kaçıyım hemen arkadaşımın günü var ona gidicem sözüm var.
KİLO BİLDİRİMİ
BAŞLANGIÇ:86 kg
GEÇEN HAFTA:74 kg :87:
BU HAFTA:73.700
GİDEN: 300 gr
TOPLAMDA GİDEN: 12 kg. 300 gr.:87::87:
BEDEN:42_44
BOY:1.60
HEDEF: 55 kg
SPOR: 30 dk.(koşu bandını alalı daha bir kere 30 dk.lık tempolu yürüdüm ve koştum 70 kalori civarı bişey harcadım şuan regliyim ondan binmek istemiyorum sıcakta hiç çekilmez bu halde.)

Son düzenleme:
selam kızlar giremem demiştim dünde yazmıştım ama aklım burda kaldı kimler kilo vermiş bakıyım dedim

kilo bildirim
sabitim bu hafta

kilo almadığımna şükrediyorum
ptesi kaldığım yerden dvm inşallah

kandiliniz mübarek olsun

Nurancım bu hafta ikimizin yüzü güldü artılı haftalarımızdan sonra, inşallah bütün topiğin güler...

umarım herkes istediği gibi verebilir. ben iki haftadır artıdaydım. şimdi biraz moralim yerine geldi sabretmek gerek nasılsa artıdayım diyip koyvermemek gerek. ben neredeyse koyveriyordum ama şu çizelgemi değiştirdim ya, tekrar motive oldum.

bu arada herkesin kandili mübarek,duaları kabul olsun. ben bu gece nöbetçiyim sabaha kadar. dualarınıza benide katın kızlar.

canım yazdıklarını okudum cok sevindim beni anlayan birileri var negüzel dedim derin bir nefes aldım bitki cayımı ictım bugun basladım inan bırakmayacam bayramda ankara gıdecegım ailem ordalar herkesi sasırtmak herseyden cokta güzel elbiseler giymek istiyorum bıktım 48-50 bedenden çuval gibi pantolandan .teşekkürler

deryoşşşş
evet canım kırdım şeytanın bacagınııı hattaaa ben öle pro ile filan çok kilo verincce artıya geçip bir kaç haftaaa
sabit kalıyordumm bukez olmadı sabah tartılırım yeniden zaten bu aralar tartılma hastalıgna tutudummm
akşam ekmek yemeiştim cnm zatenn
valla benim için k yapmaya en uygun zmanmışşş tebrik ediyorum kendimii
dün turuncusunuda aldım 4.95 450 gr
artık evd ehep bulundurcammm
eskiden cuma günleri gofret büskivi yemek isterdimm :26::26::26::26:
aamaa nonu bile yemek istemiyorum
sabah meyveli yeidm öglenedee çikolatalı yiycemmmm :76::76::76::76:
aradaaa yapmıyorum zaten menümü yazmayı unutuyorum yofgunluktann

gerçi platese devam etsem eminimki 55 kiloda bile görünürüm
bu kiloylaaa incelen belimi gördükçeee her dk plates yapmak istiyorum
ama şuan elim kolum kalkmıyor azcık uyumuşummm
tlf sesi ile uyandım evi toplamam lazım
kayra kkalktıgında kötüleşebiliri

denizicm tebrik edeirm cnm güsle kilo vermişsin ve diger tü kilo verenleri tebrik ediyorum kızlar
veremeyenlerde haftaya inşş

şimdi kaçtım

benim en çok istedigim şey yenden kot giyinmektii
tayt ve tunikler hoşuma giderid kilolu ikende tayt giyiliyor ama zayıflık taki gibi durmuyor tabki
birde elbise giyinmek isterdim hepsi hayaldii
benim içinnnn

ama şimdi kıyafet beni degil ben kıyafeti seçiyorum
kotumuda giyiniyorum badimideee

emin adımlarla ve kararla ilerle sen bizler gibi hayallerine kavuşursun
gerçekten zor degill..............

başarı hikayemdee fotolarım var bakabilirsinnnn
ve birçok fotolu başarı hikayesiii onları okuyup incelemeni tavsiye ederimm

banuu bende ünv de giyidiğim kotlarımı gitmek istiyorum o zman 58 kg dim inş o kiloya düşerim.
inat ettim almadım kot illada onları giyecem.zaten devlet memuru olduğum için işe gelirken kumaş giyiyorum kotda onlar olana kadar almıcam işte almicam.
birde ünv iken yemez içmez kotlarımı en iyisindenalırdım kıyamıyorumda başkasına vermeye illada onları giymek istiyorum :)

Selam kızlar...
herkese hayırlı cumalar hayırlı kandller diliyorum.
benim kafam karıştı ya nasıl kg bildiriminde buluncam..
bulunmasam mı..
durum şöyle ben geçen hafta cuma bildirim yapamadım anlatmıştım rahatszıdm evde yatım durdum pazar günü mü ne tartıldığımda 92 yi gördüm şu anda 89.7 im..aslında baktığında vermiş gibi görünsem de eski bildirime göre de 2000 gr falan artıdayım..
ay bilmiyorum işte kaptanım banuşum sence ne napayım..
ben örnek kg bildiriminde bulunayım da:
başlangıç:95.6
2 hafta önce:87.3
bu hafta:89.7
gelen:2.4 kg
hedef:79

kyo bikiniler markafonide indirime girmiş kızlar

ihtiyacınız varsa kaçırmayın diyorum

hemen geçmişe dalıyorum

HAYIRLI KANDILLERRRR

Allahim dualarimi kabul günahlarimizi af etsin.

kilo bildirimimi yapayim (yeni kaptnimiz kim bildirimileri kime yolluyoruz?)

2. baslangic: 74,2 kg
Gecen hafta: 73,5 kg
Bu hafta: 73,4 kg

giden 100gr

bunada sükür diyorum ve yoluma devam ediyorum

malesef yazilari takip edemiyorum okadar yogun geciyorki günlerim, esimde erken cikacakmis isten bende bugün biraz gecmisi okurum diyordum oda yatti...

aksama annemlerdeyiz amcam geliyormus, yarin teyzemin bebegi oldu onu görmeye gidecegiz ordan bir kac akraba gezecegiz ins...

hepimize kolay gelsin

derya'cım dediğin gibi yapacağım bu hafta işe illaki yarar herkes olumlu şeyler yazıyor.günde 2 öğün biraz boğazı tutup uygulamak lazım....Teşekkürler

izlem canım gmail'den adres aldım sanırım şimdi daha rahat yazarım yazdım ama pek beremedim anonim i seçtim olmadı...öğreneceğimde ne zaman:)blogun çok güzel oluyor keyifle bakıyorum ellerine sağlık canımm...

banucum pilatese devam edersin hiç moralini bozma çocuklar biraz kendini toparlasın düzene girdin tekrar başlarsınn...iyi ki havalar sıcak yoksa çamaşır kurutmak dert olacaktı...

zeynepcim allah annene acil şifalr versin tatlım moralini bozma ve annene destek olmaya çalış...senin için artılar önemli değil haftaya yoluna girer kilonu düşünme...

gülçincim eşine geçmiş olsun tekrardan amaliyat oldu demiştin.umarım biran önce toparlar sağlığına kavuşur...

nihal senin kilo bildirimi biraz karışık haftaya net olur.artın-eksin...selma yok ortağın ama orada devam ediyordur sende bırakma tam gaz devam:))bayrama kendimizi yeni cicilerle ödüllendireceğiz:)

denizcim tebrikler takılanlardan biride sendin ama nesfit sende de işe yaradı...inş.devamı gelir istediğin kiloya düşene kadar...

kaçakçay tebrikler çok güzel 2 kilo gitmiş...maşallah darısı bizlere:)yaptığın farklı bişey oldu mu bu hafta?

arzu'cum ablaların gitmiş allah kavuştursun...

kızlar ben dün pazardan 10 kilo bezelye aldın kışa hazırlık hep ayıklayıp, yıkayıp poşetlerdim bu sefer pişirip şoklayım dedim ama ben şok oldum hamur gibi oldu ziyan oldu çok canım sıkıldı....bu yıl kendim deep freeze bişeyler hazırlamak istiyorum her yıl domatesle taze fasulyeyi suyunu çekene kadar pişirip soğuyunca poşetlerdim.birde bezelye,kabak,dereotu poşetlerdim.onun dışında vişne ve püre çilek...birde çilek-vişne-kayısı-şeftali reçeli yapmıştım.bu yıl bamya,közlenmiş kırmızı biber,patlıcan,mısır vs bişeyler stoklamak istiyorum.malüm ev kalabalıklaştı annem bizde gelenimiz çok olur diye düşünüyorum.her yıl kv 6 şişe domates melemenlik verirdi.hamur kesme birde sanki tüm kışlığımı yapmış gibi davranırdı bu yıl o yüzden domates dahil kendim yapmak istiyorum.bilen deneyen bilgili hatunlardan yardım istiyorum tarif verirseniz print alıp evde deneyeceğim.ama lütfen yapmış olduğunuz şeyi anlatın bezelye ye dönmesin....her okuduğumu yaparsam böyle olur
sadece kuruları yine orada kesip hazırlayıp kv çatısında kuruturuz müstakil ev rahat oluyor...çabucak kuruyor...balkonda olmuyor kuzey cephe güneşi görmüyor...bekliyorum hamarat hatunlar bende kendmi aşıyım bu yıl sizin sayenizde....birde köfte yoğurup koyuyorum o da güzel oluyor(hem sulu-hemde kuru köfte)

Sevdacım kusura bakma bu topikteki en eski birkaç isim ve nickinde ismi geçenler haricinde herksin ismini karıştırıyorum..Ben de Banudan bu listede olmasa da ilerdeki listelerde en azından nicklerin yanına kişilerin gerçek isimlerini (verenleri kullananları tabi ki) yazmasını rica edecektim..İsimle hitaba çok öenm veririm çünkü..inanılmaz yoğn ve isimlerin çok geçtiği bir işte çalıştığımdan hepsi birbirine giriyor tekrar kusura bakma canım..
ay ay sabah sabah beni çok mutlu ettin iltifatarınla..sağol canım eksik olma eve bu foto 3 Temmuzda çekildiğinde 88 e yakındım 87.3 cumaydı çünkü ve haftasonu almaya başlamıştım..beni 65 de düşünsene yaa ay ne güzel olurum..gerçi ben 72 kiloyken gayet iyi görünüyordum bir ara o fotolarımı da eklerim..ama amacım 65 canım..
senin fotolarını da gördüm ne güzel incelmişsin ama düğünde giydiğin elbise senin verdiğin kilolları yeterince göstermeyen bir elbise..benim giydiğim gibi bir elbise giyseydin sen de olduğundan ince görünürdün canım emin ol..incelmen bariz belli...benim senin kilona düşmeme daha ooo o kadar çok yolum var ki canım..işallah o kilolara inerim de yine eklerim fotomu konuşuruz üzerine..senin de gözlerin konuşuyor canım..Azerilik var mı canım sende?

Slm kızlar bende kilomu güncelleyeyim

Başlangıç:84 (4 temmuz)

bu hafta:80

hedefim:65

boyum:1.76

sanırım yenisin yada ben kaçırdım hoşgeldin ve maşallah 4 kilo ....anlamadım bir ayda verilen kilo nasıl 2 hafta da verildi...uyguladığın özel bişey oldu mu?diyet-spor-kür vs

nihalll bence pazar günü tartıldıgın kiloyaa göree listeye alsın snei derya
hem senin içnde motive olur cnmm

filiz
bezelyelerine yazık olmuş cnmm insna üzlüyor tabiki
ben domatesi şöle yapıyorum bazısını rendeliyorum sos için olanları
melemenleri doguryorum
at tenzereye pişsinn yag yok bişiy yok tuzda yok tabi
sonraa kaynayınca sıcak scak kavanoza koy agzınıı sıkı kapaman önemli cnm amaa
atarsa bozluyor yazık olur çünkü
iyice kontrol et yapmadna nce kapakları
içine biber koyma çünkü tanıdı bozuyor biberidee al
dogra ve çigden at dip firize

biberidee ben düdüklüye atıyorum
yarım bardak su ile 10 haşlıyorum sonra blendırdan geçiriyorum içine yag ve sirkeisni koyup
onuda sıcak sıcak kapatıyorum ters çevşriyorum

közleyip dolaba atıncada güsle oluyor ama malum yer kalmaya biliyor bazen şişerliyorum bendee

köfteyi bende yıllardır yaparım hep
börek yaparım kek yapar atarım
çocuklar için ii oluyorrr

allahım ne hamarat karıyam hem tarif veiryorum hem ii çocuga bakıyorummm
ukalalıga balk yalnızzzz

bu lafı çok sevdim...

ÜŞENME, ERTELEME, VAZGEÇMEE

Kızlar çizelgemi değiştirdim, geçen seneden beri tam 20 kilo vermiş bulunuyorum bugün itibariyle

waayyyyy kırmızılanacaksın haa

kırmızı olsun, 3 kuruş fazla olsun şekerim

iyiki aklıma gelmiş bu kırmızılanma olayı çok hoşuma gidiyor listede artan kırmızıları gördükçe

başlangıç:86kg
geçen hafta:80kg
bu hafta:78kg
giden:2kg
toplamda giden:8kg
boy:163cm
beden:42
spor 720 dak

tebrikler canım
senin avatarın ne güzelmiş öle kuu

zeynepcim geçmiş olsun canım
üzülme allahın izniyle bişiy olmaz
anneciğine destek ol, seni ağlarken görmesin...

benim annemede töbe yarabbım, kanser teşhisi koymuşlardı
ben ortaokula gidiyordum daha
boğazında kist çıktı, herkes destek olacağına daha çok küçükler şimdi annesizmi kalacaklar diye konuşuyorlardı
o yaz babam tarlaya salatalık dikmişti
20 tane işçiyi sabahın 6buçuğunda tarlaya götürüyordum traktörle ben sürüyordum onların çalışmasını sağlıyordum
çıkan mahsülü teslim ediyordum, hem taktir eden gözler hemde annemden dolayı acıyan gözler vardı üstümde ama ben hiçbirine kulak asmadım
babam annemim başındaydı, o süreç o kadar zor geçti kii
yaşlı başlı ananem yanıma otururdu, bana destek olmak için, şimdi allaha binlerce şükür ki annem çok iyi
annem çok duygusal bir yapıda, herşeyi içine atar, herşeyden alınır yani konuşurken asla sesini yükseltemessin, ters bişiy söyleyemessin
3 gün halsiz düşer yatar

demem o kii, herşey geçiyor, geriye dönüp baktığında, keşke karamsarlığa düşmeyip daha fazla gayret gösterseymişim dememek için
şimdiden harekete geç, en büyük destek moraldir, bunu unutma canım

bende sana onu yazacaktım filizcim
gmailden bi hesap alırsan
benim bloğu izleye tıklıyorsun, ne zaman yorum yapmak istersen zaten online oluyorsun
yapamassan yardımcı olurum tatlım teşekkür ederimm

benimde sürekli böreği olur
normal pişiricek gibi çift kat yufkayı 8'e böl
su ve yağ ile fırça ile yağla içine harcını koy
dolap poşetleri yada yerin varsa dondurma kabına koy
misafirin mi geldi
yada kahvaltıya değişik bişiyler yapmak için
çözülmesini beklemeden tepsiye diz, yumurta sarısını sür hemen susam at, hemen atmassan yumurta kuruyor börek buzlu olduğu için
bu püf noktası
koy fırına bir güzel oluyor kii sorma
şişer böyle balon gibi harika olur

domatesleri de zamanı geldiğinde rondodan çekiyorum direk poşetliyorum ağzını tam ucundan bağla kii yassılaşsın
hem düzenli olur dolabında, hem çorba filan yapacağın zaman az ihtiyacın oluyor ya
tezgahın kenarına bi kez vurunca kırılıveriyor, diğer türlü bıçakla filan dürtüp dur artık
ince olunca süper oluyor...
tavuk mu haşladım, göğüsten biraz ayırırım
oğlana yaptığım çorbalara 1er avuç tavuk parçası atarım
tavuğun suyundan da buz kalıplarına dökeri donunca poşete alırım 2şer 3er atarım çorbalara yemeklere
başkaa
taze börülce haşlar koyarım, 1er avuç poşetlerim hemen tek kullanımlık kışın makarna salatalarına koyarım

buğday haşlarım yoğurt çorbası için filan

azıcık malzemem artsın hemen koyarım dipfirize
aklıma geldikçe yazarım canım, benim ne arasan vardır buzlukta

selam herkeze öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun, hepimiz için hayırlara vesile olur inşallah.
geçmişe bakamıyorum hepinizi çok özledim inşallah her şey yolundadır. ortilerim sizler na pıyonuz. topiğe giremeyince bi boşluktaymışım gibi hissttim ya,

ben bildirim yapayımda
başlangıç:85
geçen hafta:76
bu hafta:75
giden:1
toplamda giden:10
hedef:65
beden:44
spor:350 dk. yürüyüş

ben çıkmak zorundayım, inşallah herkez iyi sonuçlar alabilmiştir. hepinizi öptüm kendinize iyi bakın. fırsat buldukça girmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…