merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ve dün diyete başladım yanında sporumu da yapıyorum ve bu forumdan gerçekten destek alıyorum hırslanıyorum haftaya tekrar tartılıp değişimlerimi paylaşıcam.hepinize iyi diyetler :)
yaaaaaaaa inamıyorum yine çıkardı kayra yedikleriniiii
kusuyor diye su vermemezi etme baanuşş
kendini o şekilde toplar
izlemmmm
cnmmm bez baglatmıyorlar yaa denize baglamayı deneidmm aglıyor çıkart diyee
işte insan kendini bazen güçsüzz hissediyor ya çaresizzz gibi
biraz önce koşa kşa lazımlıga oturtumm denizii
aglıyorrr karnım agrıyo diye
o arada kayranın ilaç içmesi lazım
çünkü ymek yiyecekkkk
hemen onu tourttum koşa koşa kayraya ilacını verdim
deniz ahglıyor hala kayrada su ver diye aglıyor su vermiyorum çok fazla kusuyor çünkü
denizi kaldırdım gönlünü ettimmm
reflörü ayrana karıştırıdm içmek için gönlünü ettim pöffffffffffffff yani ya patladım vallahii
ama şunu anladımki çocuk büyük olunca hastalıkta kolay oluyorrr
herşeyi anlıyorrr yemesi gerektignii filan birde tv ye takılıyor ii oluyor
dipfiriz konusunda sen de benim gibisin snaırım bende ne bulursam atıyorum yaaa
yok yok benim dip firizde bendee kıymayı filan yastılarım koyarken kırması kolay oluyor diye
izlem bende platese başlamak istiyorummmmmmbugün mü başlayacagız canımmm :82:
banucum su vermemezlik sakın yapma vücut için en tehlikeli şey su kaybetmek.nişastalı şekerli suyu denedinmi canım o hemen etkisini gösteriyor birde kahveli yogurt verirlerdi çocuklara yedirebilirmisin bilmiyorum :26:
izlem böreği anlamaya çalışıyorum iki tane yufkayı üstüste koyup su ve yagı fırçayla sürüp harcıda koyup 8 e bölüp sigara böreği gibimi sarıyoruz canım ayy kafa binbeşyüz neden algılayamadım ben cuma son iş günü böyle oluyorum kusura bakma canım yaaa
canım hala geçmedimi ishallerisana yazmıştım mazı hakkında ama görmedin sanırım?
evet denizzzzz bugün başlayalımm
büyük topum yok benim lastiğim ve küçük topum var, şimdilik onlarla başlıyım, sonrasında alırım
bende hiçbiri yok lastik olarak kalın kilotlu çorap kullansam alasıya kadar top olarakta banuşun dediği gibi kızın topunu kullansam geriye büyük top kalır .haftasonu bakarım belki tam takımlardan bulursam uygun alırım
sigara böreğinin kalını ve genişi gibi düşün
pişirdiğimde resmini çekerim denizcimm...
günaydın kızlar.......
şehitlere allah rahmet eylisn allah ana babasına sabır verisn diyorum
kandiliniz mübaarekk olsun
sabahaa kadar kustu kayra ve bana ilaç ver çok hastayım diyor urmadann
yatagada kkaçırdı çişini heppp ishalde başladı eksik kalsa şaşaırım yanii
offfffff vallahi sesim çıkmıyorum amaaa açok bunaldım allahh başka dert vermesin aldık bir torba ilaç eve geldik
dr dondurmadna dgeil mikrop ve salgın var dedii
eve geldi yogurt çorbası yaptım hemen belki yer diyee
bol çubuk kraker filan yiyoruz şimdilikkk
anne olmak gerçekten çok zormuş yaaaa
anne olunca anladımmmmm
ve kahvaltı yapmadıgımı fark ettimm yeşil çay içmiştim
hemen bi kasee k yiycme sütleee
Bak verilecek 9 kilon kaldı şimdi
Günaydınn Herkesee
Giremeyeceğim Demiştim
Ama Giricem Böyle Olmuyor
Annem Ameliyat Olucak Belinden Ve Vida Takılacakmış
Duyunca Ağlamaya Başladım
Annem Bu Yaşına Kadar 5 Tane Falan Ameliyat Olmuştur :2:
Çok Korkuyorum Ona Bişey Olcak Diye
Daha 42 Yaşında Annem :2:
Ramazana Kadar Ameliyat Olmuş Olur
Aklıma Geldikçe Gözlerim Doluyor :2:
Bende Bildirim Yapayım
Başlangıç : 100
Geçen Hafta : 77.4
Bu Hafta : 80.4
Gelen : 3 Kg
Toplamda Giden : 19.6
Hedef : 70
Spor : 200 dk
Beden : 42 -44
Artı 3 Kg Almış Gözüküyorum Regliyim Ve Wc Çıkamayalı 4 Gün Olmuştur
Onunda Etkisi Var Çayımıda İçmiyorum Bu Gün Başladım Dikkat Etmeye
Üzülmüyorumda Artı 3 Çıktı Diye
kızlar ben dün pazardan 10 kilo bezelye aldın kışa hazırlık hep ayıklayıp, yıkayıp poşetlerdim bu sefer pişirip şoklayım dedim ama ben şok oldum hamur gibi oldu ziyan oldu çok canım sıkıldı....bu yıl kendim deep freeze bişeyler hazırlamak istiyorum her yıl domatesle taze fasulyeyi suyunu çekene kadar pişirip soğuyunca poşetlerdim.birde bezelye,kabak,dereotu poşetlerdim.onun dışında vişne ve püre çilek...birde çilek-vişne-kayısı-şeftali reçeli yapmıştım.bu yıl bamya,közlenmiş kırmızı biber,patlıcan,mısır vs bişeyler stoklamak istiyorum.malüm ev kalabalıklaştı annem bizde gelenimiz çok olur diye düşünüyorum.her yıl kv 6 şişe domates melemenlik verirdi.hamur kesme birde sanki tüm kışlığımı yapmış gibi davranırdı bu yıl o yüzden domates dahil kendim yapmak istiyorum.bilen deneyen bilgili hatunlardan yardım istiyorum tarif verirseniz print alıp evde deneyeceğim.ama lütfen yapmış olduğunuz şeyi anlatın bezelye ye dönmesin....her okuduğumu yaparsam böyle olur
sadece kuruları yine orada kesip hazırlayıp kv çatısında kuruturuz müstakil ev rahat oluyor...çabucak kuruyor...balkonda olmuyor kuzey cephe güneşi görmüyor...bekliyorum hamarat hatunlar bende kendmi aşıyım bu yıl sizin sayenizde....birde köfte yoğurup koyuyorum o da güzel oluyor(hem sulu-hemde kuru köfte)
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ve dün diyete başladım yanında sporumu da yapıyorum ve bu forumdan gerçekten destek alıyorum hırslanıyorum haftaya tekrar tartılıp değişimlerimi paylaşıcam.hepinize iyi diyetler :)
kızlar ben de plates yapmak istiyorum fakat çalıştığım için hafta içi yapamıyorum.Hafta sonu yapsam,2 gün yeterli olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?