80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

banuşşş tatlım sakın bi daha ağladığını okumuycam
tutacaksın kendini
bağışıklıklarını zamanla topladıklarını sende biliyorsun
istersen şu süreç geçene kadar bez bağla
çocuklar da panik olmasın, biz bile tutmakta zorlanıyoruz bazen şiddetli zamanı geçene kadar bağla
güzelce anlat, sonra gene tuvalete yapıcaz diye :78::78::78::78:

canım benim yaa, kıyamam onlara geçecek hayatım, hep böyle mi kalacak sen dik dur güçlü ol yeterkii

merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ve dün diyete başladım yanında sporumu da yapıyorum ve bu forumdan gerçekten destek alıyorum hırslanıyorum haftaya tekrar tartılıp değişimlerimi paylaşıcam.hepinize iyi diyetler :)

hayırlı kandiller herkese kızlar, dualarınız kabul, günahlarınız affolsun inşallah...

bol bol dua edin... bende sizin için dua edicem...

alttaki çizelgem güncel değil
bugünden itibaren onu da güncelleyip güzel bir başlangıçla başlamak istiyorum, pazartesiyi hiçbir zaman beklemedim şimdide beklemiycem

başlangıç 89

geçen hafta 60.8

bu hafta 60.3

giden 500gr

hedef 57

toplamda 28.7

beden 38

boy 1.66

bugünden itibaren pilatese başlıyoruummm

katılacak olan var mıııı :79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80::80::79::79::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::132::132::132::132::132::132::132:

Son düzenleme:

Bendespora başladım hanımlar.
Başlangıc(15 temmuz)
85 kilo.
Boy 170 cm

Hedef ilk etapda enaz 5 kilo verebilmek

yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum hanımlar.

Benım göbek ve midem var.Bu kısımları nasıl eritebilirim öneriniz nedir(mekik dısında )

izlemmmm
cnmmm bez baglatmıyorlar yaa denize baglamayı deneidmm aglıyor çıkart diyee
işte insan kendini bazen güçsüzz hissediyor ya çaresizzz gibi
biraz önce koşa kşa lazımlıga oturtumm denizii
aglıyorrr karnım agrıyo diye
o arada kayranın ilaç içmesi lazım
çünkü ymek yiyecekkkk

hemen onu tourttum koşa koşa kayraya ilacını verdim
deniz ahglıyor hala kayrada su ver diye aglıyor su vermiyorum çok fazla kusuyor çünkü
denizi kaldırdım gönlünü ettimmm
reflörü ayrana karıştırıdm içmek için gönlünü ettim pöffffffffffffff yani ya patladım vallahii
ama şunu anladımki çocuk büyük olunca hastalıkta kolay oluyorrr
herşeyi anlıyorrr yemesi gerektignii filan birde tv ye takılıyor ii oluyor

dipfiriz konusunda sen de benim gibisin snaırım bende ne bulursam atıyorum yaaa
yok yok benim dip firizde bendee kıymayı filan yastılarım koyarken kırması kolay oluyor diye

canım hala geçmedimi ishalleri sana yazmıştım mazı hakkında ama görmedin sanırım?

izlem bende platese başlamak istiyorummmmmm bugün mü başlayacagız canımmm :82:

banucum su vermemezlik sakın yapma vücut için en tehlikeli şey su kaybetmek.nişastalı şekerli suyu denedinmi canım o hemen etkisini gösteriyor birde kahveli yogurt verirlerdi çocuklara yedirebilirmisin bilmiyorum :26:

izlem böreği anlamaya çalışıyorum iki tane yufkayı üstüste koyup su ve yagı fırçayla sürüp harcıda koyup 8 e bölüp sigara böreği gibimi sarıyoruz canım ayy kafa binbeşyüz neden algılayamadım ben cuma son iş günü böyle oluyorum kusura bakma canım yaaa

evet denizzzzz bugün başlayalımm

büyük topum yok benim lastiğim ve küçük topum var, şimdilik onlarla başlıyım, sonrasında alırım

sigara böreğinin kalını ve genişi gibi düşün

pişirdiğimde resmini çekerim denizcimm...

filizkuzey canım üzüldüm emeklerine bezelyeleri ben ayıklayıp çigden poşetler atarım kırmızı yag biberlerini fırında közleyip kabuklarını soyup soguttuktan sonra ne kadar bikerede yenilecekse öyle poşetlerim kullanacagım zaman kırmızı biberleri çıkarıp tavada az yag ile kavururup içine sarmısak ve tuz ohh mis gibi ortaya çok hoş bi salata olarak koyarım aklıma geldikçe yazarım canım

kızlar ben de plates yapmak istiyorum fakat çalıştığım için hafta içi yapamıyorum.Hafta sonu yapsam,2 gün yeterli olur mu sizce?

canım hala geçmedimi ishalleri sana yazmıştım mazı hakkında ama görmedin sanırım?

sanırım ben jkaçırdım yazınııı malum çok okumuyorum geçmişii

denizzz cim
denizin ishali durdu kayrada yok şuandaaa ama eşime aldırayım akşam nişarstaa
fark edermi bugday mısır birdaha yazamırısn cnm sana zahmet yanlış hatırlamıyorsam süt vardı tarifte
süt ishali tetiklemez mi
kusma içinde etkilimi bu tarfin

ayyy ne çok sordum yaa

dogru anlamışım demekki.bende yapayımda atayım yaa pratik olur.haftasonları kahvaltıya misafir almayı çok severim.bu börekler çok iyi olur ikram etmek için sagol izlemcim

Çok geçmiş olsun banu abla Allah acil şifalar versin inşallah en kısa sürede iyileşir oğluşun

Bak verilecek 9 kilon kaldı şimdi

Evet azıcık kalmış onlarıda bi versem ahh ahh

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin annene. Üzme kendini dicem ama elinde değil biliyorum annelerimiz bizim kanatsız meleklerimiz Allah onları başımızdan eksik etmesin. Sen güçlü olmaya çalış. Üzüldüğünü pek belli etme annen daha çok üzülür yoksa

Bezelye işi kötü olmuş :44: ben bi ara melemenlik domates yapmıştım yapmak istersen deneye bilirisin. domatesleri 3-4 parçalayıp kaynatıyosun kanadıktan sonra tuz atıp kıvamın koyulaşasıya kadar pişiriyosun daha sonra konservelere koyuyosun. hem melemen yapılıyo hemde yemeklere koyulunca çok lezzetli oluyo bide biber kızartıp koyudodum buzluğa kızarmış biber yaptığım domates bide içine 1-2 diş sarımsak attın mı harika bişi oluyo

Hoşgeldin umarım killocuklarını atarsın

Bugün çarşıya gittim Lcw'den geçen sene aldığım kaprim vardı azıcık dar geliyodu bugün giydim çok güzel oldu dar felanda değildi ben onu 44 beden sanıyodum az önce baktım 42 bedenmiş nasıl oldu anlamadım şu göbüşede bi çözüm bulucam yoksa kafayı yicem

Bu arada şu sirke-bal-ılık su olayı sürekli karşıma çıkıyo baya araştırdım [Bişeyi araştırmadan yapamıyorum iyi mi kötü mü bu huy anlamadım :44:] sirke sabahları aç karnına içildiği zaman mide büzüşüp küçülüyomuş bi nevi mideyi küstürme işi, sıcak su ise yağları erittiği için iyi geliyomuş, bal ise hazımsızlığa gitmesine, yorgunluğun atılmasına, vücutta yağın barınmamamasını sağlıyomuş bu yüzden bu karışım baya faydalı geldi bana bugün sabah içtim her sabah içicem artık

Yeşil çayı bir türlü sevemedim nedendir bilmem limon sıkıyorum tarçın koyuyorum yinede içim almıyo ben şu sallama yeşil çaylardan içiyorum o yüzden mi acaba ? Sizin hangi yeşil çayı kullanıyosunuz ??

kızlar ben de plates yapmak istiyorum fakat çalıştığım için hafta içi yapamıyorum.Hafta sonu yapsam,2 gün yeterli olur mu sizce?

2 gün çok az cnm en az 4 gün yapılmalı diye düşünüyorum
zaten yapınca bırakmak istemeyeceksin mucize gibi birşeyyy

akşamları yapp zaten çok az sürüyor 40 dk filan

ohhhhh platesçilerr çogaldı hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kendimii seviyorum platesss yapıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…