80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende burdayım kızlarr.. yalnız kalınca can sıkıntısından gezintiye çıktımm... flatliners,sevdemer nasılsınız kızlar?

sevdemer canım ben de yeni gördüm seni, iyiyim canım sen nasılsın? iyi dileklerin için çok sağol, hayırlısıyla olur inşallah, gerçi geçen gün handerya da demişti bana, ne güzel kilo verdim birazcık keyfini sürsem diyorum, hem vücut da vitaminsiz kaldı, Allah hakkımızda hayırlısını versin canım ya.

bugünkü menümü de yazayım kızlar:
sabah:1 kepekli tost
ara: 1 ayran
öğle: 2 dilim kepek ekmeği arasına azıcık tavuk, 1/2 kase domates çorbası
akşam: haşlanmış tavuk, haşlanmış sebze (soya filizi, mantar, havuç, fasülye, brokoli, karnıbahar), 2 yk makarna (yağsız ve tuzsuz)
3lt suyum bitmek üzere, 2 fincan yeşil çayımı da içtim, iksirimi içemedim, elma kalmamış tazesini yapamadım
bu arada kaç gündür alnağmemi göremiyorum, nerelerde acaba?

iyiyim saol flatliners ve sevdemer :)))

flatlinerscim cnm yaa.. geçen gün iksir acı olmuş içemedim demiştim yaa.. bu sefer de çok güzel olmuşş.. şu an bile içmamak için zor tutuyorum kendimi.. ama 4. bardağımı az önce içtim :)) en çok kaç bardak içebiliyoduk ?
bu sefer acılık yok.. elmalar yumuşar gibi olduğunda kapattım ocağı hemen sanırım o yüzden acılanmadı :)) bir dikişte de içebiliyorum.. ekşi,mayhoş bi tadı var :)))

kızlar ben çıkıyorum .. kociş geldi :)) yemek hazırlıcam ona ... ben yemem bu saaatten sonra...
herkese iyi geceler.. giremem gece bir daha.. yani büyükihtimalle...
sabah görüşürüz... mujukk kızlarr...

bu arada ben size bi şey sorcaktım ya
bu iksiri henüz yapmadım ben nedeni de şu;idrar yollarım çok hassas bunun içindede karabiber varya yani olması sanırım bünyeyi ısıtmak benim idrar yollarıma bir zararı dokunurmu

dememmki ben 4 bardak hakkımı doldurmuş bulunmaktayım sevdemercim :)))) ölmiyiim bi de iksir yüzünden... şaka tabi içinde zararlı bişey yok ama herşeyin fazlası zarar :)))
iyi geceler şekerim

aylin bugün bi miskinlik sorma aylincim sanki kocaman oldum çok küçüğümde güya duyanda 50 kilo falan sanır

aylinde gitti bende çıkıyorum yarın grşrz by
(bu arada resimdeki benim biraz deşifre ediyim dedim kendimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…