80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar merve sen kalmışsın canım çizelgende çok güzel olmuş
dün akşam giremedim misafirim vardı sayfalar birikmiş yine allah muhabetinizi artırsın
mumu sende hoşgeldin aramıza
b arada sabah kepekli tost yedim bir b çayla
şimdide iksir içicem

aylin de gelmiş kızlar ya ne güzel kapışıyorsunuz öyle güldürdünüz sabah sabah beni böyle devam edin yiyin birbirinizikaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr.. ben geldim iyisiniz demi nasıl gidiyo bakalım...valla ben bu hafta verdim ama öle birinci falan olamam sanrım çok abartmayım :) aylin seni bi kere geçmek istiyorum ben kıskanıyorum bak seni hep ver hep ver nereye kadar ... şaka canım tabi çok öptüm herkesi...

niye kiskaniyorsun be ablam iki kere birinci olduk, bu hafta zaten brinci degilim şakkıdı

hosgeldin

günaydın kızlar bir merhaba deyip kaçacağım çok işim var bugün
aylin merve nasılsınız kızlar
mumu hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum

ya ne bileyim aylin şaka dedim senin içinde veremicem gibi geliyo bana siz spor yapabiliyonuz ben yürüyüşede gidemiyorum kıza bakcak kimsem yok ki onla da olmuyo işte malum tek başına diyette pek işe yaramıyo sanki üzülüyorum

ne güzel kapışıyorsunuz aylin bayıldım valla gülmekten bende kendime bi rakip aradım bulamadım teklifim karşılıksız kaldı neyse tek tabanca artık devam:)
elay merhaba nasılsın
kızlar kaçtım ben herkese kaçamaksız bir gün diliyorum öptüm by:)

kızlar günaydın, bu aralar okulda çok işim oluyor yazamıyorum sık sık. bugünkü menümü de yazayım da değişiklik yapmayayım :)
sabah: 1 kepekli tost+1 ayran
öğle: 1 kase domates çorbası
ara: 5 kayısı
akşam: 8 yk susuz taze fasülye yemeği, 3 yk yoğurt
3 lt. su+2 fincan yeşil çay+2 bardak iksir
Sevdemercim inşallah canım hepimiz sağlıkla veririz bu kiloları. Bu arada Aylincim bak benden de şimdiden 1,200 gr. gitti, haberin olsun :)
Öpüyorum kocaman...

sevindim flatliners
birinci sen ol hehe
merve olmicak

sevdemer merhaba bende dün yazmıştım rakib arıyorum diye okumadın heralde kabul edersen ikimiz rakib olalım ne dersin cevabını bekliyorum:1hug:

ooo maşşallahhh kızzz iyi vermişin canımmmm ayy benii geçmeesenağlamasenağlamaben daha regl olamadım oyüzden birazdaa şimdilki 500 gr gözüküyorrr ağlıcam şimdi sende benimm rakibi ol olurmu canımm gerçi şimdiden geçtin ama neyseee belki dahada gaza gelirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…