Yaaaa kızlar yanlış yere yanlış şeyleri yazmışsınızzzz,hadi anladık siz rakiplerinizi tahrik ediyorsunuz da ya bizzzz?-tatlicadiarzu- valla zaten tatlı manyağıyım zor zapdediyorum kendimi yazmayın yaww bana bi şeyler oluyor gidip yapasım geliyor hemen! ( sırf bu yüzden doğumdan sonra millet kilo veririken ben 5 kilo aldım )Sigarayı bıraktım ama aynı irade yemek tutkumda geçerli değil ama yavaş yavaş o da oluyor,gitcek hepsi (offf zaten yaz geldi ne giycem ben? ler başladı..)valla süper olur baharnazcım yaa.. bana tatlı olsunda farketmez.. aslında şu an canım ne istiyo.. ayyy coştuk valla :))) haşhaşlı revani olsa şu an üzerine krem şanti... offf cokacimcoook
Bebegcim saol hayatım beğenmene sevindim arada renk olsun dimi..handeryacım valla sabah aklımdaydı.. kızlara sorayım diyodum tablo kaçıncı sayfada kaldı diye.. güncelleyiim diye düşündüm ama aklımdan uçtu gitti.. kusura bakma :)) çizelgen ne güzel olmuş öyle.. oğluşun çok şeker maşallah.. doğum gününüz var hee 15 gün sonra.. nice yıllara şimdiden cnmm..
eski halimi görmek isteyen sayfa 519 baksin :)))))))))
görmeyenlere duyurulur :)))
dememmki ben 4 bardak hakkımı doldurmuş bulunmaktayım sevdemercim :)))) ölmiyiim bi de iksir yüzünden... şaka tabi içinde zararlı bişey yok ama herşeyin fazlası zarar :)))
iyi geceler şekerim
böööööööööö rakibin geldii :))))))
annecim çok korkuyorum naniknanik
dettt kork benden kaydirigubbakcemile3:roflol:
cuma gunu gorusecez aylıncm kım kımden korkucak acep
hoşbulduk mervecim 1-1,5 ay kadar sürede verdim akşam 7 den sonra bişey yemedim hamur işi tereyağı ve tatlılardan uzak durdum spor yapmadım arkadaşlarla bolbol alışverişe gittim ve 27 aylık canavar oğlum enginle oyunlar oynadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?