80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eski halimi görmek isteyen sayfa 519 baksin :)))))))))
görmeyenlere duyurulur :)))

sevdemercim 1 Martta başladım 84 kiloydum, 3 Martta buraya üye oldum 83 kiloydum, 26 Mayıs (yani bu sabah) 69,8dim.Yaklaşık 86 günde vermişim canım.

marhaba arkadaşlar nasılsınız
bugün yediklerimi yazayım
sabah:yarım dilim çavdar ekmeği 3 zeytin 3-4 çatal tuzsuz lor ve 1 ttlı k reçel
ara:bir küçük poğaça çay
öğlen ......
akşam :taze fasulye yemeği bir tabak (az yağlı ve az tuzlu) yanında cacık
1-2 avuç çekirdek bir maden suyu ve sanırm 2 lt kadar su içtim
ayy kızlar listeyi yapınca çok yemişim gibi geldi yaaa
ayrıca bugün temizlik yaptım baya bi uraştım o yüzden yürüyüşe gitmedim

valla süper olur baharnazcım yaa.. bana tatlı olsunda farketmez.. aslında şu an canım ne istiyo.. ayyy coştuk valla :))) haşhaşlı revani olsa şu an üzerine krem şanti... offf cokacimcoook
Yaaaa kızlar yanlış yere yanlış şeyleri yazmışsınızzzz,hadi anladık siz rakiplerinizi tahrik ediyorsunuz da ya bizzzz?-tatlicadiarzu- valla zaten tatlı manyağıyım zor zapdediyorum kendimi yazmayın yaww bana bi şeyler oluyor gidip yapasım geliyor hemen! ( sırf bu yüzden doğumdan sonra millet kilo veririken ben 5 kilo aldım )Sigarayı bıraktım ama aynı irade yemek tutkumda geçerli değil ama yavaş yavaş o da oluyor,gitcek hepsi (offf zaten yaz geldi ne giycem ben? ler başladı..)
Bebegcim saol hayatım beğenmene sevindim arada renk olsun dimi..
Bizim d.günü telaşemizde yaklaşıyor evet ilk d.günü o yüzden acayip bir hazırlık ve stres içindeyim,bi atlatsak..

Topiğin gece bekçisi de geldiiiii....
Ne güzel ya bugün çok güzel kaynatmışsınız ortalığı oku oku bitmiyoooo..
Ben bu hafta misafirlerim var hep kaçamka yaptım,bir de hiç yürüyemedim 1 hafta olacak neredeyse o yüzden bu cumadan korkuyorum..kötükedihüso

günaydın..gözlerim kan çanağına döndü yaa..bu cadı kızım uyutmadı saolsun..4 den beri ayaktayım..
neyse burası yorgunluğumu alıyor..
kızlar ben gerçekten zayıfladığımı iyice hissetmeye başladım..süper bişey yaa..
kaçamakları falan tadında bırakın..şu tatlılarla da bizi tahrik etmeyin ..ay öldüm okurken...
zaten tatlı diye ölücem...bu hakkımı dondurmayla kullanmayı düşünüyorum..gerçi kesmez beni ama..
napalım...

dün malesef sadece 20 dak yürüyebildim..kızım uyumadı..erken bıraktım yürüyüşü..
olsun..hiç yoktan iyidir değilmi...
ayrıca akşam arkadaşıma gittim..çerezler...kurabiyeleerr..kurabiye hiç yemedim..çerez de sadece tuzsuz fındık ve yer fıstığı vardı..bikaç tane aldım..

dememmki ben 4 bardak hakkımı doldurmuş bulunmaktayım sevdemercim :)))) ölmiyiim bi de iksir yüzünden... şaka tabi içinde zararlı bişey yok ama herşeyin fazlası zarar :)))
iyi geceler şekerim

evet canım fazla abartmamak lazım böyle şeyleri..ben iksir falan yapmadım ama elma sirkesi ve bal içiyordum..2 hafta ara verdim..dün yine başladım..
aralıksız da içmeyin..herşeyin bi yan etkisi de oluyor...zayıflıycaz diye sağlığımızdan olmayalım..

böööööööööö rakibin geldii :))))))

hoşbulduk 1-1,5 ay kadar sürede verdim akşam 7 den sonra bişey yemedim hamur işi tereyağı ve tatlılardan uzak durdum spor yapmadım arkadaşlarla bolbol alışverişe gittim ve 27 aylık canavar oğlum enginle oyunlar oynadım

hoşbulduk mervecim 1-1,5 ay kadar sürede verdim akşam 7 den sonra bişey yemedim hamur işi tereyağı ve tatlılardan uzak durdum spor yapmadım arkadaşlarla bolbol alışverişe gittim ve 27 aylık canavar oğlum enginle oyunlar oynadım

anladım ablacım tebrik ederim çok ıyı vermissin darısı basımıza ne dıyeyım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…