80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

serracım, ah kıyamam arkadaşım, ben de geçen hafta o yüzden kilo verememiştim. moralini bozma, reglin bitince birden 1 kilo gidiyor nasılsa.

kızlar ya canım cok sıkkın atv de müge anlıyı izliyorum ve kayıp cocugun ölüsü bulunmuş cok moralim bozuld takip edenler varsa bilirler

birazdan annemlere gidicem..ne yiycemi de bilmyrm..akşam da başka yere gidicem..
inşallah kaçamak olmaz...tartıya 2 gün kala çok kötü olur..
akşam girebilirsem yazarım artık yediklrimi..
hepinizi öpüyoruuummm..

lavita merhaba senden ne haber nasıl gidiyor kilo verme uğraşları
flex kilolarımız ve hedef aynı değil ama böyle oluncada rakip olunuyorsa varım ben
serradeniz bebeg şu saat itibari ile kızıyla birlikte ya okula gitmek için hazırlanıyorlardır veya okul yolundadırlar sanıyorum
selma canım ya izleme öyle şeyleri yeterince sıkıntılı bi ülkedeyiz her gün kötü şeyler oluyor zaten elinden bi şey gelmeyecek nasıl olsa,canını sıkma bari:)

kızlar merhaba.. Acayip iştahım var.. Ne yapacağız.. Regl olacağım.. ondan mı bilmiyorum ya çok moralim bozuk. Sabah bir tartıldım 75 çıktım acayip kızıyorum kendime.. Şu reklamlardaki nesfitle 2 haftaya mı başlasam diyorum.. Beni durdurun ne olur..

tunaydın arkadaşlar anca vakit buldum sizlere bakım dedim ya bu muge anlıdaki olay şok etti sabah beni ya el kadra bebekten ne isterler allah hepimizin çocuklarını yakınlarını korusun

alnagme canım ya regl öncesi durumunu herkes senin gibi yaşıyordur az veya çok,şöyle düşün bence her şeyin bir bedeli var kilo vermeninde bu günlerde bedel ödenecek ve biraz sıkı uğraş vermen günler bunu başarırsan ooo diğer günler vız gelir tırıs gider zaten az kalmış sık dişini diyetinden şaşma :)

kızlar ben kaçıyorum annem geldi bebek uyurken gidip gezeyim azcık hemde yürüyüş olmuş olur dimi bi taşla iki kuş hehe:)
aay bu kadar kalabalık olmuşken insan bırakmakta istemiyor 7 kişi olmuşuz,kaçamaksız bi gün diliyorum millet öptüm by

sevdemer iyi yürüyüşler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…