Teklifte bulunduk bakalım elaya o da veremiyorum diye şikayet ediyordu,bakalım ne cvp gelecek.. Rakibem korksun benden gümbür gümbür geliceğim artık!
varım kız handerya hadi bakalım bende bunu bekliomuşum gamyoncuiremsu rakibemsin bundan sonra savulun ben geliyommmmmmm :tomato: şurda cumaya ne kaldı bakalım görcez gerçi benden yarım bile gitmemiştir ya neyse kaydirigubbakcemile3
lavita merhaba senden ne haber nasıl gidiyor kilo verme uğraşları
flex kilolarımız ve hedef aynı değil ama böyle oluncada rakip olunuyorsa varım ben
serradeniz bebeg şu saat itibari ile kızıyla birlikte ya okula gitmek için hazırlanıyorlardır veya okul yolundadırlar sanıyorum
selma canım ya izleme öyle şeyleri yeterince sıkıntılı bi ülkedeyiz her gün kötü şeyler oluyor zaten elinden bi şey gelmeyecek nasıl olsa,canını sıkma bari:)
bugün yediklerimi yazayim
annem yaprak sarmasi yapiyo yardim edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ooffffffffffffffff
sanirim yemin edicem yememek icin,. yoksa ben DUR diyemem kendime taniorum kendimi
aylincim burda kk üzerine yemin et bakıyım hemen yemiceksin onlardan hııı kızarım bakklava::enbuyukkk:
tmm yemin ediyorum yemicem
yarin yicem öglen
ise alcam
ay kızlar yaa özlemişim sizi 1 günde hee :)))
serracım merak etmişsin beni arkadaşım.. biraz halsizdim bugün.. hap almak da istemedim.. yattım hep..tv izledim.. canım sıkkın değil şu an cnm. ama şişkşinliğim var.. cuma regl günüm ya ona canım sıkılıyo
sevdemercim.. geldim cnmm.. ama doğru tahmin bak.. saati tutturmuşsun kızıyla okula gidiyodur fln.. süpersin valla... 12 de hazırlanmaya başlıyoruz...saat 12:40 da evden çıkmış oluyoruz...
baharnazcımm... sevgili rakibem.. sana karşı iddalı olmayı isterdim ama malesef karnımşiş şuan.. kilo vermede seni geçebileceğimi sanmıyorum.. vermişimdir ama çok değil.. sen geçengün iyi gidiyorum yazmışsın.. iyisin valla.. napalım bu hafta sen kazan ben haftaya söker alırım birinciliği...
ohh ne güzel herkes kendine bi rakip bulmuşş...
baharnazzz
benceeeeeeee
bebeg ablamm
hamileee
ne dersiniz :))))
benide aranıza alın :) kimsecikleri tanımıyorumm.. aslında hiçte çekingen birid eğilim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?