80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 pk etform bisküvi şekersiz çay
ara 1 avuç kayısı organik
öğlen 5 kaşık bezelye 4 kaşık pilav cacık
ara 2 nektari 8-10 çubuk kraker
akşam 4 kaşık bulgur pilavı yarım porsiyon ciğer salata
1,5 lt su 2 bardak iksir bugün yürüyüş yapamadım evde işlerim var

selmacım galiba meşgul bende çıkayım şu ev işlerini halledeyim

bebeqcim canımcım Şeniz

kızlarrrrrrrrrr yeni cetvelimi nasıl buldunuz..bizzat kendi fotom ile yaptım :)) ben beğendim ya siz ???

Teklifte bulunduk bakalım elaya o da veremiyorum diye şikayet ediyordu,bakalım ne cvp gelecek.. Rakibem korksun benden gümbür gümbür geliceğim artık!

varım kız handerya hadi bakalım bende bunu bekliomuşum gamyoncuiremsu rakibemsin bundan sonra savulun ben geliyommmmmmm :tomato: şurda cumaya ne kaldı bakalım görcez gerçi benden yarım bile gitmemiştir ya neyse kaydirigubbakcemile3

Öncelikle çizelgen gerçekten çok güzel olmuş..ama ben bu hafta seni geçecem nasılsa..Haftaya belki gaza gelirsin hııı?kaydirigubbakcemile3

hı hı gelirim valla aslında buna ihtiyacım var çok değil ya 10 kilo fazlam var 70 i görsem bişi istemiyorum başka ..senle başarırım belki birileri teşfik edince süper oluyo :)) ama yarıda bırakmak yok tamm mıı kaydirigubbakcemile2

merhaba sevdemer ya benimkilomda bi sonuyok var ama oda fazla giremiyor aynı kiloda olmak şart değil heralde şartmı kızlar ya daha fazla gaza gelmem için rakip bulmam lazım kendime yav

kızlar slmm... bugün çok halsizdim.. kolumu kaldırmaya dermanım yoktu sankii.. yattım hep.. neler kaynattınız okuyup gelcem... bide yemeğimi hazırlıyayım.. kahvaltıdan beri bişey yemedim..
bugünkü listemi de yazıp geçmişe dalıyorum...
sabah---------- 2 dilim k.ekmek,1 kk peynir,domates-salatalık,şekersiz çay
ara-------------- -
öğlen---------- 1 koca bardak şekersiz vişne suyu(kendim yapmıştım..doğall...:))
ara------------- 5-6 erik
akşam-------- 1 dilim kepek ekmek,1 tabak pirinçli-dereotlu kabak yemeği
ara------------- şekersiz çay(canım istiyo yaparım :))

bugün yediklerimi yazayim

sabah: 1 kagse cornflakes sütlü
ara: yarim dilim ekmek salamli
öglen: 1 bucuk dilim ekmek salamli
Ara: 2 elma
aksam: 1 tabak fasulye, 1 kücük kagse cok az yagli yogurt.

annem yaprak sarmasi yapiyo yardim edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ooffffffffffffffff
sanirim yemin edicem yememek icin,. yoksa ben DUR diyemem kendime taniorum kendimi

bugün yediklerimi yazayim

annem yaprak sarmasi yapiyo yardim edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ooffffffffffffffff
sanirim yemin edicem yememek icin,. yoksa ben DUR diyemem kendime taniorum kendimi

aylincim burda kk üzerine yemin et bakıyım hemen yemiceksin onlardan hııı kızarım bak klava::enbuyukkk:

bebeg gelemedi daha gecmisi okumakla meskul halen hehe

baharnazzz
benceeeeeeee
bebeg ablamm
hamileee
ne dersiniz :))))

ay kızlar yaa özlemişim sizi 1 günde hee :)))
serracım merak etmişsin beni arkadaşım.. biraz halsizdim bugün.. hap almak da istemedim.. yattım hep..tv izledim.. canım sıkkın değil şu an cnm. ama şişkşinliğim var.. cuma regl günüm ya ona canım sıkılıyo
sevdemercim.. geldim cnmm.. ama doğru tahmin bak.. saati tutturmuşsun kızıyla okula gidiyodur fln.. süpersin valla... 12 de hazırlanmaya başlıyoruz...saat 12:40 da evden çıkmış oluyoruz...
baharnazcımm... sevgili rakibem.. sana karşı iddalı olmayı isterdim ama malesef karnımşiş şuan.. kilo vermede seni geçebileceğimi sanmıyorum.. vermişimdir ama çok değil.. sen geçengün iyi gidiyorum yazmışsın.. iyisin valla.. napalım bu hafta sen kazan ben haftaya söker alırım birinciliği...

ohh ne güzel herkes kendine bi rakip bulmuşş...

ben bulamadım yaaaasenağlama

benide aranıza alın :) kimsecikleri tanımıyorumm.. aslında hiçte çekingen birid eğilim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…