ben iyiyim canımm ama burda kimseler yok sıkılmaya başladımya niyeti bozup evden çıkıp gezmeye kaçıcam,ya diyeti bozup yemeğe sarıcam..artık birileri gelsinnnnnn
canım benim ya evine döndüğüne sevindim,zira bu diyetin için çok zararlı olmaya başlamıştı :) ciddi bi artış var şaşırdım ama bu düzenin bozulması,yaşadığın stress sıkıntı ve değişik yemekler yüzünden ,eminim kısacık zamanda 62 ye geri döneceksin..Amcan içinde terkrar tekrar başın sağolsun,kalanlara sabır versin...
teşekkür ederim cnm...günaydın ortim hiç sıkma canını.hatırlıyor musun seminer zamanı her gün gezmeye gidip pasta börek yiyordum.memlekete gittiğimde 86,5 tum.ama ne oldu spor ve diyetle 5,5 kilo verdim 81 ile eve döndüm.neden?çünkü kilolar daha yerleşmemişti vücuda.seninki de öyle olacak..son zamnda aldığın için eski düzenine geri döndüğünde hepsi gidecek merak etme canım...
tekrar başınız sağolsun.Allah sevdiklerimizin acısını gecinden yaşatsın.
valla canım kusura bakma çok doyumsuz davranmışsın.anlıyoryum ki vücudun spora dayanıklı esnek.e güzel..ama ne bu bi ona bi buna atlamak daldan dala..bak banu yazmış pilatesi geç.ben de geberiyorum pilates yapmak için ama kızların bi bildiği var ve onları dinleyeceğim.callanetics desen ben oraya fotolarımı da koymuştum.çok rahatlatan bi spor.ben zaten ezberden yapıyorum.yeniden başlıyorum ama.çünkü şu an karnım davul gibi şiş yani.sinir oluyorum.ama call yaptığım vakit karnım hemen incelmeye başlıyor daha rahat nefes alıyorum karnımı çok güzel içime çekiyorum ve inceliyorum.ama sadece call değil ben yürüyüş ve koşmayla kardiyo yapıyorum sonra call le esnetiyorum vücudu.zaten call ile kasları uzunlamasına çalıştırdığımız için ilginçtir sanki boyumu bile daha uzun hissediyorum.
yürüyüş her taraftan inceltir sadece üst taraf kalınsa yürüyüş artı bölgesel hareket yaparsın.su şişeleriyle çalış mesela.kilo vermesi gerekenler kardio artı esnetme yapmalı.yani önerim...
pilates daha erken.
tugba artı call
alet artı call
leslie artı call
inşallah kiloları verince pilatese beraber başlarız..
canım hiç tebrik edemeyeceğim seni.bu nasıl menü güzelim ya..sen resmen aç kalarak zayıflıyorsun.belki sıcaktan canın istemiyor ama hani su..belki içiyorsun ama yazmıyorsun.mesela dün öğlen yoğurt yemişsin.yapsaydın ya bi salata yada sebze yoğurt yeseydin..akşam dolam yemişsin.öğlen vücut sadece yoğurt alınca akşamki dolmanın pirinçlerini bi güzel yağ olarak depo etmiştir.
böyle az yiyince kilolar çabuk gider ama gittiği gibi de gelir.mesela canımız çekiyor arada kaçamak yapıyoruz ama tartıda çok üzülmüyoruz.hemen yağ olmuyor ama sen kaçamak olduğunda bizden daha fazla etkilenirsin.bak kızlara 20-30 kilo verenler var 1 senede vermişler neredeyse yada 7-8 ayda ortalama her hafta 1 kilo gittiğini düşünürsek..
bu arada evde durumlar nasıl hallettiniz mi sorunları bari?
ayşeciğim üzülme ortim ..tartı çok öenmli ama canım benim hiç mi etrafında eczene yok.sabah ekmek almaya diye çık aç karnına kıyafetle tartıl en azından yada gün içinde tartıl az çok öğrenirsin kilonu.sen tartı yok diye yemiyorsun değil mi?önemli olan bu..tartılmasan da lütfen dikkatli ye.bak sonra başa dönersin önceki emeklerin heba olur..
ben de dün koştum ya bantta.akşam duş alıp yattım kaçamak yapmadım huzurluyum falan...ama sabahı sorun bi.sabah 7 ye kurdum saati herkes uyurken yürüdüm yine bantta.ama oflaya puflaya.vücut yürümeye alışkın ama koşuya değilmiş.yani koştum rahat hatta ilginçtir nefes nefese de kalmadım.sanırım 7 kilo verince daha rahat nefes alıyorum.neyse sabah yürüyüşünden sonra duş aldımn ama dayak yemiş gibiyim.cam silmem lazım.ama kendime gelemedim.ağrı kesici alsam geçermi ki..
filizcim geçmiş olsun cnm rahatsızmısın...bu aralar topiqi çok iyi takip edemiyorum..evlilik yıldönümünde kutlu olsun...kızlar okuyorum ama yazmak içimden gelmiyor.herkese tek tek teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleri ve evlilik yıldönümümü kutladığınız için.sizlere ii sohbetler....
selam kızlar
ben yeni üye oldum. 24 yaşındayım 2 kızım var 89 kiloyum ve gizli şeker hastasıyım
ömrüm boyunca diyet yapmak zorundayım
hedefim şu anda 70 şimdilik
benide bu uzuuuun yolculuğumuzda kabul ederseniz çok sevinirim
ya bu ne sakinlik kimseler yok :84: canım sıkılıyor yine benim. sıcaktanmı nedir bi halsizlik. uyku basıyor durmadan.
kızlar bu ara cok sıklaştı. oturdugum yerden kalkınca. veya birden hareket edince. gözüm kararıyor basım dönüyor. sıcaklardanmıki acaba. aranızda bunu yasayan varmı. bi çok insandan duyardım bu şikayeti
canım o dediğin kısa süreli göz kararması ve baş dönmesi bende yıllarca vardı sık yaşardım üstelik özellikle lise çağında ve çalışırken sonra geçti kendi kendine tabi bu arada anacım ortalığı kaldırdı göz,dahili,harici neresi varsa götürdü..göz tansiyonu ,düşük tansiyon,kan eksikliği olabilir ha olmaya bilirde bende hiç biri çıkmadı çünkü doktorlar okumaktan,bilgisayara bakmaktan,aç gezmekten olur diyordu ki o aralar 50 kiloydum yemek aklıma gelmezdi.. belkide gerçekten diyetle alakalıdır dikkatli ol derim canımcım..ama en önemlisi bi göz tansiyonunu ölçtür çünkü o lanet bişi..Allah korusun..:26:ya bu ne sakinlik kimseler yok :84: canım sıkılıyor yine benim. sıcaktanmı nedir bi halsizlik. uyku basıyor durmadan.
kızlar bu ara cok sıklaştı. oturdugum yerden kalkınca. veya birden hareket edince. gözüm kararıyor basım dönüyor. sıcaklardanmıki acaba. aranızda bunu yasayan varmı. bi çok insandan duyardım bu şikayeti
hoşgeldin öncelikle ne güzel gencecik 2 çocuk annesisin,önünde kocaman bir ömür hayırlısıyla,kendine uygun bi hedef koymuşsun,üstelik bu sağlığın için şart..sana tek önerim burayı sakın ama sakın bırakma zaten gerisi gelicek,bak bir sürü örnek menüler,listeler,spor aktiviteleri var bi incele ve buyur sende sağlıklı yaşam maratonumuza...haydi dua ile....selam kızlar
ben yeni üye oldum. 24 yaşındayım 2 kızım var 89 kiloyum ve gizli şeker hastasıyım
canım çok kötü günler geçirmişsin küçücük yaşta, şuan yaşın kaç bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla kilo epey var ,bence bu kötü geçmişi bir uzmana anlatıp ondan destek almalısın öncelikle.Daha sonrada burada kendini motive edebilirsin ki sonuna kadar destek olacak arkadaşlarımız var burda benimle birlikte ,bu aradaa ben Gülay :) ama ben ne 10 ne 20 verebildim henüz,onu sana tecrübeli ve başaran arkadaşlar aktarsınlar bugün yoklar burda herhalde haftasonu kaçamağındalar...sana başarılar şimdiden sakın bırakma 80-89 uMerhaba
Ben 14 yaşımdayken kilo almaya başladığımı anlayınca ergenlik çağımda olduğum için saçma sapan diyetler yaparak,hatta işi önce Blumia sonra, Anorexia'ya kadar götürerek metabolizmamın ve gelişimimin içine ettim.Şimdi çok zor kilo veriyorum ve cesaretim hemen kırılıyor eğer bir hafta diyet yapıp hiç kilo veremediysem ya da zorla 1 kg. verdiysem hemen demotive olup eski düzenime dönüyorum.
Fakat hızlı kilo veriym die sağlıksız diyetler yapmak da sitemiyorum vücudma yeniden zarar verip kas kaybetmekten çok korkuyorum. O zamanlar ne internetim,bilgisayarım vardı ne de televizyonlarda çıkıp anlatan diyetisyenler,doktorlar,aktarcılar v.s.. dolayısıyla bilinçsiz diyetlerimin cezasını hala çekiyorum.
Buradaki mesajlarınızı incelerken biraz gaza geliyorum biraz da meraktan çatlıyorum 100lü kilolardayken 80 lere inenler var,70li kiloları görenler var onlar ne kadar sürede ve nasıl başarmış merak ediyorum.İnceliyorum ama herkes başka birşeyler uygulamış ; kimisi önce motive olmak için pirinç lapası diyetini uygulamış,kimisi 5 günde 4 kilo diyetini ( tek tip beslenme) ve öyle öyle baya bkilo vermiş.
İyi ama bu diyetler motive derken acaba kastan mı götürüyor,yağdan mı ben bundan emin olamadığım için cesaret edemiyorum.Haftada 1 kilo verdiren diyetlerden de çbuk sıkılıyorum 6 haftada 10 kilo falan vermek istiyorum.www................. die bir siteye girdim orada bu şok diyetleri çğu kişi tasvip etmiyordu.
Acaba bu sitede dolaşan mesleği beslenme uzmanlığı ya da diyetisyen olan kimse yok mu bize haftada 1.5-2 kilo verdiren ama kas değil yağ yaktıran bir diyet önersin....Ayrıca benim vücudumda hala atamadığım ödem var TUZU ( yani yemeklerime extra tuz eklemeyi ) bırakalı 1 hafta oldu.
Yemeklerime tuz atmamak için tuzsuz ayran yapmak yerine marketlerde satılan tuzlu ayranlardan kullanıyorum.Sabah kahvaltısında tuzsuz peynir yerine tuzlu peynir yiyorum yoksa aç hissederim kendimi hepten vazgeçerim diyet yapmaktan ama böyle bir yere varabilir miyim bilmiyorum.
Sizler nelerden vazgeçtiniz? Nasıl başardınız?
selam kızlar
yeni baskülünde herzaman istediqin rakamları görmen ümidiyle hayırlı olsun cnm..kızlar çok mutluyummmm tartım geldi en sonunda hemn açtım şimdi tartıldım üzerimde kıyafetler ve karnım tok 79.9 geldi galiba hiç almamışım yarın sabah belli olur vermesemde almamışım ya çok mutlu oldummmmmm sabit olmak bile güzelllllllllllllllllll..................
slmm
platess kilo veridrmiyor vucudu sıkılaştırıp şekle sokuyor fakat verilecek kilo azalınca yapılmas laızm çünkü
kas yapıs atabiliyor. yani platesi şimdilik ertelee
kalori harcatan bir spor yap kardiyo çalış yani yürümek koşmak ve bisiklet sürmek,altli çalışmak vb
alatlerde çalışıyorum derken hangi aletlerinn var meselaa yanlış aletlerd eçalışmakta vucut şejklini bozabiliyor
üst kısmmm var dmeişsin bacak çalıştıran bir spor yaparsna bacaka rice incelir üstt kısım sırıtırr
bende elma tipliyi m ve gerçekten abartı derece simit ve göbegim vardı 1.5 aydır full tıme plates yapıyorum
simitleirm kalmadı desem yeridirrr.. ve göbegimde azaldıı..
kilo azalıncaaa kesinlikle plateis tavsiye ediyorummm
birde bölümleri tv 8 dne indiryoruzzzz hareketle agırlaşıyor ilerledikçe ben şimdiii
sonn haftalrı yapıyorum meslea yıkılıyor ortalık resmen taş gibi oluyor karnım plates bitinceee
harikasınız ya. maşşallah çok bilgilisiniz. masummm banu sanırım oda senin gibi pilates erken demiş canım. tmm sonra birlikte yapalım kilomuzda aynı sayılır.verelim kiloları yapalım pilatesimizi. benim mantıgımda ters çalışıyormuş demekki. ben önce ebru tugba yada callan yapıp ardından iyice ısındım diye aletlere çıkıyordum.demek tersini yapmalıymışım. bu callan teyze çook zor geliyo bana. çok teşekkür ederim fikirleriniz için. tavsiyelerinizi bekliyorumvalla canım kusura bakma çok doyumsuz davranmışsın.anlıyoryum ki vücudun spora dayanıklı esnek.e güzel..ama ne bu bi ona bi buna atlamak daldan dala..bak banu yazmış pilatesi geç.ben de geberiyorum pilates yapmak için ama kızların bi bildiği var ve onları dinleyeceğim.callanetics desen ben oraya fotolarımı da koymuştum.çok rahatlatan bi spor.ben zaten ezberden yapıyorum.yeniden başlıyorum ama.çünkü şu an karnım davul gibi şiş yani.sinir oluyorum.ama call yaptığım vakit karnım hemen incelmeye başlıyor daha rahat nefes alıyorum karnımı çok güzel içime çekiyorum ve inceliyorum.ama sadece call değil ben yürüyüş ve koşmayla kardiyo yapıyorum sonra call le esnetiyorum vücudu.zaten call ile kasları uzunlamasına çalıştırdığımız için ilginçtir sanki boyumu bile daha uzun hissediyorum.
yürüyüş her taraftan inceltir sadece üst taraf kalınsa yürüyüş artı bölgesel hareket yaparsın.su şişeleriyle çalış mesela.kilo vermesi gerekenler kardio artı esnetme yapmalı.yani önerim...
pilates daha erken.
tugba artı call
alet artı call
leslie artı call
inşallah kiloları verince pilatese beraber başlarız..
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?