80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaaaaaaaa gideceğine odaklanmışım resimlerden başka bişi görmedim gari
toplanalım kız ama incecik olmak şartıyla :))

Son düzenleme:
izlemcim kaldık başbaşa ama beni yatak çekiyo :95:
yarın görüşürüz inş sağlık huzur ve sevgiyle kaaaaaaaaal

filizcim geçmiş olsun kuzuya inşallah tez zamanda atlatırsınız... iş konusunda da allah yardımcın olsun keşke bebeklerimize en azından böyle dönemlerinde kendimiz bakabilseydik....ama işte çalışınca çaresiz kalıyoruz...

benim tartı hala gelmedi ve ben tam 3 haftadır tartılamıyorum yani son bildirimim 4 hafta önceki bildirim ....
kendi tartım garantiye giden geri gelmiş kullanım hatası die hepsiburadadan aldığım da yolda ama ya yarın gelir ya da pazartesiye kalır biz pazara mersine gideceğiz nolcak bilmiom bu sefer çok gecikti yaa hep 3 gün içinde elimde olurdu ama bu sefer beni deli ettiler... allahım nolur vermediysem de almamış olayım bütün emeklerim boşa gider 8 li rakamları tekrar görmek istemiyorummm

başlangıç 88,5
3 hafta önce 78,5
bu hafta 78.5
gelen giden yok
hedef 58
boy 167
beden 42
spor yok

deryacım umarım bu hafta son olur da haftaya bi düzgün bildirim yaparım listeye almasanız da olur haksızlık olmasın ki zaten artıdayım bence... beni anlayacağınızı ümit ediyorum inanın tartılamamak çok kötüymüş canım çok sıkkın genel anlamda....

ayşecm nasılsn. inş almamışsndır ortim. ben 3gün geliboluya tatile gittim az önce döndük resmen 3 kilo almışım şaka gibi. neyse yarın sabah aç karnına tartılıcam

sende benim gibisin canım vucudumda sanki kalçamda bir tahta var ordan aşağı inmiyo kilolar göbek ,karın ve göğüste birikiyo ..bunuda eritmek çok zor geliyooooo
görüsün görüsün ne kalmış kuzum ya bende 75den indiğimi görsem diyom ama onu görünce 70 olsam dicem biliyom,azim varya nemli olan bu yaparız biz:13: ,kaçamak yapmamış olmana sevindim çünkü ben 1 avuç badem yedim 8-10 kadar vardı ama beynim döndü gari acımdan

ben kendime ampul vucut tiği diyom :) göğüs 110 olunca ama böylede garip duruyo tayt giyiyorum bazen sanki alt taraf bana ait değil incecik bi ilginç yapı işte ben anacıma çekmişim onunda göbeciği120 ama bacak 47

bu arada ilk gelen benmişim ozaman bismillah deyip açıyorum bugünü
bol paylaşımlı bigün olsun inşallah zira ben koca gün evdeyim

herkeselere günaydnnnnnnnnnn

filiz canım oqluna çok geçmiş olsun..gerçekten çocuk büyütmek çok zor..hasta olmaları daha bi zor...onlarla birlikte bizde bitiyoruz..inşallah bugün daha iyidir..bilqilendirirsen sevinirim cnm..
iş konusundada Rabbim en hayırlı kararı almanı nasip etsin..bayram sonrası bende ciddi ciddi işe girmeyi düşünüyorum...geçtiqimiz kış 1-2 yere başvurup sonra vazgeçmiştim..bu sene inşallah hayırlı bir yer bulabilirim...bnmde eşim çok ince eliyor bu konuları...işi bulmak ayrı bi dert eşini ikna etmek ayrı..neyse Rabbim en hayırlı olan neyse onu nasip etsin..

bu arada ilk gelen benmişim ozaman bismillah deyip açıyorum bugünü
bol paylaşımlı bigün olsun inşallah zira ben koca gün evdeyim

herkeselere günaydnnnnnnnnnn

günaydınn canımmmm ne güzel bir başlanqıç bu böylee nasılsın bakalım

Son düzenleme:
kızlar bu hafta sonuncu benim 3 günlük geliboluya gittim artımla döndüm. sıkıldım artık bi ileri bi geri gitmekten. resmen yerimde sayıyorum 1,5aydır.son 2 hafta ne güzel veriyordum şimdi hoppp başa tekrar. sinir oldum sinir. bide o kadar yüzdüm ettim

bildirimim

başlangıç 90.8
geçen hafta 82.1
bu hafta 83.6
gelen 1500 gram
toplamda giden 7.2
boy 164
hedef 65
beden 44-46
spor 150 dk

s.a kızlarrr hepinize günaydınlarrrrr hayırlı paylaşımlarrrr
ohhh nihayet evdeyiz..
dün akşam istanbula döndük kızlar
evde olmak çoook güzellll:92::92:
istediqim gibi diyetime devam edicem bu çok güzel bir duygu
havasındanmıdır suyundanmı oraya gidince midem deliniyor ye ye şişş
eve gelince ve yediklerimi düşününce kendime hayret ediyorum...burda hiç öyle yiyesim gelmiyor..eve geldiqim andan itibaren herşey kaldıqı yerden başlıyor..kilerde okadar abur cubur var elimi bile süresim gelmedi ve normal buqday ekmekli kahvaltımı yaptım ve çok mutlu oldum...kaçamak yapmadıqım günler çok huzurlu oluyorum...
istanbul çooook sıcak kızlarr...başım nasıl aqrıyor...hava deqişimi sanırım..bizim bu havaya alışmamız bikaç günü bulur..klimayıda daha açmadım biraz alışayım havaya diye...havada sözde kapalı gibi ama çok bunaltıcı..bir yıqın işte beni bekliyor...:97::97:

bu arada safranboluda 2 hafta kaldım 3 cenaze gördüm...perşembe akşamı babamın amcasının ölüm haberi geldi istanbuldan..çok yaşlı deqildi ama hastaydı..gece geç yattık sabah çok erken kalktık..istanbuldan cenazemiz ve bir sürü misafirlerimiz geldi..sabah onlara kahvaltı verdik...köye gelen misafirlerdende bize gelenler oldu...öqlen için sabah 6da yemek hazırladık annemle...istanbuldan gelen otobüsteki misafirler bize yemeqe geldiler...cumadan sonra cenazemizi defnettik...gelen otobüs ve bikaç araç hemen istanbula geri dönüş yaptı..onları uqurlayıp bizim köyden ayrılmamız 4 oldu..9.30 gibide istanbula geldik..boluda hayrettin tokadi hazretlerinin türbesi varmış gelip geçerken hep görüyorduk..eşim orayada uqramak istedi...çok güzel bir yer...ormanıniçi yemyeşil...bir sürü köprülü dereler yapmışlar...çamların arasına piknik masaları koymuşlar...çok doluydu herkes oraya gelmiş..yoldan geçerken sadece tabelasını gördüqümüz için sadece bir türbe sanmıştık..cennet gibi bir yermiş..bidahasına piknik yapıcaz inşallah...

veeeee tatil bilançosu
tatile çıkış 62
tatilden dönüş 68.4

deryaa
istersen beni bu hafta sabit geç..önümüzdeki hafta yüksek kilo düşüşü olacaqı için haksız bir birincilik almak istemiyorum..

Son düzenleme:
Günaydın Kızlarr

Bu Sabah Tartıda Çok Güzel Bir Rakam Gördüm
İnşallah O İstediğim Rakamıda Görücem
Dün Çok Dikkat Etmiştim Bugünde Tam Gaz Devam Dikkat Etmeye

ben iyiyim canımm ama burda kimseler yok sıkılmaya başladım ya niyeti bozup evden çıkıp gezmeye kaçıcam,ya diyeti bozup yemeğe sarıcam..artık birileri gelsinnnnnn
canım benim ya evine döndüğüne sevindim,zira bu diyetin için çok zararlı olmaya başlamıştı :) ciddi bi artış var şaşırdım ama bu düzenin bozulması,yaşadığın stress sıkıntı ve değişik yemekler yüzünden ,eminim kısacık zamanda 62 ye geri döneceksin..Amcan içinde terkrar tekrar başın sağolsun,kalanlara sabır versin...

sende benim gibisin canım vucudumda sanki kalçamda bir tahta var ordan aşağı inmiyo kilolar göbek ,karın ve göğüste birikiyo ..bunuda eritmek çok zor geliyooooo

ne güzel anlatmışsın tahta var diye. dediğin gibi göbeğimin altı sanki başka bir vücüt bencede sanki bacaktan vermek daha kolay. ama göbek ve mide çooook zor.çok işimiz var bu göbekle çooookkkkk

arkadaşlar ben bu egzersiz işinde sapıttım biraz. bana akıl verin nolur. 3 ay kadar ısındıktan sonra aletlerimle spor yapıyordum.sonra tugba özay fitnes cd ile devam ettim ardından aletlere devam ettim.sonra 4 5 gün callannetics yaptım ama çok zorlandım devam etmedim. e hadi bide plates yapayım dedin. top yok ama bantım var. ebru şallının 2 dvdsini indirdim onlarla yaptım 4 gün. sonra 10 15 dk aletle devam ettim. ama bana en uygun olanına karar veremedim. callan teyze bana uymadı hiç. tugbacımda hep egzersiz tarzı bol ter attırıyo ama vucut alıştı.ebrucumda pilatesde ilk gün çok basit ve yavaş geldi.ama araştırınca zaten olması gerekenin o oldugunu ögrendim. şimdi netten tv8 deki plates 127 bölümü indiriyorum. ama baktımki hareketler hep aynı. zaten dvdlerde var. sizler yazmışsınız ya mesela 45 bölüm den başladım diye. tv8dekilerdenmi bahsediyorsunuz?
ben dediğim gibi üstü geniş biriyim. yürüyüşün hiç faydasını görmüyorum.illaki yakıcı spor olacak. eğer pilates derseniz ona göre topunu alıcam. orta sert bantım var zaten yeter dimi? bide bi yuvarlak bişeyi var.iki taraftan tutmalı onuda almalımıyım. ay ben ne yapayım. bi karar veremedim. aletmi callanmı tuğbamı ebrumu tabi ramazanda geldi akşamları çok ağır spor yapamam

slmm
platess kilo veridrmiyor vucudu sıkılaştırıp şekle sokuyor fakat verilecek kilo azalınca yapılmas laızm çünkü
kas yapıs atabiliyor. yani platesi şimdilik ertelee
kalori harcatan bir spor yap kardiyo çalış yani yürümek koşmak ve bisiklet sürmek,altli çalışmak vb
alatlerde çalışıyorum derken hangi aletlerinn var meselaa yanlış aletlerd eçalışmakta vucut şejklini bozabiliyor
üst kısmmm var dmeişsin bacak çalıştıran bir spor yaparsna bacaka rice incelir üstt kısım sırıtırr
bende elma tipliyi m ve gerçekten abartı derece simit ve göbegim vardı 1.5 aydır full tıme plates yapıyorum
simitleirm kalmadı desem yeridirrr.. ve göbegimde azaldıı..
kilo azalıncaaa kesinlikle plateis tavsiye ediyorummm

birde bölümleri tv 8 dne indiryoruzzzz hareketle agırlaşıyor ilerledikçe ben şimdiii
sonn haftalrı yapıyorum meslea yıkılıyor ortalık resmen taş gibi oluyor karnım plates bitinceee

günaydınnnnn
acaip deli bir sıcka var memelkettee yaaaaa
bende yarın gidicem büyük ihtimalleee
bir ton ütü yapıcammmm
çocuklaır uyutup önce plate ssonra ütü ellerimdne öper hemd ebir ton:84::84::84::84::84::84:

bi mazadann eşofman altı almıştım
degiştimrek istedim
gititm dün allahım ya he rşey küçük kalıp
tayt giydim L bedne olmadı
etek giyindim 42 bedenn farmuarıı bir araya getiremeidm bilee
e son deidmk ne kadar küçük kalıplarınız varr ya deidmm
demesin mii kalıpla rküçük dgeil size olmuyorrr

haklısın valla dedim 63 kilo ile 38 beden giyenn biri olarak
42 bedne etegin olmması benden kaynaklanıyorr
deli oldum amaa yaaaa
bi tişört aldım çıktım sinirden

bi tane çanta aldım pudra rengi
ama niyetim etek veya bi pantolon almaktııı
alamadımmm yineee:84::84::84::84::84:

kv ler geliyor çarşamba bende pazar günü dönerim
ve eöbür hafta beni beklesin mazalarrrr

Kızlar üç günlükk listem

Sabah:kahvaltı salatalık domates
ara elma
Öğlen :yoğurt
Akşam :dolma

2 günde aynı böyle ama azcık helva yedim
Bugünde sabah
Şeftaliyle açtım 2 tane
Bkalaım artık
Veeeeeee kızlar 78 kiloya indim...
Ama göbişim hala duruyor hareket mi yapsam ne yapsam

günaydın ortim hiç sıkma canını.hatırlıyor musun seminer zamanı her gün gezmeye gidip pasta börek yiyordum.memlekete gittiğimde 86,5 tum.ama ne oldu spor ve diyetle 5,5 kilo verdim 81 ile eve döndüm.neden?çünkü kilolar daha yerleşmemişti vücuda.seninki de öyle olacak..son zamnda aldığın için eski düzenine geri döndüğünde hepsi gidecek merak etme canım...

tekrar başınız sağolsun.Allah sevdiklerimizin acısını gecinden yaşatsın.

valla canım kusura bakma çok doyumsuz davranmışsın.anlıyoryum ki vücudun spora dayanıklı esnek.e güzel..ama ne bu bi ona bi buna atlamak daldan dala..bak banu yazmış pilatesi geç.ben de geberiyorum pilates yapmak için ama kızların bi bildiği var ve onları dinleyeceğim.callanetics desen ben oraya fotolarımı da koymuştum.çok rahatlatan bi spor.ben zaten ezberden yapıyorum.yeniden başlıyorum ama.çünkü şu an karnım davul gibi şiş yani.sinir oluyorum.ama call yaptığım vakit karnım hemen incelmeye başlıyor daha rahat nefes alıyorum karnımı çok güzel içime çekiyorum ve inceliyorum.ama sadece call değil ben yürüyüş ve koşmayla kardiyo yapıyorum sonra call le esnetiyorum vücudu.zaten call ile kasları uzunlamasına çalıştırdığımız için ilginçtir sanki boyumu bile daha uzun hissediyorum.

yürüyüş her taraftan inceltir sadece üst taraf kalınsa yürüyüş artı bölgesel hareket yaparsın.su şişeleriyle çalış mesela.kilo vermesi gerekenler kardio artı esnetme yapmalı.yani önerim...

pilates daha erken.
tugba artı call
alet artı call
leslie artı call

inşallah kiloları verince pilatese beraber başlarız..

canım hiç tebrik edemeyeceğim seni.bu nasıl menü güzelim ya..sen resmen aç kalarak zayıflıyorsun.belki sıcaktan canın istemiyor ama hani su..belki içiyorsun ama yazmıyorsun.mesela dün öğlen yoğurt yemişsin.yapsaydın ya bi salata yada sebze yoğurt yeseydin..akşam dolam yemişsin.öğlen vücut sadece yoğurt alınca akşamki dolmanın pirinçlerini bi güzel yağ olarak depo etmiştir.

böyle az yiyince kilolar çabuk gider ama gittiği gibi de gelir.mesela canımız çekiyor arada kaçamak yapıyoruz ama tartıda çok üzülmüyoruz.hemen yağ olmuyor ama sen kaçamak olduğunda bizden daha fazla etkilenirsin.bak kızlara 20-30 kilo verenler var 1 senede vermişler neredeyse yada 7-8 ayda ortalama her hafta 1 kilo gittiğini düşünürsek..

bu arada evde durumlar nasıl hallettiniz mi sorunları bari?

ayşeciğim üzülme ortim ..tartı çok öenmli ama canım benim hiç mi etrafında eczene yok.sabah ekmek almaya diye çık aç karnına kıyafetle tartıl en azından yada gün içinde tartıl az çok öğrenirsin kilonu.sen tartı yok diye yemiyorsun değil mi?önemli olan bu..tartılmasan da lütfen dikkatli ye.bak sonra başa dönersin önceki emeklerin heba olur..

ben de dün koştum ya bantta.akşam duş alıp yattım kaçamak yapmadım huzurluyum falan...ama sabahı sorun bi.sabah 7 ye kurdum saati herkes uyurken yürüdüm yine bantta.ama oflaya puflaya.vücut yürümeye alışkın ama koşuya değilmiş.yani koştum rahat hatta ilginçtir nefes nefese de kalmadım.sanırım 7 kilo verince daha rahat nefes alıyorum.neyse sabah yürüyüşünden sonra duş aldımn ama dayak yemiş gibiyim.cam silmem lazım.ama kendime gelemedim.ağrı kesici alsam geçermi ki..

Son düzenleme:
kızlar okuyorum ama yazmak içimden gelmiyor.herkese tek tek teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleri ve evlilik yıldönümümü kutladığınız için.sizlere ii sohbetler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…