seherrrrr
balon şenliğine gidemiyorum üzgünüm diye yazdım ya kuu
bol bol resim çek demişin
yarın bi düğüne gitmem lazım kuzum yaa
nişanına gitmemiştim, düğüne gitmem lazım
o yüzden kaçıyor bu sene
belki seneye hep beraber o günde toplanırız izmirde haaa nasıl olur
günaydın kızlar
geçmişi henüz okuyamadım fırsat bulunca okuyacağım.öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum sabit yada artıda olanlara haftaya daha ii sonuçlar diliyorum.
çarşamba kv kaldık oğluşumu aramıza ladık fakat gece o kadar huzursuzdu ki anlatamam ateşi yükseldi sürekli ağlıyor uyumuyor,mız mız sadece kucak istiyor o da sadece benim kucağım kollarım koptu.biraz dalıyor bağırarak tekrar uyanıyor yine ağlama...sabah Ankara hast.acile götürdük...boğaz enfeksiyonu ama birde idrarına bakalım dedi.tam poşeti takacaktık yeni yapmış pipisi ıslak daha sonra inatla çiş yapmadı.ateşi düşmüyor soydular 39,5 derece ıslak pamuk koyuyoruz çığlığı basıyor.ateş düşürücü içirdik vs.tüm günümüz öyle geçti işe gidemedim 3 de hastanede işimiz bitti.durmuyor huzursuz oldum ben Ankara hast.götürmek istememiştim hacette'ye gidelim demiştim.baktık sürekli ağlıyor salya sümük ateşi düşmüyor gece hacettepeye götürdük.doktor aynılarını söyledi.bu boğazla sende olsa hiçbişey yiyemezsin dedi.3 günde ancak geçer dedi.anlayacağınız işe geldim ama benim kuzu hala ağlıyor bişey yemiyor aklım evde kaldı.anneme düşkün acaba annem burda olsa daha mı i olurdu şimdi onu da mersin den çağırmak istemiyorum misafirleri var.bakalım belki bugünde erken çıkarım.unutmadan mağaza kesinleşti kapanıyor...istanbulyolu'na uygun olduğunda geçebilirsin dedi patron.ama nasıl olacak bilmiyorum.yol çok ters.evi oraya taşısak sonrası nasıl olacak çalışma saatleri uymuyor birde pazar günleri çalışıyorlar bilmiyorum.işten çıksam hemen iş bulabilirmiyim.gittiğim yerde böyle rahat izin kullanabilir miyim?kafam çok karışık.burayada o kadar alıştım ki 11 yıl bitmek üzere...güya bugün evlilik yıl dönümümüz ama insanın gözü bişey görmüyor canı bişey istemiyor.tek kuzey iyileşsin...işerim düzene girsin daha sonra da kutlarız...
Deryacım beni bu hafta sabit geçersen sevinirim evde olmadığım için tartılamadım...
sende benim gibisin canım vucudumda sanki kalçamda bir tahta var ordan aşağı inmiyo kilolar göbek ,karın ve göğüste birikiyo ..bunuda eritmek çok zor geliyooooobugunkü menüm:
ballı limonlu tarçın çayı
sabah: 1 simit
közlenmiş biber / domates/salatalık/peynir
ara: su
öğle: köz biber
ara : 1 bardak kefir
1 elma
2 erik
akşam: kabak haşlama yoğurtlu
salata
ara: 4 parça karpuz
bide ben hiç ölçmemişim vücudumu korkuyla ölçtüm bacağımı.59 çıktı.çok şaşırdım az geldi bana :))) benim zaten üstüm çok mide ve göbek.ne kalça var ne bacak
görüsün görüsün ne kalmış kuzum ya bende 75den indiğimi görsem diyom ama onu görünce 70 olsam dicem biliyom,azim varya nemli olan bu yaparız biz:13: ,kaçamak yapmamış olmana sevindim çünkü ben 1 avuç badem yedim 8-10 kadar vardı ama beynim döndü gari acımdancanim zaten bizim yedigimiz gibi yeme.elay in yazdigi gibi emzirmeden dolayi daha fazla kalori harciyorsun.diyet listesini bosver.herkes gibi hamurisinden tatlidan tuzdan uzak dur.yesen de yarisini ye aklin kalmasin.mesela bol karpuz ye.yesillik meyve ye.bol su ic sut olsun diye.ve bebegin uyurken spor yap.simdi kucuk uykulari uzundur onun.
Elaycim sagol menumu begendigin icin.yemedim merak etme baska se.aksine kosu bandimda yarim saat kostum yarim saat yurudum.yani bugun toplam 2 saat spor yaptim.
Ya bi 70 leri gorsem cok sevinecegim...
zekiyecim işte vücut tipi çok farkettiriyor
benim en sorunlu bölgem bacağımın o kısmı
popo sorunum da yok, 4cm filan incelse yeter bana
senin bacakların vücuduna göre çok ince
sende elma tiplisin sanırım
evet pilatese devam sektirmeden inşallah
filiz canım oqluna çok geçmiş olsun..gerçekten çocuk büyütmek çok zor..hasta olmaları daha bi zor...onlarla birlikte bizde bitiyoruz..inşallah bugün daha iyidir..bilqilendirirsen sevinirim cnm..günaydın kızlar
geçmişi henüz okuyamadım fırsat bulunca okuyacağım.öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum sabit yada artıda olanlara haftaya daha ii sonuçlar diliyorum.
çarşamba kv kaldık oğluşumu aramıza ladık fakat gece o kadar huzursuzdu ki anlatamam ateşi yükseldi sürekli ağlıyor uyumuyor,mız mız sadece kucak istiyor o da sadece benim kucağım kollarım koptu.biraz dalıyor bağırarak tekrar uyanıyor yine ağlama...sabah Ankara hast.acile götürdük...boğaz enfeksiyonu ama birde idrarına bakalım dedi.tam poşeti takacaktık yeni yapmış pipisi ıslak daha sonra inatla çiş yapmadı.ateşi düşmüyor soydular 39,5 derece ıslak pamuk koyuyoruz çığlığı basıyor.ateş düşürücü içirdik vs.tüm günümüz öyle geçti işe gidemedim 3 de hastanede işimiz bitti.durmuyor huzursuz oldum ben Ankara hast.götürmek istememiştim hacette'ye gidelim demiştim.baktık sürekli ağlıyor salya sümük ateşi düşmüyor gece hacettepeye götürdük.doktor aynılarını söyledi.bu boğazla sende olsa hiçbişey yiyemezsin dedi.3 günde ancak geçer dedi.anlayacağınız işe geldim ama benim kuzu hala ağlıyor bişey yemiyor aklım evde kaldı.anneme düşkün acaba annem burda olsa daha mı i olurdu şimdi onu da mersin den çağırmak istemiyorum misafirleri var.bakalım belki bugünde erken çıkarım.unutmadan mağaza kesinleşti kapanıyor...istanbulyolu'na uygun olduğunda geçebilirsin dedi patron.ama nasıl olacak bilmiyorum.yol çok ters.evi oraya taşısak sonrası nasıl olacak çalışma saatleri uymuyor birde pazar günleri çalışıyorlar bilmiyorum.işten çıksam hemen iş bulabilirmiyim.gittiğim yerde böyle rahat izin kullanabilir miyim?kafam çok karışık.burayada o kadar alıştım ki 11 yıl bitmek üzere...güya bugün evlilik yıl dönümümüz ama insanın gözü bişey görmüyor canı bişey istemiyor.tek kuzey iyileşsin...işerim düzene girsin daha sonra da kutlarız...
Deryacım beni bu hafta sabit geçersen sevinirim evde olmadığım için tartılamadım...
bu arada ilk gelen benmişim ozaman bismillah deyip açıyorum bugünü
bol paylaşımlı bigün olsun inşallah zira ben koca gün evdeyim
herkeselere günaydnnnnnnnnnn
ben iyiyim canımm ama burda kimseler yok sıkılmaya başladımfiliz canım oqluna çok geçmiş olsun..gerçekten çocuk büyütmek çok zor..hasta olmaları daha bi zor...onlarla birlikte bizde bitiyoruz..inşallah bugün daha iyidir..bilqilendirirsen sevinirim cnm..
iş konusundada Rabbim en hayırlı kararı almanı nasip etsin..bayram sonrası bende ciddi ciddi işe girmeyi düşünüyorum...geçtiqimiz kış 1-2 yere başvurup sonra vazgeçmiştim..bu sene inşallah hayırlı bir yer bulabilirim...bnmde eşim çok ince eliyor bu konuları...işi bulmak ayrı bi dert eşini ikna etmek ayrı..neyse Rabbim en hayırlı olan neyse onu nasip etsin..
günaydınn canımmmmne güzel bir başlanqıç bu böylee nasılsın bakalım
canım benim ya evine döndüğüne sevindim,zira bu diyetin için çok zararlı olmaya başlamıştı :) ciddi bi artış var şaşırdım ama bu düzenin bozulması,yaşadığın stress sıkıntı ve değişik yemekler yüzünden ,eminim kısacık zamanda 62 ye geri döneceksin..Amcan içinde terkrar tekrar başın sağolsun,kalanlara sabır versin...s.a kızlarrr hepinize günaydınlarrrrr hayırlı paylaşımlarrrr
ohhh nihayet evdeyiz..
dün akşam istanbula döndük kızlar
evde olmak çoook güzellll:92::92:
istediqim gibi diyetime devam edicem bu çok güzel bir duygu
havasındanmıdır suyundanmı oraya gidince midem deliniyor ye ye şişş
eve gelince ve yediklerimi düşününce kendime hayret ediyorum...burda hiç öyle yiyesim gelmiyor..eve geldiqim andan itibaren herşey kaldıqı yerden başlıyor..kilerde okadar abur cubur var elimi bile süresim gelmedi ve normal buqday ekmekli kahvaltımı yaptım ve çok mutlu oldum...kaçamak yapmadıqım günler çok huzurlu oluyorum...
istanbul çooook sıcak kızlarr...başım nasıl aqrıyor...hava deqişimi sanırım..bizim bu havaya alışmamız bikaç günü bulur..klimayıda daha açmadım biraz alışayım havaya diye...havada sözde kapalı gibi ama çok bunaltıcı..bir yıqın işte beni bekliyor...:97::97:
bu arada safranboluda 2 hafta kaldım 3 cenaze gördüm...perşembe akşamı babamın amcasının ölüm haberi geldi istanbuldan..çok yaşlı deqildi ama hastaydı..gece geç yattık sabah çok erken kalktık..istanbuldan cenazemiz ve bir sürü misafirlerimiz geldi..sabah onlara kahvaltı verdik...köye gelen misafirlerdende bize gelenler oldu...öqlen için sabah 6da yemek hazırladık annemle...istanbuldan gelen otobüsteki misafirler bize yemeqe geldiler...cumadan sonra cenazemizi defnettik...gelen otobüs ve bikaç araç hemen istanbula geri dönüş yaptı..onları uqurlayıp bizim köyden ayrılmamız 4 oldu..9.30 gibide istanbula geldik..boluda hayrettin tokadi hazretlerinin türbesi varmış gelip geçerken hep görüyorduk..eşim orayada uqramak istedi...çok güzel bir yer...ormanıniçi yemyeşil...bir sürü köprülü dereler yapmışlar...çamların arasına piknik masaları koymuşlar...çok doluydu herkes oraya gelmiş..yoldan geçerken sadece tabelasını gördüqümüz için sadece bir türbe sanmıştık..cennet gibi bir yermiş..bidahasına piknik yapıcaz inşallah...
veeeee tatil bilançosu
tatile çıkış 62
tatilden dönüş 68.4
deryaa
istersen beni bu hafta sabit geç..önümüzdeki hafta yüksek kilo düşüşü olacaqı için haksız bir birincilik almak istemiyorum..
sende benim gibisin canım vucudumda sanki kalçamda bir tahta var ordan aşağı inmiyo kilolar göbek ,karın ve göğüste birikiyo ..bunuda eritmek çok zor geliyooooo
arkadaşlar ben bu egzersiz işinde sapıttım biraz. bana akıl verin nolur. 3 ay kadar ısındıktan sonra aletlerimle spor yapıyordum.sonra tugba özay fitnes cd ile devam ettim ardından aletlere devam ettim.sonra 4 5 gün callannetics yaptım ama çok zorlandım devam etmedim. e hadi bide plates yapayım dedin. top yok ama bantım var. ebru şallının 2 dvdsini indirdim onlarla yaptım 4 gün. sonra 10 15 dk aletle devam ettim. ama bana en uygun olanına karar veremedim. callan teyze bana uymadı hiç. tugbacımda hep egzersiz tarzı bol ter attırıyo ama vucut alıştı.ebrucumda pilatesde ilk gün çok basit ve yavaş geldi.ama araştırınca zaten olması gerekenin o oldugunu ögrendim. şimdi netten tv8 deki plates 127 bölümü indiriyorum. ama baktımki hareketler hep aynı. zaten dvdlerde var. sizler yazmışsınız ya mesela 45 bölüm den başladım diye. tv8dekilerdenmi bahsediyorsunuz?
ben dediğim gibi üstü geniş biriyim. yürüyüşün hiç faydasını görmüyorum.illaki yakıcı spor olacak. eğer pilates derseniz ona göre topunu alıcam. orta sert bantım var zaten yeter dimi? bide bi yuvarlak bişeyi var.iki taraftan tutmalı onuda almalımıyım. ay ben ne yapayım. bi karar veremedim. aletmi callanmı tuğbamı ebrumu tabi ramazanda geldi akşamları çok ağır spor yapamam
kızlar bu hafta sonuncu benim3 günlük geliboluya gittim artımla döndüm. sıkıldım artık bi ileri bi geri gitmekten. resmen yerimde sayıyorum 1,5aydır.son 2 hafta ne güzel veriyordum şimdi hoppp başa tekrar. sinir oldum sinir. bide o kadar yüzdüm ettim
bildirimim
başlangıç 90.8
geçen hafta 82.1
bu hafta 83.6
gelen 1500 gram
toplamda giden 7.2
boy 164
hedef 65
beden 44-46
spor 150 dk
s.a kızlarrr hepinize günaydınlarrrrr hayırlı paylaşımlarrrr
ohhh nihayet evdeyiz..
dün akşam istanbula döndük kızlar
evde olmak çoook güzellll:92::92:
istediqim gibi diyetime devam edicem bu çok güzel bir duygu
havasındanmıdır suyundanmı oraya gidince midem deliniyor ye ye şişş
eve gelince ve yediklerimi düşününce kendime hayret ediyorum...burda hiç öyle yiyesim gelmiyor..eve geldiqim andan itibaren herşey kaldıqı yerden başlıyor..kilerde okadar abur cubur var elimi bile süresim gelmedi ve normal buqday ekmekli kahvaltımı yaptım ve çok mutlu oldum...kaçamak yapmadıqım günler çok huzurlu oluyorum...
istanbul çooook sıcak kızlarr...başım nasıl aqrıyor...hava deqişimi sanırım..bizim bu havaya alışmamız bikaç günü bulur..klimayıda daha açmadım biraz alışayım havaya diye...havada sözde kapalı gibi ama çok bunaltıcı..bir yıqın işte beni bekliyor...:97::97:
bu arada safranboluda 2 hafta kaldım 3 cenaze gördüm...perşembe akşamı babamın amcasının ölüm haberi geldi istanbuldan..çok yaşlı deqildi ama hastaydı..gece geç yattık sabah çok erken kalktık..istanbuldan cenazemiz ve bir sürü misafirlerimiz geldi..sabah onlara kahvaltı verdik...köye gelen misafirlerdende bize gelenler oldu...öqlen için sabah 6da yemek hazırladık annemle...istanbuldan gelen otobüsteki misafirler bize yemeqe geldiler...cumadan sonra cenazemizi defnettik...gelen otobüs ve bikaç araç hemen istanbula geri dönüş yaptı..onları uqurlayıp bizim köyden ayrılmamız 4 oldu..9.30 gibide istanbula geldik..boluda hayrettin tokadi hazretlerinin türbesi varmış gelip geçerken hep görüyorduk..eşim orayada uqramak istedi...çok güzel bir yer...ormanıniçi yemyeşil...bir sürü köprülü dereler yapmışlar...çamların arasına piknik masaları koymuşlar...çok doluydu herkes oraya gelmiş..yoldan geçerken sadece tabelasını gördüqümüz için sadece bir türbe sanmıştık..cennet gibi bir yermiş..bidahasına piknik yapıcaz inşallah...
veeeee tatil bilançosu
tatile çıkış 62
tatilden dönüş 68.4
deryaa
istersen beni bu hafta sabit geç..önümüzdeki hafta yüksek kilo düşüşü olacaqı için haksız bir birincilik almak istemiyorum..
arkadaşlar ben bu egzersiz işinde sapıttım biraz. bana akıl verin nolur. 3 ay kadar ısındıktan sonra aletlerimle spor yapıyordum.sonra tugba özay fitnes cd ile devam ettim ardından aletlere devam ettim.sonra 4 5 gün callannetics yaptım ama çok zorlandım devam etmedim. e hadi bide plates yapayım dedin. top yok ama bantım var. ebru şallının 2 dvdsini indirdim onlarla yaptım 4 gün. sonra 10 15 dk aletle devam ettim. ama bana en uygun olanına karar veremedim. callan teyze bana uymadı hiç. tugbacımda hep egzersiz tarzı bol ter attırıyo ama vucut alıştı.ebrucumda pilatesde ilk gün çok basit ve yavaş geldi.ama araştırınca zaten olması gerekenin o oldugunu ögrendim. şimdi netten tv8 deki plates 127 bölümü indiriyorum. ama baktımki hareketler hep aynı. zaten dvdlerde var. sizler yazmışsınız ya mesela 45 bölüm den başladım diye. tv8dekilerdenmi bahsediyorsunuz?
ben dediğim gibi üstü geniş biriyim. yürüyüşün hiç faydasını görmüyorum.illaki yakıcı spor olacak. eğer pilates derseniz ona göre topunu alıcam. orta sert bantım var zaten yeter dimi? bide bi yuvarlak bişeyi var.iki taraftan tutmalı onuda almalımıyım. ay ben ne yapayım. bi karar veremedim. aletmi callanmı tuğbamı ebrumu tabi ramazanda geldi akşamları çok ağır spor yapamam
Kızlar üç günlükk listem
Sabah:kahvaltı salatalık domates
ara elma
Öğlen :yoğurt
Akşam :dolma
2 günde aynı böyle ama azcık helva yedim
Bugünde sabah
Şeftaliyle açtım 2 tane
Bkalaım artık
Veeeeeee kızlar 78 kiloya indim...
Ama göbişim hala duruyor hareket mi yapsam ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?