80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm
sabah:1 di. çav. ekmeği, 2 di.kk peynir, 3 zeytin,
1 salatalık, domatez, 1 fin. çay

ara:yok

öğlen:1 ta. taze fasülye, 1 kase cacık,
1 di. ekmek

ara:1 armut, 10 kiraz
ara:1 şekersiz nescafe

akşam:ya. tavuk göğ. 2 ka. bul pi.
salata

ara: furuttare ananaslı

3 lt. su
2 yeşilçay

Son düzenleme:

canım kilo verdikten sonra da devam edebilirsin tabiki call e hiç bir sıkıntı yok.call i yaparsan sadece ,kilon gitmez ama mevcut kilondan daha ince gibi görünürsün.kışın mesela ben sadece call yaptım.85 kilo olmama rağmen arkadaşlar beni 78 falan zannediyordu.ama yağ yakacak cardio dediğimiz fitness,aerobic,yürüyüş,leslie yaparsan sonrada call yaparsan sonuçlar daha da muhteşem olur.

pilatesle call farkı-yani deneyimlerime göre söylüyorum- call yapıldıkça etkili.yapmazsan ara verirsen kısa süre sonra eski haline dönüyorsun.pilates sonuçları ise daha uzun ömürlü.

canım aslında bilindik şeyler.sen de biliyorsundur bunları.önemli olan bıkmadan,istikrarlı bir şekilde devam etmek..lütfen son 30-40 sayfayı oku menülerimizden anlarsın.bi de diyet başarı öykülerini oku.gerçekten insana çok şey öğretiyor..

kızlar bi çok listede sahurda pilav yanında komposto var. pirinç cabuk acıktıran bi besin diye biliyorum anlayamadım. acaba özel bi sebebi varmıki:26:

canım babam da sahurda bulgur pilavı ve hoşaf yerdi başka bir şey yemezdi ama sebebini bilmiyorum.

sıcak,diyet vs her şey.çok normal ama aklına takılırsa dr a git canım.geçmiş olsun..

hoş geldin canım ben nilgün..
şeker hastalığı kötü bir şey evet ama kendini ömür boyu diyet yapmalıyım diye şartlama yani bu sana kendini kötü hissettirir.aslında şeker hastaları çok güzel ve ideal besleniyor.derya baykal bir kez şöyle demişti."ben de biliyordum nelerden sakınmak gerektiğini ama yapamıyordum aman boşver diyordum.sağlıklı beslenmek için şeker hastası olmam gerekmiş meğer" ya canım bu açıdan bak olaya..

inşallah hedefine ulaşırsın.

canım sağol ama ben de öğrendiklerimi aktarıyorum işte.umarım işe yarar.bence plan yapalım hem call hem aletler hem kardio yap.mesela call biliyorsun 6+1.yani 6 gün yap bir gün kas dinlendir.

pazartesi : tugba + call
salı : aletler + call
çarşamba : tugba + call
perşembe : aletler + call
cuma : tugba + call
cumartesi : aletler + call
pazar : istersen hiç bir şey yapma yada sadece tugba yap...

call ilk başlarda 40-45 dk sürüyor ama sonra ezberden yapınca 25 dk falan sürüyor.tugba + call 2 saati bulabilir.ama aletler ve call yaptığında her alete 10 dk verebilirisn sonra da call yaparsın.

önemli olan istikrarlı yapman.ben kabaca anlatmaya çalıştım.sen artık kendine göre bi plan yaparsın..

menüm

sabah : k flakes + süt

ara : türk kahvesi

öğle : k flakes + süt

ara: yok

akşam : 2 dilim tb ekmeği,domates,salatalık(sıcaktan yemek yiyemedim)

2 saat spor

3 lt su

kızlar yatılı misafirim varrr kendinize ii bakın baskülümle birlikte küçük top büyük 65 lik top ve 6 tane de bantım geldi söylemeyi unuttummm
bende üffff üffff yapıcammmm oleyyyyyyyyyy...............

kızlar yatılı misafirim varrr kendinize ii bakın baskülümle birlikte küçük top büyük 65 lik top ve 6 tane de bantım geldi söylemeyi unuttummm
bende üffff üffff yapıcammmm oleyyyyyyyyyy...............

ooh maşallah, hadi bakalım hep beraber üfff üüfffff bende iki haftadır yapamadım, ramazanda geldi bakalım nasıl yapıcam şimdiden düşünmeye başladım. sıcaklarda iyice bunalttı

nilgün sürekli soruyorum ama secim yapabilmem için bu konuda senin bilgilerine ihtiyacım var. duydugum sey call ı en fazla 1 gün ara ile yapabilirsin daha fazla ara veririsen sonuç vermiyor. sürekli yapılması gerekir derken bunumu kasdettin. yoksa ben kilo verdikten sonra sıkılaşmak için aralıksız veya bu sekilde 1 er gün ara ile cal yapsam bi kaç ay. sonra bıraksam eski halimemi dönerim.

birde kızlar bi soru daha geliyor
şu sauna eşofmanların spor yaparken bi faydası varmıki. ben yürüş yaparken bi kaç kez kullanmıstım. alt pant. nasıl olduysa yırtıldı üst kısmı duruyor. malum benimde üst taraf var zaten. yürüyüş yaparken giysem bi faydası olurmuki.

ooh maşallah, hadi bakalım hep beraber üfff üüfffff bende iki haftadır yapamadım, ramazanda geldi bakalım nasıl yapıcam şimdiden düşünmeye başladım. sıcaklarda iyice bunalttı

canim iftaradan 2 saat sonra yap cok iyi olur.

tabiki her spor yapildiginda etkisi uzun sureli olur.mesela yuruyus yapinca hemen sikilsirim.birakinca vucut da gevser.diyecegim o ki call de boyle.ama caal le incelirsin sonra yuruyusle devam edersin.sorun call yada herhangi bi spor sonrasi sporun birakilmasi.

teyzem yaklasik 15 kg verdi her gun sauna esofmanla kosu bandinda yurudu.bantta 1,5 lt de su iciyormus cok terliyor diye.yani kesinlikle kullan.

Gunaydin kizlar..her gun sabah aksam yuruyorum ams hala incelmiyorum sanki.tatida sonuc hep ayni.anlamadim gitti.

Dun ramazan icin dondurucuya bir seyle attim.ama o bir seyler yapmak tam5 saatimi aldi.mahvoldum ya.

Biraz once de yurudum yine 1 saat ama bacaklsrim koptu artik...

günaydın arkadaşlar

nilgün haklısın canım, bende akşam düşünüyordum bakalım, plates ypamazsam yürüyüş yaparım artık duruma göre

Merhaba kızlar ben de bir süredir yazılarınızı okuyordum..Ancak bugün tartıda 85 i görünce kesin kararımı verdim ben de artık kesin bir şekilde zayıflamaya karar verebildim...
Bir süredir sürekli kilo artışı yaşıyordum ama 3 sene içinde 35 kilo aldığımı görünce ufak bir şokun ardından kendime gelip doktora tahlil yaptırmaya gittim... Hiç bir sağlık problemimin olmadığını gören doktorlar işsiz kalmama suç attılar...
Ama bir senedir çalışmama rağmen bugün tartıda 5 kilo daha aldığımı görünce yeter artık dedim ve bu şekilde ben de aranızdayım.... Azimliyim... Birlik olduğunuzda nasıl olumlu sonuçlar aldığınızı da gördüğüm için ben de güveniyorum kendime artık....
Son olarak başlangıç için de bir kaç bilgi verip gelişimimi izleyeceğim desteklerinizle....
Başlangıç kilosu:85.1
Hedef kilo:50
Hadi bakalım hepimize başarılar.....

merhebe arkadaşlar
hayatımda ilk defa bu sabah 85.5 kiloyu gördüm.kendimde şaşkınım. bu kadar kilo alacağımı söyleseler inanmazdım.bir telaş sardı beni.yarın ramazan nasıl zayıflayacam.oruçluyken hareket edemem ve çok fazla iştahım var.tatlı krizlerimi durduramıyorum.hedefim 2012 ye girmeden 60 kilo olmak.desteklerinizi bekliyorum

sevgili jenn arkadaşım seninle aynı kilodayız beraber zayıflayalım,birbirimizi motive ederiz.

merhaba arkadaslar hosgeldiniz ben nilgun.oncelikle su umutsuzlugunuzu bir kenara atin.inanin hicbir ise yaramiyor.ben de bir kenara attim ve kilo vermeye basladim.ramazanbizim de gozumuzu korkutuyor ama dikkatli olacagiz.tatlilara saldirmayacagiz.yesek de iki lokma alip birakacagiz.bol bol tarcinli su icecegiz ki kan sekerimiz dusmesin.borek hamurisi vs minumum tuketecegiz.sahurda hic onermem cunku cok susatir.

Sporu da aksatmayacagiz.iftardan 2 saat sonra sporumuxu yapacagiz.vakit varsa son40-50 sf okuyun.diyet basari oykularini okuyun.ozek.llikle darkolive ve pko inadina 28 kilo verdim baslikli yazilari.biri eski biri yeni kaptanimizin.

Ne yaparsaniz yapin istikrarli olun lutfen.ne yaptiginizi yazin degerlendirelim..

merhaba canım hoşgeldin umarım desteklerle iradeni kuvvetlendirisin
öncelikle zihninde karar vermelisin onu bunu yapamam şundan vazgeçememlere bırakmalısın hem tamamen herşeyi keseceğiz diye birşey yok sadece sınırlarımızı koyuyoruz
hepimiz kilolarımızdan sağlıkla kurtulma yolundayız buda dengeli ve düzenli beslenmeyle oluyor ramazanı dezavantaja dönüştürmeyelim bol bol su tüketelim iftar sonrası yürüyüşlere çıkalım çileden çok eğlenceye dönüştürelim

haftasonu kaçamağındaki arkadaşlar topiğimiz sessiz sedasız umarım diyetinize zeval gelmeden atlatırsınız tam diyet modundayım bu cuma yaktım sizi :90: benimle yarışacak yokmuuuuuuuuuuuuu

neyse topiğe hareket getiriym azda olsa ramazan ayında kilo almaktan korkan arkadaşlar okuyun uygulayıp uygulamaya değer

Sizlere Ramazan Diyeti menüsü vermeden evvel Ramazan ayında beslenme önerileri vereceğim. Ramazan ayında zayıflamak ve ramazanda kilo verme için öncelikle günlük yeme alışkanlıklarınızı dizginlemeniz gerekmektedir. Bilhassa iftar vakitlerinde yenen aşırı şekerli ve kalorili yiyecekler, akşam vakti iftar sonrası üstümüze çöken gevşeme ve bitkinlik hissiyle birlikte, hareketsizlik neticesinde vücudumuzda yağ olarak depolanmaktadır. İftar yemeğinde öncelikle dikkat edeceğimiz ayrıntı, iftarı 2-3 bardak su içtikten sonra hafif bir çorba ile başlamamız, ekmeğe aşırı yüklenmememiz ve mevsim salatası gibi az kalorili bir soğukluğu muhakkak iftar soframızda bulundurmamızdır. Çorbanın hemen ardından salata ile devam etmek ve ana yemeğe en son geçmek, hızlı zayıflama için önemli bir ipucu niteliğindedir. Ana yemekle karnımızı tıka basa doldurmadan 2 bardak daha su içmeyi ve ardından da 2 dilim tulumba tatlısı veya baklava ile yemeği sonlandırmaya çalışmalıyız. İftarda ana yemeğin ardından az şekerli sütlü tatlılar da iştah kesmek için iyi bir seçimdir.

İftar yemeğinin ardından hemen 30 dakika içerisinde çay veya kahve içmek, yemeklerden vücuda aktarılacak olan demirin emilimine mani olmaktadır. Bu durum da kronik kansızlık (anemi) şikayetleri olan kişiler ve hamile bayanlar için dikkat edilmesi gereken bir husustur. ramazanda kilo vermek, aslında iftar ve sahur öğünlerinin uyumunu içeren bir meseledir. (yaptığım yanlışlardan biridir çok önemli !!!!)

İftar yemeğinin ardından 1 saat kadar yürüyüş yapmak, hem sindirimi vehazmı kolaylaştıracaktır hem de kilo vermek zayıflamak için enerji harcama olanağı sağlayacaktır. Yürüyüşün ardından yatsı teravih namazı kılmanın ibadetin yanında , hem vücudumuzu zinde tutar hem de eklemlerin ve tüm kasların çalışmasını kolaylaştırması da büyük bir avantajdır. Zaten namaz kılmak, günümüzde pilates egzersizleri gibi türlü adlarla anılan ve vücudun eklem kaslarını çalıştırdığını iddia eden değişik egzersiz yöntemlerinin en gelişmiş e mükemmel versiyonudur. Saat 23 gibi derin bir uyku için yatağa girmek ve sabah ezanı ile kalkarak güzel bir kahvaltı ile sahur yapmak ta ertesi güne dinç başlamak için gereklidir.

Çoğu kişi sahur yapmadan oruç tutmanın daha fazla zayıflama sağlayacağını düşünür. Oysa ki sahur yemeği yemeden tutulan oruç neticesinde sabah kalktığımızda düşük kan şekeri düzeyi ile hiç bir hareket ve egzersiz yapmak istemeyiz. Sahur vaktinde yenilecek az miktardaki yemek bile kan şekerimizin ertesi gün yüksek oranlarda seyretmesini ve kendimizi daha dinç ve enerjik sağlamamızı sağlar. Bu da çabuk zayıflama ve hızlı kilo vermek için erekli egzersizlere güç ve kudret sağlar. Bu yukarıda saydığım basit ramazan diyeti tavsiyeleri ile 1 ayda 10 kilo vermek için önünüzde hiç bir engel kalmayacaktır. Bir yandan ibadetlerinizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken ve bedeninize bir nevi detoks diyeti uygularken diğer yandan da kalıcı zayıflamak için fırsat elde etmiş olursunuz.

Sahur yemeğinde ise hafif ve az kalorili yiyecekler yemeye özen göstermeliyiz. Sizlere vereceğim Örnek Ramazan ayı diyeti menüsünü, bu mübarek ay boyunca uygulamanızı tavsiye ederim.

Hedef: İki haftada 5-10 kilo..
Günlük kalori: 1300 Kcal

Ramazan ayı boyunca uygulayabileceğini bu diyetle iki hafta içinde 5 – 10 kilo vermeniz mümkün. İftar menüsü için ilave edebilecekleriniz: 1 adet yağsız pastırma, 5 zeytin, yağsız peynir, çökelek ya da lor, 2 dilim pide.

RAMAZAN DİYETİ GÜNLÜK MENÜLERİmenüyü paylaşıyorum ama sahurda yazılanlara katılmıyorum pilav makarna börek ben yemem sadece kahvaltı tercih ediyorum menünün yorumunu tecrubeli arkadaşlardan almak isterim )

RAMAZAN DİYETİ 1.GÜN
Sahur : Bir porsiyon pilav (az yağlı) Kayısı komposto
İftar : Pastırmalı veya kıymalı yumurta (3 yumurta ile) 1 kase salata, ½ kilo meyva

RAMAZAN DİYETİ 2.GÜN
Sahur : Az yağlı pilav, kayısı komposto
İftar : Etli kuru fasulye (1 tabak) 1 tabak bulgur pilavı (az yağlı olacak) diyet güllaç

RAMAZAN DİYETİ 3.GÜN
Sahur : Peynir veya kıymalı az yağlı makarna, 1 bardak ayran
İftar : 4 adet biber, kabak, domates veya patlıcan dolma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyva

RAMAZAN DİYETİ 4.GÜN
Sahur : 3 dilim börek, çay
İftar : 8 adet ızgara köfte yarım porsiyon, yağsız pilav, 1 kase cacık, 1 porsiyon diyet muhallebi

RAMAZAN DİYETİ 5.GÜN
Sahur : 3 dilim börek, çay
İftar : Kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyva

RAMAZAN DİYETİ 6.GÜN
Sahur : Az yağlı pilav, kayısı komposto.
İftar : ½ tavuk (haşlama ya da ızgara olacak) 1 tabak haşlanmış patates, 1 porsiyon diyet sütlaç

RAMAZAN DİYETİ 7.GÜN
Sahur : Yumurtalı domatesli, biberli, az yağlı, patates salatası
İftar : 1 tabak lahana sarma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyve

seher bu ramazan diyeti bana çok ilginç gelmişti. ancak dikkat ederk gecirdigim 1 hafta sonucu kilo kaybım olmazsa bu listeyi uygulamayı düşünüyorum 1 haftalıgına.
evet topik cok sessiz. herkez ramazan önceki son pazarını degerlendiriyor. bende bugunu degerlendirmek isterdim kocişle ama şansımıza mecburiyetler girdi araya

Tabiki destekle zayıflarız gambino sen hiç merak etme umutsuzluk yok artık
Motiven için çok teşekkürler wisper...
Ayrıca bugün işlerim vardı ama bundan sonra ne zaman acıksam forumu açıp okuyacağım

bugün artık bişiyler yemeyeceğim için bugünki listemi paylaşabilirim sanırım

Sabah: 1 poğaça, çay, domates, salatalık( ben bir poğaça canavarıyım da ama öğrendim ki iki dilim ekmeğe eşitmiş sevindim bir anda)

Ara: 1 şeftali

Öğle: iki dilim ekmeğe tavuklu biberli sandviç

Ara: (atladım çok üzgünüm)

Akşam: dört kaşık bulgur pilavı
iki kaşık yoğurt
bir tabak kabak yemeği(suyu olmadan)

bir saat sonra da yeni aldığım yürüyüş ayakkabılarıyla( ne kadar hevesli olduğumu göreyim diye hiç üşenmedim kalktım gittim aldım:) koşu bandında 1 saat geçireceğim. ha bir de şimdiye kadar 2 litre su içtim sporla beraber 1 litre daha içerim sanırım

sizce ilk gün için nasıl?

haftasonu kaçamağındaki arkadaşlar topiğimiz sessiz sedasız umarım diyetinize zeval gelmeden atlatırsınız tam diyet modundayım bu cuma yaktım sizi :90: benimle yarışacak yokmuuuuuuuuuuuuu

Su ana kadar sifir kacamak ve gunde 2 saat spor sekerim.seni takipteyim :))

insallah kacamak olmaz.millet ramazan hazirligi yapiyor galiba..

guzel diyemeyecegim fena degil diyelim.hem pogaca hem oglen ekmek olmamis.ama suyun sporun guzel.daha da iyi olacak eminim.

başarı öykülerini okudum çok güzel! Allah bizede yazmayı nasip etsin.bende yarın sahurdan itibaren yediklerimi yazacam.bakalım 1 ay da ne kadar verecem.gün gün buluşmak dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…