nilgün callanetics ide kilo verdikten sonra yapmak gerekmiyormu? yani platesle aynı tarz da gibi biliyorum. benimde aklımda call var kilo verdikten sonra. ben bi kere deneme amaclı yapmıştım. ve cok cok etkilendim. sıkılaşma içinde etkisinin olacagından eminim. ama daha verilecek kilo varkenden baslanabiliyorsa bende baslıyayım hemen. kilodan sonra yapcam diye bekliyorum
Merhaba
Ben 14 yaşımdayken kilo almaya başladığımı anlayınca ergenlik çağımda olduğum için saçma sapan diyetler yaparak,hatta işi önce Blumia sonra, Anorexia'ya kadar götürerek metabolizmamın ve gelişimimin içine ettim.Şimdi çok zor kilo veriyorum ve cesaretim hemen kırılıyor eğer bir hafta diyet yapıp hiç kilo veremediysem ya da zorla 1 kg. verdiysem hemen demotive olup eski düzenime dönüyorum.
Fakat hızlı kilo veriym die sağlıksız diyetler yapmak da sitemiyorum vücudma yeniden zarar verip kas kaybetmekten çok korkuyorum. O zamanlar ne internetim,bilgisayarım vardı ne de televizyonlarda çıkıp anlatan diyetisyenler,doktorlar,aktarcılar v.s.. dolayısıyla bilinçsiz diyetlerimin cezasını hala çekiyorum.
Buradaki mesajlarınızı incelerken biraz gaza geliyorum biraz da meraktan çatlıyorum 100lü kilolardayken 80 lere inenler var,70li kiloları görenler var onlar ne kadar sürede ve nasıl başarmış merak ediyorum.İnceliyorum ama herkes başka birşeyler uygulamış ; kimisi önce motive olmak için pirinç lapası diyetini uygulamış,kimisi 5 günde 4 kilo diyetini ( tek tip beslenme) ve öyle öyle baya bkilo vermiş.
İyi ama bu diyetler motive derken acaba kastan mı götürüyor,yağdan mı ben bundan emin olamadığım için cesaret edemiyorum.Haftada 1 kilo verdiren diyetlerden de çbuk sıkılıyorum 6 haftada 10 kilo falan vermek istiyorum.www................. die bir siteye girdim orada bu şok diyetleri çğu kişi tasvip etmiyordu.
Acaba bu sitede dolaşan mesleği beslenme uzmanlığı ya da diyetisyen olan kimse yok mu bize haftada 1.5-2 kilo verdiren ama kas değil yağ yaktıran bir diyet önersin....Ayrıca benim vücudumda hala atamadığım ödem var TUZU ( yani yemeklerime extra tuz eklemeyi ) bırakalı 1 hafta oldu.
Yemeklerime tuz atmamak için tuzsuz ayran yapmak yerine marketlerde satılan tuzlu ayranlardan kullanıyorum.Sabah kahvaltısında tuzsuz peynir yerine tuzlu peynir yiyorum yoksa aç hissederim kendimi hepten vazgeçerim diyet yapmaktan ama böyle bir yere varabilir miyim bilmiyorum.
Sizler nelerden vazgeçtiniz? Nasıl başardınız?
kızlar bi çok listede sahurda pilav yanında komposto var. pirinç cabuk acıktıran bi besin diye biliyorum anlayamadım. acaba özel bi sebebi varmıki:26:
ya bu ne sakinlik kimseler yok :84: canım sıkılıyor yine benim. sıcaktanmı nedir bi halsizlik. uyku basıyor durmadan.
kızlar bu ara cok sıklaştı. oturdugum yerden kalkınca. veya birden hareket edince. gözüm kararıyor basım dönüyor. sıcaklardanmıki acaba. aranızda bunu yasayan varmı. bi çok insandan duyardım bu şikayeti
selam kızlar
ben yeni üye oldum. 24 yaşındayım 2 kızım var 89 kiloyum ve gizli şeker hastasıyım
ömrüm boyunca diyet yapmak zorundayım
hedefim şu anda 70 şimdilik
benide bu uzuuuun yolculuğumuzda kabul ederseniz çok sevinirim
harikasınız ya. maşşallah çok bilgilisiniz. masummm banu sanırım oda senin gibi pilates erken demiş canım. tmm sonra birlikte yapalım kilomuzda aynı sayılır.verelim kiloları yapalım pilatesimizi. benim mantıgımda ters çalışıyormuş demekki. ben önce ebru tugba yada callan yapıp ardından iyice ısındım diye aletlere çıkıyordum.demek tersini yapmalıymışım. bu callan teyze çook zor geliyo bana. çok teşekkür ederim fikirleriniz için. tavsiyelerinizi bekliyorum
kızlar yatılı misafirim varrr kendinize ii bakın baskülümle birlikte küçük top büyük 65 lik top ve 6 tane de bantım geldi söylemeyi unuttummm
bende üffff üffff yapıcammmm oleyyyyyyyyyy...............
ooh maşallah, hadi bakalımhep beraber üfff üüfffff bende iki haftadır yapamadım, ramazanda geldi bakalım nasıl yapıcam şimdiden düşünmeye başladım. sıcaklarda iyice bunalttı
nilgün sürekli soruyorum ama secim yapabilmem için bu konuda senin bilgilerine ihtiyacım var. duydugum sey call ı en fazla 1 gün ara ile yapabilirsin daha fazla ara veririsen sonuç vermiyor. sürekli yapılması gerekir derken bunumu kasdettin. yoksa ben kilo verdikten sonra sıkılaşmak için aralıksız veya bu sekilde 1 er gün ara ile cal yapsam bi kaç ay. sonra bıraksam eski halimemi dönerim.
birde kızlar bi soru daha geliyor
şu sauna eşofmanların spor yaparken bi faydası varmıki. ben yürüş yaparken bi kaç kez kullanmıstım. alt pant. nasıl olduysa yırtıldıüst kısmı duruyor. malum benimde üst taraf var zaten. yürüyüş yaparken giysem bi faydası olurmuki.
Merhaba kızlar ben de bir süredir yazılarınızı okuyordum..Ancak bugün tartıda 85 i görünce kesin kararımı verdim ben de artık kesin bir şekilde zayıflamaya karar verebildim...
Bir süredir sürekli kilo artışı yaşıyordum ama 3 sene içinde 35 kilo aldığımı görünce ufak bir şokun ardından kendime gelip doktora tahlil yaptırmaya gittim... Hiç bir sağlık problemimin olmadığını gören doktorlar işsiz kalmama suç attılar...
Ama bir senedir çalışmama rağmen bugün tartıda 5 kilo daha aldığımı görünce yeter artık dedim ve bu şekilde ben de aranızdayım.... Azimliyim... Birlik olduğunuzda nasıl olumlu sonuçlar aldığınızı da gördüğüm için ben de güveniyorum kendime artık....
Son olarak başlangıç için de bir kaç bilgi verip gelişimimi izleyeceğim desteklerinizle....
Başlangıç kilosu:85.1
Hedef kilo:50
Hadi bakalım hepimize başarılar.....
merhebe arkadaşlar
hayatımda ilk defa bu sabah 85.5 kiloyu gördüm.kendimde şaşkınım. bu kadar kilo alacağımı söyleseler inanmazdım.bir telaş sardı beni.yarın ramazan nasıl zayıflayacam.oruçluyken hareket edemem ve çok fazla iştahım var.tatlı krizlerimi durduramıyorum.hedefim 2012 ye girmeden 60 kilo olmak.desteklerinizi bekliyorum
sevgili jenn arkadaşım seninle aynı kilodayız beraber zayıflayalım,birbirimizi motive ederiz.
merhebe arkadaşlar
hayatımda ilk defa bu sabah 85.5 kiloyu gördüm.kendimde şaşkınım. bu kadar kilo alacağımı söyleseler inanmazdım.bir telaş sardı beni.yarın ramazan nasıl zayıflayacam.oruçluyken hareket edemem ve çok fazla iştahım var.tatlı krizlerimi durduramıyorum.hedefim 2012 ye girmeden 60 kilo olmak.desteklerinizi bekliyorum
sevgili jenn arkadaşım seninle aynı kilodayız beraber zayıflayalım,birbirimizi motive ederiz.
haftasonu kaçamağındaki arkadaşlar topiğimiz sessiz sedasız umarım diyetinize zeval gelmeden atlatırsınız tam diyet modundayım bu cuma yaktım sizi :90: benimle yarışacak yokmuuuuuuuuuuuuu
Tabiki destekle zayıflarız gambino sen hiç merak etme umutsuzluk yok artık
Motiven için çok teşekkürler wisper...
Ayrıca bugün işlerim vardı ama bundan sonra ne zaman acıksam forumu açıp okuyacağım
bugün artık bişiyler yemeyeceğim için bugünki listemi paylaşabilirim sanırım
Sabah: 1 poğaça, çay, domates, salatalık( ben bir poğaça canavarıyım da ama öğrendim ki iki dilim ekmeğe eşitmiş sevindim bir anda)
Ara: 1 şeftali
Öğle: iki dilim ekmeğe tavuklu biberli sandviç
Ara: (atladım çok üzgünüm)
Akşam: dört kaşık bulgur pilavı
iki kaşık yoğurt
bir tabak kabak yemeği(suyu olmadan)
bir saat sonra da yeni aldığım yürüyüş ayakkabılarıyla( ne kadar hevesli olduğumu göreyim diye hiç üşenmedim kalktım gittim aldım:) koşu bandında 1 saat geçireceğim. ha bir de şimdiye kadar 2 litre su içtim sporla beraber 1 litre daha içerim sanırım
sizce ilk gün için nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?