80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeze günaydıınnn hepinize hayırlı bi ramazan diliyorum....

kilo veren arkadaşlarıda tebrik ederim, veremeyenlerde haftaya inşallah

zekiye teşekkürler canım inşallah faydalı olur

hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar arkadaşlarr
bugün ve yarın çok işi var arkadaşlar...bugün bütün camları silip tülleri yıkamam lazım..hazirandan beri gezerse bi insan temizliqi bugüne kalır..hafta sonuda eşim evde diye bişey yapamadım...yarında temzilik robotunu açıp koltukları ve halıları yıkamam lazım..sonrasında iftar proqramım dolu olacak..şimdiden cuma cumartesi doluyuz..bugün 12 de kkbden randevum var..burun kanamam için doktora bi görüneyim..bakalım neyim varmış:26: neyse daha mukabele okucaz akşama kalmasın diyorum erkenden okuyalım..bugün birde pazarımız var :44: 2-3 tane sena lazım bunları yapmak için

canım çizelgende 53 kilo ne güzel duruyor öylee...özenmemek elde deqil...senin şuanda olduqun kiloya inmek hayel gibi geliyor bana..maşallahhhh....
ben iyiyim canım kendi adıma yazıyım...bende tatilden 6.400 qram artıyla döndüm..ilk günden 2.900ü gitti.. her defasında bunları kilo sanıp verememekten korkuyorum...vermeye başladıqımı görüncede çocuk gibi seviniyorum..inşallah ramazan buyunca yine aynı seviyede haftalık kilolarımızı sekteye uqramadan verebiliriz...seni çok öpüyorum cnm çıkmam lazım güneş iyice yakmadan camları siliyim

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun, umarım ciddi deyildir. kolay gelsin sena bu sıcaklarda çekilir gibi deyil bense şimdiden susuzluktan dilim damağıma yapıştı bakalım nasıl dayanacam akşama :18:

selam kızlar ben geldimmmmm hepinizi çoook özledim herkesin keyfi yerindedir inşallah.

tüm islam aleminin ramazan ayı mübarek olsun Rabbim hayırlısıyla rızasını kazanmış bi şekilde bayrama kavuştursun inşallah hepimizi

tatilde hiç kendimi kasmadım kızlar reglimimde etkisiyle acayip tatlı krizlerim vardı cumartesi regli oldum hem tatil hem regli faslını birlikte atlatmış oldum böylece. oruca ancak haftasonu başlarım herhalde.listedeki kiloma göre tam 1 kilo artıdayım ama ben geçen cumartesi 64.300 düm yani aslında 2.100 artıdayım inşallah cumaya kadar verebilirim çogunu.:118:

geçmişe bakamadım deryacım ellerine saglık liste herzamanki gibi harika kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerde artı olanlarda benim gibi inşallah haftaya fazlasıyla verebiliriz kızlar moral bozmak yokkkk

İnşallah ortim ama hiç sanmıyorum
İnan artık sadece platese umut bağladım...Dün sahurda oruç tutmadığım halde öküz gibi yedim ya, çeyrek paket hurma yedim, ben biliyordum ramazanda böyle olacağını
Çünkü eşimle birlikte evde yeme fırsatımız olmadığı için, sahurda da iftarda da keyif yapılıyor ister istemez, ama toparlayacağım kendimi, böyle gitmez....
3 gündür plates yapmıyorum o yüzden de canım çok sıkkın, misafir vardı, dünde çok yanmışım acıyordu her tarafım işime gelmedi o halde, bu günde aynı sayılırım ama yok yani başlıyorum bugün kesinlikle..

Zekiyecim zararı olacağını sanmıyorum ama bence gerek de yok..Haftada bir inan yeterli olur..Hem zeytinyağına hem zamanına yazık, göreceksin bak haftada birle bile saçın nasıl toparlayacak..Yine de sen bilirsin canım..
Ramazan sana da iyi gelir umarım

Son düzenleme:

Arkadasim nasilsin. ben senin vermis oldugun kiloya baktim da epeyce vermisin. neler yaptin 200 dakiak plates derken haftada de mi? 7 bin sayfaya bakmak ban zor geldi. sen biraz kendi baraindan bahseder msn. luften. cunku o kadar cok mraial ihtiyacim var ki. cunku 2 kilo vermistim 1 haftada fakat dun piknige gittik. zebze yemegi cok vardi. Ordan yedim ve baktim geri gelmis neredeyse. ama yemek yedikten sonra tartmistim. bakiyorum sen 200 gr verirken bile moralin bozulmamis.tebrikerl

Arkadaşım darkolive'in başarı öyküsü burada, istersen inceleyebilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/407690-darkolivenin-basari-oykusu.html

günaydın kızlar
hayırlı ramazanlar hepimize
sahurda çok yedim ya ((( pööff gene kilo almam umarım bu ramazanda da

kızlar benm wınn 1 yıllıktı sözleşmesi bitmek üzere her ana kapanabilir
annemlerdeyim burda da net yok eve dönmemde bayramı bulucak
tlefondan faceye girebiliyyorum anca burayı bulmak zor oluyor.
şimdilik burdayım girmezsem bilinki vınn gitti ((

slm kızlar hepinize günaydın öncelikle 3 gündür giremiyorum ve burayla fazla ilgilenemedim kusuruma bakmayın sizleri unutmuş değilim ama bu aralar biraz yoğunum birazda üzgünüm dükkanmı kapatnmak zorunda kalıyorum mali sebeplerden dolayı bu beni biraz üzüyor bi tarafdan da sürekli artn mide ağrılarımdan dolayı dr gitmiştim ultrason falan demiişti ononda sonucunu aldım ve safra kesemde taş varmış ve alınması gerekiyormuş bi tarafdan da bununla uğraşıyorum yer araştırıyorum ameliyat için bunların yanı sırada evle uğraşıyorum dışarı işleri derken pek fırsatım olmadı bundan sonra daha düzenli olmaya çalışıcam gerçi bu durum kısa süreli olucak sonrasında gene eski düzenimde burda olucam bu aralar biraz az giresem soun olmaz umarım burdan da ayrılmak istemiyorum beni bir süre daha idare edebilirmisiniz kızlar her gün girerim ama fazla sık olmayabilir sizler için sorun olurmu ??????

damlalar canım seni de tebrik ederim gene birinci olmuşsun harikasın valla umarım bende senin gibi bir gün birincilik görürüm burda

Fundacım geçmiş olsun, dükkanın içinde hayırlısı olsun diyelim,ileride şartlar düzelince tekrar açma şansın olur elbet..Buraya uğramak konusunda ise herkesin işi gücü farklı her zaman vakit ayıramıyor, bunu böyle söylemene bile gerek yok, senin yerin her zaman hazır burada

derya şu gevşeme modunu bırak bakıym 3 kilo vereyim derken almada :18: sahurda bende bıraz zeytini fazla kaçırdım bir saydım ki 20 zeytin yemişim oha oldum :84: yediğimede üzüldüm sabah regl ile karşılaşınca ama bu durumu avantaja çevirip nasılsa evdeyim spor yapacağım ve sahur yaptığım için gün boyu sıvıdan başka birşey yemem iftara kadar

damlalar canım seni de tebrik ederim gene birinci olmuşsun harikasın valla umarım bende senin gibi bir gün birincilik görürüm burda
inş canım görürsün unutmaki geçen haftada açık ara sonuncuydum buhaftada kilo verimleri düşük olmuş şansa birinci oldum

ve Erginsena öncelikle kolay gelsin ve geçmiş olsun inş kötü birşey yoktur

Geçmiş olsun funda dükkanın için üzgünüm aynı sıkıntıları bende yaşamıştım hayrılısı olur inş üzmeme çalış kendini

merhaba hanmlar bırsuredır gelemedım kusura bakmayın.
kılo 83 hala.
malesefe bu hafta yedıklerımı pek kısamadım.rahatsızlandım oyuzdende annem dıyetı bır surelıgıne yasakladı amasımdı devam hanımlar.

fundacım geçmiş olsun, dükkanın içinde üzülme canım hayırlısı olsun, kendini maddi manevi toparlayınca tekrar açarsın. sağlık herşeyden önemli kendine iyi bak

Son düzenleme:
selam kızlar:80::80::80::80: 2 hafta sonra evimdeyim artık:93::93: özlemişim sizi, nasılsınız neler yaptınız merak ediyorum. ev işlerinden fırsat buldukça geçmişi okumaya çalışıcam. hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum

hayırlı ramazanlar dılıyorum herkese:)

presnsesın zıyaretı sebebıyle oruca,mukabeleye, teravıye baslayamadım.. ramazanıda hıssedemedım bu sebepten..

bu saate kadar kahvaltı yapmadım tuttum 1 tane çiğ borek yedım cok uzgunum aksama kadar napıcam ben

selam kızlar ,listemiz çok güzel olmuş ....geçmişe baktım,cumartesiden beri hiç de ilerlememişsiniz..bu ne ya ramazan mı sıcakmı vurdu burayı...
çok kötüyüm ben moraller 0.cumartesi yemekteydik ilk defa 5 kaşık kadar pirinç pilavı yedim diyete başladığımdan beri.yanında mezeler ,tavuk falan filan ,pazar desen sucuk mangal ekmek bile yedim hemde normal ekmek..ne menü yazıyım ne siz okuyun sabah tartıda 77500 geldim ,bilmem bu fazlalık nedir... bende tansiyon düşük 5e 9 gezerim hep oruç tutamıyorum sinirlilik yapıyo ,bayılcak gibi oluyorum hep...mide reflü var işte çok üzülüyorum...

bide b-fit e başlıyorum yine 3 ay...okadar iyi geçtiki geçen hafta bu hafta bu moralle napıcam ben yaaa....sonra görüşüz şimdi faturaları yatırmam lazım dışarda hava 42 derece ,menemen yanıyo
ben bugün hiç iyi değilim biri beni dövsede kendime gelsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…