- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
zekiye teşekkürler canım inşallah faydalı olurben asıl saç dökülmesi için yaptım canım
bi topikte 1 çay bardagı zeytin yagına 1 sarımsak diyordu. bende ona göre yaptım. ancak bi kavonoza 3 çay bardagı z. yagı 3 tanede sarımsak koydum. bi miktarını bugun kullandım kalanıda yapmaya devam edicem. hatta birazdaha sarımsak koymayı dusunuyorum. sarımsagı ezerek koymuştum biraz bütün kalmış. ince rendeyle rendelersen daha iyi olur gibi. ben oyle yapıcam bundan sonrakileri. sacımı yagladıktan sonra streçle sardım. suan için etkisi sacımı yumusattı. daha parlak duruyor. umarım en yakın zamandada dökülmesi azalır.
deryacım ben hemen etkisi görmek için önce haftadada 2 sonrada haftada 1 yapayım bu sekilde dusureyim diyordum. cok uygulayınca bi zararı olmaz degilmi
nasılsınızz bakalımmm görüşmeyeliii???herkez iyidir umarımmmmm bende daha sık uğramaya çalışacam burayaaa..arada bir açıp bakıyorum ne var ne yok diye ama yazamıyorum yaz günleri baya yoğun geçiyor..sokak kuşu olduk hemen hemen her gün dışardayızzz..bizim mızıkçı cemre yarinde oturduğu yok hergün dışarı çıkmak için zırlıyacakkk...ahhhh ahhhh bende düzen kalmadığı için bitürlü diyet moduna giremedimm buğün mersinin bana hediye ettiği 2.5 kiloyu vermek için tekrar diyete başladım mademki 50 ye düşemiyomm bari artılarımı veremmmm....k-flakes aldım sabah kahvaltıyı kaçırdımmı gerisi geliyor böylelikle gelmiyorrrr....
eeeeeeeeee sizler ne yaptınızz varmı değişiklikk????
canım geçmiş olsun, umarım ciddi deyildir. kolay gelsin sena bu sıcaklarda çekilir gibi deyilhayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar arkadaşlarr
bugün ve yarın çok işi var arkadaşlar...bugün bütün camları silip tülleri yıkamam lazım..hazirandan beri gezerse bi insan temizliqi bugüne kalır..hafta sonuda eşim evde diye bişey yapamadım...yarında temzilik robotunu açıp koltukları ve halıları yıkamam lazım..sonrasında iftar proqramım dolu olacak..şimdiden cuma cumartesi doluyuz..bugün 12 de kkbden randevum var..burun kanamam için doktora bi görüneyim..bakalım neyim varmış:26: neyse daha mukabele okucaz akşama kalmasın diyorum erkenden okuyalım..bugün birde pazarımız var :44: 2-3 tane sena lazım bunları yapmak için
canım çizelgende 53 kilo ne güzel duruyor öylee...özenmemek elde deqil...senin şuanda olduqun kiloya inmek hayel gibi geliyor bana..maşallahhhh....
ben iyiyim canım kendi adıma yazıyım...bende tatilden 6.400 qram artıyla döndüm..ilk günden 2.900ü gitti.. her defasında bunları kilo sanıp verememekten korkuyorum...vermeye başladıqımı görüncede çocuk gibi seviniyorum..inşallah ramazan buyunca yine aynı seviyede haftalık kilolarımızı sekteye uqramadan verebiliriz...seni çok öpüyorum cnm çıkmam lazım güneş iyice yakmadan camları siliyim
deryaaaa hoşgeldin canım deniz sefanın güzel geçmesine sevindimeminim fotoları sen abartıyorsundur artık seneye bikinili fotodan kaçışın yok ona göre devaaam
bu arada tebrik için teşekkürler 100 gr ile kaptım birinciliği ama sevinemiyorum hala tatil öncesi kiloma kavuşamadım ve kilo veren herkesi kutluyorum
ortimm ramazandan kurtulursun işn sende 3 kg dan
ben asıl saç dökülmesi için yaptım canım
bi topikte 1 çay bardagı zeytin yagına 1 sarımsak diyordu. bende ona göre yaptım. ancak bi kavonoza 3 çay bardagı z. yagı 3 tanede sarımsak koydum. bi miktarını bugun kullandım kalanıda yapmaya devam edicem. hatta birazdaha sarımsak koymayı dusunuyorum. sarımsagı ezerek koymuştum biraz bütün kalmış. ince rendeyle rendelersen daha iyi olur gibi. ben oyle yapıcam bundan sonrakileri. sacımı yagladıktan sonra streçle sardım. suan için etkisi sacımı yumusattı. daha parlak duruyor. umarım en yakın zamandada dökülmesi azalır.
deryacım ben hemen etkisi görmek için önce haftadada 2 sonrada haftada 1 yapayım bu sekilde dusureyim diyordum. cok uygulayınca bi zararı olmaz degilmi
ekmek köftesini merak etmiştik
banu yapıyordu, tarif verdi mi bilmiyorum ben görmedim ama
merak edenler için verim, deniycem bende bi, tam buğday ekmeğiyle...
EKMEK KÖFTESİ
varsa bayat ekmek ne kadar olduğunu belirtmiyorum
karabiber
pul biber
kimyon
tuz
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
yarım demet maydanoz
1 soğan
isteğen köfte harcıda katabilir ama bu sefer baharatları katmıyoruz çünkü köfte harcında zaten var baharatı öylede çok güzel oluyo
Bayat ekmekleri su dolu kapta çekene kadar duruyolar hemen zaten çekiyo suyu sonra ekmeğin suyunu sıkıyoruz elimizle vıncıklıyoruz tüm malzemeleri ilave ediyoruz yoğuruyoruz köfte çekli veriyoruz kızgın yağda kızartıyoruz servise hazır hem pratik hem köfteyi hiç aratmıyo hemde cebi yakmuyo )
Adminden Not: Bu köfteleri yemeden önce üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirmenizi ısrarla tavsiye ederim tadı müthiş oluyor
Arkadasim nasilsin. ben senin vermis oldugun kiloya baktim da epeyce vermisin. neler yaptin 200 dakiak plates derken haftada de mi? 7 bin sayfaya bakmak ban zor geldi. sen biraz kendi baraindan bahseder msn. luften. cunku o kadar cok mraial ihtiyacim var ki. cunku 2 kilo vermistim 1 haftada fakat dun piknige gittik. zebze yemegi cok vardi. Ordan yedim ve baktim geri gelmis neredeyse. ama yemek yedikten sonra tartmistim. bakiyorum sen 200 gr verirken bile moralin bozulmamis.tebrikerl
slm kızlar hepinize günaydın öncelikle 3 gündür giremiyorum ve burayla fazla ilgilenemedim kusuruma bakmayın sizleri unutmuş değilim ama bu aralar biraz yoğunum birazda üzgünüm dükkanmı kapatnmak zorunda kalıyorum mali sebeplerden dolayı bu beni biraz üzüyor bi tarafdan da sürekli artn mide ağrılarımdan dolayı dr gitmiştim ultrason falan demiişti ononda sonucunu aldım ve safra kesemde taş varmış ve alınması gerekiyormuş bi tarafdan da bununla uğraşıyorum yer araştırıyorum ameliyat için bunların yanı sırada evle uğraşıyorum dışarı işleri derken pek fırsatım olmadı bundan sonra daha düzenli olmaya çalışıcam gerçi bu durum kısa süreli olucak sonrasında gene eski düzenimde burda olucam bu aralar biraz az giresem soun olmaz umarım burdan da ayrılmak istemiyorum beni bir süre daha idare edebilirmisiniz kızlar her gün girerim ama fazla sık olmayabilir sizler için sorun olurmu ??????
derya şu gevşeme modunu bırak bakıym 3 kilo vereyim derken almada :18: sahurda bende bıraz zeytini fazla kaçırdım bir saydım ki 20 zeytin yemişim oha oldum :84: yediğimede üzüldüm sabah regl ile karşılaşınca ama bu durumu avantaja çevirip nasılsa evdeyim spor yapacağım ve sahur yaptığım için gün boyu sıvıdan başka birşey yemem iftara kadarİnşallah ortim ama hiç sanmıyorum
İnan artık sadece platese umut bağladım...Dün sahurda oruç tutmadığım halde öküz gibi yedim ya, çeyrek paket hurma yedim, ben biliyordum ramazanda böyle olacağını
Çünkü eşimle birlikte evde yeme fırsatımız olmadığı için, sahurda da iftarda da keyif yapılıyor ister istemez, ama toparlayacağım kendimi, böyle gitmez....
3 gündür plates yapmıyorum o yüzden de canım çok sıkkın, misafir vardı, dünde çok yanmışım acıyordu her tarafım işime gelmedi o halde, bu günde aynı sayılırım ama yok yani başlıyorum bugün kesinlikle..
Zekiyecim zararı olacağını sanmıyorum ama bence gerek de yok..Haftada bir inan yeterli olur..Hem zeytinyağına hem zamanına yazık, göreceksin bak haftada birle bile saçın nasıl toparlayacak..Yine de sen bilirsin canım..
Ramazan sana da iyi gelir umarım
inş canım görürsün unutmaki geçen haftada açık ara sonuncuydum buhaftada kilo verimleri düşük olmuş şansa birinci oldumdamlalar canım seni de tebrik ederim gene birinci olmuşsun harikasın valla umarım bende senin gibi bir gün birincilik görürüm burda
slm kızlar hepinize günaydın öncelikle 3 gündür giremiyorum ve burayla fazla ilgilenemedim kusuruma bakmayın sizleri unutmuş değilim ama bu aralar biraz yoğunum birazda üzgünüm dükkanmı kapatnmak zorunda kalıyorum mali sebeplerden dolayı bu beni biraz üzüyor bi tarafdan da sürekli artn mide ağrılarımdan dolayı dr gitmiştim ultrason falan demiişti ononda sonucunu aldım ve safra kesemde taş varmış ve alınması gerekiyormuş bi tarafdan da bununla uğraşıyorum yer araştırıyorum ameliyat için bunların yanı sırada evle uğraşıyorum dışarı işleri derken pek fırsatım olmadı bundan sonra daha düzenli olmaya çalışıcam gerçi bu durum kısa süreli olucak sonrasında gene eski düzenimde burda olucam bu aralar biraz az giresem soun olmaz umarım burdan da ayrılmak istemiyorum beni bir süre daha idare edebilirmisiniz kızlar her gün girerim ama fazla sık olmayabilir sizler için sorun olurmu ??????
fundacım geçmiş olsun, dükkanın içinde üzülme canım hayırlısı olsun, kendini maddi manevi toparlayınca tekrar açarsın. sağlık herşeyden önemli kendine iyi bakslm kızlar hepinize günaydın öncelikle 3 gündür giremiyorum ve burayla fazla ilgilenemedim kusuruma bakmayın sizleri unutmuş değilim ama bu aralar biraz yoğunum birazda üzgünüm dükkanmı kapatnmak zorunda kalıyorum mali sebeplerden dolayı bu beni biraz üzüyor bi tarafdan da sürekli artn mide ağrılarımdan dolayı dr gitmiştim ultrason falan demiişti ononda sonucunu aldım ve safra kesemde taş varmış ve alınması gerekiyormuş bi tarafdan da bununla uğraşıyorum yer araştırıyorum ameliyat için bunların yanı sırada evle uğraşıyorum dışarı işleri derken pek fırsatım olmadı bundan sonra daha düzenli olmaya çalışıcam gerçi bu durum kısa süreli olucak sonrasında gene eski düzenimde burda olucam bu aralar biraz az giresem soun olmaz umarım burdan da ayrılmak istemiyorum beni bir süre daha idare edebilirmisiniz kızlar her gün girerim ama fazla sık olmayabilir sizler için sorun olurmu ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?