80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ,listemiz çok güzel olmuş ....geçmişe baktım,cumartesiden beri hiç de ilerlememişsiniz..bu ne ya ramazan mı sıcakmı vurdu burayı...
çok kötüyüm ben moraller 0.cumartesi yemekteydik ilk defa 5 kaşık kadar pirinç pilavı yedim diyete başladığımdan beri.yanında mezeler ,tavuk falan filan ,pazar desen sucuk mangal ekmek bile yedim hemde normal ekmek..ne menü yazıyım ne siz okuyun sabah tartıda 77500 geldim ,bilmem bu fazlalık nedir... bende tansiyon düşük 5e 9 gezerim hep oruç tutamıyorum sinirlilik yapıyo ,bayılcak gibi oluyorum hep...mide reflü var işte çok üzülüyorum...

bide b-fit e başlıyorum yine 3 ay...okadar iyi geçtiki geçen hafta bu hafta bu moralle napıcam ben yaaa....sonra görüşüz şimdi faturaları yatırmam lazım dışarda hava 42 derece ,menemen yanıyo
ben bugün hiç iyi değilim biri beni dövsede kendime gelsem

geçmiş olsun canım. bildigim kadarıyla basit bi ameliyat. babamda olmuştu ordan biliyorum. hiç sıkıntı yapma bunu.
dükkanın içinde hayırlısı olsun canım inş tekrar acabilirsin. ogüne kadar dinlemeye bak

Ortim 74.5 geldim bu sabah aç karna
Vallahi bilmiyorum bir şey arıyorum bir umut tutunmak ve azimlenmek için..Biraz önce arkadaşım buradaydı diyetisyene gidiyor 1 haftadır, 1.5 kilo vermiş onu anlattı sevinçle..Ve oruç tutuyor ona göre liste vermiş. İftardan 1 saat sonra yürüyüş yapacaksın demiş. O da ben nasıl yapacağım diye anlatıyordu bana, ben de iyi olacak hastanın doktor ayağına gelrmiş misali beraber yapalım, hem benim de ihtiyacım var dedim. Şimdi her akşam 9.30 da çıkıp 1 saat yürüyeceğiz, sabahta platesimi yaparım, biraz da dikkat edersem toparlanırım belki, bu karar baya sevindirdi beni, umarım daha iyi olur her şey şu günden sonra
Seherim siz seviyorsunuz akşam gezmelerini, çıkın iftardan sonra yürüyün 1 saat, hem keyifli de olur eşinle

Son düzenleme:

selamlarr.... planı bakalım bu akşam yapmaya çalışıcam. sabah 10 gibi oğlumla parka gittik yürüyüş olsun dedim. onun adımlarıyla hafif bir yürüyüş oldu tabi. azcık ordaki aletlerle çalıştım.

ramazan güzel başladı. sahurda 1 dilim çav. ekmek. 1 haş. yumurta 1 zeytin az peynir ve çay ile yaptım.

merhaba. öncelikle geçmiş olsun. Allah şifalar versin. üzülmeyin kolay bir ameliyat olarak biliyorum bende. dükkanınıza üzüldüm. her bitiş yeni bir başlangıçtır aslında. belki çok daha güzellikler getirecektir size. biraz dinlenin hem bu arada. kolay gelsin.

başarı öykülerini okudum çok güzel! Allah bizede yazmayı nasip etsin.bende yarın sahurdan itibaren yediklerimi yazacam.bakalım 1 ay da ne kadar verecem.gün gün buluşmak dileğiyle.

Merhaba Arkadaslar
Ben de uzunca bir suredir sessizce sizi takip etmekteydim
benim hikayeme gelince
evlenene kadar hep kilolu olmaya istidatlı ama hep annemin ustun gayretleri sayesinde sınırlarda gezen ben
Yı60 kilo ile nişan 67 kilo ile düğün ve 85 kilo ile hamile
97 kilo ile doğum , doğumdan sonra 88 e düşüş ve tekrar 93 e çıkış şeklinde
ne kadar cok 8 ve 9 var hikayemde :)
60 dan 85 e ( aynı şeilde eşimde 25 kilo almıştır maalesef ) gelinme sebebine gelince
karı-koca yemeye ve gezmeye duskunluk is cıkısı dısarda yemeler eve siparis verilen tatlılar pizzalar fast food ürünler ve hareketsiz bir yasam
Butun bu surecte gene annemin bitmez tukenmez ugraslarım ailemin telkinler
hatta babamın kilo vermeden bu eve gelmeyen sozleri
pahalı diyetisyenler ucuz diyetislenler
3 seans gidilen karboksiler
1 seans gidilen kavitasyonlar
2 seans gidilen akapunkturlar
cok azınlıkta olup cogunlukla yiyerek eglenilerek gecirilen ama geri planda surekli sucluluk duyulan bir hayat
simdi yeni bir amacım var
minik kurabiyem 1,5 yasımdaki kızım için zayıflamak istiyorum
sizden aldığım azimle sessizce 93,6 dan 88 e kadar dustum ki bu benim icin buyuk bir basarı
bir suru guzel kıyafetimi tekrar giyebildim su anda bile cok mutluyum
weight watchers larınıza baktığımda inanamıyorum
ordaki rakamlara
bende basarabilirmiyim diyorum
is yerinden sizi takip ediyorum
son 3 haftadır maalesef hic kilo veremedim
2 hafta tatildeydim ve en azından almadan geldim
ama gecen hafta ramazan oncesi diye is yerinde oglen yemekleri ve aksam dondurmaları ile gene bir 800 g aldım maalesef
bu haftada ramazan hem oruc tutmak rabbime verdigi nimetler icin sukretmek hemde biraz kilo vermek istiyorum
bilmiyorum msg ilginizi ceker mi

çizelgem 53 ama maaalesefff bende artı olduğum için 55.5 tim buğün canımmmmm...ama dediğin gibi bu artılar yerleşmemiş kilo olduğu için hemencecik gidiyorr.bende 52.8 in altına inemedim en son 52.8 i gördümm sonrada azıttımmm...bende tekrardan başladım buğün iştee...senin gibi azimli karııı 53 ede iner tatlım sen hiç sıkılmaaa...sil sil camlarııı haydinn benimde leşim çıktı sabah saat 7 den temizlik yapıyom daha oturamadımmm...öpüyomm seniiiiiiiiiiiiiii

selam canım topiğimize hoşgeldininan hepimizin hikayeleri benzerr ve tartılar 9 ları buldumu işte orda panik başlıyor ki ben iki kere 100 gördüm tartıda doğuma 100 ile girdim 93 ile çkıtım ve doğum sonrası malum 1oo yine gördüm marttan beri burdayım ve az az da olsa yavaş da olsa artıları da olsa burdayım ve bıkmadan vazgeçmdeden hedefime kilitlendim 25 aylık kızım var 2. düşünmeye bile korkuyorum bende ocak sonuna kadar hedef koydum bakalım inşallah hep beraber veririzzz
hoşgeldin azmin daim olsunnn
bu arada adım ayşe denizlideyim bi cadım var......

herkese hayırlı ramazanlarrr
benim misafirlerim var die tutamıommm zaten bi yıl hamileydim bi yıl emziriodum derken iki yıldır ramazan havasını yaşayamadım hiç gaiba bugün benim misafirler gidecek ve bizde yarın mersine gitmek için yola çıkarızz 15 gün kadar kalırız zannedersemmm

hepinizi kocaman öpüommmm
ortilerrrr kib...............
nilgünnnnnnnnn canım haerikasın walla sakın pes etme seminere kadarrr sen bi afet olacaksın yeni yeni ciciler de alırsıınn artııkkk.... görenler çatır çatır çatlasınnn artıkk.....bak nasıl değişmiş bulacaklar seni ben hala pek bişi veremiom şu 1 ayda o kadar çok misafirim olduki ne spor nede diyet adına pek bişi yapamadımmm yarın da nasipse mersine gidicez allah yardımcım olsunnnn..............

sevdaaaaaa....hiç görmüom seni kaç gündürrr kuzu temizliğe daldın galibaaa spor niyetine allahım yansın kara yağlarrr.............

canım geçmiş olsun.her şey yoluna girecektir merak etme.umarım en kısa zamnda iş hayatın istediğin gibi olur.hastalığın için de geçmiş olsun.allah şifa versin..idare etmek falan duymayalım canım aşkolsun sen sağlığına kavuş yeter..

geçmiş olsun.ramazandan inşallah az kilolarla çıkarız..

yedinse yedin canım ..boş ver artık.neden akşama kadar ne yapacağım ben dedin anlamadım?normal ye işte bir şeyler..

ikisi de vurdu canım.ramazan hazırlığı ,sıcak ,gezmeler vs.bayağı yemişsin ama geride kalsın artık dikkatli ye de emeklerin heba olmasın.b-fit güze fena değil sevindim başlamana..

şekerim sen sadece merhaba deseydin de ilgimizi çekerdi. hoş geldin ben nilgün.başarı oykulerini oku lütfn.zayıflayan herkesin yaptığı şey aynı aslında ama biz şişmanlardan ayıran onların asla pes etmemeleri ve istikrarlı olmaları.umarım beraber başarırız..

arada ufak kaçamaklar olsa da dikkat ediyorum ortim merak etme.günde 2 saat spor yapıyordum şimdi 1 saate düşecek daha call e başlamadım ilk günden yüklenmek istemedim.miskin miskin oturuyorum.yarın yaparım artık.siz de rmazan da gezeceksiniz zor olmayacak mı..iyi eğlenceler..

slamm aramıza hoşgeldin, ben filiz. hepimiz aşşağı yukarı aynı hikayeleri yaşadık ve şimdide birlikte zayıflıyoruz, neden armızda sende olmayasın
azmin daim olsun

sana iyi tatiller ayşecim. valla gelince hesap sorarız ona göre bende sevdayı merak etmiştim demekki temizliğe girişmiş allah kolaylık versin. bende öptüm canım kendine iyi bak

Son düzenleme:

hoşgeldin canım aramıza.umarım istediğin kiloya ulaşırsın demiyorum eminim istediğin kiloya ulaşıcaksın diyorum tabi burdan ayrılmamak şartıyla

ah ortim ahh bünyemiz kilo almaya nekadar müsait böyle biran önce verelim ortim şualdıklarımızı akşam yürüyüşleri bize iyi gelir umarım

hoş geldin canım yeni gelen arkadaşlar benide aranıza alırmısınız yerine şöyle kendinizi tanıtsanız ne güzel olur dimi
seher benim adım canım çoğu arkadaş senin yaşadıklarını yaşayarak burada bir araya geldi evlilik önceside kiloalmaya müsaitbünyem evlilik doğum derken 96 yı buldu
istersek ve inanırsak herşeyin üstesinden gelebiliriz ilk zamanlar diyet yaptığımda hemen sonuç almayı bekler kilo veremediğimde ise bir sorunvar bünyemde ben veremiyorum diyip yemeğe devam ederdim sonunda hastaneye gidip tahliller taptırınca kilo vermeye engel hiiiiç birşeyim olmadığını öğrendim nesıl sinirilendim kendime :90: bu sinirle 10 kg kadar verdim daha sonra yine motive eksikliği yalnış diyetlerden sıkılarak 86,5 la burayı keşfettim topiğimizin çıtırları haline gelen arkadaşlarımızın diyet öyküleriyle tam gaza geldim :) diyetimde kopukluk yaşadığımda sarsmayı bilen samimi arkadaşlar edindim İyiki varlar iyiki buraya girmişim ...

SEVGİLİ SACRE;
hepimizin durumu seninkiyle aynı.son umut burda destek ve arkadaş telkinleriyle zayıflayacağız inşallah.bunu çok istemelisinki başarılı olalım.Allah izin verirse ben bu sefer kendimi baya bir doldurdum cok azimliyim zayıflayacam.6 ay süre verdim kendime 25 kilo vermek istiyorum.sende bir amaç belirle ve başla.aslında zor değil ama boğaza bişey dayanmıyor.

Tekrar merhaba
Çok çok teşekkür ederim
Desteğiniz İçin burada gercekten farklı bir seyler var
insallah bu sefer basaracağız

Diyete başlama tarih / kilo : 23.06.2011 / 93,6
______________________ : 11.07.2011 / 88,0
______________________ : 25.07.2011 / 88,7

Okurkan hep 93 kilo ile başlayanlara bakıyorum
en hayran olduklarım KRISTAL KELEBEK , AYCAN , OLIVIA su anda aklıma gelenler ama buradaki herkes cok cok basarılı ve bu topik digerlerinden farklı iyi ki burda kalmıssınız
Bugun de maalesef utanıp sıkılmadan soyliyebileceğim bir seyler yemedim

Cumartesi
sabah lapa
öğlen lapa
akşam lahmacun ve salata
Pazar
sabah continental kahvaltı
öğlen-aksam köfte ve patates salata
aksam ustu meyveli yoğurt
P.tesi
sabah omlet ve kahvaltılık
ara simit ve etiform bisküvi
öğlen çorba 1 dilim kızarmıs ekmek ve 1 ıspanaklı börek

Menüm bu şekilde
aslında sabah diye yazdığım sahur yemeğimdi fakat işe geldim o da ne sürpriz
ve hem sürpriz hem pazartesi yorgunluğu hem bir yandan ağrılar üşüme bir sürü semptomla birlikte kendimi simit ve eti form bisküvi gibi saçma sapan seyler yerken buldum

En cok istedigim sey kızım buyuyor ve onunla birlikte anne kız sıkır sıkır giyinmek gezmek
Dün aksam elele tutusup madoya dondurma almaya gittik tabii ki ona bos bir külah sadece :)
Babasının pantolonlarını kuru temizlemeciden aldık herkese selam verdi opucuk gonderdi o kadar gururlandım ki
ama bir de o cici kızın yanında obez annesi

Yemekle olan yanlıs iliskim nerden gelisiyor bilmiyorum
ama kendimi bildim bileli yemek yemeyi severim ailemde sever
her zaman buyuk sofralar kurulur ailenin erkekleri de yemek pisirir ama tum ailem kilosuna cok dikkat eder ve beni de surekli uyarırlar ondan zannediyorum ki bende ters bir tepki mi olustu ne oldu

Aynı sekilde guzel ve sık olmak is hayatında da basarı anahtarlarından biri
goruldugu gibi herseyden haberim var maalesef ama su var seker var helva olmuyor hesabı

simdilik bu kadar bu aksam tekrar aranıza katılamam ama yarın sabah tekrar buradayım ve bakalım bu aksam neler yiyecegim

Sizin gonderdiginiz yemek listeleri benimkinin yanında o kadar naif kalıyor ki
umarım utanmam ve yazabilirim
ve umarım siz de bu kıza bu kadar soyluyoruz ama bir degisiklik yok deyip beni goz ardı etmezsiniz

ilk hedefim 83
su anda ki rüya kilom o sanki 83 olsam cidden bir seyler degisecek gibi
su verdiigm bir 5 kilo ile bile mutlulugumu anlatamam sabah ise gelirken ki adımlarım bile degisti
hele bir de bir 55 daha verebilsem cünkü
2. hedefim 78 3. hedef 75
liste böyle iste uzayıp gidiyor

Sanırım cok uzun yazdım
ama buraya uye olmak iicin de bir suru ugras verdim bir turlu uyelik aktive olmadı falan
sanırım birikenleri yazıyorum

herkese iyi aksamlar
iyi iftarlar diliyorum

selam kızlar;
herkese hayırlı Ramazanlar..
1 haftalık ttaildne sonra döndüm aranıza..
muhteşemdi muhteşem..resmen başka bir boyuta girdim çıktım
takdir edersiniz ki geçmişe dalamadım herkes iyidir umarım..
kızlar kaş muhteşem bir yer..mutlaka gidin görün gezin..
biz heryerine gittik sayılır..
bir gün safari turuna gittik..Fethiye Saklıkent kanyonu,patara,kaputş plajlarını gezdik..su savaşları yaptık 5 kova falan su yedim o gün hiç kurumadı üstümüz zaten..yolda pusular kurduk turistlere falan..çığlık ata ata bir hal olduk yemin ediyorum stress falan kalmadı ..sonra kekova tekne turuna gittik orası da keyifliydi güzel yerler gördük..
Altınolukta bizim yazlık var Hiçbiyerin denizini beğenmezdim Altınoluğun deniziyle karşılaştırılmaz derdim ama yok ben bu kadar güzel sularda yüzmedim ya süperdi..
İlk 3 gün süper karbon yaptım valla hiç bozmadım..Ama olmadı valla tatilde ya bıraktım ben de çok yemedim ama içtim bir de dondurma yedim birkaç kere çok güzeldi maraş dondurması..
Netekim 1.5 kilo falan almışım ama hiç moral bozmuyorum başladım yine bugün k ya..(oruç tutmayacağım bu sene)
benden bu kadar kızlar..
özledim sizleri..

:)hoşgeldin Nihal insan okurken bile eğleniyor oohh sefan olsun sanırım bu tatildealınan kiloların kaynağı dondurma birde insan bitki çaylarınıda içemiyor kısa zamanda vereceğine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…