80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:)hoşgeldin Nihal insan okurken bile eğleniyor oohh sefan olsun sanırım bu tatildealınan kiloların kaynağı dondurma birde insan bitki çaylarınıda içemiyor kısa zamanda vereceğine inanıyorum

canım çok sağol ya valla ilaç gibi geldi..Allah herkese güzel tatiller nasip etsin ya tüm yılın yorgunluğu uçtu gitti..Güzelce dinlendim eğlendim kocama yeniden aşık oldum daha ne olsun değil mi ama
bence biranın da etkisi var ama çok komik sabahtan beri 5 kişi tatilde ne çok zayıflamışsın dedi..sanırım sıkılaştım hareket ve yüzmekten..
merak etme canım ben artık yolumu buldum..
yarın öğlen işyerinde spora yeniden başlıyorum..
sabah akşam k ile de hemen vericem..
güven bana anacımmm

hoşgeldin arkadaşım, istediğin kiloya sağlıkla kavuşman dileğiyle

iyi gezmeler canım:80::80:

nihalcim hoşgeldin, tatilinin güzel geçmesine ve mutlu dönmene sevindim canım.
eminimki dönüşün muhteşem olacak

Son düzenleme:

slm canim sen yazmaktan cekinme.biz okur degerlendiririz.simdi telefondan girdim nete zor oluyor yazmak.iftar yapalim degerlendiririm menunu.su an gorduklerim yani dikkatimi ceken lapa uzeri lahmacun.lapanin yaninda bile sadece sebzeler yiyoruz yogurt bile yemiyoruz pilav etkisi olmasin diye.ama sen su ictin mi mesela ne bilim hani ara ogun.aksam lahmacun yemekle butun emeklerin heba oldu ustelik kalori bombardimanina tuttun vucudunu.bitki cayi da icsen iyi olacak.eger disardaysan sadece salata yemeliydin.yani bunlara dikkat ediyoruz.

Sonra simit eti form bi ara kizamis ekmek ve bi de borek.mubarek k.hidrat partisi.simit 4 dilim ekmek.biskuvi zaten gereksiz kalori deposu.

Yani tatlim biz de yaza yaza ogrendik hatalarimizi.sen benim su halime nasil geldigimi bilsen.tam 1 senedir istikrarli bir sekilde 85 idim.kizlar sagolsun bikmadan tatli sert beni uyararak bu kivama getirdiler.

Bize kulak ver uyarilarimizi dinle ve asla pes etme.ne yapiyorsan zayiflamak adina devamini getir.

Ama ramazan illaki etkileyecek bizi.menulerde kacamak olacak ama iftardan sonra spor yap telafi et.yine yazarim

nihalcigim face de fotolarini gordum.belli ne kadar eglendiginiz.senin adina cok sevindim.cok da bir kilo almamisin.verirsin hemen.optum canim..

Canimho geldin ozlettin kendini.neler yaptin bakalim tatild..gecmisi kolay okursun malum ramazan hazirligi sicaklar fazla cenemiz calismadi.

bugünkü menüm:

sahurda:
3 ç. ekmegi
domatesli biber sote
peynir
2 ç. kasıgı reçel
çay

iftarda:
1 kase mercimek çorbası
1 küçük bölük pide
salata
4 kaşık yogurtlu erişte

ara:
karpuz veya üzüm yerim.

sizce nasıl ?​

Canimho geldin ozlettin kendini.neler yaptin bakalim tatild..gecmisi kolay okursun malum ramazan hazirligi sicaklar fazla cenemiz calismadi.

sağol canım, yoğun bir tatil geçirdim. annemler boya yaptırdılar bütün evi, birde salona laminant döşendi. benim mecbur orada olmam gerekiyordu. bol bol dua alıp geldim sizi okumak keyif veriyor bana sayfaların çokluğu önemli değil. bu arada kilo vermişsin çok sevindim. iyi gidiyor sanırım

Son düzenleme:
kızlar ya bebek olunca kahvaltı öğle yemeği hepsi birbirine karışıyor bir de evde oturmaya alışkın olmayınca can sıkıntısından hep bişeyler atıştırıyorum :18:bebeği oyalamak çok zor o uyursa da hemen tatlı bişeyler arıyorum siz bu tatlı isteğine karşı ne yapmamı önerirsiniz darkolive başarı hikayeni okudum sana bir kere daha hayran oldum canım rol modelim oldunuz resmen teşekkürler herkese

bugünkü menümü yazıyorum yorumlarsanız sevinirim
sahurda---- 2 bardak su
1 tane lavaş ekmeğe fındık tanesi kadar yağ ve biraz peynir koyup dürüm yaptım
2 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

iftarda------2 bardak su
1 kase etli bezelye
salata---yoğurt

ara-------2 kayısı

ve şimdi biraz egzersiz yapacam.nasıl sizce kızlar......

vee bugünkü menüm:

sahur: 1 dilim çav. ekmek / 1 haş. yumurta /1 zeytin az peynir /1kupa çay

iftar: 1 hurma/2 parça tavuk/ 5 6 kaşık salata / yarım dilim börek / 1 közlenmiş biber / boooool su

ara : 1 bardak kefir / 1 küçük armut / 1 erik
booool su
sanırım ben ramazanda pek spor yapamıyacağım. oğlum peşimi bırakmıyor. canım sıkıldı oynamak istiyor. beni zorlıycak bu ay :))
sizce hangi kilomuzu baz almalıyız. ben iftardan önce 79.2 idim. sonra 80.4 acaba sahurdan öncekinimi baz alsak. sizce?

kızlar ikinizin menüsüde güzel gibi. bakalım sonuçlar ne olacak. bence sahurdan öncesini baz alalım. önceden kahvaltı öncesi tartılıyorduk. şimdide aynı şey kahvaltıdan önce tartılmak.

ilk gün sahurda acıkırım korkusuyla asırıya kaçacaktım nerdeyse. ama hiç acıkılmıyor ya. sadece su su su bugun birazdaha azaltacagım bakalım

bence sıvı alımını arttırmalısın canım 15 bardak kadar su için diyorlar iftar ve sahur arası

menüleriniz çok güzel bu şekilde devam ederseniz çok iyi kilo vereceksiniz bence sahurdan önceki kilomuz daha doğru olur

slm kızlar ben geldim ps bozuktu ve yenisini aldık işte burdayımmmm hepinizi cok özledim inş herkes iyyidir:79:

benim menüm
sahur
çavdar ekmeğinden yağsız tost
zeytin
yeşilçay

iftar
1 hurma
3 kaşık çorba
2 minik kabak dolması
1 lokma pide :)
3 çatal karpuz

ara ayran

bolca su
spor 2 mil leslie

ramazan oncesi daha duzenliydi.elimden geleni yapiyorum canimsagol.

su sisenin icine cubuk tarcin koy .kan sekerini duzenler.

gayet guzel tebrikler.

slm kızlar ben geldim ps bozuktu ve yenisini aldık işte burdayımmmm hepinizi cok özledim inş herkes iyyidir:79:

iyiyiz canim hos geldin.

Bugunku menum

sahur
2 dilim tb ekmegi yumurta peynir domates salatalik

İftar
2 hurma
taze fasulye ve ayran
1lt su

ara
su
1 seftali
yarim avuc leblebi

sporumu gece yapacagim.scaba formcayi icsek yaringun icerisinde mahveder mi beni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…