hoşgeldin selma abla biz iyiyiz, seni özlemiştik. pc. nde hayırlı olsunslm kızlar ben geldim ps bozuktu ve yenisini aldık işte burdayımmmmhepinizi cok özledim inş herkes iyyidir:79:
canım burdan hepsini indirebilirsin, yanlız her birini indirirken aralarda zaman istiyorcanım bu leslie'ye nereden ulaşabiliriz yüklemek mi gerekiyor yoksa bir siteden mi
hoşgeldin selma abla biz iyiyiz, seni özlemiştik. pc. nde hayırlı olsunslm kızlar ben geldim ps bozuktu ve yenisini aldık işte burdayımmmmhepinizi cok özledim inş herkes iyyidir:79:
canım bu leslie'ye nereden ulaşabiliriz yüklemek mi gerekiyor yoksa bir siteden mi
menüm
sahur:
2 di.tam.ta. ekmek, kk. peynir,
2 zeytin, 1 tat. ka. bal, 1 haş. yu. ve domatez ve salatalık
1 ku. çay, 1 yeşilçay, 700 ml su
iftar:
1 bar. ballı,tar. su, 1 hurma, 500 ml su
1 kase mercimek çor. 1 tavuk köf.
salata, 1 hurma daha yedim
1 yeşilçay
ara: 1 armut, 8 kiraz
1 lt su daha (şimdilik)
1 yeşilçay içerim birazdan
çok yediğimi yazarken fark ettim amma yemişim
aslında yapmayı düşünmüyordum malum ramazanda tatlı isteği arttığı için en azından kan şekerini dengede tutabilmek için başladım, cumaya kadar iyi giderse ramazan boyunca yaparımçok degil bence canım ya. birde su ballı tarcınlı suya devam ediyorsun gördügüm kadarıyla. bırakıp tekrar basladıgında yine fark gördünmü. bende ramazan boyunca yapıcam bı karışımı. bari bunun sayesinde azda olsa kilo vereyim
Tekrar merhaba
Çok çok teşekkür ederim
Desteğiniz İçin burada gercekten farklı bir seyler var
insallah bu sefer basaracağız
Diyete başlama tarih / kilo : 23.06.2011 / 93,6
______________________ : 11.07.2011 / 88,0
______________________ : 25.07.2011 / 88,7
Okurkan hep 93 kilo ile başlayanlara bakıyorum
en hayran olduklarım KRISTAL KELEBEK , AYCAN , OLIVIA su anda aklıma gelenler ama buradaki herkes cok cok basarılı ve bu topik digerlerinden farklı iyi ki burda kalmıssınız
Bugun de maalesef utanıp sıkılmadan soyliyebileceğim bir seyler yemedim
Cumartesi
sabah lapa
öğlen lapa
akşam lahmacun ve salata
Pazar
sabah continental kahvaltı
öğlen-aksam köfte ve patates salata
aksam ustu meyveli yoğurt
P.tesi
sabah omlet ve kahvaltılık
ara simit ve etiform bisküvi
öğlen çorba 1 dilim kızarmıs ekmek ve 1 ıspanaklı börek
Menüm bu şekilde
aslında sabah diye yazdığım sahur yemeğimdi fakat işe geldim o da ne sürpriz
ve hem sürpriz hem pazartesi yorgunluğu hem bir yandan ağrılar üşüme bir sürü semptomla birlikte kendimi simit ve eti form bisküvi gibi saçma sapan seyler yerken buldum
En cok istedigim sey kızım buyuyor ve onunla birlikte anne kız sıkır sıkır giyinmek gezmek
Dün aksam elele tutusup madoya dondurma almaya gittik tabii ki ona bos bir külah sadece :)
Babasının pantolonlarını kuru temizlemeciden aldık herkese selam verdi opucuk gonderdi o kadar gururlandım ki
ama bir de o cici kızın yanında obez annesi
Yemekle olan yanlıs iliskim nerden gelisiyor bilmiyorum
ama kendimi bildim bileli yemek yemeyi severim ailemde sever
her zaman buyuk sofralar kurulur ailenin erkekleri de yemek pisirir ama tum ailem kilosuna cok dikkat eder ve beni de surekli uyarırlar ondan zannediyorum ki bende ters bir tepki mi olustu ne oldu
Aynı sekilde guzel ve sık olmak is hayatında da basarı anahtarlarından biri
goruldugu gibi herseyden haberim var maalesef ama su var seker var helva olmuyor hesabı
simdilik bu kadar bu aksam tekrar aranıza katılamam ama yarın sabah tekrar buradayım ve bakalım bu aksam neler yiyecegim
Sizin gonderdiginiz yemek listeleri benimkinin yanında o kadar naif kalıyor ki
umarım utanmam ve yazabilirim
ve umarım siz de bu kıza bu kadar soyluyoruz ama bir degisiklik yok deyip beni goz ardı etmezsiniz
ilk hedefim 83
su anda ki rüya kilom o sanki 83 olsam cidden bir seyler degisecek gibi
su verdiigm bir 5 kilo ile bile mutlulugumu anlatamam sabah ise gelirken ki adımlarım bile degisti
hele bir de bir 55 daha verebilsem cünkü
2. hedefim 78 3. hedef 75
liste böyle iste uzayıp gidiyor
Sanırım cok uzun yazdım
ama buraya uye olmak iicin de bir suru ugras verdim bir turlu uyelik aktive olmadı falan
sanırım birikenleri yazıyorum
herkese iyi aksamlar
iyi iftarlar diliyorum
selam canım topiğimize hoşgeldininan hepimizin hikayeleri benzerr ve tartılar 9 ları buldumu işte orda panik başlıyor ki ben iki kere 100 gördüm tartıda doğuma 100 ile girdim 93 ile çkıtım ve doğum sonrası malum 1oo yine gördüm marttan beri burdayım ve az az da olsa yavaş da olsa artıları da olsa burdayım ve bıkmadan vazgeçmdeden hedefime kilitlendim 25 aylık kızım var 2. düşünmeye bile korkuyorum bende ocak sonuna kadar hedef koydum bakalım inşallah hep beraber veririzzz
hoşgeldin azmin daim olsunnn
bu arada adım ayşe denizlideyim bi cadım var......
selam kızlar;
herkese hayırlı Ramazanlar..
1 haftalık ttaildne sonra döndüm aranıza..
muhteşemdi muhteşem..resmen başka bir boyuta girdim çıktım
takdir edersiniz ki geçmişe dalamadım herkes iyidir umarım..
kızlar kaş muhteşem bir yer..mutlaka gidin görün gezin..
biz heryerine gittik sayılır..
bir gün safari turuna gittik..Fethiye Saklıkent kanyonu,patara,kaputş plajlarını gezdik..su savaşları yaptık 5 kova falan su yedim o gün hiç kurumadı üstümüz zaten..yolda pusular kurduk turistlere falan..çığlık ata ata bir hal olduk yemin ediyorum stress falan kalmadı ..sonra kekova tekne turuna gittik orası da keyifliydi güzel yerler gördük..
Altınolukta bizim yazlık var Hiçbiyerin denizini beğenmezdim Altınoluğun deniziyle karşılaştırılmaz derdim ama yok ben bu kadar güzel sularda yüzmedim ya süperdi..
İlk 3 gün süper karbon yaptım valla hiç bozmadım..Ama olmadı valla tatilde ya bıraktım ben de çok yemedim ama içtim bir de dondurma yedim birkaç kere çok güzeldi maraş dondurması..
Netekim 1.5 kilo falan almışım ama hiç moral bozmuyorum başladım yine bugün k ya..(oruç tutmayacağım bu sene)
benden bu kadar kızlar..
özledim sizleri..
iyi akşamlar, iyi ramazanlar...
özledim siziiiiiiiiiiiiiii
simdi gelelim durumlara
maalesef herzaman ki hatalarım devam etmekte
aksam iftarda
yoğurt corbası + 1 parca fırın tavuk + 4 kaşık çoban salata + 2 kaşık barbunya ve maaaleseeefff 3 kaşık pirinç pilavı yedim
ammaaaa arrtttııımmm hic bir sekilde ekmek veya pide yemedim
fakattt gene kotu haberrr
bu sabah kahvaltıda kaşarlı tost ve domates yanında şekersiz çay
ama kendimle ilgili bir guzel haber gordum tartıda
o da cuma sabah 88,8 çıkmıştım tartıda bu sabah aynı saatte 88,0 oldu
en azından tam tatil oncesi kilomdayım
yani tam 3 hafta en azından kilo almadım diye kendimi avutuyordum
hayalim oruc tutup sağlıklı yiyip bu ramazan 6 veya bir mucize olurda 8 kilo versem diye hayal ediyordum
ama ramazana cok kotu basladım ki o kadar da motive etmistim kendimi
ilk hafta oruclu olamıyacagım artık c.tesi baslarım tutmaya ins 2 gunde bunyem alısır da p.tesi normal gecer
dun o kadar kotu oldumki
pazar gece 22:00 de yatıp 03:00 de sahur icin kalkıp 04:00 de tekrar yatıp 06:00 da uyanıp 06:40 da servise binip 07:15 de isyerinde olunca insan
butun dengem alt ust oldu yorgunlugumu anlatamam
ote yandan allah tutanşarın yardımcısı olsun cunku cok guc iftar o kadar gecti ki
dun oglen yemegi yemis olmama hatta atıstırmalara ragmen aksam bayılacak gibi olmustum
gectigimiz iki sene hamilelik ve sonra da lohusalık ki obiraz keyfiydi maalesef
oruc tutmamdım bu sene cidden cok istekliydim
ama cok erken kalktıgım icin sabahları sahurdan sonrası oyle guc oluyor ki dun ki bas agrım midem bulantım ote yandan bel ağrılarım
en azından koca bir cikolatayı cok istememe ragmen yememe gayretini gosterdim
o kadar yorgundum ki aksam dolaptaki dondurmayı bile yiyemedim
canımmm çok tşk ederim..eğer ilk 3 günkü azmimi devam ettirebilseydim cuma günü çok güzel bir rakam görebilirdim ama şimdi aldığımı versem yani sabit çıksa bile mutlu olcam canım...kayınvalidemler geldi Pazar günü bize dün oturuyoruz kaç kg verdin dedi 8 kg dedim aa 8 kiloda kaldın demek dedi..evet kaldım dedim şimdi bir solukta şu kalan 22 kiloyu vereyim de hayatta birşeyden kalmadığımı ispat edeyim diyorum:))nihalcim hoşgeldin, tatilinin güzel geçmesine ve mutlu dönmene sevindim canım.
eminimki dönüşün muhteşem olacak
canım çok tşk ederim evet ya az aldım keşke almasaydım ama pişman değilim..yılda bir kere tatile çıkmışım..bugün spor malzemelerim yanımda öğlen arasında gidicem zaten..ben de seni öptüm canım..slm canim sen yazmaktan cekinme.biz okur degerlendiririz.simdi telefondan girdim nete zor oluyor yazmak.iftar yapalim degerlendiririm menunu.su an gorduklerim yani dikkatimi ceken lapa uzeri lahmacun.lapanin yaninda bile sadece sebzeler yiyoruz yogurt bile yemiyoruz pilav etkisi olmasin diye.ama sen su ictin mi mesela ne bilim hani ara ogun.aksam lahmacun yemekle butun emeklerin heba oldu ustelik kalori bombardimanina tuttun vucudunu.bitki cayi da icsen iyi olacak.eger disardaysan sadece salata yemeliydin.yani bunlara dikkat ediyoruz.
Sonra simit eti form bi ara kizamis ekmek ve bi de borek.mubarek k.hidrat partisi.simit 4 dilim ekmek.biskuvi zaten gereksiz kalori deposu.
Yani tatlim biz de yaza yaza ogrendik hatalarimizi.sen benim su halime nasil geldigimi bilsen.tam 1 senedir istikrarli bir sekilde 85 idim.kizlar sagolsun bikmadan tatli sert beni uyararak bu kivama getirdiler.
Bize kulak ver uyarilarimizi dinle ve asla pes etme.ne yapiyorsan zayiflamak adina devamini getir.
Ama ramazan illaki etkileyecek bizi.menulerde kacamak olacak ama iftardan sonra spor yap telafi et.yine yazarim
nihalcigim face de fotolarini gordum.belli ne kadar eglendiginiz.senin adina cok sevindim.cok da bir kilo almamisin.verirsin hemen.optum canim..
ben öyle duurmlarda bir kaseye yoğurt koyup içine 2 tatlı kaşığı toz tarçın koyuyorum..yedikten sonra ağızda sütlü tatlı yemişsin hissi uyandırıyor.K fleksin çikolatalısı var canın .çok istediğinde ondna da yiyebilirsin canım...kızlar ya bebek olunca kahvaltı öğle yemeği hepsi birbirine karışıyor bir de evde oturmaya alışkın olmayınca can sıkıntısından hep bişeyler atıştırıyorum :18:bebeği oyalamak çok zor o uyursa da hemen tatlı bişeyler arıyorum siz bu tatlı isteğine karşı ne yapmamı önerirsiniz darkolive başarı hikayeni okudum sana bir kere daha hayran oldum canımrol modelim oldunuz resmen teşekkürler herkese
ortimm hoş geldinm canım...nasılsın ? şu cuma bir tartılalım da sağlam kapışalım rehavete kapıldık ortim olmuyor böyle..bayrama az kaldı bak..slm kızlar ben geldim ps bozuktu ve yenisini aldık işte burdayımmmmhepinizi cok özledim inş herkes iyyidir:79:
canım sana iyi yolculuklar kendine çok dikkat et iyice eğlen dinlen gel:)walla ben bu ara burayı çok aksattım kızlar kusura bakmayın saat 4 e gelio ve misafirim varya anca yatıoss sohbet sohbet yarın gidecekler biz ya yarın ya da diğer gün yola çıkacaz mersine gidicez ama hiç bi hazırlığım yok bavul hazırla evi toparla derken herhalde çarşamba sabahı çıkarıss..
mersinde bol bol yazarım inşallahhh gerçi 5-6 günlük köy faslımız olacak ama hep aklımdasınızzz...
izlemmmmm face deki fotolara bayıldımmm allah mutluluğunuzu daim etsinn ordan bişi yazmadım ama mükemmmelsin arkadaşımm inşallah seneye yazı iple çekiom bende güzel güzel bikiniler alırım....
selma abla hoşgeldinnnn
unuttuklarım affedinnn uyku gözümden akıooo
alıntı yap bölümünün yanındaki kare alanı tıkladığında sonra da en sonuncuda alıntı yaptığında oluyoır canım çoklu yorum..merhaba ayse
ben de gül
istanbul,
sen benim idolumsun :) benim de senin ki gibi bir weight watcher'ım olsa baska birsey istemem diyorum :)
78 li kilolar guzel bir ruya gibi
her mesaga nasıl lıntı yapılıyor bilmiyorum
is yerinden de girdigim icin cok inceleyemiyorum siteyi
elimden geldigincer vevap yazmaya calısacağım
Gül öncelikle hoşgeldin aramıza..ben de elektiriğini çok sevdim senin..Önce bunu söylim sonra da Kaşşş ahh Kaşşş valla iki gündür sanki hala ordayım gözlerimi kapattığımda ..İşallah Allah yeniden nasip eder..Şu Mercanda bir kalamar yiyemedim ya içimde kaldı..Bir türlü nasip olmadı neyse başka sefere..kızımdan once bizim de her yaz kısa da olsa kacmaya calıstıgımız dunya guzeli bir yer
orada sanki baska bir yerdesin
kaşı herseyiyle seviyorum
ama en cok liman daki mercanı, dejavu da ki gün batımını ozledim diyebilirim :)
simdi gelelim durumlara
maalesef herzaman ki hatalarım devam etmekte
aksam iftarda
yoğurt corbası + 1 parca fırın tavuk + 4 kaşık çoban salata + 2 kaşık barbunya ve maaaleseeefff 3 kaşık pirinç pilavı yedim
ammaaaa arrtttııımmm hic bir sekilde ekmek veya pide yemedim
fakattt gene kotu haberrr
bu sabah kahvaltıda kaşarlı tost ve domates yanında şekersiz çay
ama kendimle ilgili bir guzel haber gordum tartıda
o da cuma sabah 88,8 çıkmıştım tartıda bu sabah aynı saatte 88,0 oldu
en azından tam tatil oncesi kilomdayım
yani tam 3 hafta en azından kilo almadım diye kendimi avutuyordum
hayalim oruc tutup sağlıklı yiyip bu ramazan 6 veya bir mucize olurda 8 kilo versem diye hayal ediyordum
ama ramazana cok kotu basladım ki o kadar da motive etmistim kendimi
ilk hafta oruclu olamıyacagım artık c.tesi baslarım tutmaya ins 2 gunde bunyem alısır da p.tesi normal gecer
dun o kadar kotu oldumki
pazar gece 22:00 de yatıp 03:00 de sahur icin kalkıp 04:00 de tekrar yatıp 06:00 da uyanıp 06:40 da servise binip 07:15 de isyerinde olunca insan
butun dengem alt ust oldu yorgunlugumu anlatamam
ote yandan allah tutanşarın yardımcısı olsun cunku cok guc iftar o kadar gecti ki
dun oglen yemegi yemis olmama hatta atıstırmalara ragmen aksam bayılacak gibi olmustum
gectigimiz iki sene hamilelik ve sonra da lohusalık ki obiraz keyfiydi maalesef
oruc tutmamdım bu sene cidden cok istekliydim
ama cok erken kalktıgım icin sabahları sahurdan sonrası oyle guc oluyor ki dun ki bas agrım midem bulantım ote yandan bel ağrılarım
en azından koca bir cikolatayı cok istememe ragmen yememe gayretini gosterdim
o kadar yorgundum ki aksam dolaptaki dondurmayı bile yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?