80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yazayım hiç vakit kaybetmeden bu günki yediklerimi

gece yemedim sahurda

akşam iftarda yarım tabak corba bol salata yarım tabak kadarda etli pilav su iciyorum yatana kadarda içecegim birazdanda k fleksimi yiyecegim aktivyayla

slm kızlar ben geldim ps bozuktu ve yenisini aldık işte burdayımmmm hepinizi cok özledim inş herkes iyyidir:79:
hoşgeldin selma abla biz iyiyiz, seni özlemiştik. pc. nde hayırlı olsun

canım bu leslie'ye nereden ulaşabiliriz yüklemek mi gerekiyor yoksa bir siteden mi
canım burdan hepsini indirebilirsin, yanlız her birini indirirken aralarda zaman istiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar ben geldim ps bozuktu ve yenisini aldık işte burdayımmmm hepinizi cok özledim inş herkes iyyidir:79:
hoşgeldin selma abla biz iyiyiz, seni özlemiştik. pc. nde hayırlı olsun

canım bu leslie'ye nereden ulaşabiliriz yüklemek mi gerekiyor yoksa bir siteden mi

canım burdan hepsini indirebilirsin, yanlız her birini indirirken aralarda zaman istiyor
leslie sansone küçültülmüş tek linkler, diye yazarsan arama motoruna ilk çıkanı tıkla

Son düzenleme:
menüm

sahur:
2 di.tam.ta. ekmek, kk. peynir,
2 zeytin, 1 tat. ka. bal, 1 haş. yu. domatez ve salatalık
1 ku. çay, 1 yeşilçay, 700 ml su

iftar:
1 bar. ballı,tar. su, 1 hurma, 500 ml su
1 kü.kase mercimek çor. 1 tavuk köf.
salata, 1 hurma daha yedim

1 yeşilçay

ara: 1 armut, 8 kiraz
1 lt su daha (şimdilik)
1 yeşilçay içerim birazdan

çok yediğimi yazarken fark ettim amma yemişim

Son düzenleme:

çok degil bence canım ya. birde su ballı tarcınlı suya devam ediyorsun gördügüm kadarıyla. bırakıp tekrar basladıgında yine fark gördünmü. bende ramazan boyunca yapıcam bı karışımı. bari bunun sayesinde azda olsa kilo vereyim

aslında yapmayı düşünmüyordum malum ramazanda tatlı isteği arttığı için en azından kan şekerini dengede tutabilmek için başladım, cumaya kadar iyi giderse ramazan boyunca yaparım
aslında sabit kalsam bile iyi

Son düzenleme:
tamam canım iyi geceler. bende tuvalet banyo yıkamaya girişmiştim. o ara cıkmışsın. dogru diyorsun sekeri dengelese bile yeter. cunku ben oyle cok tatlı istegi olmayan ben. bugun yemekten 1 saat sonra falan resmen aserdim yaa

walla ben bu ara burayı çok aksattım kızlar kusura bakmayın saat 4 e gelio ve misafirim varya anca yatıoss sohbet sohbet yarın gidecekler biz ya yarın ya da diğer gün yola çıkacaz mersine gidicez ama hiç bi hazırlığım yok bavul hazırla evi toparla derken herhalde çarşamba sabahı çıkarıss..
mersinde bol bol yazarım inşallahhh gerçi 5-6 günlük köy faslımız olacak ama hep aklımdasınızzz...

izlemmmmm face deki fotolara bayıldımmm allah mutluluğunuzu daim etsinn ordan bişi yazmadım ama mükemmmelsin arkadaşımm inşallah seneye yazı iple çekiom bende güzel güzel bikiniler alırım....

selma abla hoşgeldinnnn

unuttuklarım affedinnn uyku gözümden akıooo

ben kendini güzel anlatan insanları çok sewiomm yaa elektriğin çok güzel arkadaşımmmm inşallah kopma burdan bak ne kilolar vereceğiz hep birlikte bizim de başarı hikayelerimiz inşallah başkalarına ışık olur....
bak zayıflayıp hala burdan kopamayanlar var buraya sohbet için bile gelinirrr gecenin 4 ü kontrol etmeden yatamadımmmm
herşey güzel olacakkkkkkk..............

wisper çok teşekkürler canım deneyeceğim bir de diyet çay içersen idrar söktürücü olduğu için vücudunda kalan suyu da atar iyi olmaz bence..
juu teşekkürler canımm

merhaba ayse
ben de gül
istanbul,
sen benim idolumsun :) benim de senin ki gibi bir weight watcher'ım olsa baska birsey istemem diyorum :)
78 li kilolar guzel bir ruya gibi

her mesaga nasıl lıntı yapılıyor bilmiyorum
is yerinden de girdigim icin cok inceleyemiyorum siteyi
elimden geldigincer vevap yazmaya calısacağım

kızımdan once bizim de her yaz kısa da olsa kacmaya calıstıgımız dunya guzeli bir yer
orada sanki baska bir yerdesin
kaşı herseyiyle seviyorum
ama en cok liman daki mercanı, dejavu da ki gün batımını ozledim diyebilirim :)

simdi gelelim durumlara
maalesef herzaman ki hatalarım devam etmekte
aksam iftarda
yoğurt corbası + 1 parca fırın tavuk + 4 kaşık çoban salata + 2 kaşık barbunya ve maaaleseeefff 3 kaşık pirinç pilavı yedim
ammaaaa arrtttııımmm hic bir sekilde ekmek veya pide yemedim

fakattt gene kotu haberrr
bu sabah kahvaltıda kaşarlı tost ve domates yanında şekersiz çay

ama kendimle ilgili bir guzel haber gordum tartıda
o da cuma sabah 88,8 çıkmıştım tartıda bu sabah aynı saatte 88,0 oldu
en azından tam tatil oncesi kilomdayım
yani tam 3 hafta en azından kilo almadım diye kendimi avutuyordum
hayalim oruc tutup sağlıklı yiyip bu ramazan 6 veya bir mucize olurda 8 kilo versem diye hayal ediyordum
ama ramazana cok kotu basladım ki o kadar da motive etmistim kendimi
ilk hafta oruclu olamıyacagım artık c.tesi baslarım tutmaya ins 2 gunde bunyem alısır da p.tesi normal gecer
dun o kadar kotu oldumki
pazar gece 22:00 de yatıp 03:00 de sahur icin kalkıp 04:00 de tekrar yatıp 06:00 da uyanıp 06:40 da servise binip 07:15 de isyerinde olunca insan
butun dengem alt ust oldu yorgunlugumu anlatamam
ote yandan allah tutanşarın yardımcısı olsun cunku cok guc iftar o kadar gecti ki
dun oglen yemegi yemis olmama hatta atıstırmalara ragmen aksam bayılacak gibi olmustum
gectigimiz iki sene hamilelik ve sonra da lohusalık ki obiraz keyfiydi maalesef
oruc tutmamdım bu sene cidden cok istekliydim
ama cok erken kalktıgım icin sabahları sahurdan sonrası oyle guc oluyor ki dun ki bas agrım midem bulantım ote yandan bel ağrılarım
en azından koca bir cikolatayı cok istememe ragmen yememe gayretini gosterdim
o kadar yorgundum ki aksam dolaptaki dondurmayı bile yiyemedim

Son düzenleme:
iyi akşamlar, iyi ramazanlar...

özledim siziiiiiiiiiiiiiii

izlem nerdesin kuu sen kaç gündür,özledik bizde canım valla

yeni gelen arkadaşlarım hoş geldniz,hiç sıkılmayın ayol paylaşın gitsin valla paylaştıkça gidiyor kilolar

pazarteside rezalet olan menümü yazıyım hemen cezalandırın beni....

sabah :sosisli,salamlı yumurta omlet,1 dilim ekmek
ara:kahvem
öğlen:hazır çorba 1 tabak,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara:karpuz
akşam:tavuk ciğeri yanında marul salata
ara:karpuz,dondorma
bişiler olsu bana nolur biri hart hurt desin bana sabah cumadan beri 1.5 kg artıdaydım öliyim ben gari

günaydın bacularr bende dün evdeki bütün işlerimi birtirdim veee bugün anneciğime gidiyorum 2 yada 3 gün kalıcam bayadır görmüyorum çok özledim ordan da girerim sanıyorum ara ara kendinize iyi bakın güzel bayanlar

günsydın. ben tülin. hoşgeldin aramıza..bende 93 kg ile başladım diyet maratonuma 4 ay önce.şimdi 79 civarındayım. 70 ler hayal değilmiş şimdi 79 umya kendimi 70 lerde sayıyorum bide 69 ları görsem çalılırken çok zor olur tabiki oruç tutmak. ama elinden geldiğince tut. hem ruh hem beden temizliği bencede. çikolata yemediğin için tebrikleeerr. bide biküvi yemezsen harika olur. tostta yağsıza sorun yok. kolay gelsin dilediğin kiloana inmen dileğiyle hoşgeldinnnn

nihalcim hoşgeldin, tatilinin güzel geçmesine ve mutlu dönmene sevindim canım.
eminimki dönüşün muhteşem olacak
canımmm çok tşk ederim..eğer ilk 3 günkü azmimi devam ettirebilseydim cuma günü çok güzel bir rakam görebilirdim ama şimdi aldığımı versem yani sabit çıksa bile mutlu olcam canım...kayınvalidemler geldi Pazar günü bize dün oturuyoruz kaç kg verdin dedi 8 kg dedim aa 8 kiloda kaldın demek dedi..evet kaldım dedim şimdi bir solukta şu kalan 22 kiloyu vereyim de hayatta birşeyden kalmadığımı ispat edeyim diyorum:))
canım çok tşk ederim evet ya az aldım keşke almasaydım ama pişman değilim..yılda bir kere tatile çıkmışım..bugün spor malzemelerim yanımda öğlen arasında gidicem zaten..ben de seni öptüm canım..

ben öyle duurmlarda bir kaseye yoğurt koyup içine 2 tatlı kaşığı toz tarçın koyuyorum..yedikten sonra ağızda sütlü tatlı yemişsin hissi uyandırıyor.K fleksin çikolatalısı var canın .çok istediğinde ondna da yiyebilirsin canım...
ortimm hoş geldinm canım...nasılsın ? şu cuma bir tartılalım da sağlam kapışalım rehavete kapıldık ortim olmuyor böyle..bayrama az kaldı bak..

canım sana iyi yolculuklar kendine çok dikkat et iyice eğlen dinlen gel:)

alıntı yap bölümünün yanındaki kare alanı tıkladığında sonra da en sonuncuda alıntı yaptığında oluyoır canım çoklu yorum..

Gül öncelikle hoşgeldin aramıza..ben de elektiriğini çok sevdim senin..Önce bunu söylim sonra da Kaşşş ahh Kaşşş valla iki gündür sanki hala ordayım gözlerimi kapattığımda ..İşallah Allah yeniden nasip eder..Şu Mercanda bir kalamar yiyemedim ya içimde kaldı..Bir türlü nasip olmadı neyse başka sefere..

Canım ben de bu sene tutamıyorum maalesef ve tutanlara hakketen Allah kolaylık versin diyorum..Açlık ,sigarasızlık vs bunlar sorun değil de susuzluk sıcaklarda fena ve benim kafam duruyor ve benim işim parayla..Yanlış yapmamam lazım geçen sene iki kere yanlış yapınca bıraktım yoksa daha büyük sorunlar olucaktı..Ama vicdanen çok rahatsızım..Hergün Gebzeye de gidip geliyorum..Dün başlayan arkadaşların hepsi bıraktı..İçimi rahatlatmak için başka şeyler yapıcam artık..İnsanlar tokken bile tansiyonları düşüyor bu havada oruç tutanlara Allah kolaylık versin..Kendinize dikkat edin kızlar..Diyet yapcam diye de çok yüklenmeyin kendinize..
Bu arada ben insanlara eziyet haline geldiğinde yapılacak ibadetin de Allah katında gerçekten kabul edilmeyeceğine inananlardanım Gülcüm..Çalışıyorsun kalk yat insan salak gibi oluyor sonra işe git kafa patlat hata yapma yollarda evine gel falan zor canım..Çok zorlanacaksan tutma bence..Verimin düşer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…