80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eşim istedi sütlaç yaptım bende aylincim senin şu sarma işine döndüü uff uff ben ne yapcam ya şimdi (

sevvacım hoşgeldin canım

aylincim taktın sende ma hee -tatlicadiarzu- kısmet canmm..

baharnazcımm.. canım bişey yemek istemedi ki...
ayağa kalkınca başım dönüyodu açlıktan artık sen düşün... şimdi tepsimönümde.. miss gibikokuyo dereotu kabağın içinde.. ımmm.. hem yicem hem laf yetiştircem size...
hııı bide 1 tabak kabak yemeğimi yarım tbağa döndürdüm yanında 3 kaşık peynirli makarna.. :)))

kıızzlar ben yokken bu musunuz yani? bütüm gün anca 10 sayfamı yazabildiniz.. peehh :jeyyar:

oooooo 8 kişi olmuşuz kızlar yokmu arttıran ne güzel ne güzel allah muhabbetimizi artırsın inş sevva sende hoşgeldin nasılsın kilon kaç senin acaba

tamam demiom birsey :1closedeyes:

sevvacım zaten şu an aramızdasın cnmmm.. tanırsın zamanla hepimi<zi kuzum yaa.. bende ilk günlerde seningibiydim... 1,5 ay oldu geleli.. ilk başlarda her muhabbete zorla giriyodum... şimdi ben olmayınca sayfalar dolmuyo :)))

kızlar biraz şımartayım kendimi de kendime geleyim dimi ama:))) hehehe

benide aranıza alın :) kimsecikleri tanımıyorumm.. aslında hiçte çekingen birid eğilim ..

yok be sevvacım ne var zaten çekincek baksana kaç kişiyiz biz bizeyiz .. hoşgeldin sefa geldin a.s. hedefin belli mi hadi başla anlatmaya :enbuyukkk:

ya şu çizelge olayına el atmam lazım bebeqcim aylin merve herkes motivasyomn için tam gaz ya
bende şu kurbağaya tam gaz versem fena olmiycek

aylincim kızma kızzz.. şaka takılıyom sana..bakalım kuzum bekleyip görcez... belirtilere takılmamak lazım.. adetle hamilelik belirtileri aynı zaten...cumaolmazsa bakıcaz :)))

esimle kizim gezmeye cikti ben rahat is yapayim diye,görmesinler beni pc basinda..ilk defa bensiz ciktilar..

:) canım ekranı aç bir taraftan temizlik bir taraftaan msj yaz aman gelivercekler hala iş bitmemiş olcak sonra eşin pc yide gezmeye götürcek :))

baharnazcım bak ben ne yazdım çizelgeme...
sen bekle pisicik ben sana geliyorum... hihoyyythihoyyyt yavaş ama olsun gidiyom ya hedefime yeterrr...

baharnazcım bak ben ne yazdım çizelgeme...
sen bekle pisicik ben sana geliyorum... hihoyyythihoyyyt yavaş ama olsun gidiyom ya hedefime yeterrr...

evet canım farkettim hoş olmuş...
ben hala mutfakta soğumaya bırakılmış sütlaçlardayım uff tarçın filan üzerine hı ne dersin rakibim yarında senmi yapsan acaba :))kaydirigubbakcemile3

bugün yediklerimi yazıyım
sabah kepekekmek arası tost bi bardak çay
ara iksir bir bardak
öğlen bulgur köftesi yoğortlu,
ara iksir iki bardak
şimdi peynirli cips yedim oğlumla
akşam yemeği düşünmüyorum bulgur şişirdi çünki
yatmadan bir bardak daha iksiriçicem
ve 1,5 ltsu yarım saat yürüyüş

hııı unutmadan yazayım handeryacıma da...

canmm handeryacım tatlı tarifleri için kusura bakmayın .. ama biz yiyemiyoz bari kk de zayıf olanlar yapar da yerler diye bari bi işe yarasınlar düşüncesiyle ekledim kuzumm.. irademize sahip olmayı öğrendik ya artık.. bizi bikaç tarif mi etkilicek :))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

baharnazzzz... ben almıyıım canikomm.. şurda beni geçmiş bi rakibem varken sütlaç mı yaparım ben yaa... kaydirigubbakcemile3 ama varya fecii acıkmışım... yazıp bitireyim de yemeğime devam edeyim diye ellerim titriyo resmen kaydirigubbakcemile3

sahi kızlar unuttum yazmayı... bugün yürüyüş yok malesef.. ama 2 lt. su ve şu ana kadar 3 bardak iksir.. belki 1 bardak daha içerim.. ama içmem galiba.. kocam gelince çay yapçam yaa :))

yanlış hatırlamıyorumdur umarm :))
elaycım seninde çizelgen çok hoş olmuş cnımm...
sevdemercim sende çok şekermişsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…