baharnazzzz... ben almıyıım canikomm.. şurda beni geçmiş bi rakibem varken sütlaç mı yaparım ben yaa... kaydirigubbakcemile3 ama varya fecii acıkmışım... yazıp bitireyim de yemeğime devam edeyim diye ellerim titriyo resmen kaydirigubbakcemile3
sahi kızlar unuttum yazmayı... bugün yürüyüş yok malesef.. ama 2 lt. su ve şu ana kadar 3 bardak iksir.. belki 1 bardak daha içerim.. ama içmem galiba.. kocam gelince çay yapçam yaa :))
oyyy 75ten yukarı çıkmamıştım hiç oyüzden kafama çok takıyorum canım yaa( aynalara küstüm resmen ve işin en kötüsü hiçbir kıyafetim olmuyor bana.. zayıflayacam diyede hiçbişey almıyorum,aynı şeyi giyiyorum forma gibi :)
malum karadenizin en yağışlı ilinden yazıyorum.. burda yaş kış yağmur yağar walla, yazın biraz seyrekliyor işte.. 4günde bir yağıyor ortalama.. şuan yağmur bir tarafa hava buz gibi.. kışlıklar geri çıktı gibi bişey :) kaloriferler kapandığı için hırkayla oturuyoruz resmen :)
sen neler yapıyorsun çoluk çocuk varmı ?
oyyy 75ten yukarı çıkmamıştım hiç oyüzden kafama çok takıyorum canım yaa( aynalara küstüm resmen ve işin en kötüsü hiçbir kıyafetim olmuyor bana.. zayıflayacam diyede hiçbişey almıyorum,aynı şeyi giyiyorum forma gibi :)
malum karadenizin en yağışlı ilinden yazıyorum.. burda yaş kış yağmur yağar walla, yazın biraz seyrekliyor işte.. 4günde bir yağıyor ortalama.. şuan yağmur bir tarafa hava buz gibi.. kışlıklar geri çıktı gibi bişey :) kaloriferler kapandığı için hırkayla oturuyoruz resmen :)
sen neler yapıyorsun çoluk çocuk varmı ?
ayliiiiiinn kızz senin ruh halin melek gibi de bizde neden çıkmıyo o?
bizim melek gibi olma hakkımız yokmu hee kaydirigubbakcemile3
puanlamı alakası var ki? 200 puandan sonramı çıkıyo yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?