80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offf ne sıkıcı bi akşam yaa.... kalkıp bi çay koyayım bariii... aşkoş gelir şimdi... ayy aşkoşş ne yaa :roflol:

bebekçim ben gelene kadar gitmişsinn neyse iyi olmana sevindim canımm bence senin kesin bebiş varrr kızz ayy bendedemi var nee bilmiyorumm gidicem bir tahlil yaptırıcamm yaaa

serracım arkadaşım hadi bakalım... ikimizden de hayırlı haberler hee -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
gitmedim canımm. burdaydım da gezmeye çıkmıştım sen okuyana kadar ama dalmışım kaydirigubbakcemile3 bi tahlil yaptır bakalım tatlımm.. ben pazartesiyi beklerim gelmezse.. kesin çıksın istiyorum bu sefer... neyse kızlar ben çıkıyorum... kızımı yatırıp kocamla karşılıklı çay içicez hihoyyyt

yokk bebğim yaa ben istemiyorumm rabbim isteyenlere versin iki tane nur topu gibi oğluşlarımm varr yaa yeter ama olduysada yapacak bir şey yokkk ama ummuyorumm yanii

ıYı AKŞAMLAR ARKADAŞLAR BEN GUN ıÇı PEK MUHABBETE KATILAMIYORUM AMA SAYFAM AÇIKTA HEP TAKıPTEYıM YEDıKLERıMı YAZIM
sabah.... 1dilim k ekmek domates salatalık peynirkk çay
ara...... 4 adet kayısı
öğle......6 kaşık barbunya pilakı 3 galete
akşam.....5 kaşık mercimek çorba 6 kaşık bamya 1 kase salata
1 5 litre su içtim
arkadaşlar bu yediklerim çokmu bi göz atrı verin ya lutfenn

biraz kendimide tanıtmak istedrim arkadaşlar size ben ist yaşıyorum 4 .5 aylık kızım var gunumun butun vktini o alıyo zati çalışıyorum bayan kuaförüyum kendi işim olduğu için bu aralar pek çlışamasamda arad takılıyorum kızlara gunumde ev düzenlemek ve bebkle geçtiği için pek faal deyilim kısacası böle sizlerie bir an önce tanımak istiyorum formu sıkıca takıp ediyorum

kızlar şu iksir diye bahsettiğiniz içecek elmalı tarçınlı karışımmı bide ne zaman içiyosunuz bunu

iyi geceler kızlar diyecektimki kimsecikler kalmadı yani beni bi başıma bıraktınız öylemi senağlama
bebeg
sevdemercim sende çok şekermişsin...
teşekkür ederim yeni halim yoktu avatar olarak kullanacağım,bende hamilelikten önceki halimi koydum sonuçta benim işte idare edin yaw :)

neyse bende kendi kendime konuşur giderim
bebeg
ooo yemek listene ve haline bakınca sanki sen bize bi kaç güne kadar hamiş haberi verceksin gibi hadi bakalım hayırlısı :)
bu arada geçmişi okurken senin msj varya aşkom gelsin çay içeriz diye ardından serradeniz giriyor iyi akşamlar ben geldim diye,sanki aşkon serradeniz gibi olmuş arka arkaya olunca çok güldüm.Anlatabildimmi neye güldüğümü neden güldüğümü,yazınca komedi olmuyor sanırım

dijital baskülüme kavuştum aldım bugün handeryacım yağ kas ölçen yokmuş mağazada fazla satılmadığından getirmiyorlarmış marka yazılmıyor sanırım buraya bi model aldım sağlam bişi 2 yıl garanti sigorta falan var yani zaten küçük ev aletlerimde hep o marka bi sorun yaşamadım umarım bundada yaşamam.
eee kimse yok daha ne yazayım... aklıma bişi gelmiyo
hıııııı unutmadan yazayım flex rakip konusu vardı ya canım ya kilolarımız aynı olmazsa yani başlama noktamız aynı olmazsa nasıl birlikte yarışırız dimi hayatım,ben böyle düşündüm ama seni kırmadım umarım yani geri çevirmiş gibi anlaşılırmı diye de korkuyorum
artık çıkayım bari

iyi geceler kızlar tatlı rüyalar rüyanızda şöyle mankenler gibi süzüle süzüle yürüdüğünüzü görün inşallah:)

sevdemercim.. şimdi de ben kendi kendime konuşuyorumm.. çünkü daha kimsecikler gelmemiş...
kaydirigubbakcemile3 hiç dikkat etmedim serranın o lafımın üzerine gelişine... güzel olmuş ama demi? :)))
olsun o da aşkoşum benim kaydirigubbakcemile3 hepiniz öylesiniz ...:)))
hamiş haberine geince.....
güzelim yaa bilmiyorum inan.. o kadar aylarca işteyip de olmadı ,beceremedik.kaydirigubbakcemile3 1 tane tutturduk oda rabbim nasip etmedi doğurmayı...
şimdi böyle tam ben önce kilo vereyim sonra bebek diye kocişimi ikna etmeye uğraşırken bikaç kere korunmasız ne biliim şimdi böyle aklımdan çıkarmışken olabilme ihtimali çok az gibi...
ama rabbim yazdıysa tabii.. sevinmem diyemem ama yoksa bişey üzülmem de ne yalan söyliim.. hayırlısı ben güzelimm.. siz böyle deyince umutlanıorum bende... ama sonunda üzülmek de istemiyorum çok umutlanıp da... pek kaptımıyorum kendimi anlıcağın belirtilere kaydirigubbakcemile2
hoş sohbetin ,sıcaklığın için sağol cnımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…