80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar günaydın herkese
ben dün yediklerimi yazamamıştım yazıyım
sabah:şekersiz çay 3-4 çatal tuzsuz lor 3 zeytin 1 t k reçel yarım dilim çavdar ekmeği
ara:........
öğlen:taze fasulye yemeği 1 tabak ekmeksiz
ara 1 salatalık 1 domates
akşam tarhana çorbası1 kase içine yarım dilim ekmek doğradım ve domates salatalık ve roka
akşama kadar da 3 lt su içmişimdir ve tabi akşam yürüyüşüm 1 saat

mervecimmm nasilsinn
bence sen 2 kg vermisindirr sencee?

selmacım sağol hayatım, ama fark ettim ki yavaşlamaya başladı kilo vermem, vücutta yağ miktarı azalıyormuş ondanmış.

slm kızlarr... ben geldim ama mutfakta işim var azıcık.. sabah tarifini yazdığın bişey vardı.. kızım ondan istedi.. onu yapıp gelicem.. (ne olduğunu yazmıyorum kızlar kızıyolar bana...) handeryacım mesela :)))

hosgeldin ablam

kızlar gene kimse yokk
siteye bişey olmuştu geldi şükürler olsun...
listemi de yazayım da ne olur ne olmaz:)))

sabah----------- 1 kase k-flakes
ara--------------- 1 bardak vişne suyu (doğall:) )
öğlen----------- 6 yemek kaşığı dereotlu kabak yemeği(akşamdan kalan)
ara-------------- 1 tane kurabiye (cuma öncesi hiç olmadı ama,fırından gelen kokuya teslim oldum )
akşam--------- 4 yemek kaşığı barbunya , domates,salatalık, belki 1 dilim kepek ekmek

bugün 3 litre su tamamlanır... 30 dk. yürüyüş yapabildim.. birazdan da 30 dk. kızımı alıp gelcem :))
hııı 3 bardak da iksir...

Merhabalar kızlar
sabah----tost k.ekmek arası,Çayla
ara---,ıksır
ÖĞlen---1elma
akŞam--4-ınegÖl kÖfte bıraz patates pÜresı
ara ıksır
su Şımdıye kadar 1.5lt yatana kadar 2ltolur 1saat 20dakıka yÜrÜyÜŞ

ayyyyy halaaa kimseleerrr yoookkk... CADIARZU
nerde bu millet nerde bu kk zayıf olma yolunda emin adımlarla ilerleyen 80-89 gurubundaki bayanlarıı???

bende çıkıyorum.. şimdi dolar buralar... gelir herkes,bigüzel kaynatır...

gece belki girerim...iyiakşamlar herkese :a015:

selam kızlar bugün okadar yoğundumki anlatamamm sabah erkenden gittik pasaport işlerini yaptıkk ayy mahvoldumm vallaa yeni girdik eve evdeki işşleri hiç sormayınn zzaten biteceği yokk neyse şimdi gidip işlerimi halledeyimm sonra yine girerim

eve yeni geldim pazar filan derken işlerle uğraş dur yani
yediklerimi yazayım
sabah 4 kaşık sütlaç ( dayanamadım yani ) sabaha kadar ii dayandım ama yoksa akşam yatmadan bir kase gitmişti bu davranışımda kk nın çok büyük etkisi var tabiki birde rakibem bebeqin ara simit şekersiz çay
öğle 4 kaşık pilav 2 kaşık musakka ve cack 1 dilim ekmek
ara...
akşam bol sebzeli kısır ( gerçekten abarttım bugün olayı ya ne oldu bana :çok üzgünüm:
1,5 lt su içtim 30 dk yürüyüş 2 bardak iksir

sevvacım sauna eşofmanı kullanan arkadaşım oldu sonrasında verilen kilolar büyük bir hızla fazlasıyla alındı
bu eşofman metobalizmayı giydiğin müddetçe tersten çalıştırmaya çalıştığı için bırakınca galiba tekrar kilolar alınıyor (canım sağlıklı kilo verip sağlıklı olmanı dilerim)

serracım bilet işleri filan az kaldı yolculuğa canım hayırlısıyla..

bebeq haber varmı haber ?:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…