80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aay yarın tartı günü heyecan bastı beni
sporada gidemiyorum bacağım çok ağrıyor bir hafta verdim kendime ağrım geçsin diye geçmedi
ama artık öyle yada böyle haftaya salı başlıyorum mutlaka yoksa böyle zor
spor yapınca insan diyorki emek verdim o kadar yemeyeyim ama spor yoksa yiyorsun mutlaka hergün kaçamaklar oluyor

canım afiyet olsun ben hic umutlu degilim malesef

sağol canıımm ama böyle düşünürsenn hiçç veremezsinn sen yaa yapma böylee beyinde biter demedkmi biz arkadaşımm herşeyyy bide dikkat ettinmii tamamdır herşey sen şimdi sil negatif düşünceleri canımm kendi kendine negaatifleri göndermeee tamam canımm

anladım bugün akşama kadar girmedim ya herkes beni unutmuş dayanamam buna çok stres yaparım hemen mutfağa koşarııım çabuk cevap verin yoksaaaaaaa

kızlar meşgulsünüz sanırım canlarım çok uykum var bugün yediklerimi yazıp ben yavaş yavaş yatağıma doğru ilerleyim
kahvaltı:1 kk peynir 4 zeytin dom saltk
ara:salatalık
öğleatates kızartması omlet karışık 4 çatal kadar,ayran bir bardak,iki dilim ekmek
arairinç mısır patlağı(etiform)
akşam:4 tane tavuk ciğeri 3 kaşık yoğurt

serracım takıldım kaldım bu kg bir türlü daha fazla sıkamıyorum sizlerin yediklerine bakıyorum mümkün degil dayanamam ben o kadar yememeye sizler nasıl dayanıyorsunuz cok şaşırıyorum

serracım takıldım kaldım bu kg bir türlü daha fazla sıkamıyorum sizlerin yediklerine bakıyorum mümkün degil dayanamam ben o kadar yememeye sizler nasıl dayanıyorsunuz cok şaşırıyorum

selmacım git bir diyetisyene devlet hastanelerinde var genelde hem sana liste yazar hemde neyiyeceğini bilirsin valla tavsiye edrimm canımm

evet heyecanlıyım bir de spora gitmedim bu hafta zaten geçen haftada hiç veremedim kendimi hiç affetmem yine veremediysem bu kez açlık grevine girerim sadece su ve şeker

selmacım yanlış hatırlamıyorsam flatliners söylemişti galiba sanırım zannedersem belli bir kilodan sonra vücutta yağ azalıyormuş ya bu yüzden kilo vermende yavaşlıyormuş canımcım sen neden sıkıyorsun tatlı canını belki seninkide böyle bir durumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…