80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baharnazcım evet pasaport çıkartmak uğraştırıyor vallaa yorgunumm ve az kaldı hal ainannamıyorumm valla heyecan bastı benii şimdidenn sizide unutmamm ve sizin içinde dua ederimm arkadaşım

selam kızlar..dünden beri aklım burda ama öyle çok işim vardı kii..koşturmaktan öğle yemeğimi yemeğe vakit bulamadım..dünkü listemi yazamadım..gün boyu normal kaçamaksız yedim..ama akşam.......
amcamlara gittim ev baklavası yapmışlardı......1dilim yedim..küçüktü ama
bugünkü listemi yazayım
sabah---1dilim kepek ekmk,1 kk peynir,1 h yumurta beyazı,2 zyetin,1 ç k reçel,dom,saltlk
ara--türk kahvesi
öğle----
ara--1kk peynirli kek,1küçük dilim börek,1kk cevizli kek(komşudaydım)
akşam--3-4 köfte,1közlenmiş patlıcan,yarım çay bardağı kola
birazdan dizim başlıyo..meyve falan yerim..ya da çay..
bugün yürüyüş yapamadım ama dediğim gibi çok koşturdum..
sabah ve akşam sirkeli ballı su içiyorum..yarın belli olacak ama galiba gerçekten işe yarıyor..
ara vermiştim bu hafta başladım..biraz gitti gibi..

iyi akşamlar herkese bugun bu forum baya bı sessizdi ben listemi yapım
sabah ........domates salatalık kk peynir yarım yumurta 1 zeytin çay
ara....
öğlen............. iki kaşık pilav 4 köfte yarım domates 1 dilim ekmek ayran
akşam ... yarım simit 3 kaşık barbunya 3 kaşık ıspanak 5 kaşık bamya salata
yarın görüşmek üzere arkadaşlar umarım bende vermişimdir tartım dijital deyil ama olduğu kadaryla yazarım artıkkkkk iyi akşamlar

Sen nasılsın lavıta
ne gÜzel ya hedefıne 5 kılo kalmıŞ bıde sen bana sor dedıĞını duyar gıbı oluyorum

merhabalar nasılsınız arkdaşlar
bugün yediklerimi yazayım
sabah :1 dilim çavdar ekmeği4 zeytin 3-4 çatal lor ve 1 bardak şekersiz çay
öğlen makarna 1 tabak
akşam patlıcan yemeği ve yoğurt
2 lt su ve yürüyüşe gidemedim maalesef biraz rahatsızdım midem felaket ağrıyor acaba az yediğim için olabilirmi

merhaba baharnaz.. doktora danıştım bi sakınca yok dedi.. sadece terletiyor insanı başka bi faydası yok:))

açım ben açıııımmmm.....
nasıl sabah olcak bilmiyorum...
artık akşam yemeğimi 18.00 den önce yememeğe karar verdim..
yarın tartıdan sonra görüşürüüüzzz....

Merhaba bugÜn gıremedım gÜndÜz aradaŞıma gıttım yarında oĞlumun gezısı var kurabıye yatım kızımda akŞamdan berı huysuzdu oyÜzden gıremedım zaten kımse yokluĞumu farketmemıŞ

kızlarr ne oldunuzz nerelerdesinizzzzzyaaa iyice koptuk haa kızlarrr o kadar çok işimm varki anlatamam am yinede buraya uğramaya çalışıyorumm
BEBEGCİMM sitemm etmişş gitmişş ee haklı kızcağazz bak bu gün AYLİNDE gelmedii
FLEKSCİM yeni gördüm kusura bakma iyiyim sağoll canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…