80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunkü menüm

sabah : 1 çav ekmek / salatalık / peynir / çay

ara : 1 bardak kefir

öğle :2 galeta / ayran / 1 tulumba tatlısı(dışarıdaydım simit poça derken galetada karar kıldım iyide yapmışım.bide tatlı olmasaydı daha iyiydi :))

ara . 1 armut / yarımın yarısı mısır haşlanmış

akşam:4 kaşık yoğurtlu kabak yemeği / 2 kaşık tavuk sote / salata

spor : lesli 3 mil

meraba tülin nasıl başlıcaz şimdi ya emziriyorum bide ben sütüm azalmadan bu işi başarmak istiyorum. hergün tartılıyomusun, ne yiceni günlük mü planlıyosun kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben ya hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım hemde doğumdan sonra aldım ben

slm seninle aynı boy ve kilodayız ve bebişlerimizde aynı aylarda ve bende zayıflamak istiyorum. Bu arada ilk defa yazıyorum kızlar desteklerinizi bekliyorum kasımda işe başlıcam 10 kilo verebilir miyim acaba?
hoşgeldin canım ben filiz burayı takip ederek rahatlıkla verirsin 10 olmazsada ona yakın birkamam olabilir, azmin daim olsun..

hoş buldum canım inş vercez karar verdim.....

inş. vericez cnm
bnmki emmeyi bıraktığı için yemeği kestim biraz.
çok sıkı diyet yapamıyorum.
ama vereceğime eminim.
ekmek ve hamur işini kestm şimdilik o kadar.

zaten çok sıkı yapmak zor çünkü bebekler çok hareketli enerjisiz kalamayız doğru yapmışsın ve gördüğüm kadarıyla 1 kilo vermişsin hemen bende yavaştan hamur işi tatlıyı azalttım 1 kilo gitti tabi daha uzun bi süreç var

canım zaten emzirdiğin için bollll su içmeye başla. tabi ben emzirdiğini düşünmedim. hadi 6 kg olsun :))) sen ara öğünlerini çoğaltacaksın ozmn canım. yani
öğle akşam arasında 1 değil 2 yada 3 ara yapmalısın bence. mesela 1. arada süt iç , 2 arada meyve ye, 3. arada 1 avuç leblebi yada 1 2 galeta gibi. forumdaki arkadaşlarım daha tecrübeliler eminim daha güzel önerileri olacaktır. ben günlük planlıyorum sayılmaz. mesela artık patates yemeği nerdeyse hiç yapmıyorum. eşim seviyor ama bende yerim diye yapmıyorum. yaptıysamda 2 3 kaşıkla kalıyorum. ama bu irade zamanla gelişiyor. tatlı krizlerin için içme suyuna kabuk tarçın at. ve öyle iç mesela. tatlı isteğini dengeler. birde arada yoğurduna toz tarçın koyup ye.oda çok güzel olur. suyu unutma bolca iç. bebekten dolayı egzersiz yapamıyorsundur.ama bebek arabasına al onu ve hızlıca yürüyüş yap. Allah bağışlasın bebeğini sağlıklar diliyorum

evet hanımlar her gün mü tartılıyorsunuz?

canım ben tartı bağımlısıyım yanından her geçişte tartılıyorum böylece biraz fazlalık görsem kendimi tutuyorum sanki. biz arkadaşlarımla cuma günü kilo bildirimi yapıyoruz.böylece haftalık artı ve eksilerimizide görüyoruz .önceki sayfalarda görmüşsündür. ama ben hergün tartılıyorum.

ben daha önce tartının yanına çizelge koymuştum her sabah aç karnına tartılıp yazıyodum hergün tartılınca giden veya gelen kiloları gram olarak takip ediyosun kısa vadede daha motive olabiliyosun

tamam canım ben de öyle karar vermiştim.....her gün ne kiloda olduğunu bilmek daha iyidir herhalde.....

bide erken kalkyıorum ve gün içinde uyuyamıyorum tabi.
buda zayıflamaya yardımcı oluyor bnce.
bide oğlum biraz huysuz s,ürekli kucağımda ve ayaktayız

evet canım gördüm ben her gün kilo bildirimi yapıyorsunuz sanmıştım bunu öğrendiğim iyi oldu......sanırım ben de dayanamayıp her gün tartılıcam sizdenim yani

tarifi neydi bunun ttlım
bi daha veririver bakam
tabi canım
1 yu. akı, 1 çay bar. fındık yağı,
1 çay bar. yoğurt, 1 çay ka. şeker( hamurun yu. olması için)
aldığı kadar un, tuza gerek yok un karışımı tuzlu
hamuru yoğur iç harcı lor (peynirinden olursa tam diyet olur )
ve maydanoz, ( ıspanaklıda güzel olur)
hamuru ceviz büyüklüğünde al içine harcı bırak, tepsiye yağlı kağıt bırak
ve pohaçaların üstüne yu. sarısı sür. un içinde tahıl olduğu için üstüne susam dökmedim zevke kalmış
yetrli sanırım

bende tarifmi verdim yorummu yaptım belli deyil

ben kahvaltıda mutlaka 2 dilim buqday çavday yada tahıllı ekmeqimi yedim..gün içinde tekrar ekmek yemedim..kahvaltımı domates salatalık peynir yumurta bu şekilde yaptım..öqlen çorba+yemek+salata şeklinde yedim..akşam genelde tek çeşit yemek yedim..3 litre su ve bitki çaylarım hergün oldu..şekeri kestim..en önemlisi buydu sanırım..şeker çok kilo yapıyor..70in altına inmeye başlayınca biraz yemelerimi artırdım..daha yavaş kilo vermek istedim..halada öyle devam ediyorum..kısaca böyle cnm..

bende bugün patates yemeği yapmıştım heuheuheu bida yapmıyım o zaman:) aslında kızımla sürekli hareket halindeyiz ancak arabayla gezintiye çıkmak iyi olabilir haklısın. iyi dileklerin için teşekkürler yarın başlıyım burda da yazayım kilo mu tabi değişirse :82:

menüm

kahvaltı
1 bardak su
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
1 dilim sütlü irmik tatlısı
bitki çayı

ara

öqlen
1 kase yuvalama çorbası

ara
domates
salatalık
1 dilim kaşar peynir
2 şekerpare

akşam
1 bardak tarçınlı süt

3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…