80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

umarım başarmışımdır sevvdaa buyur canım....
afiyet olsun....

Son düzenleme:
kilo bildirimim

geçen hafta 63.700

bu hafta 63.600

giden 100 gr.bunada bin şükür

deryacım kusura bakma acele şekilde yazıyorum iftara dakikalar kaldı sonradan giremezsem diye hemen bildiriyim dedim

sevda bi bilsen ne oldu aklım okadar sende kalmışki, şimdi canı çekti oruçlu halde diye düşünüyordum, biyandada masayı hazırlıyordum, o an eşimde geldi ve ben suyumu hazırlarken birden kocaa bi bardak suyu içmişim ezan okunmasına 5 dk. var veyine farkında deyilim birden dank etti ama olan olmuştu. allahım sen orucumu kabul et. sonradan aklıma geldikçe gülmekten yemek yiyemedim yaa
eşimde bişey olmaz, kabul olur bilerek içmedin ya, dedi. ama ben

öle veya böle daha ne istion güzelllll
tartı eksik gösterio işteee

hem 3-4 kilodan sonra nasıl belli olacak bak görrrr

Eki Görüntüle 239952 Eki Görüntüle 239951
afiyet olsun....
anammmmm anammmmm çok güzelll olmuşşş ortimmm ellerine kollarına saglık şu internetten her halt oluyo da niye o pogaçalardan uzanıp alamıyoz kuuuuu afiyet olsun kuzum

ahhhh canımm benimm ne güldüm bi bilsenn kıyamamm merak etme canım benim hiçbişey olmaz Rabbim bilmiyomu (tövbe haşa) senin unutarak bilmeyerek içtiğini Rabbim benimkinin sevabınıda sana versin inşş. benim yüzümden oldu dimi şinci bu iş? bence senin yüzünden sen pogaçaları aklıma soktun bağane bağane:86::86:
canım benim rabbim kabul etsin inşş. nolucak hiçbişicik olmaz bu arada ben insanın aklını alırım böyle ortimm

İzlemm kuu bende yorum yaptım resmine herkesin yorumunu almışın benimkini almamışın
neyse bi yazıyım bari

yeni gelenler hoşgelmişler sefalar getirmişlerrr

aneeeeeemmmm esprikli hatunum benim
blogdan bahsediyorsun sanırım, orda mesajlar önce benim onayımdan geçiyor
arada bir kontrol ediyorum, şimdi onayladım kuzum aşkolsun

Eki Görüntüle 239952 Eki Görüntüle 239951
afiyet olsun....

ayyyyy filiz yaaa
sıcacık çay, serin bir balkon da ne giderdi çıtır çıtır
yok yok bunlara bulaşmıyım ben

kıyamam
bende bazen burayla kafam o kadar meşgul oluyor kii
aman şunun çocuğu iyileştimi
aman bu bu hafta kilo verecekmi derken buluyorum kendimi

bildirim
başlangıç 89
geçen hafta 61.1
bu hafta 60.8 çarşamba 60.5i görmüştüm ama
bugün böyle çıktı
giden 300gr
hedef 57
beden 38-40
boy 1.66

haklısın canım şurdan uzatı verseydim ne iyi olurdu dimi

ahh canım herkezin hayrı kendine olsun kıyamam sana işin şakası
ben halen gülüyorum aklıma geldikçe ondan eminim canım bilerek olmadı bana komik gelen iftar sofrası hazırlıyorum ve hangi arada suyu içmişim bilmiyorum, ortimm nasılda aklımızı başımızdan aldın yahuuuu orcu bilem unuttuk..

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim inş :) Evet tüm gün okulum bu yıl sabah 8 akşam 5 Ben apart yurtta kalıyorum.1 odada 2 kişiyiz yemekleri ben yapıyorum.Tokatlıyım o yüzden yemeği salçasız yağsız pişiremeyenlerdenim oda arkadaşımda tekirdağlı tam tersi tüm yemekleri yağsız tuzsuz yapmaya kalkıyo alıyorum elinden bıçağı fln bu yıl ona yaptırırsam ve odamıza tereyağ fln sokmazsam bununda faydası olur gibi kahvaltıyı odamızda yaparız o yüzden simit poaça konusunda sıkıntı yok :)
öğlen yemeğinde de biraz yürür salatalı alternatifleri olan bi cafe var oradan yerim hem yürümüş hem hafif yemiş olurum. bende olay akşam yemeklerinde ve uyuyana kadar yediğim şeylerde kopuyo anlayacağınız artık ona da alıştıracam kendimi burda 7 çok erkende en azından 8den sonra bişey yemem zaten gece 1den önce uyuduğum nadirdir :)

Bu ara öğün poşetleri fikri harika gerçekten resimler paylaşılırsa çok sevinirimmm :)

ellerine sağlık filizcim, güzel görünüyor, Allah kabul etsin orucunu
teşekkür edrim canım inşallh hepimizin kabul olur..

hakkatten izlemcim ne zormuş ya senin daha zor olmalı tek bi yeri düşünmüyorsun sende çok olduğu için :44:
hiç bukadar gülmemiştim ,tatlı anılar olarak kalacak iyiki burdayım.......

ilk kilo bildirirmim:)

geçen hafta: 85.2
bugün: 84.2
boy: 171
spor: yok

slm seninle aynı boy ve kilodayız ve bebişlerimizde aynı aylarda ve bende zayıflamak istiyorum. Bu arada ilk defa yazıyorum kızlar desteklerinizi bekliyorum kasımda işe başlıcam 10 kilo verebilir miyim acaba?

menüm
sahur:
2 pohaça (tam ta.undan) 1 tat. ka. bal,
1 haş. yu. domatez, salatalık
1 ku. çay, 1 yeşilçay, yaklaşık 1 lt. su

iftar: 1 hurma, 1 kase çorba,
3 ka. bezelye ye. 2 ka. esmer pirinç pi.
cacık

ara:birazdan böğürtlenli dondurma yerim

1 beşibiryerde çay
su 1 lt. ( şimdilik -2 lt.yi tamamlarım)

Son düzenleme:
juufilizcim senin t.buğdaylı poğaçanın tarifini faceye koyabilirmiyim,
orda bi klasör oluşturdum, iftariyelik alternatifler diye

darkolive tebrikler okurken bile heyecanlandım ne güzel insanın kendini güzel ve özel hissetmesi senin azmin bana umut oldu ben de senin gibi vermek istiyorum bu fazlalıkları.....
merhaba hoşgeldin ben tülin. inşallah canım hep birlikte vereceğiz kiloları....

ah canım bende aynı hatayı yaptım biliyorsundur. tatlı yedim. bida yemiyelim olurmu?

canım harika kilo vermişsin.sen verde neden verirsen ver. azmı 1.800 maşallah

slm seninle aynı boy ve kilodayız ve bebişlerimizde aynı aylarda ve bende zayıflamak istiyorum. Bu arada ilk defa yazıyorum kızlar desteklerinizi bekliyorum kasımda işe başlıcam 10 kilo verebilir miyim acaba?
merhaba ben tülin hoşgeldin. kasıma kadar verirsin tabi ,inşallah. bu ayıda sayarsak 2,5 ay eder. 10 olmasada 8 kesin inşallah...

inş. vericez cnm
bnmki emmeyi bıraktığı için yemeği kestim biraz.
çok sıkı diyet yapamıyorum.
ama vereceğime eminim.
ekmek ve hamur işini kestm şimdilik o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…