80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arzucum çok teşekkür ederimm canımm evet bugün evlilik yıldönümümüz Rabbim kimseyi ayırmasın sevdiklerinden inşş. bizde seni çok seviyoruzz canımm

kilo bildirimi:
baslangıc: 80,2
gecen hafta:79,9
bu hafta:79
giden:900gr
toplamda giden:11,2
hedef:70
boy:178
beden:42
spor: yok​

ay baslangıç 80,2 demişim 90,2 olacak

tşkr edrim sevdacım. bu arada sana yazacaktım unuttum. çok sevindim esinle hayatınızı yeniden düzenlemenize. seninki kadar agır olmasada bende bi dönem yasadım aynı sıkıntıları. valla hayat cekilmez oluyor. ne kızardım eşime suçu olmadıgı halde. yalnız kaldıgımda aglardım. ama çok sukur duzeldi. sizede bol bol keyifli vakitler. acısını cıkarın valla bugünler birdaha geri gelmeyecek

rica ederim kuzum başlangıç 80 küsür olunca 10 küsür degilde 1 küsür kilo vermişsin gibi o yüzden söyliyim didim:)
çok teşekkür ederiimm canımmm çok haklısın aynen sinirleri yıpranıyo insanın ota bota :) aglicak kızıcak bagırıp çagırıcak yer arıyosun elinde olmadan. amann inşş. açmasın bi dahaa istemiyom yahu Rabbim herkesin yuvasına dirlik düzen versin inşşş.

başlangıç:92
geçen hafta:79.8
bu hafta:79.8
giden: yok
toplamda verilen:12.2
hedef:68
boy:1.71
beden:44
spor:30 dakika

aslında ramazan boyunca hiç kaçamak yapmadım neredeyse ama vücut aynı şekilde yemeye alıştı sanırım. bu hafta sabitim

Son düzenleme:
ve bildirimim

başlangıç 86.5

geçen hafta 71.9

bu hafta 70.8

giden 1.100

hedef 65

beden 44

boy 1.67

spor 60 dk

bekle 69 geliyoruuuuuuuuuuuuuum

Başlangıç: 86 kg
Geçen hafta:78 kg
Bu hafta :77 kg (aslında dün 76 küsürdü ama noldu anlamadım:26:)
Giden :1000 gr.
Toplamda giden: 9 kg
Boy:1.60
Beden: 44
Spor: yokk (Allah cezamı vercek benim)
tebrikler 1000 gr. içinmi ceza
ben havalara uçmuştum artıda olmadığıma şükrediyorum

nihal sen en azından 500 gr artısın ya ben tam tamına 2 kg artıyım haftanın zencisi
canım bu kadar üzülme regliydin sanırım ondan kaynaklı olabilir. ayrıca ramazanda olabiliyor haftaya toparlarsın :82:

filizcim tarif isteyecektim vermişsin, ellerine sağlık

kızlar ne kadar çok yazmışsınız oku oku zor bitirdim inan, hep böyle cıvıl cıvıl olsun burası inşallah sizi çok seviyorum
teşekkürler, malum normal yiyemeyince kendimize alternatif olarak yeni şeyler üretiyoruz bizde seni seviyoruzz.....

Son düzenleme:
bacılar siz buralar serinledi diyonuzya burası yanıyoooooo nasıl bir sıcaktır yaaa yapış yapış her yerim insan kendine kokuyo walla hele klimalı odadan salona çıkınca nasıl ateş vuruyo insanın yüzüneee
allah burda yaşayanlara sabır versinnnnn

teşekkür ederimm ortimmm bende seni tebrik ederimm
valla senin pohaçaya bayıldım ben görmeden etmeden içim gitti kuuuu
tam tahıllı unu nerden alıyosun canım ben hiç almadım daha önce real gibi büyük marketlerde falan varmı?
şey gibi falan mı yoksa hani dr.outker in hazır un karşımları var ekmek karışımı kek karışımı falan gibi öyle bişi mi?

aynen cnm bu bana ders oldu bukadar yemıycem artık.dahada dıkkat edıcem.
ıste oruclu spor yapmaya calısıyorum oda zorluyor bıraz yoksa belkı boyle olmazdı

şimdi tartıldıysan yanlış sonuç diycem ama oruç tutyorsan iftar öncesi tartılıyorsunuz dimi

evet oruc tutuyorum ıftar oncesı tartıldım.
ama tuvalete fılan gıtmemıstm.ama buda cok farkettrmız sanırım.
Acaba tartı degısıklıgı fılan etkı edermıkı?tartı hep tartıldıgım tartı degıl babanemlerde buldugum tartıyı aldım .

evet canım büyük marketlerde un bölümünde 1 er kg. satılıyor yedi çeşit tahıl var ben omlet için almıştım ekmeğide hazır aldığımızdan daha güzel oluyor dene afiyet olsun şekerim
bakıcam tuzsuz bulursam bakarsın tatlıda denerim esmer şekerle

ahhh be güzelim 3 kiloda fazla çıkarsın beş kiloda eksik çıkarsın ben kardesimin tartısında 80 arkadasımın tartısında 75 çıkıyorum o okudugum yazı seninmiydi hani bayramdan sonraya kadar bildirim yapamicam çünkü evde degiliz falan diye.
bence almadın hatta verdinn belkide bence daha sıkı tut bu işi hadi bakalım ama sakın birden kesme yemeni içmeni öyle hiçç olmazz...

teşekkür ettim ortim hazır yapmışken insan ortisine ben sana gönderiyim der canım çekti içim gitti diyomm hiççççç tık yokk afiyet olsun kuzum size

canım sen mersinde hangi mahldesin, ben adanadayım ve gerçekten bugün çook serin, sen bu havayua yanıyoo diyosan birde diğer zaman ları düşün

canım nasıl resim yükleniyor bilmiyorum sana çoktaan göndermiştim, ben gönderemedim sen uçta gel birlikte yiyelim sen şincik böle diyince boğazımdan geçmezki :78:
ama neyseki sahurda yicemm

kilo bildirim

başlangıç kilom 85.5
geçen hafta 84.9
bugün 83.1

giden 1.800

kızlar bu giden kilonun yağ olduğunu sanmıyorum.çünkü bende hiçbir değişiklik yok.karnımın şişi iniyor sadece

canım nasıl resim yükleniyor bilmiyorum sana çoktaan göndermiştim, ben gönderemedim sen uçta gel birlikte yiyelim sen şincik böle diyince boğazımdan geçmezki :78:
ama neyseki sahurda yicemm

afiyet olsun bal böcüğüm yii yiiii heç canım çekmedi
:84::84::84::84::84:filizin pohaçasından istiyorummmm:84::84::84::84:
bende bari bi çorba yapıyım ezana az kaldı sayılır yoksam açlıktan hepinizi yicemmm

canım tebrik ederim ama hemen öyle 1-2 kiloyla ne farkı bekliyosunki kuzum. ben 9 kilo vermiş olmama ragmen hala 44 beden giyiyorum diyete başlamadan öncede 44 beden giyiyordum.(gerçi ben spor yapmıyorum)
bak karnın inmiş ne güzelll bırak şimdi yagı falan sevin işte 1.800 ne güzell çok iyi bi motivasyon bu hem yagından degil kasından kaybettirecek diyetlere sakın bulaşma. hadi devamı gelsin inşşş.

Rabbim razi olsun canim, Rabbim sizede bool huzurlu uzun yillar daha da nasip eylesin canim benim!

[

Aminnn canim, cok tesekkür ediyorum.
Rabbim seninde kalbinde ne varsa nasip eylesin..

Valla Filiz'im ayni benim, sadece eskisi kadar spor yapmiyorum.
Hatta hic yapmiyorum desem daha dogru olur..
Menülerimi paylasiyorum canim, onu bile özlemisim inan..
Alyadua, Serhat ve ev arasinda deli gibi SIKILA SIKILA mekik dokuyorum.
Istah 0 bu aralar.. Binde bir canim bisyler istio yiyiorum, ama istifra etmemek icin kendimle resmen savasiyorum.
Midem almio...

Balim, resim yükledigim site devamli hata veriyor yükleyemiyorum.
Heee birde Paint'den hiiicbirsey anlamiyorum.
Suratimi kapatiyim bisyler yapiyim diyorum da, zerre bisy bilmiyorum ki

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 76,8kg
bu hafta 76.8 kg
gelen yok gide yok
toplamda giden 5.2 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor 180 dak

3 kere tartıldım ama tık yok bu hafta sabitim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…