evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, nice yıla sağlık ve huzur içinde girin inşallah, Alah ayırmasın
canım geçmiş olsun, bizleri de haberdar et durumundan
izlemcim taşsın hakikaten, maşallah arkadaşıma
hoşgeldin nunu, kilo vermeyi uzun bir sürece yaymışsın, en doğrusu da bu, başarılar tatlım
filizcim yokluğun belli oluyor, umarım herşey dilediğin gibi olur canım arkadaşım
hoşgeldin prenses, buradan bakarak yapabilirsin çizelgeni
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
filizcim tarif isteyecektim vermişsin, ellerine sağlık
kızlar ne kadar çok yazmışsınız oku oku zor bitirdim inan, hep böyle cıvıl cıvıl olsun burası inşallah sizi çok seviyorum
kilo bildirimi:
baslangıc: 80,2
gecen hafta:79,9
bu hafta:79
giden:900gr
toplamda giden:11,2
hedef:70
boy:178
beden:42
spor: yok
ay baslangıç 80,2 demişim 90,2 olacak
tşkr edrim sevdacım. bu arada sana yazacaktım unuttum. çok sevindim esinle hayatınızı yeniden düzenlemenize. seninki kadar agır olmasada bende bi dönem yasadım aynı sıkıntıları. valla hayat cekilmez oluyor. ne kızardım eşime suçu olmadıgı halde. yalnız kaldıgımda aglardım. ama çok sukur duzeldi. sizede bol bol keyifli vakitler. acısını cıkarın valla bugünler birdaha geri gelmeyecek
ve bildirimim
başlangıç 86.5
geçen hafta 71.9
bu hafta 70.8
giden 1.100
hedef 65
beden 44
boy 1.67
spor 60 dk
bekle 69 geliyoruuuuuuuuuuuuuum
tebrikler 1000 gr. içinmi cezaBaşlangıç: 86 kg
Geçen hafta:78 kg
Bu hafta :77 kg (aslında dün 76 küsürdü ama noldu anlamadım:26:)
Giden :1000 gr.
Toplamda giden: 9 kg
Boy:1.60
Beden: 44
Spor: yokk (Allah cezamı vercek benim)
canım bu kadar üzülme regliydin sanırım ondan kaynaklı olabilir. ayrıca ramazanda olabiliyor haftaya toparlarsın :82:nihal sen en azından 500 gr artısın ya ben tam tamına 2 kg artıyım haftanın zencisi
teşekkürler, malum normal yiyemeyince kendimize alternatif olarak yeni şeyler üretiyoruzfilizcim tarif isteyecektim vermişsin, ellerine sağlık
kızlar ne kadar çok yazmışsınız oku oku zor bitirdim inan, hep böyle cıvıl cıvıl olsun burası inşallah sizi çok seviyorum
tebrikler 1000 gr. içinmi ceza
ben havalara uçmuştumartıda olmadığıma şükrediyorum
canım bu kadar üzülme regliydin sanırım ondan kaynaklı olabilir. ayrıca ramazanda olabiliyor haftaya toparlarsın :82:
teşekkürler, malum normal yiyemeyince kendimize alternatif olarak yeni şeyler üretiyoruz
selma ablacım üzülme saglık olsun eminim ki haftaya verirsinn sen diyetisyene gitmiyormuydun? verdigi liste işe yaramadımı yada uygulamıyosun? çünkü bi ara maşşallahhh çok güzell kilo veriyordunnn....
üzülme canım ama daha başlangıçta kötü olmuş bak kendinde farkındasın demekki tatlıyı çok kaçırdın
ben geçen gün kocaa bir tabak baklava çıtır çıtır ortasında kesme dondurma eşim yollamış yesin diye beni iftarda agzıma sürmedim günlerce süründü buzdolabında attım çöpe önceden olsa amannn yeee gitsin sanki bi dahamı yaşıcam bi dahamı dünyaya gelip yiyebilicem bunları derdim ama şimdi haa tamam bazen yine cıvkını çıkartıyorum durmuyo o bogazım ama şimdi diyorum ki hiç birimiz ne zaman ölücez bilmiyoruzz(rabbim herkese hayırlı ömürler versin inşş.) ama ben ŞİŞMAN BİR KADIN OLARAK ÖLMEK İSTEMİYORUMMdaha gencken bu kadar kiloyla yemeye içmeye devam edersek sonumuz ne olurr o yüzden bende farkındayım düne göre artıdayım sebebi çekirdekk olsun saglık olsun başarıcaz inşşş.
şimdi tartıldıysan yanlış sonuç diycem ama oruç tutyorsan iftar öncesi tartılıyorsunuz dimi
teşekkür ederimm ortimmm bende seni tebrik ederimm
valla senin pohaçaya bayıldım ben görmeden etmeden içim gitti kuuuu
tam tahıllı unu nerden alıyosun canım ben hiç almadım daha önce real gibi büyük marketlerde falan varmı?
şey gibi falan mı yoksa hani dr.outker in hazır un karşımları var ekmek karışımı kek karışımı falan gibi öyle bişi mi?
ahhh be güzelim 3 kiloda fazla çıkarsın beş kiloda eksik çıkarsın ben kardesimin tartısında 80 arkadasımın tartısında 75 çıkıyorum o okudugum yazı seninmiydi hani bayramdan sonraya kadar bildirim yapamicam çünkü evde degiliz falan diye.aynen cnm bu bana ders oldu bukadar yemıycem artık.dahada dıkkat edıcem.
ıste oruclu spor yapmaya calısıyorum oda zorluyor bıraz yoksa belkı boyle olmazdı
evet oruc tutuyorum ıftar oncesı tartıldım.
ama tuvalete fılan gıtmemıstm.ama buda cok farkettrmız sanırım.
Acaba tartı degısıklıgı fılan etkı edermıkı?tartı hep tartıldıgım tartı degıl babanemlerde buldugum tartıyı aldım .
evet canım büyük marketlerde un bölümünde 1 er kg. satılıyor yedi çeşit tahıl var ben omlet için almıştım ekmeğide hazır aldığımızdan daha güzel oluyor dene afiyet olsun şekerim
bakıcam tuzsuz bulursam bakarsın tatlıda denerim esmer şekerle
canım sen mersinde hangi mahldesin, ben adanadayım ve gerçekten bugün çook serin, sen bu havayua yanıyoobacılar siz buralar serinledi diyonuzya burası yanıyoooooo nasıl bir sıcaktır yaaa yapış yapış her yerim insan kendine kokuyo walla hele klimalı odadan salona çıkınca nasıl ateş vuruyo insanın yüzüneee
allah burda yaşayanlara sabır versinnnnn
canım nasıl resim yükleniyor bilmiyorum sana çoktaan göndermiştim, ben gönderemedim sen uçta gel birlikte yiyelimahhh be güzelim 3 kiloda fazla çıkarsın beş kiloda eksik çıkarsın ben kardesimin tartısında 80 arkadasımın tartısında 75 çıkıyorum o okudugum yazı seninmiydi hani bayramdan sonraya kadar bildirim yapamicam çünkü evde degiliz falan diye.
bence almadın hatta verdinn belkide bence daha sıkı tut bu işi hadi bakalım ama sakın birden kesme yemeni içmeni öyle hiçç olmazz...
teşekkür ettim ortim hazır yapmışken insan ortisine ben sana gönderiyim der canım çekti içim gitti diyomm hiççççç tık yokkafiyet olsun kuzum size
canım sen mersinde hangi mahldesin, ben adanadayım ve gerçekten bugün çook serin, sen bu havayua yanıyoodiyosan birde diğer zaman ları düşün
canım nasıl resim yükleniyor bilmiyorum sana çoktaan göndermiştim, ben gönderemedim sen uçta gel birlikte yiyelimsen şincik böle diyince boğazımdan geçmezki :78:
ama neyseki sahurda yicemm
canım haklısın otaraflar daha sıcak oluyor allah yardım etsin alışık olmayanlar için çok zor...filizcim 23 evler diyolrlar hep evler yanyana hava lmıoooo su gibiyim şu annn yaaa
kilo bildirim
başlangıç kilom 85.5
geçen hafta 84.9
bugün 83.1
giden 1.800
kızlar bu giden kilonun yağ olduğunu sanmıyorum.çünkü bende hiçbir değişiklik yok.karnımın şişi iniyor sadece
ortimmm benimmm
kuşummm canım ortim bende senin güzel yüzünü seveyimm sen hele hamile kalıpta bide sigara içte bak napıyoz seniihadi bakalım artıkın girişelim şu işe bu böyle gitmezz az yicez anam başka yolu yok
hayyy maşşşşaallahhhh
canım benim Rabbim senin o güler yüzünün tatlı dilinin güzel gönlünün hürmetine sana eşine evladına anneciğine sevdiklerine saglık sıhhat huzur mutluluk versin inşşş. çok yoruldun sende farkındayım ama rabbim içinden çıkılmıcak dert tasa vermesin inşş. o kalbinide kolunuda ihmal etmiyosun iyice anlat derdini sıkıntını Allah korusun kuzum Allaha emanetsin inşşş.
B]bu öncesi resmini yeni buldum
unutmuştum ben bunu, diyete yeni başlamıştım o zaman
basenlere tikat[/B]
Eki Görüntüle 239505
buda 3 gün öncesinden 61cm'lik bacak
ya o nasıl guzel bir donusum ipek boceginin kelebege donusmesi gibi ne kadar buyuk basarı nasıl degismis hersey tarz tavır bambaska bir insan durus bu dönüşüm ne kadar zamanda gerceklesit diye sorsam ????
tekrar tebrik ederim
size de cok cok gecmiş olsun kzınızla ne güzel bir resminiz var bende ona bayılıyorum
ailenize de acil sifalar dilerim
Günaydın kızlar
Uzun süredir giremiyorum buaralar kafam çok karışık artık düşünmüyor herşeyi olacağına bırakıyorum allah hakkımda hayırlısını versin...bu sabah tartıldım çok çıktım,fakat sahur sonrası tartılmıyorduk galiba en son iftardan 1 saat önce demiştiniz diye hatırlıyorum kilo bildirimini fırsat bulursam,akşam evden yoksa yarın sabah yaparım....
nurancım çok geçmiş olsun.inş.tez zamand iyileşirsin iz kalmaz...
gülçincim çok geçmiş olsun tatım annene acil şifalar allah büyüklerimiz başımızdan eksik etmesin...birde maşallah 61 kiloya düştün, tebrikler yaptığın bişeyler var mı bizimle menülerini paylaşsan kopya çeksek ben çok yavaş ilerliyorum.
ayşecim kızın için geçmiş olsun.inş.astıma dönüşmez.kuzey'de de öyle bir risk vardı şuan için çok şükür ii.
filiz,nihal,zekiye bebek düşünüyorlar sanırım yada öyle anladım allah isteyen herkese eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.dünyanın tadı.hayat onlarla başka güzel...
deryacım facebooktaki resimlerinize bayıldım süper çıkmışsınız.sana turkuaz çok yakışıyor. ve arkadaşının bakışları çok manalı,gözleri konuşuyor.
banucum çorum'da eğlenmene çok sevindim.resimlerde fazlalığın yok gibi ama en iyi sen bilirsin.umarım tatile gidene kadar artılardan kurtulursun...
izlem canım kot etekli,sandaletli resmin çok güzel çıkmış.birden bugün gördüm basenlere tikat :)biran kendimi gördüm.keşke ayakta bende çektirseydim.ama şuan fıstık gibisin.benimde en çok istediğim şey tayt,şort,etek giymek eskisi gibi.bu bacaklarla asla tayt,şort yakışmaz etek diz altı oluyor ama diz üstü hi. yakışmıyor.bacak üst kıkmlarım yapışık dize kadar altlar ayrık duruyor tombulluktam iğrenç....o da ancak 58-55 kiloda oluyor hatta boyuma göre 54 olmam gerekiyormuş bekli ileride bende hedefimi 54'e çekerim:)
sesi bende bu diyete başladım başlayalı her ayın 18'inde ölçülerimi not alıyorum ilk ölçümve son ölçümü yazıyım:)
kolu ölçmek hiç aklıma gelmedi....benim gibi ölçüp yazan arkadaşlarlar var bazen yazıp kıyaslıyoruz..
göğüs-->105-90
bel --> 93-80
göbek--> 105-90
basen--> 120-107
baldır --> 79-61
sevdacım hoşgeldin bayadır yoktun.artılardan kurtuluyor musun?nasıl gidiyor?
Nilgün canım bize önceki sonraki diye resimlerini eklesene bakalım.
Gülçin canım uygun olduğunda senden de resim bekliyorum.çok merak ediyorum 26 kilo fark nasıl duruyor...
kızlar aklımda kalanları yazdım.umarım herkes iyidir keyfi yerindedir.bayrama inşallah istediğimiz kilolarla gireriz.
kız ne daşlığı allasen, bacak 61cm diyorum, daşş diyorsunuz...
herşey güzel olacak,
yeterki sen herşeye pozitif bak
secret secret
sonerrrrrrr bayılıyorum o adamın cool tavırlarınakocam duymasın ben ondan daha yakışıklıyım bi kere kaşım gözüm daha güzel diyor
Öyle olucak,hersey daha iyi olucak insaAllah..
Ne zaman görsem Soner'i, ne zaman dinlesem hemen kulaklarini cinlatiyorum bal :76::76::76::76:
Eniste duymasin, yanariz
Kizlar doktora gidecekdim dün söylemisdim, iptal oldu.
Gidemedim Pazartesi'ye kaldi bakalim hayirlisi olsun.
Birsürü bisy dicekdim, hicbiri aklimda kalmadi..:97::97::97::97:
Kuuu Yasemmmiiiinnn nerdesin balim kuuuuuu, cik ortaya sende
Hehh kilo bildirimide yapiyim :
Baslangic Kg : 87.7
Gecen Hafta: 61.0
Bu Hafta: 61.4
Gelen : 400 Gr.
Toplam Giden : 26.3
Beden : 38-40
Boy : 1.70
Spor: Bu aralar hiiiiicccc yokkkk( En kisa zamanda eskisi gibi! )
Bu sonradan gelen 400 gr nerden geldi onu anlamadim wc olayi yüzündendir diyorum 2 gün oldu..
Kilo verenleri tebrik ediyorum, bu hafta basaramayanlar da diger günlerde gözümüzün nuru olmak üzere azimlerinin devamini diliyorum.
Yilmak yol, yola hep devam..
Aklima yemek gelmiyor iftar icin.
Kücük kaynimda bizde, esim ne olur pizza yap diyor ama....:44:
En iyisi ben kalkiyim hic degilse hamurunu yogurayim o dinlenirken de
Camasirlari asiyim, carsaf ve nevresimleri degistiriyim.
Yau hersey bi kenara cook SIKILIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?