selamlar hatunlar nasılsınız? bır kac gundur netım olmadıgı ıcın gelemedım.. tartıldım bu hafta tatlı kacamagım cok oldu ama sahur yemıyorum o halde sabıtım.. kabızlıgım cok ondanmı yoksa durdumu vermem anlamadım uzgunum.. sabıtımm.. ne yapmalıyım ya.. ramazan yaramadı
canım hoşgeldin, sanırım sahur yapmaman etkilemiş olabilir, zaten günler uzun sadece akşamlada bünyen yağada çeviriyor olabilir yediklerini. birde sahur yaparak denesen hem akşamları yüklenmemiş olursun...selamlar hatunlar nasılsınız? bır kac gundur netım olmadıgı ıcın gelemedım.. tartıldım bu hafta tatlı kacamagım cok oldu ama sahur yemıyorum o halde sabıtım.. kabızlıgım cok ondanmı yoksa durdumu vermem anlamadım uzgunum.. sabıtımm.. ne yapmalıyım ya.. ramazan yaramadı
deryacım bak canım madem eşinle sadece sahurda zaman geçirebiliyorsun,boooşşşş veeer gitsin şunun şurasında ne kalmışki bitmesine, keyfini çıkarmaya bak. nasılsa kilo gelirde, giderde dimi ama...mutlu olmaya bak...
selamlar hatunlar nasılsınız? bır kac gundur netım olmadıgı ıcın gelemedım.. tartıldım bu hafta tatlı kacamagım cok oldu ama sahur yemıyorum o halde sabıtım.. kabızlıgım cok ondanmı yoksa durdumu vermem anlamadım uzgunum.. sabıtımm.. ne yapmalıyım ya.. ramazan yaramadı
aa canım ben 2 kişi oluyor sanıyordum. hani kiloları birbirine yakın 2 kişi olsun ve birbirimizin menülerini takip edelim sürekli sporunu falan. daha motive edici olur diye düşündüm.burada elbette takip ediyoruz menülerimizi ama aklımdada çoğu kalmıyor tabi. sencede mantıklımı ? 2 kişi birbirinigünaydın canım.biz 5 kişiydik orti olarak.onları bıraktığım falan yok.sen de katılabilrisin demek istedim.ama sen ikili istersen gülay la olabilirisn farketmez.
herkese günaydın.
aa canım ben 2 kişi oluyor sanıyordum. hani kiloları birbirine yakın 2 kişi olsun ve birbirimizin menülerini takip edelim sürekli sporunu falan. daha motive edici olur diye düşündüm.burada elbette takip ediyoruz menülerimizi ama aklımdada çoğu kalmıyor tabi. sencede mantıklımı ? 2 kişi birbirinitakipte...sizinlede birlikte olmak istiyorum gülaylada. nasıl yapıcaz bir akıl ver bana
arkadaslar, 39 gündür saglikli besleniyorum ve 5.5 kilo verdim
89 kilo idim simdi ise 83.5 :)
Her gün 1 saat spor yaptim
aa canım ben 2 kişi oluyor sanıyordum. hani kiloları birbirine yakın 2 kişi olsun ve birbirimizin menülerini takip edelim sürekli sporunu falan. daha motive edici olur diye düşündüm.burada elbette takip ediyoruz menülerimizi ama aklımdada çoğu kalmıyor tabi. sencede mantıklımı ? 2 kişi birbirinitakipte...sizinlede birlikte olmak istiyorum gülaylada. nasıl yapıcaz bir akıl ver bana
Günaydın kızlar,
Canlar ben yeni bir formül buldum, baktım sahur yemelerini durduramıyorum şöyle bir şey düşündüm..Sahurda yiyeyim, e sabahta zaten atıştırıyorum sadece meyvedir filan..Akşam yemek yerine k yiyeyim diyorum..Sonrada sahura kadar bir şey yok tabi, beni biraz zorlar biliyorum ama çözüm olur sanki..Yani en kalabalık öğünüm sahur olacak, onunda önüne geçemiyorum kızlar yapamıyorum ya elimde değil cidden ister iradesizlik diyin, ister açgözlülük..
Ben ne diyetler yaptım, ne kadar sabır gösterdim ama bilmiyorum o derya yok sanki şu an cidden psikolojimi bozacak noktaya geldim ağlayıp duruyorum
Bende madem önüne geçemiyorum, böyle bir çözüm buldum, umarım başarılı olurum :18::18:
kizlar buda benim son halim ....bende tayt giymeyi cok seviyorum
Eki Görüntüle 240151 Eki Görüntüle 240152
merhabalar kızlar... 2 güdür nasıl uyuyorum anlatamam 11 de kalkıyorum saati görünce sasıyorum kendime. kahvaltı ev işi faln anca geldim işte.
izlem bi etek koymuş. gercektende cok güzel. bu ayın sonunda bi site acılıyor. teseturlu bayanlara özel. onların olusturdugu bi kaç kombinde bu tarz etekler var. hatta dahada alaları bende gördükce iç geçirmekteyim. site acılsın hepize davetiye yollarım. tesettüre yönelik ama pek ala acık bayanlarda bi çok sey bulabilir. tabi suanda olusturdukları kombinler gibi ürünler satarlarsa. valla ben dört gözle beklemekteyim. umarım fiyatlarıda uygun olur ki tesettür giyim dedinmi 2 kuruşluk seyler bile 10 kuruş oluyor türkiyedebi kaç fotosunu koyayım
Eki Görüntüle 240228 Eki Görüntüle 240229 Eki Görüntüle 240230 Eki Görüntüle 240231
selam kızlar, bir yandan sizi takip ediyorum bir yandan da gürkan kubilayı açtım şimdi onu seyredicem. ödemi anlatacak
FUROS oldu kızlarrr
ben duşa gircem siz takip edinn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?