80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma ya Menemen 'de 3 bim var hemsine baktım ama bulamadım 8 liraymış hemde görümcem almış ,gidip çalsam mı acep

Sen gene aramışsın, benim önümde bir sürü olduğu halde almadım, benimki daha büyük aptallık

kizlar buda benim son halim ....bende tayt giymeyi cok seviyorum

Eki Görüntüle 240151 Eki Görüntüle 240152

Süreyyacım tam plateslik olmuşsun ha, azıcık bel bölgesine çalıştınmı kusursuz bir vücudun olur çünkü bu haliyle bile çok ince zaten..
Keşke önceki halinide koysaydın motivasyon olurdu
Şu duvarında meşhur oldu ha

çok sevdim kızın bu kombinini

forever new den almış sanıyorum :26::26::26:

Eki Görüntüle 240041 Eki Görüntüle 240042 Eki Görüntüle 240043
eteğe bayıldım tam benlik ama giymmeme daha çok var uzun etek giyerim zaten boyuda uzun gösterir

ne alınması zekiyecim, derya deneyip işe yaradığını söyleyince hoşuma gitti
sizde bakarsınız diye söylemiştim

öyle söylemem gerekiyordu gerçekten top gibi sekiyor :122::122:

denemenede sevindim. alttaki smiley lerin altında fazlası yazıyor ona tıkla 122 numara

izlemcim bununla rahatlıkla yapabilirsin, çemberle aynı sayılır sadece biraz farklı. sanırım derya linkin tamamını izlememiş çünkü çemberle bacak çalışmasıda var selülit, iç bacak arka bacak anlicağınız her halta yarıyor plates

tebrikler canım, birde eski halini görseydik, daha fazla gaza gelirdik ...

Son düzenleme:
tulinsem cuma bildirimi nasıl oluyor açıklar mısınn ?

canım biz cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz. her cuma yada cumartesi engeç. önceki sayfalarda bulabilirsin. ben benimkini yazayım mesela.

başlangıç : 93

geçen hafta : 78.1

bu hafta : 78.7

gelen: 600 gr

toplamda giden 14.3

hedef : 55
boy : 168
beden alt 40-42 üst 42
spor : 100 dak.

hergün günlük menülerimizi yazıyoruz.ve sporumuzu. hafta düzenli bildirim yaparsan sende bizim listemize girersin canım

başlangıç : 88

geçen hafta :88

bu hafta : 87

giden: 1 kg

toplamda giden 1

hedef : 64
boy : 173
spor : günde 40 dk yürüyüş

(Tulinsemm çok teşekkür ederimm :) oruç tatilindeyim 2 gündür bugün ne yediğimi de günün sonunda eklerim :)

Günaydın kızlar,
Canlar ben yeni bir formül buldum, baktım sahur yemelerini durduramıyorum şöyle bir şey düşündüm..Sahurda yiyeyim, e sabahta zaten atıştırıyorum sadece meyvedir filan..Akşam yemek yerine k yiyeyim diyorum..Sonrada sahura kadar bir şey yok tabi, beni biraz zorlar biliyorum ama çözüm olur sanki..Yani en kalabalık öğünüm sahur olacak, onunda önüne geçemiyorum kızlar yapamıyorum ya elimde değil cidden ister iradesizlik diyin, ister açgözlülük..
Ben ne diyetler yaptım, ne kadar sabır gösterdim ama bilmiyorum o derya yok sanki şu an cidden psikolojimi bozacak noktaya geldim ağlayıp duruyorum
Bende madem önüne geçemiyorum, böyle bir çözüm buldum, umarım başarılı olurum :18::18:

canım çok güzel. spor toplamını yazıyoruz cuma günleri. yani hergün menü sonunda sporunu yaz yaptıysan yapacaksanda belirt bence. mesela menünü yazdın. ama daha meyve yiyeceksin . 1 elma yerim gibi belirt yeterli canım.adım tülin. senn adın neydi canım.

kızlarr bu gece sahurda gözleme yapılacak. hemde el açması .ağır olcak yani.
ya eltime gidicez ya bnde olucak.
nasıl tutucam kendimiii
çokta seviyorummm

canım sanırım şekerpare ve tarçınlı süt tıkadı beni..normalde yerim her zaman böyle olmaz..tok olduqun halde canın bişey yemek isterse bitki çayı iç iştahı çok güzel kesiyor..suyuda bol içersen işathın kapanır..

Dailymotion - Before and After Weight Loss - Kadınca Kanalı

link çıkarmı bilmiyorum ama ne yapıp edip izlemelisiniz ,olamaz böyle bişi acayip motive edici...
allahım o ne deyişim inşallah aynı deyişimi ve mutluluğu bizde yaşarız :82:

deryacım kendi bünyeni tanıyorsun nasılsa, kendine en iyi çözümüde sen bulursun inşallah iyi sonuç alırsın ağlamanada, sinirlerini bozmana gerek yok
nasılsa ramazan bitecek ve hepimiz eski düzenimize döneriz

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar
bugün ve yarın ifatar davetliyiz yemek derdim yok..geçen günden kalan çok az bir ütüm var onları yapayım bari..sanki bugün canım sıkılacak gibi..havada güzel biraz dışarımı çıksam acaba:26:

nuray benim adım ama herkes nunu der :)tanıdığıma çok memnun oldum :) önerilerinizi dikkate alacağımmm :13:

Filizcim tamam ben ramazandan öncede diyeti tam yapamıyordum ama en azından almıyordum, sabit kalıyordum..Ramazanla birlikte almaya da başladım
Dediğin gibi hayırlısıyla ramazanda bitecek inşallah..

yyaaa bende istiyorum böyle bir hikaye.ne değişimler varrr
sorma tülincim görünce insanın deliresi geliyor.uff olucaz ama böyle sonra 80-89 bi slayt yapar atarız nete gazamız olur

olsun yine gelir nasıl olsa alırız ozaman bel için 10 numara alet

Filizcim tamam ben ramazandan öncede diyeti tam yapamıyordum ama en azından almıyordum, sabit kalıyordum..Ramazanla birlikte almaya da başladım
Dediğin gibi hayırlısıyla ramazanda bitecek inşallah..
üzüülme canım aldığın hızlada kurtulursun kilodan, oruç tutmuyorsun neden sahur yiyosun, ben tutmadığım zaman larda eşim için hazırlar sonra yatardım kalırsam canım çekecek sende yemesen, sabah kahvaltı yapmadığın içinmi sahur yapıyorsun :26:

Son düzenleme:

Fark var cnm gobek dumduz gorunuyor .Masallah cnm .

nerden aldın cnm ?nekadar fıyatı?cok guzelmıs.

Memişleri nasıl kaldıracak o?

ya sorma ya Menemen 'de 3 bim var hemsine baktım ama bulamadım 8 liraymış hemde görümcem almış ,gidip çalsam mı acep

Ben aldım cnmda cabuk bozuldu benım.3 haftada bozuldu

oo ya neguzel sızlewrı boyle zayıf gormek inş.bırgun bende boyle kendımı zayıf gosterebılırım

Hem kahvaltı yapmadığım için, hem de çok keyifli oluyor birlikte yemek, zaten normalde işimizden dolayı oturup bir film bile izleyemiyoruz eşimle ama sahurda çok zevkli oluyor işte..
Hata tabi ama durduramadığım için başka yöntemlere bakıyorum zaten..

nerden aldın cnm ?nekadar fıyatı?cok guzelmıs.

Ben tuhafiyeden aldım var zaten artık hepsinde, 1.5 liraya aldım fiyatı da çok ucuz.
Memiş kaldırma muhabbeti için geçmişi okumanı öneririm :)

deryacım bak canım madem eşinle sadece sahurda zaman geçirebiliyorsun, boooşşşş veeer gitsin şunun şurasında ne kalmışki bitmesine, keyfini çıkarmaya bak. nasılsa kilo gelirde, giderde dimi ama...mutlu olmaya bak...

selamlar hatunlar nasılsınız? bır kac gundur netım olmadıgı ıcın gelemedım.. tartıldım bu hafta tatlı kacamagım cok oldu ama sahur yemıyorum o halde sabıtım.. kabızlıgım cok ondanmı yoksa durdumu vermem anlamadım uzgunum.. sabıtımm.. ne yapmalıyım ya.. ramazan yaramadı

günaydın canım.biz 5 kişiydik orti olarak.onları bıraktığım falan yok.sen de katılabilrisin demek istedim.ama sen ikili istersen gülay la olabilirisn farketmez.

olur canım olur.neden olmasın.en keyifi ve verimli öğünün sahur.akşama k yersin sonra ara öğün meyve süper olur.

herkese günaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…