sorma ya Menemen 'de 3 bim var hemsine baktım ama bulamadım 8 liraymış hemde görümcem almış ,gidip çalsam mı acep
kizlar buda benim son halim ....bende tayt giymeyi cok seviyorum
Eki Görüntüle 240151 Eki Görüntüle 240152
Dailymotion - Before and After Weight Loss - Kadınca Kanalı
link çıkarmı bilmiyorum ama ne yapıp edip izlemelisiniz ,olamaz böyle bişi acayip motive edici...
eteğe bayıldım tam benlik ama giymmeme daha çok varçok sevdim kızın bu kombinini
forever new den almış sanıyorum :26::26::26:
Eki Görüntüle 240041 Eki Görüntüle 240042 Eki Görüntüle 240043
ne alınması zekiyecim, derya deneyip işe yaradığını söyleyince hoşuma gittiha bu ara filiz sen alındınmı canım ya bana güldüler demişin. hoşuma gitti sekiyo tabirin bide smiley koymusun hop hop hoplayan. hoşuma gittine güldüm valla. bende yastıkla bir iki yaptım gercekten de deigin gibi de ben o smiley ı bulamadım ya
izlemcim bununla rahatlıkla yapabilirsin, çemberle aynı sayılır sadece biraz farklı. sanırım derya linkin tamamını izlememiş çünkü çemberle bacak çalışmasıda var selülit, iç bacak arka bacak anlicağınız her halta yarıyor plateskızlar bu benim iç bacak için aldığım alet
arada bir aklıma gelince tv seyrederken filan yapıyorum ama düzenli yapmadım yalan söylemiyim
kipadan 15tl ye almıştım, bende memişleri onunla kaldırım bari
Eki Görüntüle 240090 Eki Görüntüle 240091
tulinsem cuma bildirimi nasıl oluyor açıklar mısınn ?
canım çok güzel. spor toplamını yazıyoruz cuma günleri. yani hergün menü sonunda sporunu yaz yaptıysan yapacaksanda belirt bence. mesela menünü yazdın. ama daha meyve yiyeceksin . 1 elma yerim gibi belirt yeterli canım.adım tülin. senn adın neydi canım.başlangıç : 88
geçen hafta :88
bu hafta : 87
giden: 1 kg
toplamda giden 1
hedef : 64
boy : 173
spor : günde 40 dk yürüyüş
(Tulinsemm çok teşekkür ederimm :) oruç tatilindeyim 2 gündür bugün ne yediğimi de günün sonunda eklerim :)
ya akşam yemeden nasıl duruyorsun kuzum ya ,hem yatana kadar arada yapmamışsın benim kör boğaz illaki bişi yemek-içmek ister,formülü varmı
mama da ne ola kişu herballife mamalarından mı merak ettim anlat acık ne amaca hizmet ediyor bu mama
ne güzel canım heleki bayanlardan iltifat almak,Allah'ım banada nasip et,insanların gözününn içine bakıyorum ama kimseden tık yok daha
sorma ya Menemen 'de 3 bim var hemsine baktım ama bulamadım 8 liraymış hemde görümcem almış ,gidip çalsam mı acep
bi arkadaş vardı 2 yıl önce merdivenlerden inerken ayağı burkulmuştu ,2 yıl sonra başşına ameliyatla sonlanacak ağrılar yaptı.Aksatma aman inşallah önemli bişi değildir nihalcim...Keşkem bende ist.da olsam çok özledim orayı 2 kere geldim ama gönlümce gezemedim..
linki açamadım ama hayalini kuruyom böle hop hop hoplyır .Benimkilerde 112 cm ile ne hoplarya
biz olalım tülincim .Bende böle bir arayış içindedim ne dersin
bende bende bendeeeeeee
izlem 10 numara valla bayıldım tam tarzım gerçi biraz boyum olsa daha güzel olur ama yinede zayıflayınca ilk giyceklerim arasında ..ama ben pabuçları beğenmedim
çok güzel hiç görmemiştim
izlem bu iç bacak içinde süper bişi .Banu nun iç bacak sorununu anca bu çözer..göğüs için birazzorlayabilir iri ya ,ama aynı işide görür.ucuza kapatmışın ,bayıldım
allahım o ne deyişimDailymotion - Before and After Weight Loss - Kadınca Kanalı
link çıkarmı bilmiyorum ama ne yapıp edip izlemelisiniz ,olamaz böyle bişi acayip motive edici...
deryacım kendi bünyeni tanıyorsun nasılsa, kendine en iyi çözümüde sen bulursun inşallah iyi sonuç alırsın ağlamanada, sinirlerini bozmana gerek yokGünaydın kızlar,
Canlar ben yeni bir formül buldum, baktım sahur yemelerini durduramıyorum şöyle bir şey düşündüm..Sahurda yiyeyim, e sabahta zaten atıştırıyorum sadece meyvedir filan..Akşam yemek yerine k yiyeyim diyorum..Sonrada sahura kadar bir şey yok tabi, beni biraz zorlar biliyorum ama çözüm olur sanki..Yani en kalabalık öğünüm sahur olacak, onunda önüne geçemiyorum kızlar yapamıyorum ya elimde değil cidden ister iradesizlik diyin, ister açgözlülük..
Ben ne diyetler yaptım, ne kadar sabır gösterdim ama bilmiyorum o derya yok sanki şu an cidden psikolojimi bozacak noktaya geldim ağlayıp duruyorum
Bende madem önüne geçemiyorum, böyle bir çözüm buldum, umarım başarılı olurum :18::18:
canım çok güzel. spor toplamını yazıyoruz cuma günleri. yani hergün menü sonunda sporunu yaz yaptıysan yapacaksanda belirt bence. mesela menünü yazdın. ama daha meyve yiyeceksin . 1 elma yerim gibi belirt yeterli canım.adım tülin. senn adın neydi canım.
allahım o ne deyişiminşallah aynı deyişimi ve mutluluğu bizde yaşarız :82:
deryacım kendi bünyeni tanıyorsun nasılsa, kendine en iyi çözümüde sen bulursun inşallah iyi sonuç alırsın ağlamanada, sinirlerini bozmana gerek yok
nasılsa ramazan bitecek ve hepimiz eski düzenimize döneriz
sorma tülincim görünce insanın deliresi geliyor.uff olucaz ama böyle sonra 80-89 bi slayt yapar atarız nete gazamız oluryyaaa bende istiyorum böyle bir hikaye.ne değişimler varrr
Sen gene aramışsın, benim önümde bir sürü olduğu halde almadım, benimki daha büyük aptallık
Süreyyacım tam plateslik olmuşsun ha, azıcık bel bölgesine çalıştınmı kusursuz bir vücudun olur çünkü bu haliyle bile çok ince zaten..
Keşke önceki halinide koysaydın motivasyon olurdu
Şu duvarında meşhur oldu ha
üzüülme canım aldığın hızlada kurtulursun kilodan, oruç tutmuyorsun neden sahur yiyosun, ben tutmadığım zaman larda eşim için hazırlar sonra yatardım kalırsam canım çekecekFilizcim tamam ben ramazandan öncede diyeti tam yapamıyordum ama en azından almıyordum, sabit kalıyordum..Ramazanla birlikte almaya da başladım
Dediğin gibi hayırlısıyla ramazanda bitecek inşallah..
[Bak benimde aklıma geldi, spor yüzücü atlet giyerken askıları toparlamak için şöyle bir aparat var, geçen gün aldım harika gizliyor, kullanımı da çok pratik..Üzerine tıklarsanız büyür
Eki Görüntüle 240081 Eki Görüntüle 240082 Eki Görüntüle 240083
kızlar bu benim iç bacak için aldığım alet
arada bir aklıma gelince tv seyrederken filan yapıyorum ama düzenli yapmadım yalan söylemiyim
kipadan 15tl ye almıştım, bende memişleri onunla kaldırım bari
Eki Görüntüle 240090 Eki Görüntüle 240091
ya sorma ya Menemen 'de 3 bim var hemsine baktım ama bulamadım 8 liraymış hemde görümcem almış ,gidip çalsam mı acep
üzüülme canım aldığın hızlada kurtulursun kilodan, oruç tutmuyorsun neden sahur yiyosun, ben tutmadığım zaman larda eşim için hazırlar sonra yatardım kalırsam canım çekeceksende yemesen, sabah kahvaltı yapmadığın içinmi sahur yapıyorsun :26:
nerden aldın cnm ?nekadar fıyatı?cok guzelmıs.
deryacım bak canım madem eşinle sadece sahurda zaman geçirebiliyorsun,Hem kahvaltı yapmadığım için, hem de çok keyifli oluyor birlikte yemek, zaten normalde işimizden dolayı oturup bir film bile izleyemiyoruz eşimle ama sahurda çok zevkli oluyor işte..
Hata tabi ama durduramadığım için başka yöntemlere bakıyorum zaten..
Ben tuhafiyeden aldım var zaten artık hepsinde, 1.5 liraya aldım fiyatı da çok ucuz.
Memiş kaldırma muhabbeti için geçmişi okumanı öneririm :)
canımm çok teşekkür ederim.çok mutlu oldum. daha çok motive olacağıma inanıyorum. ama senin eski ortin ne der ??
canım teşşekkür ederim. 2 li daha kolay ve azimli olurus diye düşündüm. nilgüncümde olabiliriz dedi.ondan bir cvp alayım canım. ikinizlede çok güzel olacak eminim. hatta şimdi 3 lü bile olabilirizzzzzzz
Günaydın kızlar,
Canlar ben yeni bir formül buldum, baktım sahur yemelerini durduramıyorum şöyle bir şey düşündüm..Sahurda yiyeyim, e sabahta zaten atıştırıyorum sadece meyvedir filan..Akşam yemek yerine k yiyeyim diyorum..Sonrada sahura kadar bir şey yok tabi, beni biraz zorlar biliyorum ama çözüm olur sanki..Yani en kalabalık öğünüm sahur olacak, onunda önüne geçemiyorum kızlar yapamıyorum ya elimde değil cidden ister iradesizlik diyin, ister açgözlülük..
Ben ne diyetler yaptım, ne kadar sabır gösterdim ama bilmiyorum o derya yok sanki şu an cidden psikolojimi bozacak noktaya geldim ağlayıp duruyorum
Bende madem önüne geçemiyorum, böyle bir çözüm buldum, umarım başarılı olurum :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?