80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman bi ilaçmışşş
zararlıymışşşmışş
biz böle kandırılıyormuşuzzzz
hayret bişey yaa o zaman ne açıklıyosun

bencede ilaçsa sadece su attırıyorsa zaralıysa neden duyuruyorsunki herkese degilmi? ne sacma ilk defa izledim programı. adama gıcık oldum. kimyasal diyor birde. eee biz burdan ne anlayalım. hem öner hem sakıncalı de. kesin para alamıştır tanıtsın diye.

iki gündür açıklayacağım diye izlettirdi, başardı seyirci toplamayı. çok sevdiğim bir doktordur, ama saçmaladı reyting için

sanırım istediğin 2 li ortilik.çok da güzel olur.siz gülay la olun canım..

tamam nilgüncüm ama sen beni bırakma yine. vallahi sen bizi hizaya sokacaksın. çok seviyorum yorumlarını ve bilgini...:103::103:

gülaycım ben öğlenleride salata yerdim. yememekmi doğru sizce???şimdi ben şöyle anladım öğlenleri et grubu ve makarna pilav , akşamları sebze. bide yoğurdun göbek incelttiğini okumuştum bende. ben hergün kefir yoğurt ayran yiyorum onunda etkisi vardır belkimmm:87::87:

tamam gülaycım. dediğin gibi takipteyim artık. gün ve gün yanındayım. artık yorumlarımız kardeş..ben şimdi tartıldım 78,3 çıktım. dün 78.7 dim.şişlik iniyor sanırım. tabi orucunda etkisi var. sen 77 misin canım ortiiimmmmm

nilgüncüm nasılsın...eylülde başlıyorum..bu kadarı bile fazla geldi bana..2 bileğimde tendon kalınlaşması oldu birinden ameliyat oldum yarın dikişlerim alınacak.sen nasılsın kızlar nasıl sen de epey yol katetmişsin..bu arada izlem işe mi başladı

bi resim ekliyim içimden geldi

geçen gün eklediğim kot eteğimi çok beğenmiştiniz ya taaaa üniversiteye giderken almıştım onu
her yaz da bolca giydim, hamile kalıp doğum yaptığım yazlar hariç tabiki
sonrasında gene giymeye başladım

bu eteğin ilk hali, burdaa 75 kiloydum(89dan 75 3buçuk ayda filan düşmüştüm ve dünyanın en zayıf insanı gibi hissediyordum kendimi )
ahhhh saçlarıma bakın ne kadar uzundu...

sonra baktım, bu şekliyle çok giydim, dizüstü giyerkende sorun yaşamıyorum
alt kısmını kestim, biraz eskittim, bikaç yerinden yırtıp püskül çıkarttım...

çok kullanışlı oldu
burda da 60.5 kiloyum

hangisi daha iyi, ama 75 kiloyken de, hayatımın her döneminde bakardım kendime
özen gösterirdim yani

Son düzenleme:

meloşum tekrar geçmiş olsun kuzum
hala sarıgöldemisin, tabii bebeğe bakman annenle daha kolay olur
inşallah bi daha tekrarlamaz
ne oldu senin ismin neden değişti :26:

gülaycım bu arada eklediğin video için teşekkürler
bloğuma da koydum...

yok yaaa, bugünden itibaren başlıyorum, ramazandayız yaa ondan demesi kolay
yok yok iftardan sonra sapıtıyorum, ne yiyeceğimi şaşırıyorum...

karnım şişior, sonra da su içmeye yer kalmıyor
bayrama 59 kilo giricem, kendme söz veriyorum

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aski düzenine azminin yerine gelmesine çok sevindim fındıklı kurabiyem

hadi bakalım aynen devam

oğlanın karnını doyurayım, az sonra gelirim
karnımın gurultu sesiyle oğlan horon tepecek nerdeyse

acıktım ama az sonra geçer o kazınma, alıştım artık

aradaki farka bak
ay smiley koyamadım. çok hoş görünüyorsun herzamnki gibi. bende onu diycektim. her halinde özenli sin
birde bel kısmını naptın daralttınmı yoksa önceden daha yuksek kullanıyordunda şimdi daha dusukmu kullanıyorsun

çok büyük değişim. etek şimdi daha şık olmuş tabiki. ben yeni halini çook beğendim. fizik müsait nasılsa daha kısa bile olsa çok hoş görünür. ben kısa etek hiç giyemem.bileklerim kalın diye.sana çoook yakışmış. bide sandalet sanırım terlik değil gibi.çok hoşşşşş..maşallahhhhhhh

sağol kuzumm teşekkür ederim
evet daha önce çok yukardaydı çok çekiştire çekiştire giyerdim
şimdi bol ve salaş giyiyorum...

farka bak demi, bende fotolardan daha çok anlıyorum bu şekilde
o zaman insanlar çok şaşırmıştı, nasıö verdin bu kadar kiloyu diye öncesinde ne haldeydim sen düşün

ilk başa onu da koysaydım keşke

canım ben geçen hafta öyleydim yaaa arada bi oluor öle meğerse ben telaştan adetim yaklaşmış bilemedim şimdi durdu inşallah bi daha da öle olmam

arkadaslar, 39 gündür saglikli besleniyorum ve 5.5 kilo verdim

89 kilo idim simdi ise 83.5 :)

Her gün 1 saat spor yaptim
tebrikler hoşgeldinnnnnn
canım çok sevindim gülayla ortiliğinize bak benden bi tavsiye bide yeni gelen nununi nuray var onuda alsanızaaaa

canım bu eteğin aynısından bende de var o uzunlukta sevmiom aslında giymiom 3 yıldır bak akıl akıldan üstündür zayıflayayım bende seninki gibi bi katını çıkarayımmmm
bu arada son halin mükemmel izlem kilo illaki insanı daha olgun büyük gösteriyor yeniden tebriklerrr evet 59 oldunmu daaa deyme keyfine benceeee
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aski düzenine azminin yerine gelmesine çok sevindim fındıklı kurabiyem

hadi bakalım aynen devam
canım walla bugün de ii gidiyor sayılır hele evime bi dönem herşey daha ii olcak inş
fındıklı kurabiyeee
kış fıstığı
...........................................

izlem eşim bile böle sözler sölemioo yıllardır beeeeeeeee
izlem evet sarıgöldeyim.aramalarda çıkmASIN diye değiştirdim cnm.sen işe mi başladın
canım seni tanıyamadım ben yaaabebiş mi olduuu hayırlı olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…