takipteyim canım
FUROSE
bende actım şimdi bu şifreyle ne olcakki. 2 saatte 2 kilo mu
anlamadım ben:26:
bende actım şimdi bu şifreyle ne olcakki. 2 saatte 2 kilo mu
anlamadım ben:26:
bencede ilaçsa sadece su attırıyorsa zaralıysa neden duyuruyorsunki herkese degilmi? ne sacma ilk defa izledim programı. adama gıcık oldum. kimyasal diyor birde. eee biz burdan ne anlayalım. hem öner hem sakıncalı de. kesin para alamıştır tanıtsın diye.
sanırım istediğin 2 li ortilik.çok da güzel olur.siz gülay la olun canım..
Sadece ne yediğinizi değil, neyi ne zaman yediğinizi de dikkate alarak uygulanan bu rejimle hem favori yemeklerinizden vazgeçmek zorunda kalmayacak hem de zayıflamayı başaracaksınız. Günün belli saatlerinde tüketilen ekmek şişkinlik yapıyor, sebze kalçalara hücum ediyor, et ise göğ.
tülin canım gel biz orti olalım senlesonuçta herkes burda kimsenin bi yere gittiği yok,biz hem kendimizle ,hem grupça yaparız ortaklığımızı...ama çoğu takip etmek zor ama birbirimizi takip edersek daha verimli oluruz ..olarmı ne dersin
nilgüncüm nasılsın...eylülde başlıyorum..bu kadarı bile fazla geldi bana..2 bileğimde tendon kalınlaşması oldu birinden ameliyat oldum yarın dikişlerim alınacak.sen nasılsın kızlar nasıl sen de epey yol katetmişsin..bu arada izlem işe mi başladı
bi resim ekliyim içimden geldi
geçen gün eklediğim kot eteğimi çok beğenmiştiniz ya taaaa üniversiteye giderken almıştım onu
her yaz da bolca giydim, hamile kalıp doğum yaptığım yazlar hariç tabiki
sonrasında gene giymeye başladım
bu eteğin ilk hali, burdaa 75 kiloydum(89dan 75 3buçuk ayda filan düşmüştüm ve dünyanın en zayıf insanı gibi hissediyordum kendimi)
ahhhh saçlarıma bakın ne kadar uzundu...
Eki Görüntüle 240280
sonra baktım, bu şekliyle çok giydim, dizüstü giyerkende sorun yaşamıyorum
alt kısmını kestim, biraz eskittim, bikaç yerinden yırtıp püskül çıkarttım...
çok kullanışlı oldu
burda da 60.5 kiloyum
Eki Görüntüle 240281
hangisi daha iyi, ama 75 kiloyken de, hayatımın her döneminde bakardım kendime
özen gösterirdim yani
bi resim ekliyim içimden geldi
bu eteğin ilk hali, burdaa 75 kiloydum(89dan 75 3buçuk ayda filan düşmüştüm ve dünyanın en zayıf insanı gibi hissediyordum kendimi)
Eki Görüntüle 240280
çok kullanışlı oldu
burda da 60.5 kiloyum
Eki Görüntüle 240281
özen gösterirdim yani
aradaki farka bak
ay smiley koyamadım. çok hoş görünüyorsun herzamnki gibi. bende onu diycektim. her halinde özenli sin
birde bel kısmını naptın daralttınmı yoksa önceden daha yuksek kullanıyordunda şimdi daha dusukmu kullanıyorsun
canım ben geçen hafta öyleydim yaaa arada bi oluor öle meğerse ben telaştan adetim yaklaşmış bilemedim şimdi durdu inşallah bi daha da öle olmamGünaydın kızlar,
Canlar ben yeni bir formül buldum, baktım sahur yemelerini durduramıyorum şöyle bir şey düşündüm..Sahurda yiyeyim, e sabahta zaten atıştırıyorum sadece meyvedir filan..Akşam yemek yerine k yiyeyim diyorum..Sonrada sahura kadar bir şey yok tabi, beni biraz zorlar biliyorum ama çözüm olur sanki..Yani en kalabalık öğünüm sahur olacak, onunda önüne geçemiyorum kızlar yapamıyorum ya elimde değil cidden ister iradesizlik diyin, ister açgözlülük..
Ben ne diyetler yaptım, ne kadar sabır gösterdim ama bilmiyorum o derya yok sanki şu an cidden psikolojimi bozacak noktaya geldim ağlayıp duruyorum
Bende madem önüne geçemiyorum, böyle bir çözüm buldum, umarım başarılı olurum :18::18:
tebrikler hoşgeldinnnnnnarkadaslar, 39 gündür saglikli besleniyorum ve 5.5 kilo verdim
89 kilo idim simdi ise 83.5 :)
Her gün 1 saat spor yaptim
canım çok sevindim gülayla ortiliğinize bak benden bi tavsiye bide yeni gelen nununi nuray var onuda alsanızaaaaaa canım ben 2 kişi oluyor sanıyordum. hani kiloları birbirine yakın 2 kişi olsun ve birbirimizin menülerini takip edelim sürekli sporunu falan. daha motive edici olur diye düşündüm.burada elbette takip ediyoruz menülerimizi ama aklımdada çoğu kalmıyor tabi. sencede mantıklımı ? 2 kişi birbirinitakipte...sizinlede birlikte olmak istiyorum gülaylada. nasıl yapıcaz bir akıl ver bana
canım bu eteğin aynısından bende de var o uzunlukta sevmiom aslında giymiom 3 yıldır bak akıl akıldan üstündür zayıflayayım bende seninki gibi bi katını çıkarayımmmmbi resim ekliyim içimden geldi
geçen gün eklediğim kot eteğimi çok beğenmiştiniz ya taaaa üniversiteye giderken almıştım onu
her yaz da bolca giydim, hamile kalıp doğum yaptığım yazlar hariç tabiki
sonrasında gene giymeye başladım
Eki Görüntüle 240280
çok kullanışlı oldu
burda da 60.5 kiloyum
Eki Görüntüle 240281
özen gösterirdim yani
canım walla bugün de ii gidiyor sayılır hele evime bi dönem herşey daha ii olcak inşayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aski düzenine azminin yerine gelmesine çok sevindim fındıklı kurabiyem
hadi bakalım aynen devam
canım seni tanıyamadım ben yaaabebiş mi olduuu hayırlı olsunnnnizlem evet sarıgöldeyim.aramalarda çıkmASIN diye değiştirdim cnm.sen işe mi başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?