80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arzucum iyim bende. sıkı gecen haftanın sonucu artı görunce moralim cok bozulmuştu aslında bi kaç gündür bırakmayı dusunuyordum. ama bu gun son bi atak yeniden basladım kendimi sıkmaya. ve sanırım böyle daha rahatım. ama bu hafat sonuda kötü sonuç alırsam ne yaparım bilmiyorum. ugrasıpta sonuç alamamak cok zorluyor beni. böyle işte dertliyim anlıycan

güzellikler ben balıga kaçarrr benimki hadi hadi hadi diye diye bi hal oldu adam bi ara takıldı sandım

Tabiki canım, bu bir dilek ve iyi niyet cümlesi, aynen hoşçakal, iyi günler, sağlıcakla kal gibi. Ben evrendeki en güçlü duygunun sevgi olduğuna inanan birisiyim, ışık ifadesı de günümüz, çevremiz aydınlık olsun anlamında, bir de -alım, 1.tekil kişi dilek kipi kullanmamın amacı, bu forumda hepimiz incelme amacıyla, ortak bir payda da buluşuyoruz, hepimizi bu konuda bir bütün olarak görüyorum. Başka ne gibi bir amacım olabilir ki... Bu sorunuzu da pek anlamlandıramadım ama sizi bu ifade tarzım rahatsız ettiyse bir daha kullanmam... Sevgilerimle.....

sabahın köründe bir sürüü ıslık çaldım sanaa amaa duymamışsınn

iyi geceler kızlar önce menümü yazam sonra geçmişe bakam

sahur: 1,5 dilim kadar ekmek dilpenirle yağsız tost / domates / salatalık / 1kupa çay

iftar : 1 kase yoğurt çorbası / 1tabak kabak yemeği yoğurtla / salata / 2 köfte

ara : 4 parça kavun / kefir

ara : 1 top dondurmaoğlum nerdeyse ağlıycaktı ondan yedim suçlu oooo..ben dondurma miidemi ağrıtıyo demiştim.bu aşam ben ona kızdım anne ye dedi. yok diyincede üzüldü. sanırım kötülememek gerekiyo dondurmayı.başka bahane bulmalıyım artık.

1 lt iksir şimdi içiyorum. yaklaşık 1 lt su.

Sevdacım çoook teşekkür ederim, sen daha neler kaçırıyorsun facebookta, oraya tankinili fotolarımı bile ekledim

Sağolasın banucum, evet kesinlikle kışa kadar kalan kilolarımı verirsem artık plates zamanı üfff üff :))
Geçen değişiklik olsun ağır gelirse yarıda keserim dedim ve ebrunun birinci dvdsini yaptım ay o ne öyle nazlı nazlı bir şeye benzemiyor, hiç yandığımı hissetmedim
Şimdi önümüzdeki cumartesi-pazar plates günlerimde 2. dvd yi yapacağım şöyle bir baktım da çok fena çok

İzlemcim evet canım bu elbise 44 beden, o kadar mı imkansız duruyor :26:
Fiyonk tarzını anladım, o tarz kemerlere bayılıyorum bugün baktım hatta ama almadım...Bu kemerle ancak siyah ayakkabı olur zaten, başka renkte ayakkabı kemerle uyumlu olmalı tabi

Ya bu kk kadınları beni deli edecek artık :84::84::84::84::84::84::84:
Sanki elimdeymiş de ben babaeti tercih ediyor muşum gibi konuşuyorsunuz :84::84::84:
Nasıl içim gitti bugün arkadaşım kombinin gösterdi, giymiş altına platformları basit bir elbise bile nasıl bambaşka olmuş, ben istemezmiydim bu elbisenin altında şöyle şık bir topuklu giymeyi
Yapmayın böylecidden üzülüyorum, zaten bugün bütün bursada sivri burun babet aradım........

deryacım fıstık olmuşsun maşallah. çok yakışmış canım. gönlüne göre bişeyler bulmana sevindim

Sağolasın arzum

Nilgünüm altımda korse var, yani bu incelik benim değil korsenin hikmeti, platesi tam bir ay düzenli yapamadım ama tabi ki gene faydası oldu....Bu kadar gözle görülecek bir fark olması için daha çoook çalışmam lazım
Ama üzülmüyorum, korseyle de olsa kendimi güzel hissedebildiğim bir elbise buldum sonunda

Kızlar altımda korse olduğunu söylemeyi unutmuşum ya, bu düz görüntü onun eseri yani.
Tabi korseye rağmen pıtlayan göbeğimde meydan da çünkü şişlik rekorumu kırıyorum bu akşam

Son düzenleme:
canım benim baktım ama özelden msjın yok. dahada merak ettim şimdi. eğer koltuk falansa aaammmmaaaaannnn takacak başka bişey bul canımmm. yoksa ben sana benimkilerden vereyim onları tak..ne hoş bak eşin beğenmiş ilk defa.çokda rahat göürüyo.hani yatınca başımda ayağımda yastıktaymış gibi rahat olacak. inan fiyatlarıda renkleride harika. hiiiç sıkma bunlara canını. baktın beğenmedinmi bikaç yıl sonra ver annene yada kv al yenisini...hoş bunu söylerken ben 9 yıllık evliyim şu salondaki kötülerimi atamadımda alamadımda ama sen benim gibi olma akıllı ol sen emi..
moral düşük ama menü harikaaa kola ve pilav az olsaydı bile demiyorum yani. zaten erken saatte yemişsin makarnadada yağ yokmuşşş. işte bu kadar. çoook güzel

aynı yerde olsak inan gelirdim tülinciğim.başka sefere artık.afiyet olsun sana..
canım saol bende çok isterdim beraber olmayı.olur inşallahhhhhhh
merhaba hiç bilgim yok bu diyet hakkında ama 7 zeytin çok bence. anladığım kadarıyla yağı doğal yollardan almak amaç. hergün 2 yumurtadamı anlamadım ama hergün çok bence. elbette araştırma yapan insanlar kadar bilgimiz olamaz ama hani badem tereyağ yumurta zorlamasın bedeninizi. bende bi araştırayım netten. sizde sevgi ve ışıkla kalıııınnnnn

tüüüü maşallahhhhh ben anlamadım bu nasıl 74 kg luk bi resim. fotomontaj falanmı var yoksa. ben 63 64 civarı bi kız görüyorum.tamam boy uzun ama bu kadarmı fark atar. siyah elbisen çok ağır ve hoş bayıldım. penbeninde rengi şahane. biri düğün biri kına için harika valla. çoook beğendim.hayırlı olsun.güle güle giyyyyy

bugünkü menüm:

sahur:
1,5 cay bardagıyla k-flakes
şekersiz çay

iftar:
1 kepçe tarhana
2 ızgara köfte
2 patates kroket
salata

bol su
1 form çay

ara:
1 dilim karpuz​
bugunkü menün çok güzel bence. sende benim gibi herşeyden az az yiyorsun.ben çook beğendimmmm menüyü...

Çok teşekkürler tülin, ya içimde korse var, onunda farkı var tabi, ama model de çok etkili :)
Sağolasın güzel sözlerin için..

ablacım şu senin cildini güzelleştiren maydonoz limonlu kürünün tarifini verirmisin

KK formunda Diyet Yöntemleri ve Deneyimlerimiz, Karatay Diyeti
buradan da bilgi edinebilirsin. Sevgiyle ve Işıkla kalalım.............

benim de hiç bilgim yok bu diyetle ilgili ancak duymuşlugum var. anladıgım kadarıyla vucudunuza göre en uygun buldunuz diyet. bende takipteyim sizi inş güzel sonuçlar alırsınız.

bugünkü menüm

bugün bana kızacaksınız çünkü hiç iyi şeyler yemedim.akşam iftara davetteydim

sahur 1 simit
biraz peynir
domates salatalık
çay

iftar 2 köfte
4 tane elma dilim patates
salata
4 yaprak sarması
1 dilim börek

3 tulumba
3 çatal kavun
1 litre su

ayy valla yazınca utandım ne çok şey yemişim

güzellerrrr ben deliler gibi alışveriş yaptım iki gündür ve neler aldım neler sabah erkenden yola çıkacağız fethiyeye gidioss...
kendinize ii bakın allaha emanet olun 5 gün kalacağız gelince bol bol resimler gelio hadi bakalımmmm bu arada sabah 79 idi umarım artılarla dönmemmmmm
sizi seviommmmmm...

Slm kızlar topiğe uğrayıp iftar menümü yazamadım migrenim tuttu bugün ve hala da geçmiş değil (

iftar menüm:
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
6-7 dk ara verdim
1 kıymalı biber dolması (küçücük)
4 yk z.yağlı fasülye

ara:yarım dilimden az basma kadayıf
biraz önce 1 şeftali yedim
3 lt suyumu içtim yeşil çay daha 1 kupa içebildim

yarın tutup tutmamakta kararsızım migren krizlerim artar diye (

izlem sultanın sana kurban olsun, tatlı dillimm
vardır çekemeyen yaa, sen karıştırma orasını, biz havamıza bakalım

sabahın köründe bir sürüü ıslık çaldım sanaa amaa duymamışsınn

aaahhhh görmezmiyim, az önce cips partisi vardı :18::18::18::18::18:
küçük kardeşimde geldi yaa, cips almışlar, ben yemem geçmişi okuycam dedim
kabul etmiceklerini biliyorum ama, zararın neresinden dönersem kardır diye şöyle bir geçtim, tek tek cevaplayamadığım için de
toplu teşekkür ettim...

çookk teşekkür ederim bende çok sevdim bu eteği,
inşallah bulursun ama bana 40 bedeni çok bol gelmedi, onu da alabilirdim ama
çok farkı yoktu 38le onu aldım, çok kötü durmadıysa alsaydın keşke
sezon sonu geliyor ya kalmaz diye diyorum
pazar günü şöyle bi bakındım, ya çok kısa yada 60 liralarda kot etekler
bi kez daha ne kadar doğru bi seçim yaptığımı anladım

evet banuş benim yazdıklarımıda okumamışşş
yaw çayıda demledim hala çıkamadım evden biri atsın beni topikten yoksa adam boşicak

sagol canim guzel sozlerin icin.desteginiz daha da hirslandiriyor beni..

yegeninin okulu hayirli olsun canim.burs arastirsaniza bulursunuz belki..

durdugun kabahat..mutlaka basla canim..

sikma canini tatlim.arada hepimize oluyor bu moralsizlik.zaman her seyin ilaci.mutlaka emeginin karsiligini alacaksin..

olmus artik sikma canini.her gun boyle yemezsen sorun olmaz..

Bugunku menum..

Sahur: k flakes ve sut

iftar: tavuklu mantar sote,1 kase corba ve 1 findikli hurma

2 lt su
2 fincan yesil cay
1 maden suyu

1 saat spor
400 twist

sevdammm kara sevdammm
nazlı sevdaammm
canımmmmm duygularımız karşılıklı inan kii, bende seni çok seviyorum
muhabbetine bayılıyorum hataa

ondan hep diyorum ya sana, sırf sohbet etmek için bi face aç diye

nilgüşümmm canım bayramdan sonra geleilirmisin izmire
bayram sonrası ilk pazar olabilir, yada ne zaman istersen, pazar dememin sebebii
oğlanı babasına bırakırım daha rahat oturur laflarız diye süledim :26::26::26::26:

kızlar bugün kardeşimle dışarı çıktık, biraz geç kalmışız
zaman nasıl geçti anlamadım, kardeşime güzel bir elbise aldık
o dediğim renkli skknylerden denedim pembe renkli
valla güzel oldu ama, ne bileyim :26::26::26:

pantullar bunlar, :26::26::26:

ama bu elbisede de gözüm kaldı, 38 bedeni süper oturdu
denemek isteyen varsa hiç çekinmesin, kotonda 50tl
44 bedeni de vardı, kahverengi ve lacivert seçenekleriyle birlikte

bugün sürekli söylediğim tulum şortumu giydim ama resmini koymuycam
hiç sevmedim
kocaa bir göbek çıktı

pööffff, dolabı açtım, herkese hayallerini erteleme dedim neden ben erteliyorum ki dedim
çok pis galiyana geldim sanırsam

eklesem mii :82::82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…