80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar topiğimiz resimlerle cok dah guzel oldu
herkes cok guzel fikirler veriyor

insallah bende 78 olduğum gün bir resmimi koyacağım

Haftasonu cok bol kacamakalr ile gecti
o yuzden yazmammam kendi acımdan daha hayırlı

cuma iftar kallavi (kıymalı börek , gelşn bohcasıi acuka ve ramazan pidesi)
cumartesi sahura kalkmadım
cumartesi iftar taze fasulye + 4 köfte + salata + 3 kaşık bulgur pilavı
pazar sahur pastırmalı yumurta ve ramazan pidesi ve kahvaltılık
pazar iftar kaşarlı domates çorbası hamburger ve patates kızartması ve de ayran
p.tesi sahur kalkmadım
P.tesi iftar 3 kaşık pilav + fırın tavuk + patlıcan salatası ve yoğurt ( bu iy ideğil mi )
Salı sahur kalkmadım

biliyorum kötü ama ne yapıyım hep ziyafet sofraları ile karsılasıyorum
ramazan itibariyle duzene girecegim ben bayramda kacamak yapmam sanmıyorum yani :)
normal rutine gecerin insallah
bayramdan sonra ki ilk haftada bende -2kg verenler grubuna dahil olmak istiyorum insallah

herkese cok cok selamlar sevgiler

islerim cok yogun ne gecmisi okuyabiliyorum ne de bugunu
o yuzden yazanların eline saglık
kendinize iyi bakın

günaydın fıstıklar ve fıstık olma yolunda azimle ilerleyen kaderdaşlarım..
resimler harika çıkmış kıskanılası hallere geliyorsunuz benden söylemesi. sonra yok nazar değdi yok şu oldu yok bu oldu demeyin

birgün bende böyle olcem bakın da görün anacım...
işin espirisi bir yana hakikatten çok hoş fotolar eskilerlede kıyaslama yapınca insan vaaaavvv demeden kendini alıkoyamıyor ve açıkçası uzun uzun bakıyorum resimlere bende böyle olu muyum diye bazen hayal gibi geliyor çünkü bazen ümitsizliğe kapılıyorum yok diyorum kendime kızım sevgi diyorum boşuna uğraşma olmuyor sen böyle kalacaksın diyorum böyle şişki tombik olacaksın diyorum
bazende içime bir heves doluyor yaparım diyorum eski fotolarıma bakıyorum yaparım diyorum aynı fiziğe gelirim diyorum temelim zayıf nasılsa kilo verdikçe fizim eski hali olmasada eskiye yakın bir hal alır diyorum.
aslında kendime baktığımda o kadar şişman görmüyorum ama bir dükkanın yanından geçerken camdan yasıyan görüntüme baktığımda kendimi dev gibi görüyorum ve o an kendimden nefret ediyorum.
bir şeyler yerken çevredekilerin hakkımda ne düşündüğüne takılıyor aklım ve kendimi yerin dibibne geçmiş hissediyorum. hoş belki insanlar umursamıyor beli görmüyorlar bile beni....

neyse çok vaktinizi almayayım ben yine arabekse bağladım kendimi içimde yine bir dünya umutsuzluk var. dünkü menüme geçeyim hemen,
sabah görmüş olduğunuz kahvaltı ( bu arada badem derken salatalığı kastetmiştim hani minik olanlar varya ondandı)

ara bir avuç beyaz leblebi
öğle kahvaltılık azıcık bal ve tereyağı 3 dilim ekmek
ara bir avuç sarı leblebi
akşam havuç kabak tavuk patates haşlama hepsi bir tane ve ortaboy tauk bir avuç içi kadar.
sarımsaklı cacık yaptım

spor yapamadım önceki gece toplamda 2 saat uyudum ve dün kızmı yatırırken kendimde uyumuşum ve onu yatağına nasıl koyduğumu hatırlamıyorum bile. kısacası çok yorgundum inşallah bu akşam yaparım hatta sabah geç kaldım kahvaltı hazırlayamam diye düşündüm ama sonra hayır dedim sevgi işe geç kalsanda bu kahvaltı hazrılanazak ve yenecek artık pastane mastane yok dedim ya bu ya da aç kal dedim kendime...
nasıl iyi demişim dimi

günaydın fıstıklar.bu aralar biraz yoğun geçiyo geçmişi okumaya yetişemiyorum :84: düm ne yedim onu yaziyim bari hazır kimsede yokken sahur:2 parça browni kek miniklerden , iftar:bir kase çorba,az pide,karışık ızgara tabağı, sonrasında bir tane közlenmiş mısır,az simit sahur:yok

canım özele bakarmısın biraz..

güne güzel bir gülümsemeyle başlamak isteyen herkeze
kahkahalarla dolu en güzel günaydınlaaarrrr :):):):):):):):):):):):)

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrrrr
keyifler yerindedir inşşşş
regli gün,m geldi şişmeye başladım kötü bir zmana geldi reglimde ama napalımm
gelince artık tam gaz devam ed
cme diyeteeee bu ara çokk yolunda dgeil diyet dikkat eidyorum amaa
ya gelen oluyor ya ben gidiyorum bozuluyor ama tatil dönüşü, daha düzenli olcakkk inşşş

BİRDE LÜTFEN DİN İMAN KONULARINI BURADA TARTIŞMAYIN
HERŞEY ORUÇ TUTMAKK KURAN BİLMEK VE OKUMAK DGEİLDİR
AYRICA BENİM BİLDİİGM BUNLARII YAPTIGINI AŞİKAR ETMEK BÜYÜK GÜNAHTIR BENCE
BURASI DİYET TOPİGİ DDİNİ GÖRÜŞLEİRNİZİ GİDİP BAŞKA YERDE TARTIŞN LÜTFENNN
TOPİGİNNN FORMANIN VE AMACININ DIŞINA ÇIKMAYIN............

kaptan olarak yazdımm bu yazıyııı lütfen konu uzatılmasın....

Son düzenleme:
dünkü menüm:2 di.tamta.ekkmek, peynir, 1 tat ka çilek reçeli,
2 zeytin, 1 haş.yu. domatez salatalık,1 ku. çay,
1 yeşilçay, 1 lt su

iftar: fasülye kavurması yoğurtlu,
2 ka. bulgur pi. 1 ta. baget
1 soda
ara: ince bi.dilim kavun, yarım şeftali,

1 beşibiryerde
2 lt. su

Merhaba arkadaşlar...

Unutmayın ki burası her bölgeden bayanların bulunduğu bir platformdur. Herkesin dini, gelenek ve görenekleri kendinedir. Kimse oruç tutmuyor ya da tutuyor diye kınanamaz. Bu normal hayatta da böyledir fakat burası ortak bir alan olduğu için gereksiz tartışmalara ve polemiklere yol açabileceğinden lütfen bu konudaki fikirlerimizi kendimize saklayalım.

Keyifli paylaşımlar dilerim....

Ve lütfen küçük harf kullanalım....

Son düzenleme:
benim kk açılmıyor bu aralar. anlamadım niye.explorerdanda chromedende deniyorum.bakalım msjm gitcekmi

günayyydıııınnn. bugun bana boooolll enerji ve dua lazım... değerli eşim dün misafir alalım dedi.tmm dedim ama kesin söyleki hazırlığı bugun yapayım dedim. kendileri pastırmalı kuru fasülye istedi güveçte. ona göre ıslatcam dedim. gece çağırmıycam dedi.bende az ıslattım.neysem şimdi aradı hatta beni uyandırdı geliyolar diye.ya ben şimdi bu adamı parçalıyımmı ne yapam:76::76::76::76::76:bugun hem ev temizliği hem yemek hem çocuk nasıl yetişir bilmiyorum yetişirde ben ne olurum onu hiiiiç bilmiyorummm. bide menüme bi el atın gariiiii.....

mercimek çorba-yoğurt çorbasıda olurdu ama daha yeni bittiii
pastırmalı kuru fasülye
pilav
fırın poşetinde patatesli bagetmi yoksa tencerede kızarmış sadece tavukmu yapayım
patates kroket
hazır garnitür var onunla rus salatası yapsam çokmu patates olur.
patlıcan salatası
salata
taze fasülye saçma olur dimi
börek
bisküvili tavuk göğsü

midem karıştı yazarken. bi akıl verin kızlar.evde salata malz. dışında sebzede yok. gidicez diye almıyorum.ne yapsammmmm:18::18::18::18:
canım simit+ börek + tulumba bence simit sadece biraz kötü olmuş.elbette iftarlarda yaşanıyor bu kaçamaklar.bugunde böle olsun napalım düzeltirsin sen bugun.

iyi tatilllleeeeerrrr

canımmmm işte buu. çoook güzel bir menü.çooook begendim.bende twsit yapmıyorum kaç gündür.bu gidişle bayram sonuna kaldı sporlarım
ayyyyy ben bayıldım elbiseyeee canım. keşkem alsaydın çok çok yakışmış sana. pantalonun rengine bayıldım. ben sanırım renkli pantalonla hiç dışarı çıkamıycammmm..bluz desenlerin ayrı güzel ama kolundaki tül harikaaaa...iyi günlerde kullannn
canım börek yediğinde ekmek yeme bence. hamburgerde çok kötü olmuş bari patatesi bikaçteneyle sınırlasaydın.ama olmuş artık. bugun dikkat etmeye başla...az kaldı cumayaaa

demek badem salatalıktııı ne bilem ben.anlamamışım. tmm ozmn salatan harika. yapamadığın zaman salatanı kuru meyve koy çekmecene yanınada süt tmm sana kahvaltı.hergün zor olur hazırlayıp götürmek. sakın azmini kırma. aynada kendimizi güzel görsekte yanımıza zayıf bi arkadaşımz geldiğinde herşey ortadaaa. canım mutlaka devammmmöğle 3 dilimi 2 ye indirsek canım. biliyorsun 1 çay b. leblebide 1 dilim ekmeğe eşit.akşamın harikaaa

ben şimdilik kaçıyoreeeee

ben bu msjı yazdıktan sonra tatlıyı ve çorbayı yaptım bile :))))) kurufasülyaaaa 7,5 liraaaaa hem kaynasınnnn hem oynasııııııınnnnnnn yandan tülinim yandaaaaannnnnn

Ben de bu renkli pantalonların saks mavisini çok istiyorum ama hem bedeni yok, olursa da giyebilir miyim bilmiyorum :26:
Elbise de çok hoş, yakışmış sana. Tulumu da koy fotosunu biz karar verlim göbüş çıkmış mı çıkmamış mı

benim kk açılmıyor bu aralar. anlamadım niye.explorerdanda chromedende deniyorum.bakalım msjm gitcekmi

Yarım saat önce kimse giremiyordu tülincim.

Son düzenleme:
aman tanrım deryacım çok çok güzel olmuşsun bi daha sakın 92 fln olma ,genceciksin bayıldım sana elbise 10 lira mı şaka gibi harika taşımışsın çok iy iyaaa

izlem elbiseye bayıldım kotonda 50 lira mı o gün okaa gezdim bulamadım,diğer alış-verişe beraber çıkıyoz haberin olsun cicim

dünkü menüm 5:30 dan sonra meyve yerim dedim ama 1 kase tavuk çorbası içtim öle ekmeksiz ,çok güzel olmuş yalancı işkembe çorbası gibi..başkada bişi yok meyvemi yedim okaadarr bugün 75800 gördüm yine şişlik gitmiş yaşasın

aman tanrım deryacım çok çok güzel olmuşsun bi daha sakın 92 fln olma ,genceciksin bayıldım sana elbise 10 lira mı şaka gibi harika taşımışsın çok iy iyaaa
[/B]

Çok teşekkürler gülaycım, yok aman allah korusun bir daha 80 lerden bile

Kızlar aranızda varis problemi yaşayan varmı, çok canımı sıkıyor bu konu kk da araştıracağım şimdi neler yapabilirim..Lazer tedavisi var sanırım, varis çorabı da ilerlemesini önlüyor..Fotolarımda görmüşsünüzdür çok ileri değil ama belli oluyor artık yavaş yavaş ve zaman geçtikçe ilerliyor.. Bacaklarımı yorunca daha da çıkıyorlar meydana...
O yüzden tedavi olup sonuç alan varsa öğrenmek isterim..

mercimek çorba-
pastırmalı kuru fasülye
pilav
fırın poşetinde baget
patates kroket
hazır garnitür var onunla rus salatası
patlıcan salatası
salata
yoğurt yada cacık
börek(aslında gerek bile yok belki tatlı yanında yemek sonrası meşrubatla olabilir )
bisküvili tavuk göğsü

tatlım menüyü böyle yakıştırdım eledim biraz ama tabi karar senin çok bile olmuş,Allah kolaylık versin tatlım ellerine sağlık şimdiden

slm kızlar, sabah inanılmaz bir karın şişkinliğiyle uyandım. dün akşam iftarda ıspanak yapmıştım bulgur taneli yalnızca 4 yk yedim bulgurlarmı şişti midemde bilemiyorum. (sahura uyanamamışım)

ramazanın son günleri artık inşallah allah kadir gecesini yakalamayı nasip eder. Dualarımız kabul olur. evleneli 2,5 yıl doldu artık bebiş istiyoruz bizde, tabi önce kilolar gidicek bu kiloyla hamile kalırsam sağlık sorunları yaşar ve ruhsal olarak kötü hissederim. dün gece rüyamda yine gördüm hamile olduğumu:)) allah herkeze muradını versin.

ablacım şu senin cildini güzelleştiren maydonoz limonlu kürünün tarifini verirmisin

Tabiki canım, okuduğum bir makalede kilolu olan herkesin karaciğerinde yağlanma olduğunu ve bu yağın bizlere sağlık açısından zarar verdiğini, karaciğer enzimleri düzgün çalışmadığı için de kilo vermede zorlanacağımız yazıyordu. Ben de araştırdım İ. Saraçoğlunun bu kürüne rastladım.
15 adet saplarıyla maydanoz ( ebter tohumu olmayacakmış, faydası olmuyormuş, küçük yapraklı ve ince saplı, yerli maydanoz olsun, diyor.) 2 yk limon suyu ( bu da yarım limona denk geliyor) ve 1 su bardağının üçte ikisi kadar su ilave edip rondoda bir kaç dk çekiyorsun. Ne kadar parçalanırsa enzimleri o kadar çok ortaya çıkıyormuş. Sabah kalktığında iki su bardağı ılık su içip bunu hazırlayıp 2 hafta boyunca içiyorsunuz. 1 hafta ara veriyorsunuz, tekrar 2 hafta uygulayıp bırakıyorsunuz. Bardağın üzerinde yoğun maydanoz oluyor. İlk önce tk ile maydanozlarını yeyip daha sonra içiyorum. Altı ayda bir kere bu kürün uygulanması öneriliyor. TAdı da güzel. Ben kaynamış maydanoz suyunu içememiştim. Bu kürü uyguladıktan sonra aslında cildimizi içten beslemenin daha önemli olduğunu gördüm. İlk başta cilt altındaki yağları dışa vurabiliyor. Bu kürle bir taşla iki kuş vermuş aoluyoruz. Hem karaciğer hem de cildimiz...... Sevgilerimle...........

kızlar kk nın bana garezimi var kaç defa alıntı yaptım her seferinde gitti son kez deniyorum..

deryacım az daha şaşı olacaktım bune güzellik böyle, muhteşem görünüyorsun elbiselerine bayıldım model ve renkleri ten rengine çok yakışmış güle güle giy canım, ayrıca iri bi vücut tipinde yok çok hoş görünüyorsun...
senin turkuaz rengindeki tiş.. bi resmin vardı arada müthiş bi deyişim gördüm, duruşunda özelllikle..

hayırlı yolculuklar canım, kendine iyibak tatilin keyfini çıkar, kiloyuda dert etme gelince halladersin

izlem elbise çok yakışmış alsaydın keşke :82: gerçi sen her giydiğini yakıştırıyorsun ben pek renkli pantolon giyemem sanırım :26:

tülincim kolay gelsin canım, çorbayı yapmışsın diyecek bişey yok, rus salatası ağır olur, mercimek, fasülye ve patatezin yanına yine sen bilirsin, bol çeşit istersen börek olabilir.. şimdiden ellerine sağlık en güzel şekilde atlatırsın inşş...

canım bendede malesef varis var, ben daha henüz hiç bi girişimde bulunmadım

Son düzenleme:

inşallah canım ayarlamaya çalışlırım..harika olur..

renkli skinnylere bayılıyorum.üzerine yine renkli bir şeyler ve rengarenk topuklularla harika oluyor.iyi yapmışsın almakla..

elbise de harika güzel denk gelmiş alsaydın keşke..

canım anlaşıldı sen bu ramazanda dikkat edemeyeceksin.ramazan bitsin inşallah ,sen de düzene oturtursun yemeni..

düşündüklerin hepimizin zaman zaman düşündüğü şeyler.sıkma canını.hep beraber zayıflayacağız merak etme..

sahurun olmaması yada kek le olması kötü.hiç bir şekilde lütfen kek yeme.buzdolabında 2 haftadır brownie intense duruyor.yemedim valla.eskiden olsa dibini bulurdum hemen..

canım sağol evet menü iyi oldu bu sefer.twisti de ihmal etme sakın.bak çok işe yarıyor.misafirin için kolay gelsin.salatalar fazla değil mi kalır diye düşünüyorum.taze fasülye de yaparsan ortya azıcık yap isteyen ortadan tabağına alsın.

hamarat arkadşım tatlıyı çorbayı yapmışsın bile.ellerine sağlık...

arkadaşım varis çorabı kullanıyor ama yazın ne yapıyor bilemem..çok geçmiş olsun canım..

bence yoğurt,cacık olmasın.yeşil salata da az olsun diğer salatalardan kalır çünkü..ortya azıcık taze fasülye de yapabilirsin tülin.

selamlar herkese.vakitlice kalkıyorum da çocuklardan geç giriyorum kk ya..dün bir tane fırın sütlaç yemiştim yazmayı unuttum.ilk defa denedim ama harika oldu.

banu ne zmaan çıkıyorsun tatile daha vakit gelmedi mi?

inşallah ulaşırsın bende 85 kgyum bebekte istiyoruz hamilelikte nası olurum düşünemiyorum bile şu ramazan geçsin bende bebek için diyet yapacam zayıflamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…