günaydın fıstıklar.bu aralar biraz yoğun geçiyo geçmişi okumaya yetişemiyorum :84: düm ne yedim onu yaziyim bari hazır kimsede yokken sahur:2 parça browni kek miniklerden , iftar:bir kase çorba,az pide,karışık ızgara tabağı, sonrasında bir tane közlenmiş mısır,az simit sahur:yok
canım özele bakarmısın biraz..
canım simit+ börek + tulumba bence simit sadece biraz kötü olmuş.elbette iftarlarda yaşanıyor bu kaçamaklar.bugunde böle olsun napalım düzeltirsin sen bugun.bugünkü menüm
bugün bana kızacaksınız çünkü hiç iyi şeyler yemedim.akşam iftara davetteydim
sahur 1 simit
biraz peynir
domates salatalık
çay
iftar 2 köfte
4 tane elma dilim patates
salata
4 yaprak sarması
1 dilim börek
3 tulumba
3 çatal kavun
1 litre su
ayy valla yazınca utandım ne çok şey yemişim
güzellerrrr ben deliler gibi alışveriş yaptım iki gündür ve neler aldım neler sabah erkenden yola çıkacağız fethiyeye gidioss...
kendinize ii bakın allaha emanet olun 5 gün kalacağız gelince bol bol resimler gelio hadi bakalımmmm bu arada sabah 79 idi umarım artılarla dönmemmmmm
sizi seviommmmmm...
canımmmm işte buu.sagol canim guzel sozlerin icin.desteginiz daha da hirslandiriyor beni..
Bugunku menum..
Sahur: k flakes ve sut
iftar: tavuklu mantar sote,1 kase corba ve 1 findikli hurma
2 lt su
2 fincan yesil cay
1 maden suyu
1 saat spor
400 twist
ayyyyy ben bayıldım elbiseyeee canım. keşkem alsaydın çok çok yakışmış sana. pantalonun rengine bayıldım. ben sanırım renkli pantalonla hiç dışarı çıkamıycammmm..bluz desenlerin ayrı güzel ama kolundaki tül harikaaaa...iyi günlerde kullannnkızlar bugün kardeşimle dışarı çıktık, biraz geç kalmışız
zaman nasıl geçti anlamadım, kardeşime güzel bir elbise aldık
o dediğim renkli skknylerden denedim pembe renkli
valla güzel oldu ama, ne bileyim :26::26::26:
Eki Görüntüle 245797 Eki Görüntüle 245796 Eki Görüntüle 245795
pantullar bunlar, :26::26::26:
ama bu elbisede de gözüm kaldı, 38 bedeni süper oturdu
denemek isteyen varsa hiç çekinmesin, kotonda 50tl
44 bedeni de vardı, kahverengi ve lacivert seçenekleriyle birlikte
canım börek yediğinde ekmek yeme bence. hamburgerde çok kötü olmuş bari patatesi bikaçteneyle sınırlasaydın.ama olmuş artık. bugun dikkat etmeye başla...az kaldı cumayaaaarkadaslar topiğimiz resimlerle cok dah guzel oldu
herkes cok guzel fikirler veriyor
insallah bende 78 olduğum gün bir resmimi koyacağım
Haftasonu cok bol kacamakalr ile gecti
o yuzden yazmammam kendi acımdan daha hayırlı
cuma iftar kallavi (kıymalı börek , gelşn bohcasıi acuka ve ramazan pidesi)
cumartesi sahura kalkmadım
cumartesi iftar taze fasulye + 4 köfte + salata + 3 kaşık bulgur pilavı
pazar sahur pastırmalı yumurta ve ramazan pidesi ve kahvaltılık
pazar iftar kaşarlı domates çorbası hamburger ve patates kızartması ve de ayran
p.tesi sahur kalkmadım
P.tesi iftar 3 kaşık pilav + fırın tavuk + patlıcan salatası ve yoğurt ( bu iy ideğil mi )
Salı sahur kalkmadım
herkese cok cok selamlar sevgiler
islerim cok yogun ne gecmisi okuyabiliyorum ne de bugunu
o yuzden yazanların eline saglık
kendinize iyi bakın
günaydın fıstıklar ve fıstık olma yolunda azimle ilerleyen kaderdaşlarım..
resimler harika çıkmış kıskanılası hallere geliyorsunuz benden söylemesi. sonra yok nazar değdi yok şu oldu yok bu oldu demeyin
birgün bende böyle olcem bakın da görün anacım...
işin espirisi bir yana hakikatten çok hoş fotolar eskilerlede kıyaslama yapınca insan vaaaavvv demeden kendini alıkoyamıyor ve açıkçası uzun uzun bakıyorum resimlere bende böyle olu muyum diye bazen hayal gibi geliyor çünkü bazen ümitsizliğe kapılıyorum yok diyorumkendime kızım sevgi diyorum boşuna uğraşma olmuyor sen böyle kalacaksın diyorum böyle şişki tombik olacaksın diyorum
bazende içime bir heves doluyor yaparım diyorum eski fotolarıma bakıyorum yaparım diyorum aynı fiziğe gelirim diyorum temelim zayıf nasılsa kilo verdikçe fizim eski hali olmasada eskiye yakın bir hal alır diyorum.
aslında kendime baktığımda o kadar şişman görmüyorum ama bir dükkanın yanından geçerken camdan yasıyan görüntüme baktığımda kendimi dev gibi görüyorum ve o an kendimden nefret ediyorum.
bir şeyler yerken çevredekilerin hakkımda ne düşündüğüne takılıyor aklım ve kendimi yerin dibibne geçmiş hissediyorum. hoş belki insanlar umursamıyor beli görmüyorlar bile beni....
neyse çok vaktinizi almayayım ben yine arabekse bağladım kendimi içimde yine bir dünya umutsuzluk var. dünkü menüme geçeyim hemen,
sabah görmüş olduğunuz kahvaltı ( bu arada badem derken salatalığı kastetmiştim hani minik olanlar varya ondandı)
ara bir avuç beyaz leblebi
öğle kahvaltılık azıcık bal ve tereyağı 3 dilim ekmek
ara bir avuç sarı leblebi
akşam havuç kabak tavuk patates haşlama hepsi bir tane ve ortaboy tauk bir avuç içi kadar.
sarımsaklı cacık yaptım
spor yapamadım önceki gece toplamda 2 saat uyudum ve dün kızmı yatırırken kendimde uyumuşum ve onu yatağına nasıl koyduğumu hatırlamıyorum bile. kısacası çok yorgundum inşallah bu akşam yaparım hatta sabah geç kaldım kahvaltı hazırlayamam diye düşündüm ama sonra hayır dedim sevgi işe geç kalsanda bu kahvaltı hazrılanazak ve yenecek artık pastane mastane yok dedim ya bu ya da aç kal dedim kendime...
nasıl iyi demişim dimi
kızlar bugün kardeşimle dışarı çıktık, biraz geç kalmışız
benim kk açılmıyor bu aralar. anlamadım niye.explorerdanda chromedende deniyorum.bakalım msjm gitcekmi
aman tanrım deryacım çok çok güzel olmuşsun bi daha sakın 92 fln olmaİyi akşamlar kızlar, buraya pek yazmadım ama bir kaç haftadır elbise krizim vardı, eylülde bir düğünde giymek üzere elbise arıyordum ama içime sinen bir tane bulamamıştım. Nihayet bugün bursanın keşfedilmemiş mağazasını bırakmamak neticesinde içime sinen kıyafeti buldum. Ve facebbokta olmayan arkadaşların için buraya da ekleyeyim dedim. Hem yorumlarınız da önemli tabi.
Eki Görüntüle 245652 Eki Görüntüle 245653 Eki Görüntüle 245654 Eki Görüntüle 245655
Bu da çok çok ucuza görüp de kaçırmadığım bir elbise, 10 liraydı ya
Kemerde bende vardı, kullanacak yer arıyordum tam oldu
Eki Görüntüle 245658 Eki Görüntüle 245659 Eki Görüntüle 245660
Bu da yeni gelen ve görmeyen arkadaşlar için eski halim, fotoların üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 245661
aman tanrım deryacım çok çok güzel olmuşsun bi daha sakın 92 fln olma,genceciksin bayıldım sana elbise 10 lira mı şaka gibi harika taşımışsın çok iy iyaaa
[/B]
ablacım şu senin cildini güzelleştiren maydonoz limonlu kürünün tarifini verirmisin
İyi akşamlar kızlar, buraya pek yazmadım ama bir kaç haftadır elbise krizim vardı, eylülde bir düğünde giymek üzere elbise arıyordum ama içime sinen bir tane bulamamıştım. Nihayet bugün bursanın keşfedilmemiş mağazasını bırakmamak neticesinde içime sinen kıyafeti buldum. Ve facebbokta olmayan arkadaşların için buraya da ekleyeyim dedim. Hem yorumlarınız da önemli tabi.
Eki Görüntüle 245652 Eki Görüntüle 245653 Eki Görüntüle 245654 Eki Görüntüle 245655
Bu da çok çok ucuza görüp de kaçırmadığım bir elbise, 10 liraydı ya
Kemerde bende vardı, kullanacak yer arıyordum tam oldu
Eki Görüntüle 245658 Eki Görüntüle 245659 Eki Görüntüle 245660
Bu da yeni gelen ve görmeyen arkadaşlar için eski halim, fotoların üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 245661
hayırlı yolculuklar canım, kendine iyibak tatilin keyfini çıkar, kiloyuda dert etme gelince halladersingüzellerrrr ben deliler gibi alışveriş yaptım iki gündür ve neler aldım neler sabah erkenden yola çıkacağız fethiyeye gidioss...
kendinize ii bakın allaha emanet olun 5 gün kalacağız gelince bol bol resimler gelio hadi bakalımmmm bu arada sabah 79 idi umarım artılarla dönmemmmmm
sizi seviommmmmm...
izlem elbise çok yakışmış alsaydın keşke :82: gerçi sen her giydiğini yakıştırıyorsunkızlar bugün kardeşimle dışarı çıktık, biraz geç kalmışız
tülincim kolay gelsin canım, çorbayı yapmışsın diyecek bişey yok, rus salatası ağır olur, mercimek, fasülye ve patatezin yanına yine sen bilirsin, bol çeşit istersen börek olabilir.. şimdiden ellerine sağlık en güzel şekilde atlatırsın inşş...benim kk açılmıyor bu aralar. anlamadım niye.explorerdanda chromedende deniyorum.bakalım msjm gitcekmi
günayyydıııınnn. bugun bana boooolll enerji ve dua lazım... değerli eşim dün misafir alalım dedi.tmm dedim ama kesin söyleki hazırlığı bugun yapayım dedim. kendileri pastırmalı kuru fasülye istedi güveçte. ona göre ıslatcam dedim. gece çağırmıycam dedi.bende az ıslattım.neysem şimdi aradı hatta beni uyandırdı geliyolar diye.ya ben şimdi bu adamı parçalıyımmı ne yapam:76::76::76::76::76:bugun hem ev temizliği hem yemek hem çocuk nasıl yetişir bilmiyorum yetişirde ben ne olurum onu hiiiiç bilmiyorummm. bide menüme bi el atın gariiiii.....
mercimek çorba-yoğurt çorbasıda olurdu ama daha yeni bittiii
pastırmalı kuru fasülye
pilav
fırın poşetinde patatesli bagetmi yoksa tencerede kızarmış sadece tavukmu yapayım
patates kroket
hazır garnitür var onunla rus salatası yapsam çokmu patates olur.
patlıcan salatası
salata
taze fasülye saçma olur dimi
börek
bisküvili tavuk göğsü
midem karıştı yazarken. bi akıl verin kızlar.evde salata malz. dışında sebzede yok. gidicez diye almıyorum.ne yapsammmmm:18::18::18::18:
canım simit+ börek + tulumba bence simit sadece biraz kötü olmuş.elbette iftarlarda yaşanıyor bu kaçamaklar.bugunde böle olsun napalım düzeltirsin sen bugun.
iyi tatilllleeeeerrrr
canımmmm işte buu.çoook güzel bir menü.çooook begendim.bende twsit yapmıyorum kaç gündür.bu gidişle bayram sonuna kaldı sporlarım
ayyyyy ben bayıldım elbiseyeee canım. keşkem alsaydın çok çok yakışmış sana. pantalonun rengine bayıldım. ben sanırım renkli pantalonla hiç dışarı çıkamıycammmm..bluz desenlerin ayrı güzel ama kolundaki tül harikaaaa...iyi günlerde kullannn
canım börek yediğinde ekmek yeme bence. hamburgerde çok kötü olmuş bari patatesi bikaçteneyle sınırlasaydın.ama olmuş artık. bugun dikkat etmeye başla...az kaldı cumayaaa
demek badem salatalıktıııne bilem ben.anlamamışım. tmm ozmn salatan harika. yapamadığın zaman salatanı kuru meyve koy çekmecene yanınada süt tmm sana kahvaltı.hergün zor olur hazırlayıp götürmek. sakın azmini kırma. aynada kendimizi güzel görsekte yanımıza zayıf bi arkadaşımz geldiğinde herşey ortadaaa. canım mutlaka devammmmöğle 3 dilimi 2 ye indirsek canım. biliyorsun 1 çay b. leblebide 1 dilim ekmeğe eşit.akşamın harikaaa
ben şimdilik kaçıyoreeeee
ben bu msjı yazdıktan sonra tatlıyı ve çorbayı yaptım bile :))))) kurufasülyaaaa 7,5 liraaaaa hem kaynasınnnn hem oynasııııııınnnnnnn yandan tülinim yandaaaaannnnnn
canım bendede malesef varis var, ben daha henüz hiç bi girişimde bulunmadımÇok teşekkürler gülaycım, yok aman allah korusun bir daha 80 lerden bile
Kızlar aranızda varis problemi yaşayan varmı, çok canımı sıkıyor bu konu kk da araştıracağım şimdi neler yapabilirim..Lazer tedavisi var sanırım, varis çorabı da ilerlemesini önlüyor..Fotolarımda görmüşsünüzdür çok ileri değil ama belli oluyor artık yavaş yavaş ve zaman geçtikçe ilerliyor.. Bacaklarımı yorunca daha da çıkıyorlar meydana...
O yüzden tedavi olup sonuç alan varsa öğrenmek isterim..
nilgüşümmm canım bayramdan sonra geleilirmisin izmire
bayram sonrası ilk pazar olabilir, yada ne zaman istersen, pazar dememin sebebii
oğlanı babasına bırakırım daha rahat oturur laflarız diye süledim :26::26::26::26:[/COLOR][/B]
arkadaslar topiğimiz resimlerle cok dah guzel oldu
herkes cok guzel fikirler veriyor
insallah bende 78 olduğum gün bir resmimi koyacağım
Haftasonu cok bol kacamakalr ile gecti
o yuzden yazmammam kendi acımdan daha hayırlı
cuma iftar kallavi (kıymalı börek , gelşn bohcasıi acuka ve ramazan pidesi)
cumartesi sahura kalkmadım
cumartesi iftar taze fasulye + 4 köfte + salata + 3 kaşık bulgur pilavı
pazar sahur pastırmalı yumurta ve ramazan pidesi ve kahvaltılık
pazar iftar kaşarlı domates çorbası hamburger ve patates kızartması ve de ayran
p.tesi sahur kalkmadım
P.tesi iftar 3 kaşık pilav + fırın tavuk + patlıcan salatası ve yoğurt ( bu iy ideğil mi )
Salı sahur kalkmadım
biliyorum kötü ama ne yapıyım hep ziyafet sofraları ile karsılasıyorum
ramazan itibariyle duzene girecegim ben bayramda kacamak yapmam sanmıyorum yani :)
normal rutine gecerin insallah
bayramdan sonra ki ilk haftada bende -2kg verenler grubuna dahil olmak istiyorum insallah
herkese cok cok selamlar sevgiler
islerim cok yogun ne gecmisi okuyabiliyorum ne de bugunu
o yuzden yazanların eline saglık
kendinize iyi bakın
günaydın fıstıklar ve fıstık olma yolunda azimle ilerleyen kaderdaşlarım..
resimler harika çıkmış kıskanılası hallere geliyorsunuz benden söylemesi. sonra yok nazar değdi yok şu oldu yok bu oldu demeyin
birgün bende böyle olcem bakın da görün anacım...
işin espirisi bir yana hakikatten çok hoş fotolar eskilerlede kıyaslama yapınca insan vaaaavvv demeden kendini alıkoyamıyor ve açıkçası uzun uzun bakıyorum resimlere bende böyle olu muyum diye bazen hayal gibi geliyor çünkü bazen ümitsizliğe kapılıyorum yok diyorumkendime kızım sevgi diyorum boşuna uğraşma olmuyor sen böyle kalacaksın diyorum böyle şişki tombik olacaksın diyorum
bazende içime bir heves doluyor yaparım diyorum eski fotolarıma bakıyorum yaparım diyorum aynı fiziğe gelirim diyorum temelim zayıf nasılsa kilo verdikçe fizim eski hali olmasada eskiye yakın bir hal alır diyorum.
aslında kendime baktığımda o kadar şişman görmüyorum ama bir dükkanın yanından geçerken camdan yasıyan görüntüme baktığımda kendimi dev gibi görüyorum ve o an kendimden nefret ediyorum.
bir şeyler yerken çevredekilerin hakkımda ne düşündüğüne takılıyor aklım ve kendimi yerin dibibne geçmiş hissediyorum. hoş belki insanlar umursamıyor beli görmüyorlar bile beni....
neyse çok vaktinizi almayayım ben yine arabekse bağladım kendimi içimde yine bir dünya umutsuzluk var. dünkü menüme geçeyim hemen,
sabah görmüş olduğunuz kahvaltı ( bu arada badem derken salatalığı kastetmiştim hani minik olanlar varya ondandı)
ara bir avuç beyaz leblebi
öğle kahvaltılık azıcık bal ve tereyağı 3 dilim ekmek
ara bir avuç sarı leblebi
akşam havuç kabak tavuk patates haşlama hepsi bir tane ve ortaboy tauk bir avuç içi kadar.
sarımsaklı cacık yaptım
spor yapamadım önceki gece toplamda 2 saat uyudum ve dün kızmı yatırırken kendimde uyumuşum ve onu yatağına nasıl koyduğumu hatırlamıyorum bile. kısacası çok yorgundum inşallah bu akşam yaparım hatta sabah geç kaldım kahvaltı hazırlayamam diye düşündüm ama sonra hayır dedim sevgi işe geç kalsanda bu kahvaltı hazrılanazak ve yenecek artık pastane mastane yok dedim ya bu ya da aç kal dedim kendime...
nasıl iyi demişim dimi
günaydın fıstıklar.bu aralar biraz yoğun geçiyo geçmişi okumaya yetişemiyorum :84: düm ne yedim onu yaziyim bari hazır kimsede yokken sahur:2 parça browni kek miniklerden , iftar:bir kase çorba,az pide,karışık ızgara tabağı, sonrasında bir tane közlenmiş mısır,az simit sahur:yok
günayyydıııınnn. bugun bana boooolll enerji ve dua lazım... değerli eşim dün misafir alalım dedi.tmm dedim ama kesin söyleki hazırlığı bugun yapayım dedim. kendileri pastırmalı kuru fasülye istedi güveçte. ona göre ıslatcam dedim. gece çağırmıycam dedi.bende az ıslattım.neysem şimdi aradı hatta beni uyandırdı geliyolar diye.ya ben şimdi bu adamı parçalıyımmı ne yapam:76::76::76::76::76:bugun hem ev temizliği hem yemek hem çocuk nasıl yetişir bilmiyorum yetişirde ben ne olurum onu hiiiiç bilmiyorummm. bide menüme bi el atın gariiiii.....
mercimek çorba-yoğurt çorbasıda olurdu ama daha yeni bittiii
pastırmalı kuru fasülye
pilav
fırın poşetinde patatesli bagetmi yoksa tencerede kızarmış sadece tavukmu yapayım
patates kroket
hazır garnitür var onunla rus salatası yapsam çokmu patates olur.
patlıcan salatası
salata
taze fasülye saçma olur dimi
börek
bisküvili tavuk göğsü
midem karıştı yazarken. bi akıl verin kızlar.evde salata malz. dışında sebzede yok. gidicez diye almıyorum.ne yapsammmmm:18::18::18::18:
canımmmm işte buu.çoook güzel bir menü.çooook begendim.bende twsit yapmıyorum kaç gündür.bu gidişle bayram sonuna kaldı sporlarım
ben bu msjı yazdıktan sonra tatlıyı ve çorbayı yaptım bile :))))) kurufasülyaaaa 7,5 liraaaaa hem kaynasınnnn hem oynasııııııınnnnnnn yandan tülinim yandaaaaannnnnn
Çok teşekkürler gülaycım, yok aman allah korusun bir daha 80 lerden bile
Kızlar aranızda varis problemi yaşayan varmı, çok canımı sıkıyor bu konu kk da araştıracağım şimdi neler yapabilirim..Lazer tedavisi var sanırım, varis çorabı da ilerlemesini önlüyor..Fotolarımda görmüşsünüzdür çok ileri değil ama belli oluyor artık yavaş yavaş ve zaman geçtikçe ilerliyor.. Bacaklarımı yorunca daha da çıkıyorlar meydana...
O yüzden tedavi olup sonuç alan varsa öğrenmek isterim..
mercimek çorba-
pastırmalı kuru fasülye
pilav
fırın poşetinde baget
patates kroket
hazır garnitür var onunla rus salatası
patlıcan salatası
salata
yoğurt yada cacık
börek(aslında gerek bile yok belki tatlı yanında yemek sonrası meşrubatla olabilir )
bisküvili tavuk göğsü
tatlım menüyü böyle yakıştırdım eledim biraz ama tabi karar senin çok bile olmuş,Allah kolaylık versin tatlım ellerine sağlık şimdiden
hepimize hayırlı uğurlu olsun..
ben doğuma 91 kilo ile gittim
çıktığımda 83 tüm
süt olsun diye ye babam ye ve sonuç 86 hatta bucuk da vardı((
10 gündür diyetteyim 3 kiloya yakın gitti
cumadan cumaya tarılacağım
sabah: 2 dilim kepek ekmegi ile tost----ya da---1 dilim kepek ekmek yumurta peynir
öğlen: meyve---ya da---corn fleks----yada ---hiç bir şey
akşam: sebze---ya da ---et ---ya da ---hiç birşey
öğünlerim şimdilik böyle
dün dayanamayıp yarım tiramusu yedim
ama olcek dimi o kadar
hedef şimdilik 1 ayda 10 kilo
inşallllaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?