ii akşamlar hatunlar nasılsınız bakalım
nilgünn süpersinnnnnnnnnnn maşşalahhh yaa süper fark arada aynenn devamm
6 larda düşünemiyorum snein görüntünü muhteşem olursun cnm meaşallahhhhhh
bugün gitimmm dişimin iltihapı geçmiş tabi ilaçtan
geçici dolgu için oydu dişimi igne vurmuştu ama çok uyuşmadıgı için resmen beynimi kazıdı yaaa
hala aklıma geldikçe tüyleirm ürperiyorrrr yaaa((
bu arada<diş miş agrı dinlemeidm etegi aradım izlemmm
ama malesef bulamadım sadece 1 magzada vardı onlarda 40 ve 42 bedendi bi hayli bol oldu yanii
almam mantıklı degildi almadım bakalım bulabilirim umrım nettete kalmamış 38 i
MERHABA............
Tekrar tekrar sıcak ilginiz ve alakanız için hepinize de tşk ediyorum. Bugün dr gittim, tahlil sonuçlarım süper...
Ben de bugün itibarıyla diyete başladım. Diyete başlamadan önce epey kafa yordum, diyetisyenlerin dediği gibi az az sık sık mı yiyeceğim, yoksa Prof. Karatay'ın kitabında yazdığı gibi üç ana öğünle düşük glisemik endeksli diyet mi yapayım, diye. Sonuçta Karatay diyetine karar verdim. Çünkü benim 23 gıdaya karşı intoleransım varmış? Bunların başında da guliten ( tahılların hepsi), maya, ayçiçek yağı vs..... Bana uyan tek diyet bu. Zaten benim daha önce yaptığım diyet de aynıydı fakat kuruyemiş yoktu. MENÜM
Kalkınca; 2 sb oda sıcaklığında su, daha sonra maydanoz limonlu kür ( Malüm, insan kilolu olur da karaciğer yağlanması olmaz mı, bu kürü onun için uyguluyorum, bu cuma günü bitecek. Karaciğerime iyi geldi mi bilmem ama cildimi pırıl pırıl yaptı ve kırışıklarım müthiş azaldı.)
Sabah; İki adet haşlanmış yumurata, avuç içi kadar peynir, on 7 adet zeytin, beş adet cevizo ve kahvaltı salatası
Öğle ; Meyve salatası, bir kase yoğurt, bir adet elma ve çiğ badem(20 adet)
Akşam; Bir porsiyon zeytinyağlı barbunya, koca bir kase maydanoz salatası, iki yemek kaşığı süzme yoğurt.
Şimdilik 2 lt su (yatana kadar 1 lt daha içerim.) Yatarken de kendi yaptığım elma sirkesi(2 yk, 2 yk limon suyu ve bir adet tüm sarımsak kürünü uygulayacağım... Sevgi ve ışıkla kalalım...
MERHABA............
Tekrar tekrar sıcak ilginiz ve alakanız için hepinize de tşk ediyorum. Bugün dr gittim, tahlil sonuçlarım süper...
Ben de bugün itibarıyla diyete başladım. Diyete başlamadan önce epey kafa yordum, diyetisyenlerin dediği gibi az az sık sık mı yiyeceğim, yoksa Prof. Karatay'ın kitabında yazdığı gibi üç ana öğünle düşük glisemik endeksli diyet mi yapayım, diye. Sonuçta Karatay diyetine karar verdim. Çünkü benim 23 gıdaya karşı intoleransım varmış? Bunların başında da guliten ( tahılların hepsi), maya, ayçiçek yağı vs..... Bana uyan tek diyet bu. Zaten benim daha önce yaptığım diyet de aynıydı fakat kuruyemiş yoktu. MENÜM
Kalkınca; 2 sb oda sıcaklığında su, daha sonra maydanoz limonlu kür ( Malüm, insan kilolu olur da karaciğer yağlanması olmaz mı, bu kürü onun için uyguluyorum, bu cuma günü bitecek. Karaciğerime iyi geldi mi bilmem ama cildimi pırıl pırıl yaptı ve kırışıklarım müthiş azaldı.)
Sabah; İki adet haşlanmış yumurata, avuç içi kadar peynir, on 7 adet zeytin, beş adet cevizo ve kahvaltı salatası
Öğle ; Meyve salatası, bir kase yoğurt, bir adet elma ve çiğ badem(20 adet)
Akşam; Bir porsiyon zeytinyağlı barbunya, koca bir kase maydanoz salatası, iki yemek kaşığı süzme yoğurt.
Şimdilik 2 lt su (yatana kadar 1 lt daha içerim.) Yatarken de kendi yaptığım elma sirkesi(2 yk, 2 yk limon suyu ve bir adet tüm sarımsak kürünü uygulayacağım... Sevgi ve ışıkla kalalım...
selam kızçelerimm(elimizdekiler ayran olsun )
bugünkü kombinim kızlar, belki fikir olur
bayramda da bu bluzu giyeyim diyorum, nasıl sizce :26::26::26:
başka etek yada pantul giyerim ama, bu biraz kısa sanki bayram ziyreti için :26::26::26:
podyumda yürür gibi oldugeçen aldım dediğim etek bu da, bluzu daha önce almıştım bebe yaka :82:
bu ara kendimi pek bi beğeniyorum, giydiklerim hoşuma gidiyor, eskiden öylemiydi ya
altı çekme, üst al demekten utanır olmuştum, şimdi boydan diyorum
eski halimi de ekliyim
Eki Görüntüle 244883
Eki Görüntüle 244881 Eki Görüntüle 244882 Eki Görüntüle 244878 Eki Görüntüle 244879 Eki Görüntüle 244880
ben zayıflama döneminde resim eklendiğinde çok sevinirdim, dakikalarca bakardım
umarım bi hoşunuza gidiyordur... :26::26:
ıslıkkkkkkkkkkk ıslıkkkkkkkkkkkkk ıslıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bunlar snein için izlemcimmmmm
terlikleirn dechman dan sanırım onlarıda çok begendim
annemden böyle bir şey itiycem anlatabilersem geçen anlattım
bakarım bi dediii
şapkanda defo dan mı aldın dün giridm bir tane siyah kalmış ve arkdaşım almıştı onuda tesadüfen bugün başka defo lara bakıcam
etegidee alamasam çatlarım yaaaa bugün dişçiden sonra agrı magrı demiycem
dolanıp bulucam lcw leri inşşşş
Eki Görüntüle 245022 Eki Görüntüle 245023 [attac
şuan yorumlarınız benim için çok önemli bu 2 takımı gittik aldık dün eşimle %99 onayladık imzaladık sözleşmeyi bi kart çekmedik bugün çekicez ödemesini
yatak odası avangade beyaz lake 2250 zorla ilk fiyat 2800 dü
oturma grubu eşim çok istedi bunu minik küçük diye 1750 lira zorla aldık
selam kızlar....
dünkü mönüm
sahur:
bir kurabiye
çay
iftar
yarım tabak mantı(tabak küçüktü)
bir parça tavuk
2 tane sigara böreği
ara
karpuz
çay
2 lt su
birde ben listede neden yokum?
bunları bugün çektim 79,7 yim şu an..
Eki Görüntüle 245466 Eki Görüntüle 245470 Eki Görüntüle 245471 Eki Görüntüle 245472 Eki Görüntüle 245473 Eki Görüntüle 245474
bunlar da eskilerden 85-86 kiloyum...
Eki Görüntüle 245475 Eki Görüntüle 245476
Eki Görüntüle 245477 Eki Görüntüle 245478
canım başarılar bişey sormak istiyorum bademi neden yiyorsun eşim iştah kapatıyor demişti ama doğrum onun içinmi yiyorsun
cnm uyguladığın karatay diyetini ilk kez duydum belki çok bilinen bişeydir de ben bilmem neyse, sabahları 2 yumurta fazla değilmi 17 tanede zeytin. inginç geldi .çünkü günlük bir yumurta o gün için protein ihtiyacını karşılıyor. ama diğer öğünler gayet başarılı. ara öğün yapmıyormusun ara öğün yapmazsam çok acıkıyorum ve gözüm yemekte oluyor. inş. hepimiz amacımıza ulaşırız.
bunları bugün çektim 79,7 yim şu an..
Eki Görüntüle 245466 Eki Görüntüle 245470 Eki Görüntüle 245471 Eki Görüntüle 245472 Eki Görüntüle 245473 Eki Görüntüle 245474
sesicim güzel bir kahvaltı olmuş, yanına bir dilim tam buğday ekmeği ya da çavdar ekmeği ekleyebilirsin
nilgüncüm çok farketmiş. özellikle gömlekli fotoğraflarına göre çok fark var. tebrik ederim canım
İyi akşamlar kızlar, buraya pek yazmadım ama bir kaç haftadır elbise krizim vardı, eylülde bir düğünde giymek üzere elbise arıyordum ama içime sinen bir tane bulamamıştım. Nihayet bugün bursanın keşfedilmemiş mağazasını bırakmamak neticesinde içime sinen kıyafeti buldum. Ve facebbokta olmayan arkadaşların için buraya da ekleyeyim dedim. Hem yorumlarınız da önemli tabi.
Eki Görüntüle 245652 Eki Görüntüle 245653 Eki Görüntüle 245654 Eki Görüntüle 245655
Bu da çok çok ucuza görüp de kaçırmadığım bir elbise, 10 liraydı ya
Kemerde bende vardı, kullanacak yer arıyordum tam oldu
Eki Görüntüle 245658 Eki Görüntüle 245659 Eki Görüntüle 245660
Bu da yeni gelen ve görmeyen arkadaşlar için eski halim, fotoların üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 245661
cnm uyguladığın karatay diyetini ilk kez duydum belki çok bilinen bişeydir de ben bilmem neyse, sabahları 2 yumurta fazla değilmi 17 tanede zeytin. inginç geldi .çünkü günlük bir yumurta o gün için protein ihtiyacını karşılıyor. ama diğer öğünler gayet başarılı. ara öğün yapmıyormusun ara öğün yapmazsam çok acıkıyorum ve gözüm yemekte oluyor. inş. hepimiz amacımıza ulaşırız.
nilgüncüm ben görünce cok saırdım fotolarını. 6-7 kilo vermiş degilde 10 ve üzeri kilo vermiş gibisin.
hemşom cok girmiyorsun artık sanki. nasılsın
İyi akşamlar kızlar, buraya pek yazmadım ama bir kaç haftadır elbise krizim vardı, eylülde bir düğünde giymek üzere elbise arıyordum ama içime sinen bir tane bulamamıştım. Nihayet bugün bursanın keşfedilmemiş mağazasını bırakmamak neticesinde içime sinen kıyafeti buldum. Ve facebbokta olmayan arkadaşların için buraya da ekleyeyim dedim. Hem yorumlarınız da önemli tabi.
Eki Görüntüle 245652 Eki Görüntüle 245653 Eki Görüntüle 245654 Eki Görüntüle 245655
Bu da yeni gelen ve görmeyen arkadaşlar için eski halim, fotoların üzerine tıklarsanız büyür.
Eki Görüntüle 245661
ii akşamlar hatunlar nasılsınız bakalım
nilgünn süpersinnnnnnnnnnn maşşalahhh yaa süper fark arada aynenn devamm
6 larda düşünemiyorum snein görüntünü muhteşem olursun cnm meaşallahhhhhh
bugün gitimmm dişimin iltihapı geçmiş tabi ilaçtan
geçici dolgu için oydu dişimi igne vurmuştu ama çok uyuşmadıgı için resmen beynimi kazıdı yaaa
hala aklıma geldikçe tüyleirm ürperiyorrrr yaaa((
bu arada<diş miş agrı dinlemeidm etegi aradım izlemmm
ama malesef bulamadım sadece 1 magzada vardı onlarda 40 ve 42 bedendi bi hayli bol oldu yanii
almam mantıklı degildi almadım bakalım bulabilirim umrım nettete kalmamış 38 i
iyi akşamlar herkese benimde artık temizlige başlamam gerek iyicene saldım ramazanda bu gün yatak odama perde diktirdim fonuyla birlikte cok harika oldu begendim yarın inş başlıyorum temizlige mutfaktan
İzlemcim eteği görür görmez tanıdım dedim bu nehiin meşhur ettiği banunun aradığı meşhur mini
Çok yakışmış sana da izloşum, dikkatimi çekti ne mutlu çocuk doğurmana rağmen varis yok bacaklarında, benim var ve zaman geçtikçe de koyulaşıyorlar
Şapkanı çok sevdim diğer bütün şapkaların gibi, ama bu bebe yakayı sevemedim ben ya :26:
Belki üzerimde görsem fikrim değişir ama ne bileyim hiç hoş gelmiyor bana.
Ahhh banucum bugün seni ne andım o meşhur mini eteği aradım lc waikiki de, 40 ve 42 bedenleri vardı..İnşallah o da bulur diye geçirdim içimden ama şimdi gördüm 40 beden olmaz demişsin iyi madem ben de üzülmüştüm elimin altında alıp yollasamıydım diye..
Gülaycım yatak odası takımının büyük fotosunu göremeden tam yorum yapamam ama uzaktan şık duruyor.
Koltuklar çok estetik ama benim de aklıma gelmişti acaba rahatmıdır diye ki banu demiş olmadığını...Ama estetik açıdan çok hoşlar o yüzden sakın üzülme, eşinin kararıymış madem o düşünsün
Canım yazmıştık ama geçmişi okumuyorsun sanırım...Listeye girmek için 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cumaları kilo bildirimi gerekiyor...2 hafta sonunda listeye girebilirsin.
Nilgünüm özellikle bel bölgene büyük fark var, arada mutlaka böyle fotolarını yükle ki hem sana moral olsun hem de biz mutlu olalım seni böyle gördükçe
En son pembe gömlekli halin aklımda kalmış, şimdi bunlarla karşılaştırınca çok daha zarif bir bayan görüyorum karşımda
Canım içindeki besin değerleri için yiyorum. Ceviz, badem, fındık, fıstık hepsi de olabilir. Sadece kavrulmamış ve kabuklu olması gerekiyormuş. Yiyeceğin zaman kabuklarını kırıyorsun. Ekmekteki besin değerlerinin hepsini de içeriyormuş, bir de glisemik endeksi sıfırmış. Sevgi ve Işıkla kalalım canım............
nilgüncüm ben görünce cok saırdım fotolarını. 6-7 kilo vermiş degilde 10 ve üzeri kilo vermiş gibisin.
hemşom cok girmiyorsun artık sanki. nasılsın
Eki Görüntüle 245661
ortimmmmmm sende mi rsim koydun kuzummmmbunları bugün çektim 79,7 yim şu an..
izlemmmmm sultannn seni begenmeyenn ölsünnnn emiiiiigeçmişe şöyle bir göz gezdirdim
hepinize çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim, çok mutlu oldum yorumlarınızdan
bacaklarımın arka tarafında biraz çatlak var, ama çok değil, varisim hiç yok allaha şükür aklımda kalanları yorumlayayım
deryaa bebe yakalara ben bayılıyorum yaa, hele bu sene acayip heryerde karşımıza çıkacak, kışın da çıkıcak
inşallah bi ara dener bakarsıneminim bayılacaksın
nilgüşüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy bayıldım sana, gerçekten, ne kadar sıkı sıkı ilerliyorsun kuzum yaa
65-70 kilo gibisin vallahi, siyahın etkisi var mı bilemiyorum ama gerçekten bayıldım sana
deryooooooooşşşşşşşşşşşş
kız bu elbise kaç beden 44 deme çaattt diye düşer bayılırım yanii
belinin üst kısmına kadar siyah olması çok büyük avantaj olmuş
her zaman için daha ince görünme garantili
omuzlarım geniş kocaman diyorsun, hiç öyle görünmüyor vallahiii
pembe elbiseyede bayıldım yaa çok tatlı bi rengi var
ama tavsiyem bu kemeri değil de, altına giyeceğin ayakkabınnın renginde ya da çantana yakın ya da
hepsinin tam zıt rengi bir kemerle fiyonk tarzında kombin yap...
yani kuşak gibi, anlatabildim mi bilemiyorum, az sonra örnek resim eklerim bikaç tane
ama çok tatlı elbiselerin yaa güle güle kullan
lütfen altına babet aldım deme
tekrar tekrar teşekkür ederim beğenen herkese
beğenmeyenlere de verdiğimim geçici göz rahatsızlığı için özür dilerim
sagol canim benim.insallah bu sefer kurtulacagim su kahrolasi kilolardan..
ellerine saglik tatlim.hemen foto bekliyorum..
sagol ya sen biliyorsun neler cektigimi ve bir kac kisi daha.sanirim kafam rahatladikca daha da rahat verecegim kilolari..tatli diline kurban sagol..
affina siginarak su sevgi ve isikla kalma olayini aciklar misiniz lutfen...
Bi de dukani biz de filiz yapmisti.o da gelsin guzel paylasimlarda bulunursunuz.
sagol zekiyecigim insallah hep boyle devam ederim ve hep beraber veririz kilolari.
deryam tatlim ne kadar zarif gorunuyorsun.elbisene bayildim.her ikisi de cok guzel olmus.pilates cok ise yaramis yanliz.o arkadasinla cektirdigin resimlerden daha ince gorunuyorsun.vucudun cok incelmis canim.ne guzel emeklerin bosa gitmiyor.
Benim de her gun yaptigim 400 twist ise yaramis ha.baksana her arkadas kiloma gore daha ince gorundugumu soyluyor.ise yaramiyor galiba diyordum ama demek ki zamana birakmak lazimmis .zamanla her seyin sonucunu aliyormusuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?