80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ellerine sağlık canım..çok güzel yapmışsın..

nilgüncüm pembe kıyafetli resminle şimdiki halin arasında nasılda bariz fark var.olacak bu sefer nilgüncüm inşallah aynen tam gaz devam

dünkü misafirim saat 14:30 gibi geldi sofra kurdum oruç tutmayanlar için sonra ulucamiye gittik çarşıda alışveriş yaptılar eve dönmek istemediler bursa kebabı yemek istediler dışarda iftar ettik ordan çaya başka yere geçtik ısrar ettik kalın sabah gidersiniz diye ama kalmadılar saat gece 23:00 de gittiler eve bi geldim resmen ölü gibi uyumuşum kızlar bu sabahta seramikleri hallettik çok şükür.biraz önce aradılar yarın tüm malzemeyi getireceklermiş böylece eşimin dırdırından kurtuldum.Allahım ne zormuş yaa bu inşaat işleri

maaşallah maaşallah maaşallah nazar değmesin 41 kere maaşallah canım...

sağol teşekkür ederim..

nilgüncüm pembe kıyafetli resminle şimdiki halin arasında nasılda bariz fark var.olacak bu sefer nilgüncüm inşallah aynen tam gaz devam

sayenizde canım.desteğiniz olmazsa yapamazdım.hoş daha önümde çok yolum var..

WİSPER başlangıç kilomuz ve hedefimi aynı böyle daha da çokk imreniyorummmmmmmmmmmm maşallahhhh + darısı başımaaaaaaaaaaaaaaa

sesicim güzel bir kahvaltı olmuş, yanına bir dilim tam buğday ekmeği ya da çavdar ekmeği ekleyebilirsin

nilgüncüm çok farketmiş. özellikle gömlekli fotoğraflarına göre çok fark var. tebrik ederim canım

Nigün canımmm harika değişim olmuş maşallah çok hoş görünüyorsun 8 kg vermişsin ama daha fazla görünüyor sporun etkisi olmalı emeklerinin sonuc bulması kadar bana mutluluk veren birşey yok

Sesi afiyet olsun sonunda menüye yakışır bir kahvaltı
kaçamaksız günleeeer

güle güle kullan canım.tahminim harika olacakkkk
oooh sonunda güzel bi kahvaltı. canım seni simitler artırdı. yeni masan hayırlı olsun. kahvaltında çok güzel zeytin 3 ü geçmesin canım. bademde arada ye bence. yanına 1 dilimde ekmek ye. yada içine doğra.harikasınnnnn

canımmmm maşallaaahhhhhh beklediğimize değdi harikasın. 8 9 kg ama enaz 12 kg gibi fark var. pembe gömlekli ile helee...canım sende dahada zayıf görünüyorsun.karın bölgen çok sıkı duruyor. yakası dantelli gibi gördüğüm siyah bluzun tam bana göreee. bayıldım. ama diğer işli bluzun daha zayıf göstermiş. sende benim gibi koyu renk seviyorsuuunnnn...nilgüncüm çok fark var çoookkkkkkkk.. spora ve az yemeye devam. bak eğer akşama gelmezsen yarında kabak yiycemmmmm

beyaz kesinlikle süper ama dolap biraz küçük mü canım belki de fotodandır
koltukları sevdm çok nrahat görünüyor güle güle kullan
sağol canım yatak odamı çok beğenerek aldım 6 kapıya eşit aslında baya büyük gerçeği :=) burda hakikaten küçük çıkmış zaten odam 10 metre kare nasıl sığdırcam diye tasalanıyorum ölçüleri bile almadık,sanki arkadan atlı kovalıyordu offf işte bilmiyorum gelince yerleşip çekicem fotoları size teşekkürler canım
tatlı tülüm sen beni takip et çünkü motivasyon çok düştü benim sorma iyi değilim işte aslında çevremde hiç kötü birşey olmadı bu aralar ama havam kötü (havan batsın der annecim) sen bırakma bari beni bak sana özelden bi msj atcam bak emi
bu arada ani aldım ya belki ondan bu sıkıntım ,oturma grubumu eşim beğendi ilk defa birşeye alalım dedii,içim rahat beğenmezse bile onun suçu sonra bana sen istedin demicek ,ama yatak odası içime çok sindi aslında ,beyaz ama kızım kocaman oldu ve öyle şeyleri hiç yok şükür ben yırttım o dönemleri herhalde ,fiyat uygun demi aferin bize ozaman kazıklanmadık :)))

evet canım salona değil,oturma odama hatta yatmak için rahat gördü benim bey umarım rahat ederiz...dolap kocaman ya 6 kapılıya eşitti ,burdan küççük görünmüş ,dediğin gibi sanki atla-deve çok büyüttüm ben böleyim işte :44:

ciddi anlamda birfark var nilgüncüm,hele pembe gömlekli olanla yenilere bakınca 10- 15 kg gitmiş gibi,sen iradeli kızsın vesselam daha iyilerini görmek umuduyla ,hepimiz için

menüm
sabah:2 dilim minik minik çavdarekmeği ,1 yumurta,1 bardak ıcetea limon
ara:sade kahve
öğle makarna yapsız yoğurtla 1 tb ama küçük tbk
ara kahve
5 buçukta 1 tabak bulgur pilavı 1 bardak kola
ara yok
akşam yok
meyve yicem
zaten karbonhidrat patlaması yaşıyorum çok salak oluyorum bazen bugün 3 posta misafir ağırladım biri az önce gitti ,eski dostlarım kimi mahallemden,kimi okuldandı ah dostlarım hepsini seviorum

WİSPER başlangıç kilomuz ve hedefimi aynı böyle daha da çokk imreniyorummmmmmmmmmmm maşallahhhh + darısı başımaaaaaaaaaaaaaaa

nilgüncüm çok farketmiş. özellikle gömlekli fotoğraflarına göre çok fark var. tebrik ederim canım

Nigün canımmm harika değişim olmuş maşallah çok hoş görünüyorsun 8 kg vermişsin ama daha fazla görünüyor sporun etkisi olmalı emeklerinin sonuc bulması kadar bana mutluluk veren birşey yok

nilgün tek kelimeyle harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bravo canımmmmm cok begendimmmmmmmm

ciddi anlamda birfark var nilgüncüm,hele pembe gömlekli olanla yenilere bakınca 10- 15 kg gitmiş gibi,sen iradeli kızsın vesselam daha iyilerini görmek umuduyla ,hepimiz için

çok iyisiniz sağolun.çok güzel moral ve destek oldu sözleriniz.elimden geleni yaparım sizin sayenizde.iyi ki varsınız.

aynı yerde olsak inan gelirdim tülinciğim.başka sefere artık.afiyet olsun sana..

güle güle kullan canım bende toprak renklerini çok seviyorum ve bi katalokta görmüştüm açık kahve tonları çok güzel oluyor...
sonunda simitten kurtuldun, yanında ta.ekmekte yiyebilirsin
yalnız içinde zeytin olduğu için bademi arada yeseydin, birarada olunca kalorisi yüksek olur, yinede başarılı olmuş

nilgüncüm muhteşem görünüyorsun aradaki farkı çok belli ve olduğundan daha ince görünüyorsun, sporun etkisi olmalı tebrik ederim

Sevgili Nuraycığım, evet ikisini de okudum, Evrenden Torpilim Var ve Aynalı kitabını.. Bir de uygulamaya geçebilsem iyi olacak. Yalnız sabahları kalktığımda yaptığım ilk şey şükretmek oluyor. İçimizde okumayan arkadaşlar varsa önerelim mi? Sevgi ve Işıkla kalalımmmmmmmm canımmmmmmmmmm............

ii akşamlar hatunlar nasılsınız bakalım
nilgünn süpersinnnnnnnnnnn maşşalahhh yaa süper fark arada aynenn devamm
6 larda düşünemiyorum snein görüntünü muhteşem olursun cnm meaşallahhhhhh

bugün gitimmm dişimin iltihapı geçmiş tabi ilaçtan
geçici dolgu için oydu dişimi igne vurmuştu ama çok uyuşmadıgı için resmen beynimi kazıdı yaaa
hala aklıma geldikçe tüyleirm ürperiyorrrr yaaa((

bu arada<diş miş agrı dinlemeidm etegi aradım izlemmm
ama malesef bulamadım sadece 1 magzada vardı onlarda 40 ve 42 bedendi bi hayli bol oldu yanii
almam mantıklı degildi almadım bakalım bulabilirim umrım nettete kalmamış 38 i

Sagol canim tesekkurler..

iyi akşamlar herkese benimde artık temizlige başlamam gerek iyicene saldım ramazanda bu gün yatak odama perde diktirdim fonuyla birlikte cok harika oldu begendim yarın inş başlıyorum temizlige mutfaktan

MERHABA............
Tekrar tekrar sıcak ilginiz ve alakanız için hepinize de tşk ediyorum. Bugün dr gittim, tahlil sonuçlarım süper...
Ben de bugün itibarıyla diyete başladım. Diyete başlamadan önce epey kafa yordum, diyetisyenlerin dediği gibi az az sık sık mı yiyeceğim, yoksa Prof. Karatay'ın kitabında yazdığı gibi üç ana öğünle düşük glisemik endeksli diyet mi yapayım, diye. Sonuçta Karatay diyetine karar verdim. Çünkü benim 23 gıdaya karşı intoleransım varmış? Bunların başında da guliten ( tahılların hepsi), maya, ayçiçek yağı vs..... Bana uyan tek diyet bu. Zaten benim daha önce yaptığım diyet de aynıydı fakat kuruyemiş yoktu. MENÜM
Kalkınca; 2 sb oda sıcaklığında su, daha sonra maydanoz limonlu kür ( Malüm, insan kilolu olur da karaciğer yağlanması olmaz mı, bu kürü onun için uyguluyorum, bu cuma günü bitecek. Karaciğerime iyi geldi mi bilmem ama cildimi pırıl pırıl yaptı ve kırışıklarım müthiş azaldı.)
Sabah; İki adet haşlanmış yumurata, avuç içi kadar peynir, on 7 adet zeytin, beş adet cevizo ve kahvaltı salatası
Öğle ; Meyve salatası, bir kase yoğurt, bir adet elma ve çiğ badem(20 adet)
Akşam; Bir porsiyon zeytinyağlı barbunya, koca bir kase maydanoz salatası, iki yemek kaşığı süzme yoğurt.
Şimdilik 2 lt su (yatana kadar 1 lt daha içerim.) Yatarken de kendi yaptığım elma sirkesi(2 yk, 2 yk limon suyu ve bir adet tüm sarımsak kürünü uygulayacağım... Sevgi ve ışıkla kalalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…