kızlar merhaba cumadan bu yana giremedim siteye çok yoğundum cuma günü öğlen çıktım işten kızı doktora götürdük kayınvalidem doktora giti ev mev derken geçmişi bile yarımyamalak okudum. listeyi işyerimdeki internet yüzünden açamıyorum ben de katıldım mı acaba hoş bildirim yapamadım ama yine alındım mı diyede merak ediyorum doğrusu. bu hafta 500 gr almışım niye almışım onuda anlamış değilim herhalde yediğim simitlerden olabilir. bu arada çok halsizim eşim grip sanırım ondan bana geçti. çok yoğunum ve çok uykuzum akşamın olmasını iple çekiyorum. yeni masama geçtim artık tek başıma oturuyorum biraz da sote bir yer çaktırmadan da yiyebiliyorum :))
bu sabah kendime hazırladığım kahvaltımı( domates badem zeytin maydanoz peynir ve közlenmiş sivri biber) sunmak ister yorumlarınızı beklerim.çok çok öpüyorum anacım kendinize iyi bakınnn....
Eki Görüntüle 245468
Eki Görüntüle 245469
bunları bugün çektim 79,7 yim şu an..
Eki Görüntüle 245466 Eki Görüntüle 245470 Eki Görüntüle 245471 Eki Görüntüle 245472 Eki Görüntüle 245473 Eki Görüntüle 245474
bunlar da eskilerden 85-86 kiloyum...
Eki Görüntüle 245475 Eki Görüntüle 245476
Eki Görüntüle 245477 Eki Görüntüle 245478
maaşallah maaşallah maaşallah nazar değmesin 41 kere maaşallah canım...
nilgüncüm pembe kıyafetli resminle şimdiki halin arasında nasılda bariz fark var.olacak bu sefer nilgüncüm inşallah aynen tam gaz devam
Eki Görüntüle 245466 Eki Görüntüle 245470 Eki Görüntüle 245471 Eki Görüntüle 245472 Eki Görüntüle 245473 Eki Görüntüle 245474
güle güle kullan canım.tahminim harika olacakkkkkızlar evin seramiklerini seçtim Allahım sana şükürler olsun banyom harika oldu çokta içime sindi eccikkk tuzlu oldu ama ne yapayım bikere yapılıyor yerler açık kremle kum beji arası bi renk duvarlar yarıya kadar kahve ama koyu kahve değil sonra çok estetik bi dekor sonra yine açık renkten devam edecek seramikler kaygan parlak değil mat ve hafif pütürlü çok modern duruyorlar içmimar kızla birlikte seçtik.ama maalesef şuan ellerinde yokmuş eşim köpürüyordu daha 15 gündür bakmamıza ragmen herkese 2 ayda begenemedi diyor .mutfak yerler granit olacak balkonlarda içinde dalgalar olan krem rengi karalor olacak üzerimden büyük bir yük kalktı ne zormuş seçmesi yaaa bitince resmini çekeceğim ekleyeceğim buraya söz veriyorum hepinizeeee
oooh sonunda güzel bi kahvaltı. canım seni simitler artırdı. yeni masan hayırlı olsun. kahvaltında çok güzel zeytin 3 ü geçmesin canım. bademde arada ye bence. yanına 1 dilimde ekmek ye. yada içine doğra.harikasınnnnnkızlar merhaba cumadan bu yana giremedim siteye çok yoğundum cuma günü öğlen çıktım işten kızı doktora götürdük kayınvalidem doktora giti ev mev derken geçmişi bile yarımyamalak okudum. listeyi işyerimdeki internet yüzünden açamıyorum ben de katıldım mı acaba hoş bildirim yapamadım ama yine alındım mı diyede merak ediyorum doğrusu. bu hafta 500 gr almışım niye almışım onuda anlamış değilim herhalde yediğim simitlerden olabilir. bu arada çok halsizim eşim grip sanırım ondan bana geçti. çok yoğunum ve çok uykuzum akşamın olmasını iple çekiyorum. yeni masama geçtim artık tek başıma oturuyorum biraz da sote bir yer çaktırmadan da yiyebiliyorum :))
bu sabah kendime hazırladığım kahvaltımı( domates badem zeytin maydanoz peynir ve közlenmiş sivri biber) sunmak ister yorumlarınızı beklerim.çok çok öpüyorum anacım kendinize iyi bakınnn....
Eki Görüntüle 245468
Eki Görüntüle 245469
sağol canım yatak odamı çok beğenerek aldım 6 kapıya eşit aslında baya büyük gerçeği :=) burda hakikaten küçük çıkmış zaten odam 10 metre kare nasıl sığdırcam diye tasalanıyorum ölçüleri bile almadık,sanki arkadan atlı kovalıyordu offf işte bilmiyorum gelince yerleşip çekicem fotoları size teşekkürler canımbeyaz kesinlikle süper ama dolap biraz küçük mü canım belki de fotodandır
koltukları sevdm çok nrahat görünüyor güle güle kullan
tatlı tülüm sen beni takip et çünkü motivasyon çok düştü benim sorma iyi değilim işte aslında çevremde hiç kötü birşey olmadı bu aralar ama havam kötü (havan batsın der annecim)olsun canım kızında geldi düzene girer kahvaltın takipteyim. canım niye kötüsün. içindenmi öyle hissediyorsun yoksa bi sorunmu var.anlat gülüüüümmmm.derdini söyle dermanoın olaaammm
canım ani alınan eşyadan korkmuşumdur ve pişman olmuşumdur ben. oturma grubunun rengi çok hoş sanki rahat gibide. yatak odası çoook hoş. bende siyah beyaz mobilyaları seviyorum. ama benim oğlum kağıt gibi boyar onlarııııı. fiyatlarıda uygunmuş.iyi günlerde kullan
evet canım salona değil,oturma odama hatta yatmak için rahat gördü benim beytatlım almışsın artık.bize hayırlı olsun demek düşer..
ay çatlarım ama yazmazsam..koltukların sanırım oturma odası için.salona olmaz çünkü.bi arkadaşım da vardı hiç rahat değildi..dışardan içine gömülecek gibi görünüyor ama inşallah rahat edersiniz.
yatak odası rengi güzel ama dolap sanırım küçük.gerçi içini görmedik.ne olursa olsun yeni eşya be güzelim..güle güle kullan.beğenmezsen 5 -6 sene sonra değiştirirsin..
WİSPER başlangıç kilomuz ve hedefimi aynı böyle daha da çokk imreniyorummmmmmmmmmmm maşallahhhh+ darısı başımaaaaaaaaaaaaaaa
nilgüncüm çok farketmiş. özellikle gömlekli fotoğraflarına göre çok fark var. tebrik ederim canım
Nigün canımmm harika değişim olmuş maşallah çok hoş görünüyorsun 8 kg vermişsin ama daha fazla görünüyor sporun etkisi olmalı emeklerinin sonuc bulması kadar bana mutluluk veren birşey yok
canımmmm maşallaaahhhhhhbeklediğimize değdi harikasın. 8 9 kg ama enaz 12 kg gibi fark var. pembe gömlekli ile helee...canım sende dahada zayıf görünüyorsun.karın bölgen çok sıkı duruyor. yakası dantelli gibi gördüğüm siyah bluzun tam bana göreee. bayıldım. ama diğer işli bluzun daha zayıf göstermiş. sende benim gibi koyu renk seviyorsuuunnnn...nilgüncüm çok fark var çoookkkkkkkk.. spora ve az yemeye devam. bak eğer akşama gelmezsen yarında kabak yiycemmmmm
nilgün tek kelimeyle harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bravo canımmmmm cok begendimmmmmmmm
ciddi anlamda birfark var nilgüncüm,hele pembe gömlekli olanla yenilere bakınca 10- 15 kg gitmiş gibi,sen iradeli kızsın vesselam daha iyilerini görmek umuduyla ,hepimiz için
güle güle kullan canım bende toprak renklerini çok seviyorum ve bi katalokta görmüştüm açık kahve tonları çok güzel oluyor...kızlar evin seramiklerini seçtim Allahım sana şükürler olsun banyom harika oldu çokta içime sindi eccikkk tuzlu oldu ama ne yapayım bikere yapılıyor yerler açık kremle kum beji arası bi renk duvarlar yarıya kadar kahve ama koyu kahve değil sonra çok estetik bi dekor sonra yine açık renkten devam edecek seramikler kaygan parlak değil mat ve hafif pütürlü çok modern duruyorlar içmimar kızla birlikte seçtik.ama maalesef şuan ellerinde yokmuş eşim köpürüyordu daha 15 gündür bakmamıza ragmen herkese 2 ayda begenemedi diyor .mutfak yerler granit olacak balkonlarda içinde dalgalar olan krem rengi karalor olacak üzerimden büyük bir yük kalktı ne zormuş seçmesi yaaa bitince resmini çekeceğim ekleyeceğim buraya söz veriyorum hepinizeeee
sonunda simitten kurtuldun, yanında ta.ekmekte yiyebilirsinkızlar merhaba cumadan bu yana giremedim siteye çok yoğundum cuma günü öğlen çıktım işten kızı doktora götürdük kayınvalidem doktora giti ev mev derken geçmişi bile yarımyamalak okudum. listeyi işyerimdeki internet yüzünden açamıyorum ben de katıldım mı acaba hoş bildirim yapamadım ama yine alındım mı diyede merak ediyorum doğrusu. bu hafta 500 gr almışım niye almışım onuda anlamış değilim herhalde yediğim simitlerden olabilir. bu arada çok halsizim eşim grip sanırım ondan bana geçti. çok yoğunum ve çok uykuzum akşamın olmasını iple çekiyorum. yeni masama geçtim artık tek başıma oturuyorum biraz da sote bir yer çaktırmadan da yiyebiliyorum :))
Eki Görüntüle 245468
Eki Görüntüle 245469
nilgüncümbunları bugün çektim 79,7 yim şu an..
İnşallah çok güzel günler beni bekliyor önerileriniz için çok teşekkürlerr :) Annem zaten facebook olsun twitter olsun baya meşgul bi kadın bi de buraya üye edersem kadının yüzünü göremeyiz mazallahhhhh
Onun ilaçları artık kalıcı ilaç ömür boyu kullanması gerekiyor malesef..Ve de öyle pozitife fln inanmaz annem baya bi gerçekçidir..Benimde hayatım evrene pozitif göndermekle geçer Aykut Oğut'un kitaplarını okudunuz mu? bu arada ben nuray (nunu :) )
ne güzel demişsiniz..SEVGİ ve IŞIKLA kalalım
İzlemmmmmmmmmm tam tam tam tammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bir fıstık olmuşsun bayıldım sanaaaa :81::81::81::81::81::81::81::81:
Darısı hepimizin başınaaaaa :)
Bugün çokk mutlu musmutlu bir gün olsun öpüyorum hepinizi kocaman kocamannn
güle güle kullan canım bende toprak renklerini çok seviyorum ve bi katalokta görmüştüm açık kahve tonları çok güzel oluyor...
sonunda simitten kurtuldun, yanında ta.ekmekte yiyebilirsin
yalnız içinde zeytin olduğu için bademi arada yeseydin, birarada olunca kalorisi yüksek olur, yinede başarılı olmuş
nilgüncümmuhteşem görünüyorsun aradaki farkı çok belli ve olduğundan daha ince görünüyorsun, sporun etkisi olmalı tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?